Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 08 19, 09:03)
Nu ok, bandysiu. smile.gif

jei naudojiesi torrent programa, tai cia yra Photpshop

cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 19 rugpjūčio 2008 - 08:58
QUOTE(diora @ 2008 08 19, 09:54)
jei naudojiesi torrent programa, tai cia yra Photpshop

cia

Aciu 4u.gif , bet jau radau. bigsmile.gif Reikejo tik noro ir truputi pasiknisti po svetaines is kuriu siunciuosi viska. blush2.gif Siuolaikiniam jaunimui reikia visko iskart ir greitai. doh.gif cool.gif Is karto turiu klausimuka, kodel neatsidaro failai, pvz. norint atidaryti pdf formatu nuotrauka, reikalauja slaptazodzio kazkokio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 08 19, 09:03)
Nu ok, bandysiu. smile.gif

Parasyk i az savo el pasta pabandysiu tau suarchivuota photoshopa i ji permest wink.gif
Papildyta:
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 08 19, 10:37)
Aciu 4u.gif , bet jau radau. bigsmile.gif Reikejo tik noro ir truputi pasiknisti po svetaines is kuriu siunciuosi viska. blush2.gif Siuolaikiniam jaunimui reikia visko iskart ir greitai. doh.gif  cool.gif Is karto turiu klausimuka, kodel neatsidaro failai, pvz. norint atidaryti pdf formatu nuotrauka, reikalauja slaptazodzio kazkokio. g.gif

nuotrauka tavo? nes kartais galma failus kai meti i ineta apsaugoti psw, arba tau ismeta pats photoshopas langa kur turi ivesti patvirtinimo kodus jo
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 08 19, 11:53)
Parasyk i az savo el pasta pabandysiu tau suarchivuota photoshopa i ji permest wink.gif
Papildyta:

nuotrauka tavo? nes kartais galma failus kai meti i ineta apsaugoti psw, arba tau ismeta pats photoshopas langa kur turi ivesti patvirtinimo kodus jo

mano e-mail: todesss@gmail.com
nuotrauka is interneto.
Atsakyti
http://www.bestscrapbookingsites.com/
gal kam pravers si nuorodele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2008 08 19, 14:57)

thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 18, 23:29)
Buvau išvykusi, tai rinkinukai užstigo iš manęs , pati nieko naujo nesisiunčiu, nėra kada smile.gif bet jums paruošiu kažką būtinai.

Gal yra pageidavimų ?

Gal ką nors su mokslais susijusio? Su Rugsėjo 1-ąja wub.gif
Atsakyti
Almara man taip ir neatsiuntė savo darbiuko,kurį būvo galima modifikuoti.

Pasižiūrėsiu,ką turiu ta tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 08 19, 18:50)

prasom prasom ,kad tik pamacytu rolleyes.gif
Papildyta:
dar si ta radau staicia: http://www.scrapbook...igitaltopsites/ ax.gif tik nereikia tingeti pasiknysti blush2.gif
Atsakyti
Sweikutės 4u.gif rodausi ką pagaminau ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 08 22, 20:14)
Sweikutės  4u.gif  rodausi ką pagaminau  ax.gif  user posted image

labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 19, 20:58)
Almara man taip ir neatsiuntė savo darbiuko,kurį būvo galima modifikuoti.

Pasižiūrėsiu,ką turiu ta tema smile.gif

svėikutės labai nepykit ax.gif kad dingau iš ''eterio'' mirksiukas.gif man dabar pats "darbimėtis''( taisau drabuzius pries sventes visada daugiau yra norinciu pasipuosti ) lotuliukas.gif ) tai visai neturiu laiko įkišti nosies į kompiuterį
Atsakyti