Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

šiaip dėl ryškumo, tai aš irgi pastebėjau, bet logiškai ,mažinant tik didėja ryškumas nemažėja...... na o kokia bus tavo tema, kada ir kur , lėksime į atidarymą smile.gif

dar toks pastebėjimas, labai gražiai atrodo png formatas , galima psidaryti visokius raitalus kaip šis be fono.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 06 rugpjūčio 2008 - 13:48
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 14:39)
1. šiaip dėl ryškumo, tai aš irgi pastebėjau, bet logiškai ,mažinant tik didėja ryškumas nemažėja......
2. na o kokia bus tavo tema, kada ir kur , lėksime į atidarymą smile.gif

1. tai jau taip turėtų būti. kai atsidarau rinkinuką ir nieko detalėm nedarau, tai vaizdas normalus, bet va kai taikiau sau dydį, tai kaikurios nublanko.. dzin, didelės esmės čia kol kas nesudaro irnesakyk.gif
2. tema su dsb nesusijusi. čia apie vestuves ir kitus plepalus bus, tai naujiems namučiams ruošiuosi. o kadangi dabar atostogų metas, tai va jūra kaip tik į temą thumbup.gif
Atsakyti
aišku dėl temos.
Pagalvojau,kad gal rezoliuciją pakeitei kažkurio, šiaip ar taip pastebėjimas visoms, jeigu nevienoda rezoliucija kokių nors daikčiukų, tai išspaudinus labai matosi. Taip išskysta kai kurie.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 14:51)
Pagalvojau,kad gal rezoliuciją pakeitei kažkurio

oi nea schmoll.gif va šį dalyką tai jau žinau iš savo poligrafijos smile.gif
Atsakyti
pioneer.gif aišku smile.gif aš šiaip bandau suprasti priežastį, kartais taip sudomina tokie nepaaiškinami dalykai doh.gif
Atsakyti
Mano pirmas blynas biggrin.gif

user posted image

Dabar jau žinau, kad keisčiau daug ką, ale valandą prasėdėjus, tingiu iš naujo pradėti, tai galvoju, kad kaip pirmam, tai tiks biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
Jūsų teismui, pirmasis mano Digital Scrapbooking darbas blush2.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 08 06, 17:24)
Jūsų teismui, pirmasis mano Digital Scrapbooking darbas blush2.gif  4u.gif 

Man tai labai gražu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 08 06, 16:29)

sveika, parašyk pati, tavo nuomone, kas galėtų būti tobuliau , mums įdomu.

Tiosyte sveika ir tu smile.gif malonu kad būrys gausėja.

Čia nėra teismų, tik šiaip pastebėjimai. Visai nebloga pradžia, gal ir tu pati gali pakomentuoti ,kas sekėsi,kas buvo sunku, ne tik techninė pusė, bet gal ir kompozicija , užrašas ,kas gerai ir greitai pavyko,kas ne taip.

Nežinau,kaip jūs abūdintumėte, bet man norėtųsi konkretesnio DSB apibūdinimo, kaip apsakyti žodžiais ,kuo tai skiriasi nuo montažo kaip toks. Akys mato, bet nerandu žodžių.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 17:48)
Tiosyte sveika ir tu smile.gif malonu kad būrys gausėja.

Čia nėra teismų, tik šiaip pastebėjimai. Visai nebloga pradžia, gal ir tu pati gali pakomentuoti ,kas sekėsi,kas buvo sunku, ne tik techninė pusė, bet gal ir kompozicija , užrašas ,kas gerai ir greitai pavyko,kas ne taip.

Gerai ir greitai pavyko kampe sudėliot nuotraukas. Užrašą bedėdama nuotraukas sugalvojau. Sunku buvo tuščius didelius tarpus kaškuom užpildyt doh.gif Turiu ir visokių kaspinėlių, gėlyčių, bet kaškaip netiko schmoll.gif Juk susitikme buvom vien mamos ir mūsų sūneliai. Tai tiesiog sugalvojau berniukiškus elementus įdėt - mašinytes. Būtent žaislines, nes jei stovėtų koks audi TT, manau vaizdas būtų taip pat nekoks.
Žodžiu mokinuosi iš jūsų blush2.gif
Dar labai smagu, kad radau jau tokį foną su rėmeliais thumbup.gif
Papildyta:
Lachese, matau tavo darbelyje yra drugelių. Labai tokių ieškau, bet nerandu. Parsisiunčiau kelis, bet jie tokie grynai nupiešti gaunasi, o tavo tokie gyvybingi ax.gif Iš kur tokius gaut? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiosyte: 06 rugpjūčio 2008 - 18:01
įdėk ,prašau nuorodą, to darbelio. Nes nežinau,apie kurį kalbi.

Ačiū už tokią išsamią analizę savo darbelio.
Atsakyti
Tas tavo darbelis yra 3 žinutėm aukščiau mirksiukas.gif Kur mergina užtušuotom akim stovi tarpdury ax.gif
Atsakyti