Labai dailūs rėmeliai Ačiū
nepasididina
almara, man patinka Tik aš pavyzdžiu apatinę nuotrauką apkirpčiau, kad didesni vaikai iš arčiau būtų. Gėlytes sumažinčiau... man jos per didelės... ir dar man trūksta kokio komentaro, kas vyksta... (bet čia tik mano nuomonė )
sveikos, klausimas buvo apie spalvų saldumą, tai tu tiesiog pasirinkai tokį koloritą ,kuris yra saldus. Tavo darbelyje, man labai patiko fonas nuotraukai viršuje dešinėje. Jeigu naudotum tokias spalvas, tikrai darbiukas būtų natūralesnių spalvų, jos puikiai tinka prie bendro nuotraukų kolorito. Ir tiktų prie apatinės nuotraukos su kamuoliukais, taškiukai panašaus dydžio į kamuoliukus.
KAs man labiausiai krenta į akis, tai datos ant nuotraukų, jas turėtum panaikinti, niekur SB nerasite nuotraukų su darom, tai sudarko visą darbelį.
Gal tau paieškoti kažko tokio kolorito ? nors tiesą pasakius photoshopas turi labai daug galimybių keisti tų pačių daiktų spalvas.
JEIGU LEISTU, GALĖTUME PADARYTI TOKIĄ UŽDUOTĮ VISOS, TU ATSIUNTI PDF FAILĄ MAN , AŠ ĮDEDU NUORODĄ IR VISOS PARSISIUNČIA, KURIOS NORI DALYVAUTI, TADA PAKOREGUOJAM PAGAL SAVO SKONĮ ( NEPRIDĖDAMI NAUJŲ DETALIŲ, BET ATIMTI GALIMA, DIRBAM KEISDAMI SPALVAS, DYDŽIUS VIETAS) IR ĮDEDAME ČIA. TADA BŪTŲ LABAI GERAI MATYTI, KOKIE GALIMI VARIANTAI .
JEIGU TIK ALMARA SUTIKS.
KAs man labiausiai krenta į akis, tai datos ant nuotraukų, jas turėtum panaikinti, niekur SB nerasite nuotraukų su darom, tai sudarko visą darbelį.
Gal tau paieškoti kažko tokio kolorito ? nors tiesą pasakius photoshopas turi labai daug galimybių keisti tų pačių daiktų spalvas.
JEIGU LEISTU, GALĖTUME PADARYTI TOKIĄ UŽDUOTĮ VISOS, TU ATSIUNTI PDF FAILĄ MAN , AŠ ĮDEDU NUORODĄ IR VISOS PARSISIUNČIA, KURIOS NORI DALYVAUTI, TADA PAKOREGUOJAM PAGAL SAVO SKONĮ ( NEPRIDĖDAMI NAUJŲ DETALIŲ, BET ATIMTI GALIMA, DIRBAM KEISDAMI SPALVAS, DYDŽIUS VIETAS) IR ĮDEDAME ČIA. TADA BŪTŲ LABAI GERAI MATYTI, KOKIE GALIMI VARIANTAI .
JEIGU TIK ALMARA SUTIKS.
QUOTE(astute_k @ 2008 08 12, 15:31)
almara, man patinka Tik aš pavyzdžiu apatinę nuotrauką apkirpčiau, kad didesni vaikai iš arčiau būtų. Gėlytes sumažinčiau... man jos per didelės... ir dar man trūksta kokio komentaro, kas vyksta... (bet čia tik mano nuomonė )
Pirmame darbe tikrai keli žodžiai nepamaišytu geles per dideles gal man uztat ir nelabai patinka mano darbai
cia dar vienas na irgi kaskaip saldokas ir tustokas (kai darau neviska matau bet kai darbas buna baigtas tada tik pamatau kad nera gerai)
gera mintis labai noreciau kad paeksperimentuotu daugiau zmoniu labai bus idomu pamatyt kaip kam pavyktu
uzrasui melina spalva visiskai netinka
Geriau butu pvz., ruda, kad deretu prie pacio remelio.
Kad butu lengviau orentuotis tarp spalvu (kad nebutu nereikalingu) galima atidarius spalvu palete, su pipete pazymeti ta vieta kokios spalvos nori, tokia ir nusistatys
Pritariu 100%
Geriau butu pvz., ruda, kad deretu prie pacio remelio.
Kad butu lengviau orentuotis tarp spalvu (kad nebutu nereikalingu) galima atidarius spalvu palete, su pipete pazymeti ta vieta kokios spalvos nori, tokia ir nusistatys
Pritariu 100%
Man antrąjam Almaros darbely užkliūna, kad nėra sudėti reikiami skyrybos ženklai
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 12, 23:18)
JEIGU TIK ALMARA SUTIKS.
JEIGU TIK ALMARA SUTIKS.
Būtų labai įdomu
Dar yra toks puslapis: http://bighugelabs.c...ickr/colors.php
Įsikeli kokią nors nuotrauką, o ten išmeta visas tinkančias suderintas spalvas. Labai patogu, maždaug galima orientuotis kurios tinka, o kurios ne
ačiū už tokią paletę, tiką išmėginau, įdomiai ji parenka, specialiai įdėjau juodai baltą nuotrauką, tai tiesiog išskaidė procentaliai spalvomis, tai tas puslapiukas padeda atskirti kokios spalvos yra nuotraukoje, bet nebūtinai reikia daryti absoliučiai tokias pačias kaip foto, juk idėja gali būti kontrastas, ar juodai balta nuotrauka spalvotame fone.