Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 18:48)
sveika, parašyk pati, tavo nuomone, kas galėtų būti tobuliau , mums įdomu.

kas sekėsi,kas buvo sunku, ne tik techninė pusė, bet gal ir kompozicija , užrašas ,kas gerai ir greitai pavyko,kas ne taip.

Nežinau,kaip jūs abūdintumėte, bet man norėtųsi konkretesnio DSB apibūdinimo, kaip apsakyti žodžiais ,kuo tai skiriasi nuo montažo kaip toks. Akys mato, bet nerandu žodžių.

Tobuliau galėtų būti viskas biggrin.gif

O jei rimtai, tai foną rinkčiausi visgi kitokį, kaip čia pasakius - labiau struktūrizuotą, su įvairiom linijom ir "papaišymais (arba juos uždėčiau pati smile.gif), su faktūra, kadangi tuomet lengviau "įpaišyti" papuošimus. Kitaip išdėliočiau, iškirpčiau, įrėminčiau pačias nuotraukas (dabar gavosi per daug saldžiai paveiksliukiška smile.gif). Su kompozicija buvo prastai biggrin.gif Labai sunkiai "lipo" detalės, o ir tos, kurios galų gale "prilipo" manęs netenkina smile.gif Šiaip ši vieta ir užėmė daugiausiai laiko - kilnojimas, didinimas - mažinimas, spalvų keitimas ir pan. Su tekstu problemos nebuvo, tačiau ir jo stilių dabar keisčiau smile.gif

O kas yra DSB... aš tikrai nežinau (būtų gerai, jei būtų kokios taisyklės ar dar kas smile.gif nes dabar būtent čia savo "darbą" įdėjau tik todėl, kad naudojau priemones, parsisiųstas iš šios temos nuorodų. Tačiau tuo pačiu suprantu, kad tai, ką padariau, tikrai nėra pilnai tai, apie ką kalbama šioje temoje.

Na, visokių detalių mažokai turėjau, bet čia jau mano kaltė - tingėjimas parsisiųsti daugiau ir noras suspėti bent ką nors padaryti kol mažius miega pietų miego smile.gif

Tai tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 rugpjūčio 2008 - 19:21
Ten ne mano darbas su drugeliukais, tik pavyzdys iš interneto.

Hmmm... tikra analizavimo profesionalė thumbup.gif aš kai kurių dalykų net nepastebėjau,kol pati nepasakiai. Nereikia jau taip savikritiškai.

Bet Arminuko darbe tokių tai tikrai keli buvo, vienas iš jų ,kur pagalvojau,kad dega svernas doh.gif

gal DSB yra kažkas tokio daiktiško, kas realybėje būna. net nežinau,kaip pasakyti..... galite įdėti jums kada matytų patikusių darbų iš užsienio , irgi padeda renkantis kompoziciją.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 21:24)
Nereikia jau taip savikritiškai.

gal DSB yra kažkas tokio daiktiško, kas realybėje būna. net nežinau,kaip pasakyti..... galite įdėti jums kada matytų patikusių darbų iš užsienio , irgi padeda renkantis kompoziciją.

Reikia reikia biggrin.gif

Greičiausiai, kad taip. Reiks internete panaršyti kas ten prie ko mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 rugpjūčio 2008 - 20:27
Aš parsisiunčiau el. knygą apie DSB Labai įdomi, daug pavyzdžių, paaiškinimų. Tik kad angliškai tai sunkiai įkandama (bent jau man ax.gif ). Dar skaitinėju rusišką forumą Patinka thumbup.gif Ten daug paaiškinimų, įdėtų darbų komentarų, pastabų.
Atsakyti
o aš kaip tik nesuprantu rusiškai.... blush2.gif nors pavarčiau forumą, tai ne mano stiliaus darbai. ir knygą užsidėjau siųsti, jeigu pavyktų , galiu išversti per programą, man tikrai padeda,kai ūna daug specifinių žodžių ir pasijuokti be to galima iš keistai skambančių vertinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 22:17)
ir knygą užsidėjau siųsti, jeigu pavyktų , galiu išversti per programą

būtų labai šaunu, jei pavyktų tau 4u.gif aš ir tada pasinaudočiau ta knyga mirksiukas.gif nors suprantu EN, bet tingiu angliškai liežuvį laužyt blush2.gif
Atsakyti
dar vienas pabandymas ax.gif
teksto nedėjau kol kas, nes daug asmeninės info ir mergytės foto už'blur'inau rolleyes.gif
Atsakyti
Vat čia radau visokių šaunių dalykėlių: gėlytės iš medžiagos, fonai, rėmeliai thumbup.gif
Kur apačioj yra skaičiai, ten paspauskit 1, 2, 3 arba 4 mirksiukas.gif
Papildyta:
O čia kiek daug visko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
štai knyga, keliu visą čia, o paveiksliukus jau žiūrėkitės, tiesiai iš pdf.

