čia man po atostogų ir rinkinys toks prašau tenkinti savo apžorumą.
dar neužkrovė dalinimosi puslapis, todėl nuorodą įdėsiu trupučiuką vėliau.
Nesuprantu,kodėl, bet man ta pievelė neparsisiuntė.... o taip noriu jos, gal galiu paprašyti atsiųsti per e-paštą ir įdėsiu visoms.
grazuolis koks
Lachese, o tu šiuos rinkinukus kaip darai? Ar pati viską kuri, ar tiesiog sudėlioji tau patinkantį iš parsiųstų? Čia šiaip klausiu, smalsumas kamuoja mane
žinok tikrai pati nedarau, čia rimtas darbas ir jis yra apmokamas.....
aš tik dalinuosi, tai ką turiu. Pati dažniausiai darausi tik fonus montuodama kelis į vieną, su visokiais peršviečiamumais , spalvų perėjimais ir t.t. bet pagrindinė medžiagų bezė vis tiek iš parsiųstų.
PAsikeitė linkas jūrai. Įdėsiu,kai užkraus.
aš tik dalinuosi, tai ką turiu. Pati dažniausiai darausi tik fonus montuodama kelis į vieną, su visokiais peršviečiamumais , spalvų perėjimais ir t.t. bet pagrindinė medžiagų bezė vis tiek iš parsiųstų.
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 12:27)
aš jau pasiėmiau jūros sau
O aš vis siunčiuosi, kraunu į photoshopą brush'us, bet nieko nesukuriu gražaus Niekas neužkabina, idėjos jokios neturiu
niu geras ir kaip prajuokinai su tuo šmykšt šmakšt
tik man teksto trūksta
tik man teksto trūksta
Ačiū už nuorodas, rinkinukus ir t.t.
Kaip Lachese ir sakė, padaryti galima, tai šiek tiek užima laiko, bet deja tokios paslaugos neblogai apmokamos.... taigi, turbūt teks rinktis iš galimų parsisiųsti arba išmokti pasigaminti pačioms o pasirinkimas tikrai didžiulis
Nestta, darbas tikrai mielas, bet ir man trūksta texto bei kai kurios detalės man pasirodė neryškios...
Kaip Lachese ir sakė, padaryti galima, tai šiek tiek užima laiko, bet deja tokios paslaugos neblogai apmokamos.... taigi, turbūt teks rinktis iš galimų parsisiųsti arba išmokti pasigaminti pačioms o pasirinkimas tikrai didžiulis
Nestta, darbas tikrai mielas, bet ir man trūksta texto bei kai kurios detalės man pasirodė neryškios...
nauja jūra
http://www_4shared_c...77b50e/sea.html
kiek pamenu reikėjo metalinių sąvaržėlių ir metalinių rėmukų, tai pasiknisiu , tikrai turiu kažką.
http://www_4shared_c...77b50e/sea.html
kiek pamenu reikėjo metalinių sąvaržėlių ir metalinių rėmukų, tai pasiknisiu , tikrai turiu kažką.
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 06, 13:20)
tik man teksto trūksta
QUOTE(relija @ 2008 08 06, 13:30)
tekstas čia dar bus.. šiaip šį darbuką naudosiu forumo temos apipavidalinimui, tai ten bus tai temai skirtas tekstas, todėl jo dabar ir nedėjau ir formatas bus didesnis, todėl čia dabar kai kurios detalės atrodo neryškios, nes mažintos yra