QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 05, 16:09)
na manau tu viska teisingai isvardinai
o fonu tai yra pilnas isnternetas.as daznai naudoju ne tik is tu rinkinuku.na parsisiunciu koki paveiskeli ar ornamentuota fona ir ji dedu kaip fona nuotraukai
per google surenku ko mazdaug noriu ir ieskau ieskau ieskau...
pvz: "frolwer ornament"
Tikrai daug paveikslėlių, rastų internete, galima panaudti Digital SB, tačiau ieškant reikia labai atkreipti dėmesį į paveiksliuko dydį (kad pakankamai didelis būtų). O kai iš rinkinukų imi paveikslėlius, tai visi dydžiai ir reziliucijos jau pritaikytos, ir būna geros kokybės...
čia papildžiau truputį QUOTE(astute_k @ 2008 08 05, 17:09)
Taip, panašiai. Dar pridėčiau, kad Digital Scrap kartu yra ir prisiminimų, svarbių įvykių užfiksavimas su komentarais, datomis, minčių užrašymu. Kad vėliau vartant būtų įdomu skaityti ir prisiminti. Kiek skaičiau yra
privalomi keli elementai - nuotrauka, fonas, rėmelis, "tags" (aš vadinu lapeliu užrašui
), įvairūs kaspinėliai, sagos, gėlytės ir t.t. Paprastas blizgučių padėliojimas nėra Scrapbookingas...
o kur skaitei apie tuos privalomus elementus? Aš tai tokio dalyko tikrai negirdėjau
Mano nuomone, SB gali turėti daug elementų, bet gali būti ir tik viena nuotrauka su minimaliais padailinimais ir pavadinimu... privalomų dalykų, tokių kaip tag's, rėmelis ar pan. tikrai nėra - čia juk kūryba