Copyright 2006 Table Of Contents, Kodėl skaitmeninis scrapbooking yra taip didelis? Koks įkurtas kompiuteris yra geriausias? Aš turiu turėti 12x12” spausdintuvas, kad išspausdinčiau mano sustatymus? Kokį popierių aš naudoju? Kokios programinės įrangos man reikia į iškarpų albumą skaitmenine forma? Kaip aš mokausi skaitmenine forma iškarpų albumo? Kaip aš palaikau savo rinkmenas ir sustatymus, kad aš neprarasčiau jų? Kaip aš galiu parodyti kitiems žmonėms savo sustatymus? Kokį aprūpinimą aš naudoju kai aš skaitmenine forma iškarpų albumas? Tai brangu į iškarpų albumą skaitmenine forma? Kaip aš gaunu aprūpinimą, kurį aš perku iš interneto parduotuvių? Saugu nupirkti aprūpinimą iš interneto? Kaip aš galiu organizuoti savo aprūpinimą, kad aš galėčiau surasti juos? Aš turiu turėti skaitmeninę telekamerą? Ką aš darau su savo vyresnėmis fotografijomis? Kaip aš galiu pradėti? Kur aš galiu surasti daugiau informacijos apie skaitmeninį scrapbooking? Danga, suprojektuota Valerie Randall, Kodėl skaitmeninis scrapbooking yra taip didelis? (Tai iš tikrųjų turi atvykti su įspėjimo etikete todėl, kad tai taip įjunksta!) Žmonės mėgsta į iškarpų albumą skaitmenine forma todėl, kad, kai tik jūs sužinote, kaip padaryti tai, tai greita, švaru, ir kvailio įrodymas! Jūs matote, jūs galite žaisti su savo sustatymais į jūsų širdies turinį, kol jūs nesate tobulai patenkintas jūsų rezultatais. Jūsų sustatymo keitimas yra taip paprastas kaip. Slydimas jūsų puslapio elementų čia ir ten Pakeisdamas jūsų fotografijų dydį, kadangi jūs mėgstate Keisti aprūpinimo spalvas, kad viskas atitiktų tobulai Žaidimą su šepečiais ir struktūra, kuri yra taip smagi kaip naudojantys pašto ženklai ir meninis aprūpinimas, Bandantis su kaspinais, kaištukais, šriftais, pagrindiniais dalykais, ir kitu papuošimu, kuris duoda jūsų sustatymus pokšėja, Skaitmeniniai scrapbookers NIEKADA neturi jaudintis dėl scrapbooking apgailestavimo! Jūs niekada nepatirsite nepadaromas, priklijavo klaidas vėl. (Jūs žinote rūšį, apie kurią aš kalbu. . Rūšis klaidų, kurios ar priverčia jus susigūžti, kai jūs žiūrite į sustatymą ar jausmą privertė išmesti tai ir pradžia vėl.) Jūs turėsite, neturi jokio išeikvoto brangaus aprūpinimo, kuris buvo atsitiktinai naikintas per sukūrimo procesą. (Kada nors sulenkė tą puikią pagalbinę publikaciją viršuje, kadangi jūs vežėte ją namo? Ar įplėštas todėl, kad jūsų popieriaus pjaustymo mašina nuėjo nuobodi be jūsų, suprasdama tai? Ar pamatytas jūsų projektas dingsta prieš jūsų akis todėl, kad jūs atsitiktinai sumažinate savo sulenktą popierių?) Skaitmeniniai scrapbookers turi slaptą ginklą prieš šią daikto rūšį... Atšaukti komanda! Skaitmeninis aprūpinimas, tinkamas kruopščiai ant kompaktinių diskų ar DVDs ir, gali būti registruotas 3-žiediniuose segtuvuose, kurie užima lentynos erdvės mažą kiekį. Jūs nematysite savo aprūpinimo pradedant perimti jūsų namus, kai jūs pradėsite tą neišvengiamą procesą jų rinkimo (todėl, kad, paeikite į priekį..., kiekvienas iškarpų albumas žino, kad tai tikrai ima daug skirtingos daiktų rūšies, kad atitiktų visas tas įvairias rūšis fotografijų, kurias mes imame, teisingai?) . Ne daugiau vyrų, pasidarančių susijaudinusiu todėl, kad jūs pajudėjote nuo rinkmenos aplanko, į drabužinę, į kambarį, į pusės jūsų rūsio užėmimą. (Jūsų vaikams nereikia miegamųjų, teisingai? Iki tol, kol jie turi iškarpų albumus!) Bauginantis! Skaitmeniniai scrapbooking sustatymai gali būti pasidalinti su taip daugeliu žmonių, kaip jūs norite! Norėkite, kad visi savo vaikai turėtų jūsų sustatymų kopijas? Jokia problema. Tik išspausdinkite juos visus kopijos sustatymų ir padėkite juos į jų savus albumus. (Jokios problemos nore apie tai, kas "gauna" scrapbooking albumus, kai jūs mirštate... ”), Nori, kad jūsų giminė pamatytų jūsų sustatymus, kad jie galėtų žinoti tuo, kas eina ant jūsų gyvenime? Lengvas kaip gali būti. Tik nusiųskite jiems kopiją per elektroninį paštą. Ir spėjimas, kas? Sustatymai kuriuos jie gauna atrodys taip dideli kaip jie sustatymai, kuriuos jūs turite! Jokios blogos peržiūros, kurios daro jus liūdną todėl, kad jie “tik neatrodo taip geri kaip originalas.” Joks daugiau bandymo paimti sustatymo fotografiją, kad jūsų mama galėtų pamatyti tai ir norėdama, kad ji galėtų perskaityti tai, ką jūs parašėte ar matote aiškiai posakius fotografijose. Skaitmeninis scrapbooking aprūpinimas gali būti panaudotas kaip printables popieriniams projektams! Jūs galite panaudoti skaitmeninį aprūpinimą, kad VYNIOTUMĖTE Į POPIERIŲ IŠKARPŲ ALBUMĄ ir padarytumėte kitus popierinius projektus, naudodamas grafiką kaip printables. Tai yra didelis malonumas, ir jūs spausdinate tiktai, ko jums reikia. Kai kurie žmonės galvoja, naudodami skaitmeninį aprūpinimą, kadangi printables TURI būti brangesnis negu tradicinis popierinis aprūpinimas, bet spėjimas kas? Tai nėra. (Jūs pasimokysite daugiau apie tai vėliau.) Planuotojas Mandy Steward Skaitmeninis scrapbooking yra greitas! Kai tik jūs sužinote, kaip padaryti tai, jūs galite skristi per savo sustatymus taip skubiai, jūs būsite nustebintas. Iš tikrųjų, kai mano duktė studijavo, kaip į skaitmenine forma iškarpų albumą (jai buvo 15 metų tuo laiku), ji praėjo Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptis, Atskleistas Fotoparduotuvei po apytiksliai 60 minučių ir anksčiau, negu ji baigė programą, ji padarė 5 sustatymus. Ir ji neturėjo niekada scrapbooked anksčiau jos gyvenime. Skaitmeninis scrapbooking nereikalingas daug darbo kambario ir ten faktiškai NE valosi. Kiek laikų jūs pradėjote į iškarpų albumą sustatymą tiktai, kad atrastumėte, kad jūs neturite laiko baigti jį? Tada jūs turite supakuoti visą savo aprūpinimą atgal ligi pat kito karto, jūs galite dirbti ties sustatymu, tiktai kad turėtumėte išpakuoti viską vėl. Ir jei jūs nebaigiate to kitas kartas, ciklo pakartojimas. (Vieninteliai žmonės, kurie gali išvengti šios kankynės yra žmonės, kurie paskyrė iškarpų albumo kambarius su priešingos erdvės TONOMIS.) Su skaitmeniniu scrapbooking, jūsų darbo erdvė yra jūsų kompiuteris. Jei jūs naudojate nešiojamąjį kompiuterį, jūs galite iškarpų albumas savo vaiko futbolo žaidime ar svetainėje, kadangi jūsų vyras spragteli kanalus, simuliuodamas, kad žiūrės televizorių. Jūs galite iškarpų albumas užpakaliniame kieme ar automobilyje, kai jūs važiuojate. (Manykite grįžti namo su dalimi jūsų baigti sustatymai!) yra kitų daiktų, kuriuos skaitmeniniai scrapbookers sako apie šį nuostabų hobį: Jūs galite atsisakyti tų mėgstamų paveikslų daugiau nei kartą ir priversti juos atrodyti visiškai skirtingas. Jūs galite panaudoti daug vėsios skaitmeninės tapymo manieros technikos ir sluoksnio padarinių, kuriuos jūs tik negalite pamėgdžioti popieriniame išmetime. Skaitmeninis scrapbooking atidarė šį visą pasaulį šepečių man. Aš niekada payed daug dėmesio juos anksčiau, negu aš įėjau į scrapbooking. Jie gali paimti ant bet kokios formos ir susiformuoti ir yra tiek daug malonumo žaisti su. Aš mėgstu pasendinti ir pridėti struktūrą prie kraštų sustatymų ir į fotografijas. Jūs galite sutaupyti daugialypes to paties sustatymo versijas. (Jūs neturite apsispręsti, kokį jūs mėgstate geriausiai!), kadangi mano vyras negali pamatyti tai, ką aš rinkau, išskyrus mano naują Wacom tabletę. Tai sėdi ant mano rašomojo stalo, galų gale... (Pažymėkite nuo Ro: Tai yra juokinga, jūs negalvojate?) Jūs tiktai turite turėti VIENĄ kompiuterį! Lengva įasmeninti skirtingus to paties albumo variantus, tik keičiant journaling ar titling įėjimus. Jūs galite būti kūrybiškas, net jei jūs negalite nupiešti. Priverčia mane jaustis kaip menininkas! Scrapbooking perima jūsų namus? Studijuokite, kodėl skaitmeninis scrapbooking gali sukurti kambarį jūsų namuose kitiems daiktams. Perskaitykite Ro TEISINGĄ istoriją! Sustatymas Thao Cosgrove Uses Visi Apie Santuokos Kolekcijos Svarbų asmenį Skaitmeninis Lipdukas: Sulenktų Gėlių Sketchbook Išmarginto Brushset Svarbaus asmens Bitsy Drąsus Teptukų rinkinys, Koks įkurtas kompiuteris yra geriausias? Asmeninis kompiuteris? Mac? Neturi reikšmės. Bet jūs norėsite turėti laikymą. Jei jūs turėsite labai seną