Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

QUOTE(Lachesė @ 2008 08 01, 18:07)
Sveikos, grįžau ir esu apšąlusi nuo grožio.  Labai saviti ir gražūs _Magnolijos_ darbai, gal paskutiniame būčiau spanelius iškišus už rėmelio ribų, tokios laisvės daugiau būtų , erdvė ne tokia aprėminta ir sukaustyta. Ir užrašo plokštei šešėliuką dėčiau, nes dabar skraido ore. Lug per  lengvas tas kampas.

dekuj wub.gif ir dekuj uz patarimus (jie visad pravercia ateityje) rolleyes.gif

o cia naujas toks darbelis blush2.gif

user posted image

bet dabar ziuriu vel gal tas apatinis kampas per lengvas g.gif vis man taip gaunas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 04, 11:15)
Gal šiandien jau pavyks sudėlioti rinkinį jums, labai tikiuosi.

Labai laukiu thumbup.gif

O gal turite tokių senoviškų kampukų nuotraukoms. Kaip anksčiau nuotraukas albumuose su jais klijuodavome. gal suprasit apie ką aš čia? blush2.gif Pati niekur nerandu ir nusipiešti nemoku doh.gif

Magnolija, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 05 rugpjūčio 2008 - 11:12
Sveikos.
Ar ir vėl su daugybę klausimų blush2.gif
Visų pirma noriu paklaust: iš kur jūs parsisiunčiat tokius įdomius fonus? O gal pačios piešiat? Jei taip, tai kaip tai darot.
Pasakykit, ar aš teisingau supratau: Jūs turit kaškokį foną, įdedat nuotrauką (ar daugiau), tada ją puošiat, dedat rėmelius, papuošimus tokius kaip drugeliai, širdutės, kaspinėliai ir t.t.? Ar tai yra Digital scrapbooking principas?
Atsakyti
na manau tu viska teisingai isvardinai mirksiukas.gif o fonu tai yra pilnas isnternetas.as daznai naudoju ne tik is tu rinkinuku.na parsisiunciu koki paveiskeli ar ornamentuota fona ir ji dedu kaip fona nuotraukai mirksiukas.gif per google surenku ko mazdaug noriu ir ieskau ieskau ieskau... ax.gif pvz: "frolwer ornament" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 08 05, 15:51)
Sveikos.
Ar ir vėl su daugybę klausimų blush2.gif
Visų pirma noriu paklaust: iš kur jūs parsisiunčiat tokius įdomius fonus? O gal pačios piešiat? Jei taip, tai kaip tai darot.
Pasakykit, ar aš teisingau supratau: Jūs turit kaškokį foną, įdedat nuotrauką (ar daugiau), tada ją puošiat, dedat rėmelius, papuošimus tokius kaip drugeliai, širdutės, kaspinėliai ir t.t.? Ar tai yra Digital scrapbooking principas?

Taip, panašiai. Dar pridėčiau, kad Digital Scrap kartu yra ir prisiminimų, svarbių įvykių užfiksavimas su komentarais, datomis, minčių užrašymu. Kad vėliau vartant būtų įdomu skaityti ir prisiminti. Kiek skaičiau yra privalomi keli elementai - nuotrauka, fonas, rėmelis, "tags" (aš vadinu lapeliu užrašui blush2.gif ), įvairūs kaspinėliai, sagos, gėlytės ir t.t. Paprastas blizgučių padėliojimas nėra Scrapbookingas...
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 05, 16:09)
na manau tu viska teisingai isvardinai mirksiukas.gif   o fonu tai yra pilnas isnternetas.as daznai naudoju ne tik is tu rinkinuku.na parsisiunciu koki paveiskeli ar ornamentuota fona ir ji dedu kaip fona nuotraukai mirksiukas.gif   per google surenku ko mazdaug noriu ir ieskau ieskau ieskau... ax.gif   pvz: "frolwer ornament" mirksiukas.gif
Tikrai daug paveikslėlių, rastų internete, galima panaudti Digital SB, tačiau ieškant reikia labai atkreipti dėmesį į paveiksliuko dydį (kad pakankamai didelis būtų). O kai iš rinkinukų imi paveikslėlius, tai visi dydžiai ir reziliucijos jau pritaikytos, ir būna geros kokybės...čia papildžiau truputį blush2.gif

