Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

4u.gif Labuka
Šiandieną draugei, tokį darbelį padariau....gal norėtųsi, kažko daugiau...bet neradau nieko daugiau tinkamo savose parsisiųstose detalėse 4u.gif
Įdomu, kaip jūsų akims šis darbelis?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_zuwedra_ @ 2008 10 16, 22:29)
tikiuosi tobulėju  biggrin.gif Ačiū už komentarus!
laukiu pastabu

Man tikrai gražu smile.gif Kadangi nesu scrapbookingo meistrė ar žinovė, tia pastabų jokių neturiu biggrin.gif Viskas man čia dera ir savo vietoj biggrin.gif

QUOTE(Gitatuka @ 2008 10 16, 23:22)

Irgi gražu biggrin.gif Aš tik gal rėmelius "stumčiau truputuką dešiniau, kad pora viršuje būtų grynai per vidurį ax.gif Turiu simetrijos ligą :DBet šiaip tai gražu tikrai 4u.gif
Atsakyti
Lochese, ar teisingai supratau jūsų pastabą?
gera buti dviese
Atsakyti
Rimtos tais laikais vestuvės buvo, žiūriu ir stebiuosi,kokie rimti žmonės nuotraukose.
Darbelis irgi rimtas, atspindi nuotaiką nuotraukų. thumbup.gif
Man pačiai sunkiausiai yra įkomponuoti pavadinimą, tai sakyčiau ir čia man jis kliūva, tarsi neradęs tikros savo vietos. Ir visos nuotraukos yra vienodo dydžio, nebelieka tos pagrindinės.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 17, 10:31)
Rimtos tais laikais vestuvės buvo, žiūriu ir stebiuosi,kokie rimti žmonės nuotraukose.
Darbelis irgi rimtas, atspindi nuotaiką nuotraukų.  thumbup.gif
Man pačiai sunkiausiai yra įkomponuoti pavadinimą, tai sakyčiau ir čia man jis kliūva, tarsi neradęs tikros savo vietos. Ir visos nuotraukos yra vienodo dydžio,  nebelieka tos pagrindinės.

doh.gif man tie užrašai, tai išvis...nerašyčiau aš jų niekur, bet...
Čia, gal būtų užtekę ir vienos foto, bet buvo toks pageidavimas, kad būtinai dvi foto ir dideles rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 17, 07:46)
Aš tik gal rėmelius "stumčiau truputuką dešiniau, kad pora viršuje būtų grynai per vidurį  ax.gif Turiu simetrijos ligą :DBet šiaip tai gražu tikrai 4u.gif

4u.gif aha, galėjau dešinį rėmelį pastumti, kad jaunoji daugiau matytusi doh.gif
Atsakyti
gal tada tos trečios nereikia ? kad dvi tai dar nieko, trecioji labai jau vienoda savo dydžiu, apskritai gali būti ir daugiau negu viena, bet dydis jų turi kažkiek varijuoti.
Kaip suprantu,jau atidavei darbelį ?
Turbūt patiko draugei ir ji nė nemąsto apie kompozicijos vingrybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 17, 11:07)
gal tada tos trečios nereikia ? kad dvi tai dar nieko, trecioji labai jau vienoda savo dydžiu, apskritai gali būti ir daugiau negu viena, bet dydis jų turi kažkiek varijuoti.
Kaip suprantu,jau atidavei darbelį ?
Turbūt patiko draugei ir ji nė nemąsto apie kompozicijos vingrybes smile.gif

ax.gif na, yra, kaip yra. Atidaviau jau, draugė liko labai patenkinta.
Atsakyti
Na ir šaunu tada wub.gif
man visada knieti pamėginti padaryti perdaryti darbelį kaip seniau siūliau įdedam jau kokio gatavo darbelio nuorodą, parsisiunčiam, ir žiūrime ,ką kiekviena galėtų jame pakeisti, ir kaip iš tų pačių detalių gautųsi kitas darbas.
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 10 16, 23:22)
4u.gif Labuka

Man kairė pusė patinka, o dešinėje nuotraukos gal nebūčiau dėjusi į rėmelius, o padarius kaip foną, tokį pereinantį... g.gif

Lachese, gera mintis. Aš irgi norėčiau kažką tokio pabandyti drinks_cheers.gif

g.gif ieškau gilės. Gal kas turite savo lobynuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 17 spalio 2008 - 11:32
neturiu giliuko, bet galima gi pasidaryti

http://images.google...=1&hl...lėlių

va kiek radau google, jeigu tina apsikerpi ir turi nuosavą giliuką smile.gif

kas galėtų savo darbelį duoti ?ar man savo kokį įdėti ?
Papildyta:
user posted image

čia iš metinių temos , senokas bet nedemonstruotas mano darbeliukas.
Atsakyti
Dėkui thumbup.gif

O gal gali pakonkretinti ką reikia su nuotrauka daryti ar kaip? nesuprantu... čia aš apie užduotį-žaidimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 17, 10:54)
Papildyta:
user posted image
čia iš metinių temos , senokas  bet nedemonstruotas mano darbeliukas.

Tikrai gražu thumbup.gif wub.gif tik man trūksta ryškesnių spalvų, nes čia visos spalvos beveik iš vienos paletės 4u.gif
Atsakyti