kompiuterį - su 10 ar 20 laikymo G, jūs turėsite bėdą, valdydamas programinę įrangą, kad jūs turite sukurti skaitmeninius scrapbooking sustatymus, ir jūs neturėsite jokio kambario, kad sulaikytumėte jūsų paveikslus ar jūsų rinkmenas. Jei jūs turėsite naujesnį kompiuterį (ar pasakykite, nešiojamasis kompiuteris) su apytiksliai 72 laikymo G, jūs būsite gerai, iki tol, kol jūs palaikote savo rinkmenas reguliariai ir neleidžiate daiktus, yra užgriozdinti. Bet jūs susilažinsite laimingesnis ilgame prabėgime, jei jūs įsitrauksite išorinis standusis diskas ar turėsite kompiuterį, bus daug kambario, kad sukauptų visas tas fotografijas ir scrapbooking aprūpinimą, kurį jūs sukaupsite. Žinokite kodėl? Kadangi lengviau gauti prieigą prie jų (kuris ketina atidaryti juos jūsų programinėje įrangoje), kai jūs norite į iškarpų albumą. Tai greičiau, jūs matote. Jūs galite gauti juos šalin kompaktinių diskų, bet tai jaučiasi gana lėta tas kelias. Jūs būsite laimingesnis, jei jūsų kompiuteris gali nueiti tokiu greičiu kaip galimas. Jūs neturite laukti. (Kas mėgsta laukti?) Ir kalbėjimas apie greitai. . Daugiau tiesioginės kreipties atminties (tai yra atmintis, kuri yra iš esmės jūsų kompiuterio intelektualinė valdžia), geresnis. Jūs norėsite bent jau 256 K. Bet jei jūs galite gauti 1 G, tai yra super-fan-tab-u-lous. Dauguma kompiuterių išleis jus pridėti daugiau "pagalių" tiesioginės kreipties atminties jiems. (Tai miela panašaus daugiau Kalėdų žibinto įjungimo, kuris daro jūsų virvelę ilgiau, kad tai apimtų daugiau medžio.) Geras technikas gali padėti jums su tuo. Dabar vyksta, aš esu godus Gus todėl, kad aš mėgstu keisti vaizdo mastelį, keiskite vaizdo mastelį, zvimbimas ant mano kompiuterio! Spėjimas, kiek tiesioginės kreipties atmintis aš turiu? 2 G! Bet aš turiu daugiau programinės įrangos, atidarytos, kai aš dirbu, negu dauguma žmonių galėjo manyti naudoti, tokiu būdu aš pastumiu savo kompiuterį sunkiau, negu jūs kada nors būsite. Tai yra, kaip tai dirba, jūs matote. Kuo daugiau jūsų kompiuterio daro, tuo daugiau valdžios jis turi galvoti. Tai yra, kur tiesioginės kreipties atmintis įeina. Dabar, kad palaikytumėte daiktus (kas ketina padaryti jūsų rinkmenų kopijas, kad jūs neprarastumėte jų) jūs norėsite bent jau kompaktinio disko variklio. Diskeliai tik nedaro to. Bet kompaktiniai diskai netrunka iki tol, kol žmonės turėjo papratimą galvoti, taip, jei jūs galite gauti DVD variklį, tai geriau. Mes kalbėsime daugiau apie jūsų rinkmenų kitame skyriuje palaikymą. Ir, žinoma, jūs norėsite gero spausdintuvo. Ir prie to aš turiu galvoje gerą fotografijos spausdintuvą. Spausdintuvas, kuris išspausdins fotografijas tas geriausios kokybės žvilgsnis. Šiandieniai rašalo reaktyvinio lėktuvo spausdintuvai daro bauginantis darbas ir kai kurie žmonės iš tikrųjų atsiskaito dabar, kai, jei jis yra padarytas teisė, jie trunka ilgiau, negu laboratorijos atspaudai. (Jie tikrai trunka ilgiau negu fotografijos, kurias mes gavome, kai aš užaugau!) Bet, žinoma, paprastos laikymo taisyklės prisitaiko. Kaupimas fotografijų tamsioje vietoje - tokiame kaip iškarpų albumo albume - yra visada geresnis negu jų kaupimas, kur yra šviesa. Tai tik turi prasmę - ir tai yra, kaip tai yra. Bet, atsiminkite, kai jūs esate skaitmeninis scrapbooker, jūs galite išspausdinti daugialypes kopijas savo sustatymų taip, jei jūs norite pakabinti vieną iš savo sustatymų rėme ant jūsų sienos, jūs galite taip pat išspausdinti kopiją savo albumui. Tai gerai visas kelias aplink. Ir dabar... Kalbėjimas apie spausdintuvus... Aš esu įsitikinęs, kad jūs mirštate, kad žinotumėte apie kitą temą todėl, kad KIEKVIENAS klausia manęs šis klausimas visas laikas. Kas yra tai? Nueikite į kitą skyrių eBook ir žr.! Amandos Sok sustatymas Mato tai, kas Amanda turėjo papratimą sukurti šį sustatymą čia, aš turiu turėti 12x12” spausdintuvas, kad išspausdinčiau mano sustatymus? Atsakymas yra.... (būgno ritinys....) Ne! Net nepaisant to, kad jūs kuriate juos 12x12” (ir jūs GALITE išspausdinti juos 12x12” ar turėti dar ką nors spausdinti juos 12x12”), skaitmeninio scrapbookers didelis kiekis suvokė sprendimą, kuris yra tiesiog žavingas: Mes išspausdiname mūsų sustatymus 8x8”. Yra penki iš tikrųjų rimti pagrindai, kodėl mes darome tai: 1. Jūs galite pasidaryti standartinis 8.5x11” fotografijos popierius visose pabaigose (blizgesys, matte, ir taip toliau) bet kokioje kanceliarinių prekių parduotuvėje. Mes mėgstame stebėti pardavimus ir nupirkti juos su nuolaida. (Tai yra visada gera mintis taupyti pinigus, teisingai?) 2. Kadangi sustatymai yra dabar 8x8” (kuris yra įvykdytas lengvai, tiesiog mažindamas jūsų baigtą sustatymą grafinis dydis), jūs galite išspausdinti juos tame standartiniame popieriuje ant bet kokio standartinio fotografijos spausdintuvo. Joks brangus plataus formato spausdintuvas nereikalingas. 3. Kadangi jūs kuriate savo sustatymus ant vaizduoklio, jūs matote daiktus mažesniame dydyje, negu jie iš tikrųjų yra. Tai natūraliai priverčia jus norėti panaudoti didžiulius šrifto dydžius ir panaudoti didžiulį papuošimą kaip jus iškarpų albumas. Problema su tuo yra tokia kad, jei jūs spausdinate savo sustatymus 12x12”, viskas atrodo didžiulis! Bet kai jūs mažinate savo sustatymus žemyn lig 8x8”, viskas atrodo didelis. (Taip, jūs galite perskaityti visus savo journaling įėjimus tobulai.) 4. Susidurkime su tuo... Baldų gamintojai nestato stelažo vienetų su scrapbookers prote. Tai daro tai labai sunkiai, kad surastų gerą vietą padėti jūsų 12x12” albumai. (Jie netinka ant nieko iš MANO lentynų. Aš manau, kad aš galėjau paimti savo televiziją iš, tai yra reguliarus taškelis todėl, kad tai yra didelė lentyna, bet aš rūšis panašių, mano televizija ir mano šeima staugtų su protestu, turi aš bandyti padaryti tai. Aš geriau nedarau tai.) Bet, tai yra gerai... 8x8” albumai tikrai tinka ant reguliarių lentynų, ir aš turiu daug tų. Laimėkite! 5. 8x8” albumai yra mažiau brangūs negu 12x12” albumai. Laimėkite vėl! Jei jūs nenorite išspausdinti savo sustatymų savarankiškai, yra vietų, kur jūs galite gauti juos išspausdintas 12x12”. Yra gero skelbimų lentos siūlo, kur nariai kalba apie tai čia. Bet, kadangi jūs tik skaitote, net nepaisant to, kad aš turiu TRYS (taip, įskaičiuokite juos TRYS), platūs formato spausdintuvai, kurie gali išspausdinti 12x12” sustatymai (todėl, kad aš valdau Atliekų Mergaites), aš niekada neišspausdinu savo savų sustatymų bet kokiame dydyje be 8x8”! Sustatymas prie Shalae Tippetts Taip pat naudoja Meninę Žurnalo Kolekciją, Meilė Visada Kolekcija, ScrapSimple Popieriaus Šablonai: SUDIRGĘ PLONI ScrapSimple Papuošimo Šablonai: Suraityta Kraštų Mama 2 Būti Kolekcija Mini Ištikima Kolekcija Rėmo Papuošimo metų Mini ScrapSimple Embellsihment Šablonai: Kaspino Cilindrai, Koks programinė įranga man reikia į iškarpų albumą skaitmenine forma? Skaitmeninis scrapbooking yra padarytas grafinėje redagavimo programinėje įrangoje. Tai yra programinės įrangos rūšis, kad jūs remontuojate fotografijas su, tipiškai. Yra kai kurie programinės įrangos paketai, kurie buvo suprojektuoti specialiai scrapbooking, bet jei aš turėjau pasakyti tiesą apie tai (ir aš esu rūšis asmens, kuris turi padaryti tai), jūs negalite padaryti daiktų, kuriuos skaitmeniniai scrapbookers turi labiausiai ypatingoje scrapbooking programinėje įrangoje. Grafinė redagavimo programinė įranga yra geresnė. Tai reiškia, kad net nepaisant to, kad kai kurie žmonės išvyksta su programine įranga, kuri yra specialiai projektuotojas scrapbooking, jie paprastai pasitraukia į geresnę programinę įrangą gale. Taigi kodėl nepradėti teisę, sakau aš. Kodėl nepradėti studijavimą, kaip panaudoti programinę įrangą, kuri leidžia, jūs darote visą malonumą, geriausi, nuostabiausi daiktai, kad skaitmeniniai scrapbookers mėgsta tiek daug - rūšys daiktų, kurie daro skaitmeninį scrapbooking tiek įjunkstantį, kad tai turi atvykti su įspėjimo etikete? Plaušaplytės Fotoparduotuvės Elementai (PSE): Grafiniai menininkai teikia pirmenybę Plaušaplytės produktams, ir jie tapo atspaudo standartu po visą pasaulį. Fotoparduotuvės Elementai yra įėjimo lygmens