Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

aha,paletė viena.... ir man kartais atrodo lengviausia dirbti vienoje paletėje, čia yda turbūt....

Dėl žaidimo,- kuri nors mergaitė duoda savo darbelį psd formate jau pabaigtą. Tada mes nepridėdamos jokių naujų detalių tik keičiame esamas ir galime nebet išsimti,kas mums atrodo nereikalinga.

Tai vat tiek smile.gif
Atsakyti
Labuks,

pirmas darbas, kai sąmoningai scrapinau. Turėjo gautis žieminis sausio mėnesiui wub.gif scrap
Atsakyti
Gal kas nors turit ką nors su vestuvių metinėmis blush2.gif bet ką nors nebanalaus blush2.gif
Atsakyti
joreta, super darbeliukas, a6 tik sagutes ne tokias ryškias padaryčiau, jos labai patraukia dėmesį.

šaltute, ką turi omenyje, ar turime ??? tu nori gatavo,ar pati montuosiesi ir mūsų prašai detalių ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 19, 21:54)
joreta, super darbeliukas, a6 tik sagutes ne tokias ryškias padaryčiau, jos labai patraukia dėmesį.

patiko man prie jo rakinėtis, tik šeimyna nustebus buvo, kad aš tai ilgai vieną darbą dariau doh.gif Man be tų sagų lb blankus buvo, norėjos kokio akcento, tai matyt padauginau blush2.gif
Atsakyti
gali sagom trupuciuka suteikti permatomuma ir jos labiau isilies i aplinka smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mergaitės
Šiandien sėdėjau prie MB prašymo smile.gif Visa vyrukų komanda sveikins savo ryšininkę. Tad, kol MB dar nematė parodau jums ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutes...jergau kiek graziu darbeliu cia pas jusu..sakykit o labai daug kainuoja cia tokius pasidaryt??as irgi labai noreciau ismokt bet net neisivaizduoju nuo ko pradet verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2008 10 21, 16:45)
sveikutes...jergau kiek graziu darbeliu cia pas jusu..sakykit o labai daug kainuoja cia tokius pasidaryt??as irgi labai noreciau ismokt bet net neisivaizduoju nuo ko pradet verysad.gif  doh.gif

Kainuoja biggrin.gif Daug laiko biggrin.gif Parsisiunčiat Photoshop'ą, internetinių pamokėlių pagalba išmokstat darbo su juo pagrindus, peržiūrit šitą temą ir nuorodas, parsisiunčiat scrapbookingo rinkinių ir - pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui uz atsakyma labai noriu kuo greiciau isbandyt thumbup.gif o is kur ta photoshop'a parsisiust?ir ar tie visi rinkiniai ten nemokami ten angliskai raso nelabai suprantu g.gif
Papildyta:
na va tik surandu idomia temele ir mazylis atsikelia ..na ka ryt prisijungsiu tikiuosi padesit man o tada jau ir mano darbeliu isvysite..iki
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2008 10 21, 16:08)
dekui uz atsakyma labai noriu kuo greiciau isbandyt thumbup.gif o is kur ta photoshop'a parsisiust?ir ar tie visi rinkiniai ten nemokami ten angliskai raso nelabai suprantu g.gif

4u.gif Per čia daryk vertimą.
Dėl parsiuntimo programos, tai tikrai nežinau, viską man parsiunčia MB.
Atsakyti
sveiki gal kas galetu paziuret i tema''The sims 3 tema''paskutine zinute, ir man padet,nes ten niekas neuzsuka.is anksto dekinga blush2.gif
Atsakyti