Sveikos
labai jau grazus Jusu darbeliai, ir as taip noriu moket, ale niekaip neikertu sitos sistemos. gal galit padet naujokei ir parasyt nuo ko pradeti ir ka tureti.
nieks nebesirodo.... nedirbat?
simoneta pradziu pradziai reikia tureti nuotrauka ir programa (photoshop,coreldraw, ar gal dar kokia nezinau...)
simoneta pradziu pradziai reikia tureti nuotrauka ir programa (photoshop,coreldraw, ar gal dar kokia nezinau...)
Sveikutės gal kuri galėtumėt patarti kaip susiinstaliuoti brušus?
as tai susikeliu brushus i folderi.tada jau programoje pasirenku brusha.virsuje prie Mode(i kaire) strelyte zemyn.tada strelyte i desine.ir tada load brush. ir jau susirandu ta folderi ir pasirenku ,kurio man reikia brusho.pagal mane tai jie visi nesusiinstaliuoja.reik isikelt.bet isikelus tai jie issisaugo.
Kristi, aš brush'us instaliuoju taip:
Parsisiuntųsi brush'ą, einu į My Computer>Program Files>susirandu Adobe photoshop CS2>presets>Brushes. Į tą brushes aplanką įkeliu parsiustą brush'ą.
Tada įsijungiu Photoshop, paletėj pasirenku Brush įrankį (arba paspausti B) ir susirandusi load brushes, susirandu parsisiųstą brush'ą ir jį užkraunu
Papildyta:
Ar niekas nedaro daugiau darbelių su Scrapbooking? Aš visko tiek prisisiunčiau, bet kaškaip kol ūpas nepaima kūrimui, tol nieko gero nepadarau
Parsisiuntųsi brush'ą, einu į My Computer>Program Files>susirandu Adobe photoshop CS2>presets>Brushes. Į tą brushes aplanką įkeliu parsiustą brush'ą.
Tada įsijungiu Photoshop, paletėj pasirenku Brush įrankį (arba paspausti B) ir susirandusi load brushes, susirandu parsisiųstą brush'ą ir jį užkraunu
Papildyta:
Ar niekas nedaro daugiau darbelių su Scrapbooking? Aš visko tiek prisisiunčiau, bet kaškaip kol ūpas nepaima kūrimui, tol nieko gero nepadarau
QUOTE(Gitatuka @ 2008 09 14, 19:53)
Kartais ir as pazaidziu. Ir labai uzsikabinau siustis png failiukus, tiesiog manija.
Labai labai Grazu
Labai gražu
labai grazu
jej kaip man reiktu to komplektelio kur su traukinuku zydru
jej kaip man reiktu to komplektelio kur su traukinuku zydru
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 09 14, 20:29)
dekui
kazkaip as labai issimecius viska, pagal save, nelabai pamenu kas ten ieina i ta rinkinuka. Na, bet isrinkciau. Tik, kaip man cia geriau padarius, gal i el.pasta?
o man abu rinkinukai tokie
nemaciau ju interneto platybese kazkaip
nemaciau ju interneto platybese kazkaip
QUOTE(diora @ 2008 09 14, 21:30)
cia ne rinkinukai, kiekviena detale yra is skirtingu rinkiniu. Pvz tas traukinukas ir kamuoliukas, tai is to pacio, o visa kita tik paderinta.