Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(Gitatuka @ 2008 10 21, 13:10)
4u.gif Sveikos mergaitės
Šiandien sėdėjau prie MB prašymo smile.gif Visa vyrukų komanda sveikins savo ryšininkę. Tad, kol MB dar nematė parodau jums ax.gif

gražu wub.gif iš kur tokių tinkamų fotkių reik gaut thumbup.gif
Atsakyti
Gitatuka ,

labai mielas sveikiimas, kaip faina tai moteriskei, vienai tarp tiekos vyru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 10 21, 19:43)
Gitatuka ,

labai mielas sveikiimas, kaip faina tai moteriskei, vienai tarp tiekos vyru  thumbup.gif

biggrin.gif labai šauni moteris, jau daug metų esame pažįstami. Todėl ir foto visokių turiu. O ji net dvi paras per savaite prabūna su šiuo kolektyvu biggrin.gif . Tik gaila, kad jau į pensiją išeina, tad šia proga ir gavau užsakymą iš MB.
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2008 10 21, 18:08)
dekui uz atsakyma labai noriu kuo greiciau isbandyt thumbup.gif o is kur ta photoshop'a parsisiust?ir ar tie visi rinkiniai ten nemokami ten angliskai raso nelabai suprantu g.gif
Papildyta:
na va tik surandu idomia temele ir mazylis atsikelia ..na ka ryt prisijungsiu tikiuosi padesit man o tada jau ir mano darbeliu isvysite..iki

sveikutes..na va ir as susidpomejau..senai galvoju, na kaip gi padaro tokias nuostabiai grazias foto..o mano maziuko gimtadienis arteja taip taip noriu ismokti.. bigsmile.gif tai vat dar viena mokinuke prisideda.. bigsmile.gif

parsisiunciau fotoshopa...parsisiunciau rinkinuku..dbr ziuret reikia kaip cia viska padaryt.. g.gif

su fotoscape programa anksciau viska darydavau...bet su ja taip tikrai nepadarysi... bigsmile.gif
Atsakyti
Nu temelė kažkur nugrybavusi, tai bandau gražint biggrin.gif

Pora mano nevykusių bandymų biggrin.gif Komentarai ir pastabos mielai laukiami biggrin.gif Idėja - kalendorius, kur kiekviename mėnesyje vaiko pasikeitimai per jo gyvenimo metus, t.y. kasmetinės to mėnesio nuotraukos iš skirtingų metų biggrin.gif

Nu žodžiu, o dabar daaaug kritikuokit ir siūlykit, kol laiko dar turiu pakeisti biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
drinks_cheers.gif Fainai, tik tie per melyni remukai man atrodo. "Spalis
" man lb wub.gif Is kur imi tokius grazius susuktus kalendorius?
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 10 29, 12:53)
drinks_cheers.gif Fainai, tik tie per melyni remukai man atrodo. "Spalis
" man lb wub.gif  Is kur imi tokius grazius susuktus kalendorius?

Dėl "per mėlynų" pritariu biggrin.gif Reiks bandyt "nugesint" smile.gif

Dėl susuktų kalendoriukų - tuoj paieškosiu kur ten aš juos radau smile.gif
Papildyta:
Čia
Čia
Dar šitoks
panašus smile.gif
dar

O šiaip visokių tokių grožybių mergaitės xforumas.lt prideda smile.gif tik ten užsiregistruot reikia ir 20 žinučių parašyti, bet tikrai verta smile.gif
Atsakyti
Hmmm... o as manau kad ne "per melyna" nes kitu ryskiu spalvu yra ir jos kaip kontrastas... melyna puikiai zaidzia su geltona zalia raudona mirksiukas.gif spalvos ryskios ir smagios mirksiukas.gif tik prideciau apatiniame kairiame kampe ar per visa kaire-apatine puses ainancia juostele tokio pat melynumo kaip remelis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 10 29, 13:55)
Hmmm... o as manau kad ne "per melyna" nes kitu ryskiu spalvu yra ir jos kaip kontrastas... melyna puikiai zaidzia su geltona zalia raudona  mirksiukas.gif  spalvos ryskios ir smagios mirksiukas.gif  tik prideciau apatiniame kairiame kampe ar per visa kaire-apatine puses ainancia juostele tokio pat melynumo kaip remelis... mirksiukas.gif

g.gif Nu padarysiu abu variantus ir parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 29, 12:03)
O šiaip visokių tokių grožybių mergaitės xforumas.lt prideda smile.gif

smile.gif Dekoju uz susuktus 'popierelius'. O as tai landzioju po http://forum.materinstvo.ru
Vajei, kiek doh.gif visko ten. 4u.gif Apsilankysiu ir xforume smile.gif
Atsakyti
Man spalis labai tinka thumbup.gif O rugsėjo mėnesį ten apačioje tortas su žvakutėmis, tai kažkaip labaijau kalėdas primena... sniegą... na kažkaip... blush2.gif gal čia tik man? g.gif
Kitus mėnesius parodysi? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2008 10 29, 14:10)
Man spalis labai tinka  thumbup.gif O rugsėjo mėnesį ten apačioje tortas su žvakutėmis, tai kažkaip labaijau kalėdas primena... sniegą... na kažkaip...  blush2.gif gal čia tik man?  g.gif
Kitus mėnesius parodysi?  drinks_cheers.gif

Visokios nuomonės laukiamos 4u.gif mirksiukas.gif

Nu parodysiu gal, ale kad kuo toliau darau, tuo labiau man nesigauna biggrin.gif Tai jei neprarasiu ūpo, gal ir išeis kas, ale jei taip toliau, kaip šiandien, tai gali mano entuziazmas išblėsti lotuliukas.gif

Mėėėėėlynaaaas sausis man gavosi biggrin.gif
Kadangi visą valandą sėdėjau, tai parodau, ale kai pabaigiau, tai ... nu kaip toj dainoj, tik bišk pakeitus gautųs... "nuo šitiek mėlynos darosi bloga..." biggrin.gif

user posted image
Atsakyti