QUOTE(astute_k @ 2008 08 05, 17:09)
Taip, panašiai. Dar pridėčiau, kad Digital Scrap kartu yra ir prisiminimų, svarbių įvykių užfiksavimas su komentarais, datomis, minčių užrašymu. Kad vėliau vartant būtų įdomu skaityti ir prisiminti. Kiek skaičiau yra privalomi keli elementai - nuotrauka, fonas, rėmelis, "tags" (aš vadinu lapeliu užrašui  blush2.gif ), įvairūs kaspinėliai, sagos, gėlytės ir t.t. Paprastas blizgučių padėliojimas nėra Scrapbookingas...

g.gif o kur skaitei apie tuos privalomus elementus? Aš tai tokio dalyko tikrai negirdėjau ax.gif Mano nuomone, SB gali turėti daug elementų, bet gali būti ir tik viena nuotrauka su minimaliais padailinimais ir pavadinimu... privalomų dalykų, tokių kaip tag's, rėmelis ar pan. tikrai nėra - čia juk kūryba mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 05 rugpjūčio 2008 - 16:54
Apie tuos elementus. Iš kur parsisiųst tas sąvaržėles, smeigtukus? g.gif Aš nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2008 08 05, 18:23)
Apie tuos elementus. Iš kur parsisiųst tas sąvaržėles, smeigtukus? g.gif  Aš nerandu verysad.gif

Nuo pradžių atidžiau perskaityk temą - rasi nemažai nuorodų, iš kur galima nemokamai parsisiųsti. Čia keletas:
www.digiscrapdepot.com
digifree.blogspot.com

O jei reikia, pvz. sąvaržėlės, tai galima ir per google susirasti. Atsidarai išplėstinę paiešką, parašai "paperclip" ir uždedi filtrą, kad ieškotų tik .png formato. Png reiškia, kad paveikslėlis, atsidarius jį Photoshope, bus be fono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 05 rugpjūčio 2008 - 17:37
supratau,ko reikia smile.gif įmesiu jums visko, tik kada ..... vienas dienas težino smile.gif

MAgnolija, man geras tas kampas atrodo, tas purpurinis fonelis jį pasodina į lapą. Aš rakčiuką prigesinčiau, konkuruoja dėmesys su nuotrauka šiek tiek , gal jeigu ką dar daryčiau tai pavadinimą pridėčiau smile.gif

Justyt, ačiū už pagalbą wub.gif kada tu parodysi savo grožius ?
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 08 05, 17:53)
g.gif o kur skaitei apie tuos privalomus elementus? Aš tai tokio dalyko tikrai negirdėjau ax.gif Mano nuomone, SB gali turėti daug elementų, bet gali būti ir tik viena nuotrauka su minimaliais padailinimais ir pavadinimu... privalomų dalykų, tokių kaip tag's, rėmelis ar pan. tikrai nėra - čia juk kūryba mirksiukas.gif

Taip, sutinku. Čia aš gal truputį netiksliai parašiau. Gal ne privalomi, o pagrindiniai elementai - skambėtų geriau. ax.gif ( čia kažkas panašuas pavardinta )

Žiūrėkit ką užtikau wub.gif http://printbook.ru/ru/21/ Čia galima iš savo padarytų scrapukų užsisakyti visą albumą. Mintis super thumbup.gif Kažin Lietuvoje kažką panašaus kur nors matėte? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 05 rugpjūčio 2008 - 19:19
QUOTE(astute_k @ 2008 08 05, 19:18)
Žiūrėkit ką užtikau wub.gif http://printbook.ru/ru/21/ Čia galima iš savo padarytų scrapukų užsisakyti visą albumą. Mintis super thumbup.gif Kažin Lietuvoje kažką panašaus kur nors matėte?  g.gif

Žinok kaškas panašaus yra ir Lietuvoj. Pabandysiu paieškot
Papildyta:
Radau. Vat čia
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 05, 19:49)
Justyt, ačiū už pagalbą  wub.gif kada tu parodysi savo grožius ?

Nėr už ką mirksiukas.gif Vis paskaitinėju, pažiūrinėju, ką gražaus čia įdedat wub.gif Bet pati dabar prie Digital SB neprisėdu - vis laiko trūkumas doh.gif Bet jau prisisiunčiau tiek visokių grožių - apžorumas neišpasakytas lotuliukas.gif
Atsakyti