Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

čia man po atostogų ir rinkinys toks smile.gif prašau tenkinti savo apžorumą.
dar neužkrovė dalinimosi puslapis, todėl nuorodą įdėsiu trupučiuką vėliau.

user posted image

Nesuprantu,kodėl, bet man ta pievelė neparsisiuntė.... o taip noriu jos, gal galiu paprašyti atsiųsti per e-paštą ir įdėsiu visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 05 rugpjūčio 2008 - 22:08
rasite čia smile.gif
Atsakyti
grazuolis koks wub.gif
Atsakyti
Lachese, o tu šiuos rinkinukus kaip darai? Ar pati viską kuri, ar tiesiog sudėlioji tau patinkantį iš parsiųstų? Čia šiaip klausiu, smalsumas kamuoja mane hihihi.gif
Atsakyti
žinok tikrai pati nedarau, čia rimtas darbas ir jis yra apmokamas.....
aš tik dalinuosi, tai ką turiu. Pati dažniausiai darausi tik fonus montuodama kelis į vieną, su visokiais peršviečiamumais , spalvų perėjimais ir t.t. bet pagrindinė medžiagų bezė vis tiek iš parsiųstų.

PAsikeitė linkas jūrai. Įdėsiu,kai užkraus.

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 12:27)
PAsikeitė linkas jūrai. Įdėsiu,kai užkraus.

aš jau pasiėmiau jūros sau mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš vis siunčiuosi, kraunu į photoshopą brush'us, bet nieko nesukuriu gražaus doh.gif Niekas neužkabina, idėjos jokios neturiu schmoll.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiosyte: 06 rugpjūčio 2008 - 11:36
pabandymas čia šmykšt šmakšt ant greitųjų biggrin.gif
Atsakyti
niu geras smile.gif ir kaip prajuokinai su tuo šmykšt šmakšt lotuliukas.gif

tik man teksto trūksta smile.gif
Atsakyti
Ačiū už nuorodas, rinkinukus ir t.t. 4u.gif
Kaip Lachese ir sakė, padaryti galima, tai šiek tiek užima laiko, bet deja tokios paslaugos neblogai apmokamos.... taigi, turbūt teks rinktis iš galimų parsisiųsti arba išmokti pasigaminti pačioms mirksiukas.gif o pasirinkimas tikrai didžiulis blink.gif

Nestta, darbas tikrai mielas, bet ir man trūksta texto bei kai kurios detalės man pasirodė neryškios... wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 06 rugpjūčio 2008 - 12:36
nauja jūra

http://www_4shared_c...77b50e/sea.html

kiek pamenu reikėjo metalinių sąvaržėlių ir metalinių rėmukų, tai pasiknisiu , tikrai turiu kažką.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 13:20)
tik man teksto trūksta smile.gif

QUOTE(relija @ 2008 08 06, 13:30)
Nestta, darbas tikrai mielas, bet ir man trūksta texto bei kai kurios detalės man pasirodė neryškios... wacko.gif

tekstas čia dar bus.. šiaip šį darbuką naudosiu forumo temos apipavidalinimui, tai ten bus tai temai skirtas tekstas, todėl jo dabar ir nedėjau ax.gif ir formatas bus didesnis, todėl čia dabar kai kurios detalės atrodo neryškios, nes mažintos yra smile.gif
Atsakyti