Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

Sveikos
labai jau grazus Jusu darbeliai, ir as taip noriu moket, ale niekaip neikertu sitos sistemos. gal galit padet naujokei ir parasyt nuo ko pradeti ir ka tureti. blush2.gif
Atsakyti
nieks nebesirodo.... unsure.gif nedirbat? lens.gif

simoneta pradziu pradziai reikia tureti nuotrauka ir programa (photoshop,coreldraw, ar gal dar kokia nezinau...) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės gal kuri galėtumėt patarti kaip susiinstaliuoti brušus? blush2.gif
Atsakyti
as tai susikeliu brushus i folderi.tada jau programoje pasirenku brusha.virsuje prie Mode(i kaire) strelyte zemyn.tada strelyte i desine.ir tada load brush. ir jau susirandu ta folderi ir pasirenku ,kurio man reikia brusho.pagal mane tai jie visi nesusiinstaliuoja.reik isikelt.bet isikelus tai jie issisaugo.
Atsakyti
Kristi, aš brush'us instaliuoju taip:
Parsisiuntųsi brush'ą, einu į My Computer>Program Files>susirandu Adobe photoshop CS2>presets>Brushes. Į tą brushes aplanką įkeliu parsiustą brush'ą.
Tada įsijungiu Photoshop, paletėj pasirenku Brush įrankį (arba paspausti „B“) ir susirandusi load brushes, susirandu parsisiųstą brush'ą ir jį užkraunu mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Ar niekas nedaro daugiau darbelių su Scrapbooking? g.gif Aš visko tiek prisisiunčiau, bet kaškaip kol ūpas nepaima kūrimui, tol nieko gero nepadarau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiosyte: 11 rugsėjo 2008 - 20:01
4u.gif
Kartais ir as pazaidziu. Ir labai uzsikabinau siustis png failiukus, tiesiog manija.

pasirodom blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 09 14, 19:53)
4u.gif
Kartais ir as pazaidziu. Ir labai uzsikabinau siustis png failiukus, tiesiog manija.

Labai labai Grazu wub.gif
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu wub.gif

jej kaip man reiktu to komplektelio kur su traukinuku zydru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 09 14, 20:29)
labai grazu wub.gif

jej kaip man reiktu to komplektelio kur su traukinuku zydru blush2.gif

4u.gif dekui
kazkaip as labai issimecius viska, pagal save, nelabai pamenu kas ten ieina i ta rinkinuka. Na, bet isrinkciau. Tik, kaip man cia geriau padarius, gal i el.pasta?
Atsakyti
o man abu rinkinukai tokie wub.gif wub.gif
nemaciau ju interneto platybese kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 09 14, 21:30)
o man abu rinkinukai tokie  wub.gif  wub.gif
nemaciau ju interneto platybese kazkaip  blush2.gif

cia ne rinkinukai, kiekviena detale yra is skirtingu rinkiniu. Pvz tas traukinukas ir kamuoliukas, tai is to pacio, o visa kita tik paderinta.
Atsakyti