produktas, kadangi gana lengva pasimokyti, yra daug pasiekiamų mokymo programų, ir tai laisvai supakuojama su daugeliu skaitytuvų ir kompiuterių. Jei jūs turite nupirkti tai, gana lengva surasti gerą sandėrį. Yra daugiau PSE skaitmeninio scrapbookers negu kažkas dar. Todėl tai palyginti nebrangu, ir tai gali padaryti beveik kažką, kurį jūs galite įsivaizduoti su tuo! Plaušaplytės Fotoparduotuvės Elementų Teismas perkelia Plaušaplytės Fotoparduotuvę: Tai yra programa, kurią grafiniai menininkai iš tikrųjų naudoja. Kai tik jūs išmokote panaudoti Fotoparduotuvės Elementus, nėra sunku pereiti Fotoparduotuvę. Tai gana brangu, ir jūs nenorėsite nupirkti to, jei jūs būsite atsitiktinis vartotojas. Labiausiai neseną versiją pavadino Fotoparduotuve Kūrybišku Rinkiniu. (Einamoji versija yra PSCS2.) Tai yra bauginanti programinė įranga, jei jūs galite leisti sau ją. Pro-Fotoparduotuvės Teismo Duomenų perkėlimo Dažų Parduotuvė: PSP vartotojai yra ištikimi, ir jie mėgsta šią programą. Jūs surasite daug PSP skaitmeninių scrapbookers mūsų ranguose todėl, kad tai yra labai visapusiška programinės įrangos dalis. Dažų Parduotuvė Pro-Teismo Duomenų perkėlimas Microsoft Digital Image Pro: yra daugoka KRITIMO vartotojai, bet tai turi savo trūkumus. Tai negali panaudoti šepečių normaliame būde (ir tai yra GRANDIOZINIS SUMANYMAS), ir kai jūs taupote rinkmeną, tinkamą tam, kad ji skelbė internete ar susirašinėjo elektroniniu paštu jūsų draugams, kokybė nėra ganėtinai taip gera, kadangi jūs pasiekiate su Plaušaplytės produktais. Tai daro šrifto darbą sudėtingą skaityti kartais. Tačiau, atrodo, atspaudas lauke rinkmenos yra puikus. Tai yra palyginti nesudėtinga programa, tačiau, ir daug žmonių kaip tai dėl tos priežasties. Bet atvirai - mano prote - aš nepanaudočiau to dėl šepečio svarstomos problemos. Tapymo maniera yra MALONUMAS, MALONUMAS, MALONUMAS!!! (Kaip žymėjimas ant steroidų!) Bet jei jūs turite tai, panaudokite tai, ir jūs turėsite malonumo tonas. Mes turime kai kurias dideles mokymo programas Atliekų Mergaičių universitete, kurios moko Skaitmeninį Atvaizdą Pro-vartotojų, kaip pasiekti aplink kai kurias iš šepečio problemų, kad aš kalbėjau apie tai, kad jie galėtų įeiti į apsivalantį malonumą - gerai, rūšis. Didžiausia problema su KRITIMU yra tokia, kad Microsoft nusprendė nutraukti jį! Keli žmonės naudoja Fotopoveikį, bet jis turi kai kurias iš tų pačių svarstomų problemų, apibūdintų virš, ir gali būti sunku išmokti panaudoti. Teisingai, dauguma skaitmeninių scrapbookers jaučia, kad jūsų geriausias pasirinkimas yra Fotoparduotuvės Elementai, Fotoparduotuvė ar Pro-Dažų Parduotuvė. Parinkite vieną iš tų, sužinokite, kaip panaudoti tai, ir jūs niekada nesižvalgysite atgal vėl! (Ir aš turiu žinoti apie šią temą... Aš pažodžiui kalbu su tūkstančiais žmonių visą dieną beveik kiekvieną dieną metų apie šią temą. Aš gyvenu ir kvėpavimas tai!) Sarah Bowen Sustatymas Skaitmeniniai popieriai panaudojo: Joi, Garbinkite, Sena Elegancija Skaitmeninis Papuošimas: Kaištukai, Dygsnių Šriftas: Elsie Flannigan, Kaip aš mokausi iškarpų albumo skaitmenine forma? Geriausias kelias šokinėja tiesiai vandenyje ir pradžios plaukime! Jei vyksta, jūs žinote, kaip panaudoti jūsų fotografijos redagavimo programinę įrangą, tai jūs esate viskas nustatytas. Tačiau, jei jūs nedarote, Atliekų Mergaitės turi kai kurias dideles mokymo kino filmo mokymo serijas, kurios daro tai nuotrauka, kad pasimokytų kaip iškarpų albumo skaitmenine forma. Aš sukūriau juos todėl, kad žmonės pastoviai klausdavo manęs, “Kaip?” “Kaip aš darau tai?” jie pasakytų.“ Aš esu taip sujaudintas, kad pabandyčiau, bet aš nežinau kaip! Aš randu truputėlį čia ir ten ant tinklo, bet aš negaliu sužinoti kaip! ”Tokiu būdu aš nusprendžiau, kad aš geriau darau dėl to kažką. Mano mokymo kino filmai leidžia jus stebėti mane iškarpų albumas programinėje įrangoje, ir jūs galite išgirsti mane kalbantis apie tai, kodėl aš darau tai, ką aš darau. Tai panėšėja į atvykimą manęs teisė į jūsų namus ir mokyti jus į iškarpų albumą ant jūsų kompiuterio... Rūšis kaip jūsų savas privatus repetitorius panašaus manęs turėjimo! Kiekviena tema turi savo savą trumpą kino filmo rinkmeną, kuri leidžia jums lengvai iš naujo stebėti bet kokias temas, kad jūs domitės apžiūrėjimu. Jūs neturite pabandyti surasti juos vėl ant ilgo DVD. Jie ima jus iš pradžių - nuo atidarymo jūsų rinkmenų programinėje įrangoje - ir paskui jie perkelia jus į priekį, žingsnis po žingsnio, kadangi jūs išmokstate padaryti sustatymus ir studijuoti niežų svarbias svarstomas problemas tokias kaip layering. (Layering programinėje įrangoje taip pat kaip krauna popierius ant vieno kito viršūnės. Kiekvieną kartą kai jūs pridedate kažką prie savo sustatymo, jūs kuriate naują sluoksnį.) Jūs sužinosite, kaip valyti, sukurti jūsų savus plono pergamento padarinius, kaip suredaguoti jūsų fotografijas (apimdamas studijavimą, kaip remontuoja fotografijas, kurios turi didelius trūkumus juose), ir jūs net sužinosite, kaip padaryti paprastą paprastą scrapbooking jūsų savo foną! Taip lengva pasimokyti kaip iškarpų albumo šis kelias... Jūs būsite nustebintas. Yra tuo, ką nedaug iš mano klientų pasakė: Scrapbooking Paslaptys yra toks didelis studijavimo įrankis man. Būdamas mažai pažįstamas skaitmeniniam iškarpų albumo pasauliui, mokydamasis, stebėdamas Rozanne kino filmo sąvaržas yra daug lengvesnis negu bandymas pasimokyti per programinės įrangos vadovo skaitymą. Be to, aš galiu stebėti sąvaržas savo savame patogume ir taip dažnai, kadangi man reikia į. Aš rekomenduočiau, kad Iškarpų albumo Paslaptys į bet ką pasirūpinantį studijuotų skaitmeninį scrapbooking. Mokymo programa yra fantastiška ir labai lengva panaudoti, ji atsako klausimus, kad kaip naujokas aš buvau susijaudinęs apie prašymą, kadangi aš nenorėjau atrodyti nebylus. Aš rekomenduočiau tai į bet ką, kas mėgsta scrapbooking, patirtą ar ne. Šioje užsiėmusioje visuomenėje mes gyvename, buvo nuostabu sugebėti stebėti vieną ar dvi sąvaržas kiekvieną dieną ir palaipsniui studijuoti daug daiktų. Jie padėjo man suprasti “Ei, aš galiu padaryti tai!” Aš tik baigdavau visas pamokas jūsų naujausiose paleidimo Paslaptyse PE6. Aš buvau labai skeptiškas pirmiausia. Aš iš tikrųjų tęsiau jaudintis, kad aš surasiu iš esmės viską, kurį aš jau žinojau man pačiam savarankiškai. Mergaitė, buvo aš neteisingai! Kai tik aš įkasiau, aš maniau, kad aš pats, studijuodamas labai daug naujų "paslapčių" iš tikrųjų padariau ne tiktai mano skaitmeninį gyvenimą lengvesnį, bet jis taip pat padėjo man pagerinti tas fotografijas, kurios tik nebuvo gerai! Aš turėjau kelis taip taip fotografijos, kurios yra dabar brangintos atminimo dovanos. Ačiū už man pagalbą tapti geresniu fotografu (ar bent jau tai yra tuo, kas mano šeima galvos...), . - Amanda aš gavau jūsų mokymo programą PSE3. Taip bauginantis!! Aš tiktai stebėjau 30 minučių ligi šiol ir turėjau atsisakyti. Padarė 6 puslapius!!! Kaip vėsus. Aš nupirkau šią programą per Kūčias, ir tai GERIAUSIAI dalyvavo, aš pasiekiau man pačiam savarankiškai. Aš tik nupirkdavau Fotoparduotuvę CS2, ir aš buvau taip sutrikdytas su tuo. Aš pažiūrėjau internetas scrapbooking mokymo programoms ir suradau jūsų. Dabar aš jaučiu kelis patogius su POST SCRIPTUM CS2. PADĖKOKITE JUMS!!! IR Dėkokite jūs turėti duomenų perkėlimą po pirkimo. Aš padariau savo pirmą iškarpų albumo puslapį (skaitmeniniu) naudojimu jūsų Fotoparduotuvės klasės ant kompaktinio disko, ir wow! Aš esu taip sujaudintas. Aš turėjau programą apytiksliai metus, ir negalėjau niekada suvokti sluoksnio daikto. Viena valanda su jūsų klase, ir aš padariau puslapį! Jūs supatės! Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptys Atskleidė, kad mokomoji serija yra pasiekiama kitiems programinės įrangos paketams šiuo laiku. Jei jūsų programinės įrangos paketas nėra šiame sąraše, neduokite pavojaus signalą! Jūs labiausiai tikėtina pamatysite tai pasirodant labai netrukus! Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptys Atskleidė, kad mokymo programos yra pasiekiamos kitiems programinės įrangos paketams: Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptys Atskleidė Fotoparduotuvės Elementams, kuriuos 6.0 Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslapčių Atskleidė Fotoparduotuvės Elementams, kuriuos 5.0 Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslapčių Atskleidė Fotoparduotuvės Elementams, kuriuos 4.0 Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptys Atskleidė Fotoparduotuvės Elementams, kuriuos 3.0 Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptys Atskleidė Fotoparduotuvei (6, 7, CS, CS2, & CS3), Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptys Atskleidė Dažų Parduotuvei, Pro-(PSP), X Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslapčių Atskleidė Dažų Parduotuvei, Pro-(PSP) 9 Po to, kai jūs žiūrėsite Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslapčių Atskleistus filmus, jūs būsite. · Sukurkite savo savus skaitmeninius iškarpų albumo sustatymus, naudodamas paskutinį, dauguma populiarios technikos · Valdykite visus svarbius pagrindus, kad skaitmeniniai iškarpų albumo entuziastai turi žinoti būti pradėti · Supraskite, kaip sutaupyti jūsų rinkmenas spausdinimui ar pasidalinimui jais su jūsų draugais ir šeima per internetą · Padarykite savo savus šepečius · Sužinokite, kaip įdiegti ir panaudoti nupirktus šepečius · Padarykite savo savą paprastą foną · Žr., kaip lengvas tai turi valdyti vaiskias papuošimo rinkmenas, kurios leidžia skaitmeniniams scrapbooking sustatymams atrodyti kaip, kad jie yra "tikri" · Tapkite pro-vadovavime lašo-shadowing technikos · Padarykite savo savus skaitmeninius suplėšytus popierinius kraštus · Žinokite, kaip pakeisti popierių ir papuošimo spalvas, kad atitiktumėte jūsų sustatymus tobulai · Tapkite pro-remonte sugadintų fotografijų · Žinokite paslaptį padėti tekstą ant kreivės ar rate · Juokas tame, kaip paprastas tai turi padaryti apvalintus kraštus ant jūsų fotografijų · Panaudokite klaviatūros ir įrankio sutrumpinimus, kurie daro skaitmeninį scrapbooking brizu · Supraskite truputį pažangios technikos, pavyzdžiui, kaip sulaikyti mėlynas akys, mėlynos ant juodos ir baltos fotografijos · Ir partijos daugiau! NAUJAS! Atraskite savo paslėptą scrapbooking talentą šiandien! DAUGIAU Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslapčių, Atskleistų Fotoparduotuvei, turės jus, darydamos tuos pačius pokštus ir žinodamos tuos pačius patarimus kaip profesionalai! DAUGIAU Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslapčių, Atskleistų Fotoparduotuvei, turės jus kuriantis jūsų savus skaitmeninius elementus, ir darantis aukštintą techniką akimirksniu! Įspėjimas! Tai nėra prasidedantis kursas. Jūs turėsite ar sužinoti, kad informacija, dėstyta Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptyse, Atskleidė skaitmenines scrapbooking mokymo programas Fotoparduotuvei ar ekvivalentiškas jums, kad panaudotų šią programą. DAUGIAU Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslapčių Atskleidė Fotoparduotuvei (6.0, 7.0, CS, CS2 ir CS3) Perkeliamą versijos kompaktinio disko versiją, DAUGIAU Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslapčių Atskleidė Fotoparduotuvės Elementams (2.0, 3.0, 4.0, 5.0, & 6.0) Perkeliamą versijos kompaktinio disko *Note versiją: Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptys, Atskleistos Microsoft Word, yra taip pat pasiekiamos. Ši programa moko jus, kaip panaudoti visą grafinį MILISEKUNDĖS Žodžio gebėjimą. Įgūdžiai yra labai naudingi popieriui scrapbookers. Daug žmonių panaudojo programą, kad sužinotų, kaip padaryti prasidedančius skaitmeninius scrapbooking sustatymus, Kaip aš palaikau savo rinkmenas ir sustatymus, kad aš neprarasčiau jų? Jei jūs turite DVD degiklį, deginate daugialypes kopijas jūsų rinkmenų ir sustatymų į DVDs ir kaupiate juos pamuštame segtuve, kuris yra ypatingas, ketino apgyvendinti juos. DVDs yra geresni negu kompaktiniai diskai, kadangi buvo neseniai pranešta, kad kompaktiniai diskai netrunka labai ilgai. Priežastis, kad jūs norite padaryti daugialypes kopijas yra tokia, kad retkarčiais jūsų atsarginis DVDs nepasiseks. Daugialypių kopijų turėjimas neleis “atsarginiam apgailestavimui” įvykti. Jei jūs turite ugniai atsparų seifą, kaupiate jūsų atsargines kopijas tame. Kitas pasirinkimas galėtų būti, kad sukauptų vieną kopiją jūsų namuose, ir kita kopija nuo svetainės - sako šeimos nario namuose ar naudojime automatinės kompiuterių atsarginės kopijos paslaugos tokios kaip Carbonite (pasiekiamas Carbonite.com), Daug žmonių mėgsta patogumą aprūpinti jų paveikslo rinkmenas ir sustatymus ant išorinio standžiojo disko, kadangi tai daro prieigą prie jų taip skubiai. Bet atsiminkite - standieji diskai tikrai nepasiseka kažkokiame punkte, tokiu bū turėdami išorinį standųjį diską, kadangi jūsų vienintelis atsarginis sprendimas prašo problemų ir sielvarto. Jūs niekada nežinote. Jūsų rajonas galėjo turėti blogą audrą, kuriai viena diena ir žaibo streikas galėjo smogti taip šalia jūsų, kad net jūsų apsauginis įrenginys nuo įtampos svyravimų negali pasielgti su išplaukiančia valdžios banga, ir jūs galėjote prarasti savo variklį. Manykite, kad tai vargiai įvyks jums? Paklauskite vieno iš mūsų vyriausiųjų projektuotojų, Cheryl Kirpėjo, apie tai. Ji prarado išorinį standųjį diską neseniai tas kelias, ir tai buvo tragiškas praradimas, kadangi tai kaupė daugelį jos projektų. Bet kokia pagrindinė kompanija įstato trigubo atleidimo atsarginės kopijos planus į jų apsauginį tinklą taip, kad, jei jie turi prarasti vieną - ar net du - jų informacijos šaltiniai, jie vis dar turi kitą komplektą remtis. Jūsų paveikslai yra sustatymai, yra vertingi jums, taip palaikykite juos. Ir, žinoma, išspausdinkite tuos sustatymus! Kas geras yra jie, jei niekas, bet jūs niekada nemato jų? Nusistebėjimas, kaip išsaugoti viršūnę jūsų atsarginės kopijos, neprarasdamas tako to, ką jūs turite ar nepadarėte? Yra pokštas jums: Jei jūs naudojate asmeninį kompiuterį, atidarote aplanką, kuris turi savyje jūsų paveikslus ir/aR sustatymus ir eiti, kad Apžiūrėtų, jūs galite nuspręsti įrašyti rinkmenas į sąrašą prie Detalių. Tai iškels visą rinkmenos informaciją, apimant, kai jie buvo pakeisti. Tada grįžkite, kad Apžiūrėtumėte ir nueitumėte, kad Sutvarkytumėte Piktogramas Prie ir išsirinktumėte Pakeistas. Tai išrikiuos juos, kad jie būtų sutvarkyti datos. Pokštas jums yra, kad, jei jūs paspaudžiate Arrge Piktogramas Prie> Pakeistas dukart jūs galite turėti sąrašo pakeitimo užsakymą. (Tai, automatically turi seniausią viršuje, bet jei jūs darote tai vėl, naujausias bus sąrašo viršuje.) Tai daro tai geriausios kokybės lengvas žinoti tai, ką jūs turite ir nepalaikėte. Tik parašykite ant savo DVDs atsarginę datą, ir jūs atsiminsite, kur jūs sustojote paskutinį kartą, jūs palaikėte savo rinkmenas. Yra screenshot aplanko, kurį aš turiu ant savo kompiuterio, kuris turi daug fotografijų ir sustatymų, kuriuos aš turiu apie savo dukterį, turėtą savyje jame. Nuo žiūrėjimo į sąrašą, aš galiu pamatyti, kad aš turiu keturias rinkmenas, kurias aš turiu palaikyti, pagrįstas mano paskutinės to tam tikro aplanko atsarginės kopijos dieną. Jei jums reikia pagalbos su studijavimu, kaip palaikyti jūsų rinkmenas į kompaktinį diską, jūs galite manyti, kad didelė mokymo programa pagelbėja jums čia. Kaip aš galiu parodyti kitiems žmonėms savo sustatymus? Rodymas jūsų skaitmeninių scrapbooking sustatymų jūsų draugams ir šeimai yra brizas! Jūs galite išspausdinti daugialypes kopijas savo sustatymų ir nusiųsti juos pašte jiems. Jūs galite skelbti savo sustatymus internetinėse scrapbooking galerijose ir nusiųsti jūsų šeimai ir draugams sąsajas, ten kur jie yra esantys. Jūs galite siųsti elektroniniu paštu sustatymus savo draugams ir šeimai. Jūs galite panaudoti laisvas ar pigias fotografijos pasidalinimo paslaugas tokias kaip Yahoo 360 °, Mano - Fotoalbumas, Fotosvetainė, ir kiti. Sustatymas Valerie Randall Uses ScrapSimple Skaitmeniniai Sustatymo Šablonai - Layered: Geldelės Visada Kolekcijos Svarbus asmuo, kurį Jūs studijuosite daugiau apie tai, kai jūs studijuosite, kaip į skaitmenine forma iškarpų albumą jūsų programinėje įrangoje, bet rinkmenos kokybė (kaip