sveikos, klausimas buvo apie spalvų saldumą, tai tu tiesiog pasirinkai tokį koloritą ,kuris yra saldus. Tavo darbelyje, man labai patiko fonas nuotraukai viršuje dešinėje. Jeigu naudotum tokias spalvas, tikrai darbiukas būtų natūralesnių spalvų, jos puikiai tinka prie bendro nuotraukų kolorito. Ir tiktų prie apatinės nuotraukos su kamuoliukais, taškiukai panašaus dydžio į kamuoliukus.
KAs man labiausiai krenta į akis, tai datos ant nuotraukų, jas turėtum panaikinti, niekur SB nerasite nuotraukų su darom, tai sudarko visą darbelį.
Gal tau paieškoti kažko tokio kolorito ? nors tiesą pasakius photoshopas turi labai daug galimybių keisti tų pačių daiktų spalvas.
JEIGU LEISTU, GALĖTUME PADARYTI TOKIĄ UŽDUOTĮ VISOS, TU ATSIUNTI PDF FAILĄ MAN , AŠ ĮDEDU NUORODĄ IR VISOS PARSISIUNČIA, KURIOS NORI DALYVAUTI, TADA PAKOREGUOJAM PAGAL SAVO SKONĮ ( NEPRIDĖDAMI NAUJŲ DETALIŲ, BET ATIMTI GALIMA, DIRBAM KEISDAMI SPALVAS, DYDŽIUS VIETAS) IR ĮDEDAME ČIA. TADA BŪTŲ LABAI GERAI MATYTI, KOKIE GALIMI VARIANTAI .
JEIGU TIK ALMARA SUTIKS.