Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 18, 20:02)
o photoshopu naudotis moki?arba kokia panasia programa...  cia visas mokslas i ta susiveda mirksiukas.gif

photoshopu bandau ismokti blush2.gif
Bet pvz susirandu toki paveiksleli user posted image Ir kaip man is jo iskirpti tarkim ziogeli (grafke liaudiskai biggrin.gif ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva: 18 rugpjūčio 2008 - 20:14
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 18, 19:31)
man irgi pirmoji atvirute 4u.gif
o cia mano montaziukas toks... blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

aciu visoms uz nuomone 4u.gif
man irgi pirmas labiau patinka, tiesiog ir as visai neseniai uzsikreciau sb manija tai bandau kazka kurti, aisku, pradzioj tik photoshopu, paskum gal bandysiu ir gyvai ka nors daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 18 rugpjūčio 2008 - 20:36
QUOTE(Pamaiva @ 2008 08 18, 21:14)
photoshopu bandau ismokti  blush2.gif
Bet pvz susirandu toki paveiksleli user posted image Ir kaip man is jo iskirpti tarkim ziogeli (grafke liaudiskai biggrin.gifg.gif  blush2.gif

hihihi.gif CIa tra parodytas visas scrapo rinkinukas.O viska ka matai ant to paveiksliuko turi buti ir nuorodele parsisiuntimui.Parsisiunti viska png formatu mirksiukas.gif Na gal ka suprasit is mano paaiskinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2008 08 18, 21:14)
photoshopu bandau ismokti  blush2.gif
Bet pvz susirandu toki paveiksleli , Ir kaip man is jo iskirpti tarkim ziogeli (grafke liaudiskai biggrin.gifg.gif  blush2.gif

Peržiūrėk temos pirmus puslapius ir rasi daug nuorodų, kur nemokamai galima tokius rinkinukus parsisiųsti. Juos parsisiųsk, užsisaugok kompiuteryje ir paskiau atsidaryk per Photoshopą. Paprastai rinkinyje būna keli foniniai lapai ir daug visokių kaspinukų, grafkyčių ir kitų smulkmenų. Kiekviena iš jų užsisaugo kaip atskiras paveiksliukas ir nieko ten nebereikia karpyti - tik dėlioti 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai, mergaites 4u.gif , bandysiu ir as tada. ax.gif
Atsakyti
Super darbukai, labai patiko Magnolijos montažas, mes montažu vadimane ir skirtingų dalykų komponavimą, ne tik pridėtas zuikio ausis vaikui.

Ir atvirukai Dioros, man antras irgi turi kažką tokio , ką perkelčiau į pirmą, gal sakyčiau viršutinė lapo dalies kompozicija labaiu vykusi antrame, nors visa kita ( spalvos ,išdėliojimas, nuotaika ... ) patiko labiau pirmame.

Buvau išvykusi, tai rinkinukai užstigo iš manęs , pati nieko naujo nesisiunčiu, nėra kada smile.gif bet jums paruošiu kažką būtinai.

Gal yra pageidavimų ?
Atsakyti
as ir pagalvojau kodel gi ne montazas hihihi.gif

hmm gal ir as koki rinkinuka galeciau pasiulyti nuo saves. ax.gif tik reik pasidomet kur ikelti ten ir kaip blush2.gif
Atsakyti
aš esu užsiregistravusi 4share puslapyje, ten gan aišku viskas.
Tiesa norėjau Tau pasiūlyti vieną dalyką montaže, gal visai neblogai atrodytų žibintas suvestas į siluetą, dabar toks tikroviškas vienišas daiktas, lyg per daug tos tikrovės jame man palyginus su visu puslapiu.
Atsakyti
dar vis galvoju ka su tuo zibintu daryt g.gif jis man irgi truputi iskrenta is darbelio.bet siaip labai grazus man jis tai niekaip ismest nesinorejo blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2008 08 18, 19:11)
diora, man pirma atvirutė fainesnė thumbup.gif Antroje tas vainikas man nepatiko schmoll.gif  blush2.gif
nenuorama, apie Photoshop'ą yra atskira tema 4u.gif

Ten pamokos kaip naudotis, o radau vienam puslapy, tai ten tik 30 dienu nemokamai galima naudotis ja. rolleyes.gif
Atsakyti
aš turiu SB kuris man visko parūpina, kas susiiję su programomis, tad negaliu padėti šiuo klausimu realiai, tik patarčiau ieškoti kokiuose torentuose.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 19, 00:47)
aš turiu SB kuris man visko parūpina, kas susiiję su programomis, tad negaliu padėti šiuo klausimu realiai, tik patarčiau ieškoti kokiuose torentuose.

Nu ok, bandysiu. smile.gif
Atsakyti