didelis tai yra) nustato tai, ką jūs galite padaryti su tuo. Jei jūs taupote skaitmeninį iškarpų albumo sustatymą 300 dpi (taškai per colį), tai tai tinkama tam, kad išspausdintų, bet jūs negalite siųsti elektroniniu paštu to ar išsiųsti tai į internetinę galeriją todėl, kad rinkmenos dydis yra per didelis. Tai yra todėl, kad, kuo daugiau taškų per colį rinkmena turi savyje, tuo aukščiau atvaizdo kokybė bus. Kai yra 300 taškų per colį, taškai, kurie yra išspausdinti ar parodyti jums yra mažytis paauglys, baigdamiesi labai aukštos kokybės atvaizdu. (300 dpi yra iš tikrųjų aukštesni, negu daug skaitmeninių telekamerų gamina, kuris yra viena iš priežasčių, kodėl skaitmeniniai scrapbooking sustatymai atrodo taip bauginančiai realistiniai!), Jei aš taupau rinkmeną kaip 72 dpi, tada išplaukiantis rinkmenos dydis yra mažesnis, ir tai tinkama tam, kad išsiųstų į internetinę galeriją ar siųsti mano šeimai ar draugams per elektroninį paštą. Grafika vis dar atrodo puiki tam, kad parodytų tai per internetą, bet jei aš pabandyčiau išspausdinti tai ant savo spausdintuvo ar fotografijos laboratorijoje, aš būčiau labai nelaimingas su rezultatais. Erica Hite sustatymas Puoselėja Kolekcijos Svarbaus asmens Teptukų rinkinio Vaizduotės Dygsnių Papuošimą HipChick BittyWords PhotoEdges1 Mini Apibrėžimai: Vaikai Brush Set Grunge Brush nuo Atgaivinti Komplekto, Koks aprūpinimas aš naudoju kai aš skaitmenine forma iškarpų albumas? Skaitmeniniai scrapbookers naudoja grafinius atvaizdus, kad sukurtų skaitmeninius scrapbooking sustatymus. Yra du pagrindiniai panaudoti rinkmenos tipai: 1 JPG. Tai yra tas pats rinkmenos tipas, kuriame jūsų telekamera apskritai kuria jūsų skaitmenines fotografijas. Tai matinis ir panaudojama fonui (skaitmeniniai scrapbooking popieriai). Kai jūs būsite baigtas scrapbooking jūsų sustatymas, jūs sutaupysite savo rinkmeną kaip JPG, kad išspausdintumėte tai ar parodytumėte tai kažkam, kurį jūs mylite per elektroninį paštą ar ant tinklo. Atspaudo kokybė JPG yra 300 dpi (taškai per colį) ir tinklo kokybė JPG yra apskritai 72 dpi. 2 PNG. PNG rinkmena turi vaiskų foną, kuris daro ją puikią alfai ir papuošimui. Tai reiškia, kad, kai jūs slystate jūsų papuošimas - sako skaitmeninį pagrindinį dalyką, sąvaržėlę, ar kaspiną - ant jūsų skaitmeninio scrapbooking sustatymo, jūs nesugebėsite pamatyti bet kokį foninį rajoną. Atrodys tiksliai, tarytum jūs buvote popierinis scrapbooking, ir jūs padėjote pagrindinį dalyką, sąvaržėlę, ar kaspiną ant jūsų popieriaus viršūnės. Jei jūs būtumėte pabandęs panaudoti JPG tos pačios grafikos versiją, jūs būtumėte suradęs, kad baltas fonas atvyko greta jos ir todėl, jūs negalėjote pamatyti tuo, kas buvo po ja. Tai atrodytų blogai! Taip, kadangi jūs ir galbūt sakote šiame punkte, PNG rinkmenos yra labai svarbios skaitmeniniam scrapbookers! Kolekcijų Skaitmeniniai scrapbookers mėgsta nupirkti kolekcijas - ar komplektai - koordinuoti aprūpinimą, ypač kai jie tik pradeda sužinoti, kaip padaryti tai. Tai yra todėl, kad jie, kaip garantuojama, turės medžiagas tas degtukas. Kadangi jie pasidaro labiau pažįstami su, kaip sukurti skaitmeninius scrapbooking sustatymus, jie randa tai malonumas sumaišyti ir atitikti aprūpinimą todėl, kad skaitmeninis scrapbooker gali pakeisti jų aprūpinimo spalvą, kad tiktų jų poreikiui. Tai yra didelis malonumas! Atliekų Mergaitės skaitmeninė scrapbooking kolekcija turi savyje koordinavimo foną (popieriai), papuošimas, ir abėcėlės. Yra tik kelių iš nuostabių kolekcijų, kurias mes turime jums turėti. . Bella Collection Sustatymai prie Thao Cosgrove ir Diane Miller Varlės Princo Collection Mini Fall Watercolors Collection Mini Sustatymai prie Shalae Tippetts Džiaugsmingi Sezono Kolekcijos Svarbaus asmens Sustatymai prie Erica Hite Bookworm Kolekcijos Svarbaus asmens Sustatymų prie Erica Hite Naturescape Collection Svarbaus asmens Sustatymo Thao Cosgrove Layouts prie Thao Cosgrove Art Žurnalo Kolekcijos Svarbaus asmens Gausybės Paišinėtojų Širdžių Teptukų rinkinio Sketchbook, Išmargintas Teptukų rinkinys, Mini Sustatymas prie Erica Hite Layout naudojimo Puoselėja Kolekcijos Svarbų asmenį, Sprogimų Teptukų rinkinį Mini, Pamažu slenkantys Šepečiai Nedaug Kolekcijos Svarbaus asmens Sustatymai prie Melissa Renfro Embellishments Papuošimo yra apledėjimas ant jūsų skaitmeninio sustatymo pyrago ir būtent jų naudojimo duoda sustatymui jūsų tam tikrą stilių. Yra kai kurie pavyzdžiai papuošimo, kurį jūs galėtumėte surasti įdomus. Sluoksnis Jūsų Savi Įmantrūs Dygsniai leidžia jums sukurti jūsų savus dygsnius bet kokiose spalvose, kuriomis jūs norite, kad jie būtų! ScrapSimple Papuošimo Šablonų Gundantys Dygsniai 1 leidžia jums sukurti jūsų savus išlenktus dygsnius, kurie žiūri tiksliai, kaip jūs norite, kad jie pažiūrėtų! ScrapSimple Papuošimo Šablonai: Etiketės leidžia jus kurti etiketes, kurios žiūri tiksliai, kaip jūs, kaip jūs norite, kad jie pažiūrėtų. JŪS renkate spalvas, kurių jums reikia! Sužydėjimas & Žydėjimas - Nukritimo Papuošimo Svarbus asmuo Skaitmeniniai Lipdukai: Zebrai Plius Pakeltas Žurnalo Popierius Geriausios kokybės Svarbaus asmens Koliažo Meno Papuošimo Svarbus asmuo Palaidotas Lobio Papuošimas Paauksuotas Rėmų Papuošimas Žemės Laivo Metalo Kortelių su užrašu Žuvies Pašto ženklų Papuošimas Mini Rašaliniai Sulenkti Sienų Papuošimo Svarbaus asmens Papuošimo Šablonai ScrapSimple: Mato Kasetės Ypatingi ir Garbanoti Kraštai Daro jūsų savą papuošimo žvilgsnį tiksliai, kaip JŪS norite, kad jie pažiūrėtų! ScrapSimple Įrankiai - Stiliai: Maršrutai 5401 Erica Hite Sustatymas Daro jūsų savą papuošimą su ScrapSimple Įrankiais! ScrapSimple Įrankiai - Stiliai: Medvilninis audinys 4901 Sustatymas prie Shalae Tippetts Alfos Alfa gali būti panaudotas, kad pridėtų palūkanas jūsų sustatymo pavadinimais ar atneštų pabrėžimą elementui ant puslapio, tokio kaip pirmas laiškas vardan asmens fotografijoje. Kadangi alfa buvo sukurta pirmos rūšies projektuotojų, jie turi ypatingą žvilgsnį, kurį jūs tik negalite gauti su šrifto darbu vienišu. Gražus Primavera Alpha Biggie Sustatymas prie Thao Cosgrove Affection Alfos - Thao Cosgrove Sustatymas Daro jūsų savą alfos žvilgsnį tiksliai, kaip JŪS norite, kad jie pažiūrėtų su ScrapSimple Alfos Šablonais! ScrapSimple Alfos Šablonai: LeJardin Svarbaus asmens Fonas (Popieriai) Skaitmeninis scrapbooking fonas yra nuostabiai artistiškas ir unikalus. Kadangi Atliekų Mergaitės neturi išspausdinti jų, kad gautų juos jums, mes sugebame pasiūlyti jums nuostabią pasirinkimo įvairovę. Yra tik keli iš nepadaryto fono, kurį mūsų projektuotojai sukūrė. Mėlyna Jūra GILI Popierių Kelionė Vynioja į popierių Princesę Collection Paper Water Paper Blizgantis Kalėdų Popierius Atnaujina Popierinį Svarbaus asmens Gyvenimo Žurnalų Popierių Mini Gražūs Primavera Popieriai ScrapSimple Popieriaus Šablonai, kadangi Atliekų Mergaitės žino, kad viena iš didžiausių problemų, su kuriomis bet koks scrapbooker stovi yra spalvotas degtukas, mes pasiūlėme labai ypatingą gaminių liniją, pavadintą ScrapSimple Popieriniais Šablonais. Šitie šablonai leidžia jums nudažyti, grunge, ir pakeisti viršuje projektus, kad tiktų JŪSŲ fotografijoms. Jie yra mieli panašių skaitmeninių dažymo knygų, kurios daro jūsų savų pagalbinių publikacijų projektavimą brizu. Teisingas malonumas yra patirtas visų! ScrapSimple Popieriaus Šablonai: Naujas Sustatymas prie Mandy Steward ScrapSimple Popieriaus Šablonų: Damasto Sustatymas prie Erica Hite ScrapSimple Popieriaus Šablonų: Arlekino Sustatymas prie Keri Schueller ScrapSimple Popieriaus Šablonai: Erica Hite chna Sustatymas Taip pat naudoja: ScrapSimple Alfos Šablonai: Chna Geriausios kokybės Svarbaus asmens ir Chna Sienų Teptukų rinkinio ir Chna Fotografijos Kampai ScrapSimple Popieriaus Šablonai: Išminčiaus Sustatymas prie Diane Miller ScrapSimple Popieriaus Šablonų: miesto Keturi Durin Eberhart Brushes ir Struktūros Sustatymas Klausia bet kokio patyrusio skaitmeninio scrapbooking, kas daro skaitmeninį scrapbooking sprogimu, ir jie pasakys, kad jūs apsivalote ir struktūra! Jūs galite sukurti labai daug padarinių su jais! Su šepečiais, jūs