Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(Lachesė @ 2008 11 21, 12:44)
o gal gali mums parodyti, neisivaizduoju, ar su plancete piesi ?

kas tokia plancete?
As piesiu su pen tool elementariausias irankis, bet juo reik moket naudotis, as kol ismokau oj kiek vargau doh.gif
mano piesti
user posted image
o cia yra mano kurti elementai, jei turiu konkrecia minti zinau ko butent man reikia tada jau fantazuoju mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dirsė: 21 lapkričio 2008 - 12:27
idomu, bet cia ne visai sb dalykai, nors pritaikoka viskas. Plancete yra priedas prie kompiuretio, su kuriuo gali tiesiai piesti i kompiuteri

http://www.youtube.c...h?v=2y7AL0Tze70
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 11 21, 13:52)
idomu, bet cia ne visai sb dalykai, nors pritaikoka viskas. Plancete yra priedas prie kompiuretio, su kuriuo gali tiesiai piesti i kompiuteri

http://www.youtube.c...h?v=2y7AL0Tze70

tai ziurint ka nori padaryti jei koki elementa su perlais tai velgi darai perla su PS irankais mirksiukas.gif

o tas prietaisas fainas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu,kad kurybingi zmones , tikrai viska galima pritaikyti kur nori, nera gireztu taisykliu, kuryba svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 11 21, 14:06)
Kaip smagu,kad kurybingi zmones , tikrai viska galima pritaikyti kur nori, nera gireztu taisykliu, kuryba svarbiausia.

Taip, yra ivairiu budu bele tik fantazijos uztektu drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas galetu parasyti kap su photoshopu reikia uzdeti paveiksliuka png formato kad nesimatutu fono?
Atsakyti
QUOTE(Pasakecia @ 2008 12 03, 21:15)
gal kas galetu parasyti kap su photoshopu reikia uzdeti paveiksliuka png formato kad nesimatutu fono?

jau pati radau doh.gif
Atsakyti
Idesiu savo darbeli. Laukiu jusu nuomoniu ir pasisakymu. Tikrai zinau, kad neidealu todel laukiu ir kritikos.

user posted image
Atsakyti
Kokios grozybes cia pas jus.. Ir kaip jums pavyksta rasti tokiu graziu scrapbook'u, as niekaip nerandu smile.gif Gal kas pasidalins puslapiukais, nes dauguma sioje temoje rastu nuorodu man neveikia verysad.gif
Atsakyti
Na as atsidarau pirma, antra sios temos puslapiukus, ir pagal duotas nuorodas tikrai randu dauuug geru dalykeliu smile.gif
Tik reikia netinget paknaisioti, na ir laiko aisku tas uzima... smile.gif Sekmes ieskojimuose
Atsakyti
Ar ir jums taip ilgai siunčiasi scrap rinkinėliai blink.gif 40minučiių ir daugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2009 01 16, 14:19)
Ar ir jums taip ilgai siunčiasi scrap rinkinėliai  blink.gif 40minučiių ir daugiau  verysad.gif

smile.gif Tikrai ne. Čia priklauso nuo interneto greičio. 4u.gif
Atsakyti