Įkraunama...
Įkraunama...

Digital Scrapbooking

Sveikos visos,kurios kuriate grožius su kompiuteriu,taip puošiate savo nuotraukas,kuriate atvirukus ir metraščius.
Aš dirbu su photoshop programa, kelis kartus per savaitę prisėdu pamedžioti naujų nemokamų dalykų internete.

Kviečiu prisijungti visas,kurios užsiima skaitmeniniu scrapbooking (toliau vadinsime SB)
Šioje temoje ,tikiuosi ,susiburs pamišusios dėl SB merginos ,kurios padės viena kitai turtinti savo priemonių galerijas, tam priskiriama:
popierius,
rėmeliai,
gėlytės,
įvairūs sagučiai,
sagos,
juostelės..... ir t.t..

kai išsiruošiu į medžioklę,pajaučiu neapsakomą malonumą, nes prisisiunti visko tiek daug gražaus ir dar nemokamai.

Aš kas kelias dienas vis bandysiu įkelti,kur kas naujo atsiranda , dalinsimės jau savo turimais dalykėliais. Kartais nuorodos galioja tam tikrą laiką, tad nenusiminkite,jeigu nuorodoje nebesarite,ko parsisiųsti.
Tema bus sunki ir užkrauta, tad necituokite paveiksliukų , nes ir taip jų bus per akis. Tie paveiksliukai ,kurių plotis iki 600px prie 300 rezoliucijos, tai juos galima dėti tiesiai į temą ir kitos galės išsisaugoti.

Tai nėra tema apie elementarius dalykus photoshope ( yra atskira tema apie photoshopo pamokas). Čia gvildensime giliau smile.gif ir prašau nedėkite tik nuorodų,įmeskite ir sumažintą paveiksliuką, ką toje nuorodoje galite rasti.

Keli pavyzdžiai iš mano darbų
user posted image

user posted image

čia rasite šiek tiek nemokamų dalykų, reikalingų pradėti.
user posted image

čia adresiukas kur rasite geros kokybės drugelius iš mano bibliotekėlės.
http://www_4shared_c...745b/ghjkl.html

MALONAUS BENDRAVIMO smile.gif

Atsakyti
Dėkoju Rustei ir kviečiu visas scrapinti kompiuteryje , o gal su laiku ir perkelti tai į realybę, beveik visi iš mano darbų yra bent jau atspausdinti. Tai teikia vilties,kad kada nors pereisiu prie tikro SB

laukiu ir kitų merginų su savo turtais, darbais ir patarimais.
persiuntimui ( uploadinimui) naudoju 4share programą, jeigu kas nežinos, kaip parsisiųti, ar patalpinti ten savo turtus ,klauskite.

paruošiau jums širdelių komplektą , širdelės išlankstytos iš kaspinėlių

jas rasite čia

user posted image
Atsakyti
Jeii !!! Sweikinu visas Digital scraperes su naujais namučiais .user posted imageAčiū Lanchesei už sukurtą temą 4u.gif
Atsakyti
malonu,kad apsilankei smile.gif prašau rodytis, dalintis ir bendrauti smile.gif

gal spėsiu šį vakarą paruošti kažką naujo atidarymo proga rolleyes.gif
Atsakyti
jei galima, bandysiu ir aš kažką meistravoti 4u.gif šiaip esu susijusi su leidyba ir poligrafija (maketavimu), tai gal ir SB pabandysiu ax.gif
Atsakyti
galima viską smile.gif

pasistengsiu rasti kompozicinius žemėlapius smile.gif pirmame puslapyje bus pats tas. Nors aš kažkaip nenaudoju jų.

Nestta ,norėčiau gerai nusimanyti šioje srityje , tai gal nesupyksi,jeigu kada užduosiu kelis klausimus smile.gif nes vis prireikia ką nors mandr-iau atsispausdinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 03 liepos 2008 - 19:59
Labas

ir as su photoshop draugauju jau keli metai, vis prisedu ka norsw lengva padaryti, o va sita tema - tai man visiskai Nauja bet Labai Labai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lachese sveikinu sukurus savus namucius 4u.gif Bet musu nepamirsk ax.gif Gal kada koky miela digital sb ir mums parodysi, o gal kada ir hibridinius pradesi daryti 4u.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif kaip tik einu įkelsiu jums nuorodą, gal kas labiau Dsb daro, tai galės abiejuose vietose lankytis smile.gif
Atsakyti
user posted image

rasite čia

čia rasite kompozicinį žemėlapį
http://www.dsb1st.co...e/freebie5.html

user posted image

http://scrapdemanue.blogspot.com/
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 03 liepos 2008 - 22:37
Labas vakarėlis, čia tikrai dažnai apsilankysiu..Ačiū Lachese už tokią temelę.....
Glime dalintis savo darbeliais, patirtimi, patarimais........ mirksiukas.gif
Atsakyti
Arminux, nepasidižiuok, įdėk savo darbelių, ir šiaip kokių dovanėlių mums smile.gif
Atsakyti