pasiekiate, kad parinktumėte spalvą, dydį, sukimąsi, neskaidrumą, ir kitus šepečio atvaizdo padarinius. Jūs galite taip pat pritaikyti padarinius ir filtrus į šepečio atvaizdą net kūrybiškesnėms galimybėms. Panaudokite juos ne tiktai su šepečio įrankiu kaip guminis pašto ženklas, bet pabandykite juos trintuko įrankiu kumščiuotam ar išpjautam žvilgsniui. Šepečiai duoda jums, neribotos projekto galimybės - tik leidžia jūsų kūrybiškumą, ir vaizduotė bėga laukinis! Struktūra leidžia jums duoti jums sustatymą reljefiškas žvilgsnis. Su struktūra jūs renkate spalvą, struktūrą ar gradientą, kad pridėtumėte struktūrą prie; struktūros įspaudo dydis; tai yra gylis, apšvietimas, ir daugiau. Jūs galite pritaikyti struktūrą visam atvaizdui, tik sluoksnis, ar apriboti jį į pasirinkimą. Sustatymas prie Keri Schueller Dekoratyviniai Sūkuriai - Grunged Teptukų rinkinio Abėcėlės Sriubos Mergaitės Kolekcijos Sustatymo prie Ro Teksto Struktūros Teksto Šepečių, Galandančių Šepečius 1 - Grunge Sustatymas Diane Miller (dinny) Vestuvės: Smūgių Teptukų rinkinio Svarbaus asmens Vestuvių Kolekcija ScrapSimple Popieriaus Šablonai: Sudirgęs, PLONAS Sustatymas prie Brendžio Murry ScrapSimple Papuošimo Šablonai: Kniedė Viršuje Svarbaus asmens Stalo Būdų Kolekcijos Svarbus asmuo Elegantiškas Rėmų Teptukų rinkinio Sustatymas prie Shalae Tippetts Šventiniai Šepečiai ScrapSimple Fotografijos Šablonai: Reziumė - 4901 ScrapSimple Skaitmeniniai Sustatymo Šablonai Šitie skaitmeniniai scrapbooking puslapio šablonai duoda jums pagrindinį sustatymą, kad dirbtų nuo; jūs tik pridedate savo savus paveikslus, popierius ir stilių! Kiekvienas komplektas atvyksta su žingsnis po žingsnio instrukcijomis, mintimis ir pavyzdžiais, ir trijų puslapių šablonais dviejuose dydžiuose. (12x12 ir 8.5x11) • Su ScrapSimple Šablonais jūs galite palikti juos paprastus ar pridėti tiek daug papuošimo, kaip jūs mėgstate. • Jūs galite sukti šablonus, kad sukurtumėte vertikalius ar horizontalius langus. • Jūs galite pridėti paveikslus už ar prieš šablonus skirtingiems žvilgsniams. • Pakeiskite šablono spalvą į bet kokią kietą spalvą ar užpildykite tai jūsų pasirinkimo pagalbinės publikacijos, kad sukurtumėte nesibaigiančias galimybes jūsų sustatymams. Sustatymas Melissa Renfro ScrapSimple Skaitmeninis Sustatymo Šablonas: Kreivių Sustatymas Angie Briggs, naudojančios ScrapSimple Skaitmeninis Sustatymo Šablonas: Stacked2 Sustatymas Valerie Randall - ScrapSimple Skaitmeninis Sustatymo Šablonas - Layered: Įplėškite Suplėšytus Lengvus Puslapius Paskubomis? Lengvi Puslapiai leidžia jums sukurti skaitmeninį scrapbooking sustatymą blyksnyje. Tik pridėkite savo fotografijas, surinkite pavadinime ir journaling, ir jūs esate baigtas! Sustatymas prie Keri Schueller naudojimas Gyvo Lengvo Puslapio Pro-Sustatymas prie Syndee Nuckles - Gyvas Džiaugsmas Lengvas Puslapis Pro-Skaidruolių Skaidruolės yra didelis skaitmeninis scrapbooking įrankis. Jie dažnai turi savyje kolekcijas WordArt ar pavadinimų ar įgalina scrapbooker pridėti specialiuosius efektus prie jų sustatymų. Sustatymas Cheryl Kirpėjo, naudojančio Išdykėlišką Dažytą Krašto Aiškumo Sustatymą Ursula Schneider, naudojančios, Yra Tai Meilė? Aiškumas Susirenka, Jūsų Savi Susirenka, Jūsų Savi produktai leidžia jums patirti malonumą sprendimo, kurie elementai eina kartu. Jie yra iš anksto baigti ir fotografuoja kartu kaip galvosūkis. Jie yra taip smagūs, kad panaudotų, kad jūs jausite, kad jūs žaidžiate! Sustatymas Melissa Renfro, naudojančios, Surenka Jūsų Savą: Nusilenkimų Sustatymas prie Trish Yochum naudojimas Surenka Jūsų Savą: Kalėdų eglė tai brangu į iškarpų albumą skaitmenine forma? Skaitmeninis scrapbooking yra iš tikrųjų tikras biudžeto taupytojas todėl, kad. Jūs galite pakartotinai naudoti savo aprūpinimą nuolat. Jūs niekada nesunaudojate jų! Jūs galite iš naujo nudažyti savo aprūpinimą, kad atitiktumėte sustatymą, jūs dirbate toliau. Apskritai, skaitmeninis scrapbooking aprūpinimas yra mažiau brangus negu popierinis aprūpinimas ir atvyksta su daugiau dalykų per vienetą su jūsų pirkimu. Išmėginkite darbą savo prote, kiek jis kainuoja, kad padarytų vieną popierinį sustatymą, ir jūs pamatysite tai, ką aš turiu galvoje! Jūs neturite nupirkti daug įrankių, kad panaudotumėte jūsų aprūpinimą. (Ne brangus miršta įpjovimo mašinos, pašto ženklai, popieriaus pjaustymo mašinos, žirklės, rašikliai, karščio ginklai, ir taip toliau reikalingi), Jūs naudojate kompiuterio įrangą, kurią jūs tikėtina jau valdote. Net jei jūs nuspręsite patobulinti savo įrangą, jūs išeisite priekyje. Kaip tikrai gauna aprūpinimą, kurį aš perku iš interneto parduotuvių? 99 % skaitmeninių scrapbookers, kurie perka skaitmeninį scrapbooking aprūpinimą iš interneto scrapbooking parduotuvės nusprendžia perkelti jų aprūpinimą. Tai reiškia, kad jie gali turėti ir turėti savo scrapbooking teigiamus veikėjus nedelsiant. Tai reiškia, kad skaitmeniniai scrapbookers, kurie yra užsienio neturi užmokėti importo ar laivybos išlaidų. Tai taip pat reiškia, kad skaitmeniniam scrapbookers, jų mėgstamos parduotuvės yra atidarytos jiems 24 valandos dieną, 7 dienos savaitę. Bet kuriuo metu jie yra nuotaikoje į iškarpų albumą, jie turi naują aprūpinimą savo piršto galiuke. Jei jūs turite klausimus apie duomenų perkėlimą, jūs galite sužinoti, kaip perkelti skaitmeninį scrapbooking aprūpinimą čia. Tačiau, yra mažas skaičius asmenų, kurie neturi tinkamų interneto ryšių, kad perkeltų grafines rinkmenas. Atliekų Mergaitės aprūpina kompaktinį diską degančia paslauga scrapbookers, kurie pasirodo šioje situacijoje. Jūs galite skaityti daugiau apie tai čia. Saugu nupirkti aprūpinimą iš interneto? Jūs galite pasakyti, jei svetainė yra saugi dviejuose būduose. Ieškokite šitų dviejų daiktų: 1. Kai jūs tikrinsite jus pamatys, kad svetainės adresas tampa https vietoj http. “s” adrese reiškia, kad jūs esate dabar saugioje vietoje. 2. Jūsų naršyklė parodys, kad svetainė yra saugi prie užrakinto simbolio įtraukimo. Svetainė negali klastoti šitų dviejų daiktų. Jūsų naršyklė tiktai pakeis į renginį juos, jei aplinka bus saugi. Kai svetainė yra saugi, ji reiškia, kad jūsų informacija yra saugoma užšifravimo, kuris yra tas pats metodas, kad karinis naudojimas, kad apsaugotų jų informaciją nuo žmonių, kurie neturi turėti jos. 3. Kiti saugumo indikatoriai apima profesinę narystę (tokią kaip narystė Geresniame Verslo Biuro Patikimume Internetinė Programa) ir kasdieninės saugumo išbandymo programos, tokios kaip Programišiaus Seifas. Kaip aš galiu organizuoti savo aprūpinimą, kad aš galėčiau surasti juos? Tai yra klausimas, kad manęs paklausia daug. Tai iš tikrųjų lengva, kai tik jūs suprantate, kad jūs galite panaudoti savo kompiuterio aplanką ir rinkmenos pavadinimo pakeitimo funkcijas, kad pagelbėtumėte jums. Tai yra bendras sąrašas aplankų, kuriuos aš turiu savo scrapbooking aprūpinimui. Jie yra subaplankai po svarbiausiu aprūpinimo aplanku, kurį aš pavadinau 0_Scrapbooking. Aš panaudojau skaitmenį vardu, kad tai visada būtų aukščiausias aplankas mano sąraše. · Alfa · Fonas · Kortelės ir Amatai · Papuošimas · RoStuff · Šablonai · Skaidruolės Jie yra subaplankai po Alfos aplanku. Žr., kaip aš padaliau juos viršuje į spalvas? · Pilnas PNG (Jie yra pilni lapai PNG rinkmenų, kurias mes aprūpiname jums.) · Pilnas JPG (Jie yra spausdintini lapai, kuriuos mes aprūpiname jums.) · Geltonas Baltas · Taikos Apelsinas · Juodas Pilkas · Žalia Mėlyna spalva · Brown Įdegimas · Raudonas Gvazdikas, Purpurinis · Daug · Metalų Fonas/popierius. Tik žiūrėjimas į aplankus priverčia mane norėti atidaryti juos ir prasidėti į iškarpų albumą! · Juodas Pilkas · Mėlynas · EZ Puslapiai · Žalias · Daug · Oranžinis Persikas · Rausvas · Purpurinis · Raudonas · Įdegimas Brown · Baltas · Geltonas Auksinis Papuošimas. Aš pasilinksminau pasiūlantis kai kurias kategorijas, kurios dirbo manyje. Aš sėdėjau ir galvojau tai, kas naudoja, aš turiu papuošimui, ir paskui šis gedimas atvyko man. Ligi šiol, tai dirbo kaip žavumas. · Sienos · Mygtukai · Projektų Formos Žavi Medžiaga · Paišinėtojai · Vokų Aplankai · Užsegimų Kilpelės ir Daugiau · Gėlės · Rėmai · Pilnas Lapų PNG (Jie yra pilni lapai PNG rinkmenų, kurias mes aprūpiname jums.) · Pilnas Lapų JPG (Jie yra spausdintini lapai, kuriuos mes aprūpiname jums.) · Užrašų knygelė Paper Journaling Things · Paveikslo Kampai · Kaspinų Nusilenkimų Kutai · Dygsniai · Etikečių Ekslibriso Popieriaus Savininkai · Kortelės su užrašu · Žodžių Citatų Pavadinimai Jie yra šablonai. Tai ScrapSimple Popierinis Šablono aplankas suspaudžiama supakuota su smagiais daiktais. Iš tikrųjų, aš viršuje 2:00 dariau ScrapSimple sustatymą su kai kuriais smagiais paveikslais, kuriuos aš suradau Julianne neseniai. (Ji daro daug nuotraukų jos draugų ir savęs savarankiškai.) Jie buvo taip žavūs, aš tik negalėjau laukti, kad dirbčiau su jais. · ScrapSimple Popieriaus Šablonai · Kiti Šablonai · ScrapSimple Kortelės Šablonų Pavyzdys to, kas vienas iš tikrų 'konteinerinių' aplankų atrodo kaip. Šis laiko mano skaidruoles. Tai yra vienas iš mano mėgstamų papuošimo aplankų. Aš vadinu tai "Užsegimais, Kilpelėmis, ir Daugiau." Būtent visi maži-tėveliai, kuriuos jūs panaudotumėte, kad padarytumėte tai atrodo kaip, kad aprūpinimas yra prijungtas prie puslapio su kažkuo. Anksčiau, negu aš organizavau savo aplankus taip gerai, visas mano papuošimas buvo viename dideliame dideliame aplanke, ir atrodė, kad tai paėmė amžinai, kad surastų tai, ko aš norėjau (ir aš praleidau daug didelės medžiagos, taip pat). Dabar tai yra nuotrauka! Vienas paskutinis daiktas, kurį jūs turėsite padaryti, organizuodamas jūsų aprūpinimą: Jei bet kuris iš projektuotojų, nuo kurių jūs nupirkote aprūpinimą nedavė jums pakankamai informacijos failo varde, kad sugebėtų atsiminti, kas sukūrė juos, jūs galite skubiai pervadinti juos Fotoparduotuvės Elementuose 2 ir 3, Fotoparduotuvė ir PSP Rinkmenos Naršyklės pasirinkimas. (PSE 4 turi sudėtingesnį sprendimą.) Jūs galite taip pat pervadinti po Windows File Browsing pasirinkimu. Manoma (pagal jų seno Sąrašo diktavimą čia), kad visos Atliekų Mergaičių rinkmenos yra pavadintos, kad jūs galėtumėte lengvai pasakyti, kieno daiktais jie yra ir kokiai kolekcijai jie priklauso: Pavyzdžiui. · DMI_Jewel_a.png būtų "a" abėcėlė, kuri priklauso Diane Miller Brangakmenio Kolekcijai. · VRA_CampScrappy_Tag.png būtų papuošimas nuo Valerie Randall Stovyklos Padrika Kolekcija. · Trys laiškai ant pirmo failo vardo yra pirmas pradinis savo pirmo vardo ir pirmų dvejų inicialų jų pavardės - su keliomis išimtimis. AHG yra Ann Hetzel Gunkel, TCS yra Thao Cosgrove, ir Ro yra aš! Tikėkitės, kad ši maža sistema padeda daryti jūsų scrapbooking lengvesnį! P.S. Neužmirškite palaikyti savo aprūpinimą į kompaktinius diskus ir DVDs. Nepriklausykite nuo kietų variklių todėl, kad jie nepasiseka! Jie susidėvi - taip pat kaip batai, automobiliai, ir žmonės daro. Jūs galite panaudoti šią mažą sistemą, kad padėtumėte tam palaikymui proceso, be to. Tik periodiškai palaikykite savo "aprūpinimo aplankus." P.P.S. Kadangi jūs taip pat turėsite savo originalo užsegtus užtrauktuku aplankus (Windows išlaiko juos nepaisant jų atsegimo), jūs turite taip pat palaikyti juos ant kompaktinio disko ar DVD. taip pat. Tai garantuoja, kad jūs turite savo originalias gyvas ir sveikas rinkmenas. Jūs negalite atsitiktinai naikinti jų tuo metu, kai scrapbooking. Sustatymas prie Shalae Tippetts aš turiu turėti skaitmeninę telekamerą? Ką aš darau su savo vyresnėmis fotografijomis? Tuo metu, kai tai turi prasmę, kad skaitmeninės telekameros ir skaitmeninis scrapbooking eina kartu (todėl, kad jūs jau atnešate savo skaitmenines fotografijas ant jūsų kompiuterio, teisingai?) Jūs galite panaudoti savo vyresnes fotografijas skaitmeniniame scrapbooking, be to. Iš tikrųjų, yra daug darbo pranašumų taip, todėl, kad, kai tik jūs atnešate jiems ant jūsų kompiuterio per peržiūrėjimą, jūs turėsite galimybę išvalyti juos. Jūs galite atsikratyti nuo specifikacijos, įbrėžimų, blogai apšvietimo, yellowing fotografijos, ir daugiau. Ir kas net geriau apie tai, jūs tada turėsite galimybę pranešti šitas puoselėtas fotografijas į bet ką, kuris norėtų jų kopijas. (Užmirškite apie sukūrimą spalvotų kopijų jūsų vietinėje kopijos parduotuvėje kaip mano mama, daro. Ta sistema tik nedirba!) Viskas, kurio jums reikia yra geras skaitytuvas - toks kaip viena iš Epson neįtikėtinų Tobulumo serijų - ir jūs esate ant savo kelio. Iš tikrųjų, skaitytuvai kaip jie atvyksta su pritvirtinimais, kurie daro tai galima peržiūrėti negatyvus ir skaidres, kad jūs galėtumėte panaudoti fotografijas, kurios buvo anksčiau sunkios panaudoti. Kaip aš galiu pradėti? Jūs GALITE pradėti šiuo momentu, jei jūs norėtumėte. Jei jūs neturite programinės įrangos dar, perkeliate vieną iš teismų paketų, kurie yra paminėti šio eBook programinės įrangos skyriuje. Tada pasiekite, derinčios Iškarpų albumo Programinės įrangos Paslaptys Atskleidė kino filmo mokymo programas. Nupirkite save kolekcija ar du, suraskite kai kurias fotografijas, kurių jūs norite atsisakyti ir po poros valandų, jūs nustebinsite ir pritrenksite save, kurdamas kai kuriuos dorus-togoodness tikrus skaitmeninius scrapbooking sustatymus! Atsiminkite, todėl, kad jūs galite padaryti tai visi per duomenų perkėlimą, jūs neturite laukti, kad prisijungtumėte ant malonumo. Sustatymas prie Shalae Tippetts naudojantis ScrapSimple Popieriaus Šablonus: Nulupti Dažai 1 Sustatymas prie Syndee Nuckles Surenka Jūsų Savus Zvimbimo Puslapius: Koliažo Menas, Kur aš galiu surasti daugiau informacijos apie skaitmeninį scrapbooking? Atliekų Mergaitės turi didelę žiniatinklio svetainę, reikštą, kad padėtų mūsų lankytojams sužinoti, kaip tapti dideliu skaitmeniniu scrapbookers. Kai kurios iš įsimintiniausių vietų apima: Labai tinklo universitetas su dideliu kiekiu LAISVŲ mokymo programų, kurios padės jums tapti dideliu skaitmeniniu scrapbooker. Turėjimas - turi nemokamą naujienų biuletenį, kurį mes išsiunčiame penki kartai savaitę, kuris apima skaitmeninius scrapbooking nemokamus malonumus, sustatymo mintis, laisvas mokymo programas, kompiuterių patarimus, ir daugiau. Pasirašykite čia. Užsiėmusi skelbimų lenta su labai paslaugiais nariais, pasiruošusiais atsakyti bet ką ir visus jūsų klausimus, kuriuos jūs turite apie skaitmeninį scrapbooking. Internetinės Klasės, kurios yra periodiškai dėstomos mūsų puikių dėstytojų, duodamos jus galimybė studijuoti techniką tokią kaip skaitmeninė fotografija, aukštinta tapymo maniera, filtrų naudojimas, maišydamos spausdintiną ir skaitmeninį scrapbooking kartu, aukštintą fotografijos redagavimą ir daugiau. Mes skelbiame naują klasės tinkamumą mūsų naujienlaiškyje, prašom įsitikinti, kad jūs liekate suderintas! Dideli žurnalai tokie kaip Paprasti Iškarpų albumai Skaitmeninė Scrapbooking serija. Paprasti Iškarpų albumai neįprastai užsiėmė skaitmeniniam scrapbooking, ir jų specialaus leidimo serija apie skaitmeninį scrapbooking yra aukščiausia žymė. Mes manome, kad jie yra bauginantys! Sustatymas Thao Cosgrove Look jos Atliekų Mergaičių Galerijoje, kad pamatytų, ką ji panaudojo. Jei jūs turite kokius nors klausimus apie kažką, tik iššaunate elektroninį paštą mums hello@scrapgirls.com. Mes esame laimingi padėdami jums gauti jus ant jūsų kelio. Pasilinksminkite! Sustatymas prie Ro
Atsakyti
Lachese norint pažiurėti tavo rinkinukus ten reik prisiregistruoti?Kažkaip man nesigauna žvilgtelėti.
Ir dar vienas klausimas iškilo. Bandžiau nuotraukytes sumažinti ir patalpinti į vieną lapą po to padaryti iš to lapo nuotrauką 10x15 tačiau nuotraukytės tapo neryškios. Kaip galima patvarkyti ryškumą?
Tiesiog laikui bėgant gal užsinorėsiu pasidaryti digitalinių darbų albumą.
Atsakyti
user posted image

Labukas, na žinok nieko registruotis nereikia, reikia tik parsisiųsti, parašyk,kurioje vietoje tavęs paprašė registracijos.

Štai žadėti rėmeliai, tuoj bus ir adresas ,kur juos gauti wink.gif

Papildyta:
http://www_4shared_c...i_remeliai.html

prašom
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 10, 23:50)
1. na žinok nieko registruotis nereikia, reikia tik parsisiųsti
2. Štai žadėti rėmeliai

1. manęs tai niekad neprašo ten jokios registracijos schmoll.gif
2. dėkui 4u.gif
Atsakyti