Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

Sveika, aš visus spausdinu, arba darau specialiai kažkam specialiai kompiuteryje žiūrėjimui ( kaip internetinio puslapio dizainas ).
Atsakyti
Aš kai tik prdėjau, tai dariau tik kompiuteryje peržiūrai. Bet kai prisikaupė virš 20, tai nuėjau į foto ateljė ir atsispasudinau. Specialiai naują albumą nusipirkau ir susidėjau. Visai smagu pavartyti ir kitam parodyti thumbup.gif Po vieną tai neiknu spausdinti. O namie - taigi baisiai brangiai savikaina išeina (kur fotoateljė 2-3 Lt, tai namuose už tiek neatsispausdinsi ir kokybė...)
Atsakyti
o kokio formato albumus naudojate?
JAV didital scraperes atspausdina 30,5 x 30,5 cm ir i tokio dydzio albuma kaip tradicinio SB, sudeda. Bet dabar populiaru kad atspausdina ir irisa i kartoninius puslapius lyg knyga...tik smalsauju kaip LT tai daroma ax.gif
Atsakyti
Aš 30 x 30 cm nedarau. Tokio albumo neradau. Todėl darau fotografijų dydžio - 15 x 21 cm. Kiek teko sutikti, nelabai populiaru daryti stačiakampius scrapus, bet aš derinu prie albumo. blush2.gif Pati surišinėti nebandžiau ir šiaip tradicinis scrapp man nelabai ax.gif Man patinka maketuoti kompu 4u.gif
Tiesa, mačiau kelis puslapius, kur galima nusiųsti sukurtus scrapus ir ten padaro visą albumą, suriša ir t.t. Manau ateityje išbandysiu g.gif

Scrap8, labai gražūs darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 13 spalio 2008 - 08:18
Scrap8, labai gražūs darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

dekui 4u.gif
pas mus viena internetine foto laboraorija "Shutterfly" siulo iristi i knyga/albuma. Jau puslapiai padaryti su ivairiais uzrasais ir temom (o gal ir paciai galima pakeisti?), tik pasirinkti reikia kokia nuotrauka ir kur imesti...manau tai arciausia iki digital kad prieiciau. Va sita Ali Edwards dizaino albumas mane labai sudomino kadangi tema "kasdieninis gyvenimas-rutinos" ir as kaip tik visa savaite dariau nuotraukas musu rutinos...pabandysiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

tik pradedu naudotis photoshopu ir labai norėčiau jūsų pagalbos ax.gif Labai reikia kritikos, pastabų, kad galėčiau tobulėti smile.gif

pakritikuokit
Atsakyti
zuwedra, man patinka thumbup.gif Gal tik vardas galėtų būti ryškesnis... g.gif

Scrap8, gražus tas Edwards Ali albumo dizainas. Bet kiek žiūrinėjau tavo scrap darbus, tai tau tokių albumų pagalbos nelabai reikia. Pačios sukurti scrapai labai dailūs ir profesionalūs thumbup.gif mirksiukas.gif Galėtumei mus čia pamokyti ax.gif Kokių patarimų parašytum blush2.gif arba nuorodų gerų užrodytum 4u.gif
Atsakyti
labuks,

Žaidžiu ir ašen truputį su nuotraukytėm. pernai dariau kalendorių, o šiemet sugalvojau padaryt skaitmeninių koliažų dovanų kalėdoms giminei. kaip suprantu scrapboking tai koliažas ar klystu? Ir dar iš kur imat visokias sagutes virveles ir pan smulkias detales? Gėlyčių, drugelių ir t.t. tai dar galiu pati pasikarpyt, tai ir tuos taip pat?
Atsakyti
va iš šito puslapio siunčiausi smulkmės rudeniui thumbup.gif . Bet mačiau ir kitokioms progoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Scrap8, gražus tas Edwards Ali albumo dizainas. Bet kiek žiūrinėjau tavo scrap darbus, tai tau tokių albumų pagalbos nelabai reikia. Pačios sukurti scrapai labai dailūs ir profesionalūs thumbup.gif mirksiukas.gif Galėtumei mus čia pamokyti ax.gif Kokių patarimų parašytum blush2.gif arba nuorodų gerų užrodytum 4u.gif

dekui 4u.gif
Digital scrapbooking man tiesiog juodas miskas. Su Photoshop'u moku tiktai nuotraukas paredaguoti truputi, dar teksta uzrasyti ir viskas; Labai man patinka ranku darbas scrap'o: karpyti popieriukus, stumdyti visokias detales. Megstu paziureti i digital darbelius kadangi ta pati sugebu atkurti 3D rankom.
Patarciau jeigu jau mokate digital SB, tai manau labai idelis (+); Pradekite nuo to kad uzdeti kelias tikras detales ant spausdinto digital puslapio, pavyz. gelytes, juosteles, pavadinima is raidziu ar lipduku--tai vadinasi hibridinis scrap'as=maisoma digital su tradiciniu scrapbooking.
Jei konkreciai ka galiu patarti is tradicinio scrapbooking technikos klauskit, pasidalinsiu.
Jei kurios cia nezino, yra tradicinio scrapo tema cia SM
-o kur isigyti scrapbooking medziagu galite pasidairyti cia
Atsakyti
QUOTE(_zuwedra_ @ 2008 10 15, 13:18)
Sveikos    4u.gif

tik pradedu naudotis photoshopu ir labai norėčiau jūsų pagalbos  ax.gif Labai reikia kritikos, pastabų, kad galėčiau tobulėti  smile.gif 

pakritikuokit

tikiuosi tobulėju biggrin.gif Ačiū už komentarus!
laukiu pastabu
Atsakyti

QUOTE(_zuwedra_ @ 2008 10 16, 20:29)
tikiuosi tobulėju  biggrin.gif Ačiū už komentarus!
laukiu pastabu

Labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wyšnia: 16 spalio 2008 - 21:44