Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

HappyLadybird, matau jau kitos merginos atsakė, tai kaip??? Ar gavosi ???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 11 04, 16:50)
HappyLadybird, matau jau kitos merginos atsakė, tai kaip??? Ar gavosi ???

taip gavosi smile.gif labai ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Kalėdų tematika

http://nasza-scrapla...craplandii.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _zuwedra_: 07 lapkričio 2008 - 21:33
sveikos, as irgi domiuosi DSB, o kaip pasidaryti paciam tuos visus elementus, ar tereikia nufotografuoti reikiama daigta, iskirpti ir viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 11 14, 14:04)
sveikos, as irgi domiuosi DSB, o kaip pasidaryti paciam tuos visus elementus, ar tereikia nufotografuoti reikiama daigta, iskirpti ir viskas?  g.gif

Oj neeee schmoll.gif
viskas daroma su Ps piesimas ir visa kita technika mirksiukas.gif ziurint ko nori mirksiukas.gif
Atsakyti
kodel gi? galima ir iskirpti is nuotrauku visus tikroviskesnius daiktus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 11 14, 14:38)
Oj neeee  schmoll.gif
viskas daroma su Ps piesimas ir visa kita technika  mirksiukas.gif  ziurint ko nori  mirksiukas.gif

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 11 14, 14:46)
kodel gi? galima ir iskirpti is nuotrauku visus tikroviskesnius daiktus... mirksiukas.gif

vat man irgi atrodo rinkiniuose viskas labai tikroviskai ir nupiesti nelabai gal iseitu g.gif
Atsakyti
is nuotrauku is nuotrauku ten kaikas mirksiukas.gif o ir popiriaus faktura krtais buna naturali atskanavus tarkim...visokie lapukai gelytes aisku gali buti ir piesti bet man asmeniskai patinka kai ir realiu daiktu pamaisoma su piestais...
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 11 14, 16:08)
vat man irgi atrodo rinkiniuose viskas labai tikroviskai ir nupiesti nelabai gal iseitu  g.gif

as piesiu pati arba padarau is surinktu elementu bet niekada neskanuoju nes formatas gaunasi mazas
Atsakyti
Dirse, nelabai supratau, ka tu piesi ir koks formatas tau per mazas?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 11 14, 19:45)
Dirse, nelabai supratau, ka tu piesi ir koks formatas tau per mazas?

daiktelius piesiu ivairius kurie man yra reikalingi tarkim remeliui mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal gali mums parodyti, neisivaizduoju, ar su plancete piesi ?
Atsakyti