Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 29, 14:45)
Visokios nuomonės laukiamos 4u.gif  mirksiukas.gif

Nu parodysiu gal, ale kad kuo toliau darau, tuo labiau man nesigauna  biggrin.gif Tai jei neprarasiu ūpo, gal ir išeis kas, ale jei taip toliau, kaip šiandien, tai gali mano entuziazmas išblėsti  lotuliukas.gif

Mėėėėėlynaaaas sausis man gavosi biggrin.gif
Kadangi visą valandą sėdėjau, tai parodau, ale kai pabaigiau, tai ... nu kaip toj dainoj, tik bišk pakeitus gautųs... "nuo šitiek mėlynos darosi bloga..." biggrin.gif
user posted image

Man grazu, gal galima butu daugiau apserksnijusius remelius padaryt, na kokius varveklius 'primontuot' rolleyes.gif ...Laukiam daugiau
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 10 29, 15:50)
Man grazu, gal galima butu daugiau apserksnijusius remelius padaryt, na kokius varveklius 'primontuot'  rolleyes.gif ...Laukiam daugiau

Galima būtų, tik kad mano scrap'ų "lobynuose" nieko panašaus nėr verysad.gif Nors rinkinukų tai nemažai parsisiuntusi biggrin.gif O daba ieškojau, tai nieko doro neradau doh.gif

Sugebėjau tik pingviną "dalipdyti" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 29 spalio 2008 - 15:30
Man sausis labai super thumbup.gif Daugiau nieko nereikia, bus perkrauta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 29, 13:33)
Dėl "per mėlynų" pritariu biggrin.gif Reiks bandyt "nugesint" smile.gif

Dėl susuktų kalendoriukų - tuoj paieškosiu kur ten aš juos radau smile.gif
Papildyta:
Čia
Čia
Dar šitoks
panašus smile.gif
dar

O šiaip visokių tokių grožybių mergaitės xforumas.lt prideda smile.gif tik ten užsiregistruot reikia ir 20 žinučių parašyti, bet tikrai verta smile.gif

dėkui už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Pradėsiu ir aš užsiiminėti scrapbookingu smile.gif bet dirbiu ne per photoshop, o per gimp, per ją irgi galima kažką panašaus sukurti smile.gif
gal kas žinote iš kur būtų galima atsisiūsti gražių šriftų? 4u.gif
Atsakyti
http://www.1001freefonts.com/
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 10 31, 16:29)

atsisiunčiau, o kaip poto juos susikelti į programą? pvz gimp, paint? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Atsidarai Control Panel , ten randi segtuvą Fonts pavadinimu. Tada atsidarai parsisiųsto Šrifto segtuvą, ten susirandi TIFF formato failą ir įkeli į Fonts segtuvą - šriftas jau atsidurs kompiuterio smegenyse ir turėtų rodyti visose programose. Tiesa, sukėlusi visus šriftus - perkrauk kompą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 10 31, 19:17)
Atsidarai Control Panel , ten randi segtuvą Fonts pavadinimu. Tada atsidarai parsisiųsto Šrifto segtuvą, ten susirandi TIFF formato failą ir įkeli į Fonts segtuvą - šriftas jau atsidurs kompiuterio smegenyse ir turėtų rodyti visose programose. Tiesa, sukėlusi visus šriftus - perkrauk kompą  mirksiukas.gif

valioo pavyko thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Dar turiu klausimėlį biggrin.gif
vieni šriftai yra TIFF formatu pas mane, o kiti ZIP, ir man tų ZIP neistaliuoja, o visi patys gražiausi šriftai zip, kaip pakeisti tą formatą, ar ką reikia daryti, kad juos įkeltų? ax.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 31 spalio 2008 - 18:02
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 10 31, 17:59)
valioo pavyko  thumbup.gif  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif
Dar turiu klausimėlį  biggrin.gif
vieni šriftai yra TIFF formatu pas mane, o kiti ZIP, ir man tų ZIP neistaliuoja, o visi patys gražiausi šriftai zip, kaip pakeisti tą formatą, ar ką reikia daryti, kad juos įkeltų?  ax.gif  doh.gif

atsidaryk tą zip failą ir ten bus sukrauti tie šriftai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 10 31, 20:10)
atsidaryk tą zip failą ir ten bus sukrauti tie šriftai mirksiukas.gif

tai jie yra tenai bet kai nutempiu iki fonts aplankalo aš tuos šriftus man išmeta lentelę, kad neatitinka failo formatas ir, kad negali instaliuoti,o tie šriftai tai būna ne TIFF formato, o kažkokie išviso be formato (ikonėlė balta su trimis burbuliukais spalvotais) doh.gif g.gif
valiooo supratau kaip reikia viską daryti, reikėjo išskleisti zip failus thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 31 spalio 2008 - 18:23
tai reikia isarchivuoti pirmiau ta zip faila mirksiukas.gif
Atsakyti