Sveikos visos,kurios kuriate grožius su kompiuteriu,taip puošiate savo nuotraukas,kuriate atvirukus ir metraščius.
Aš dirbu su photoshop programa, kelis kartus per savaitę prisėdu pamedžioti naujų nemokamų dalykų internete.
Kviečiu prisijungti visas,kurios užsiima skaitmeniniu scrapbooking (toliau vadinsime SB)
Šioje temoje ,tikiuosi ,susiburs pamišusios dėl SB merginos ,kurios padės viena kitai turtinti savo priemonių galerijas, tam priskiriama:
popierius,
rėmeliai,
gėlytės,
įvairūs sagučiai,
sagos,
juostelės..... ir t.t..
kai išsiruošiu į medžioklę,pajaučiu neapsakomą malonumą, nes prisisiunti visko tiek daug gražaus ir dar nemokamai.
Aš kas kelias dienas vis bandysiu įkelti,kur kas naujo atsiranda , dalinsimės jau savo turimais dalykėliais. Kartais nuorodos galioja tam tikrą laiką, tad nenusiminkite,jeigu nuorodoje nebesarite,ko parsisiųsti.
Tema bus sunki ir užkrauta, tad necituokite paveiksliukų , nes ir taip jų bus per akis. Tie paveiksliukai ,kurių plotis iki 600px prie 300 rezoliucijos, tai juos galima dėti tiesiai į temą ir kitos galės išsisaugoti.
Tai nėra tema apie elementarius dalykus photoshope ( yra atskira tema apie photoshopo pamokas). Čia gvildensime giliau ir prašau nedėkite tik nuorodų,įmeskite ir sumažintą paveiksliuką, ką toje nuorodoje galite rasti.
Keli pavyzdžiai iš mano darbų
čia rasite šiek tiek nemokamų dalykų, reikalingų pradėti.
čia adresiukas kur rasite geros kokybės drugelius iš mano bibliotekėlės.
http://www_4shared_c...745b/ghjkl.html
MALONAUS BENDRAVIMO
Dėkoju Rustei ir kviečiu visas scrapinti kompiuteryje , o gal su laiku ir perkelti tai į realybę, beveik visi iš mano darbų yra bent jau atspausdinti. Tai teikia vilties,kad kada nors pereisiu prie tikro SB
laukiu ir kitų merginų su savo turtais, darbais ir patarimais.
persiuntimui ( uploadinimui) naudoju 4share programą, jeigu kas nežinos, kaip parsisiųti, ar patalpinti ten savo turtus ,klauskite.
paruošiau jums širdelių komplektą , širdelės išlankstytos iš kaspinėlių
jas rasite čia
laukiu ir kitų merginų su savo turtais, darbais ir patarimais.
persiuntimui ( uploadinimui) naudoju 4share programą, jeigu kas nežinos, kaip parsisiųti, ar patalpinti ten savo turtus ,klauskite.
paruošiau jums širdelių komplektą , širdelės išlankstytos iš kaspinėlių
jas rasite čia
Jeii !!! Sweikinu visas Digital scraperes su naujais namučiais .Ačiū Lanchesei už sukurtą temą
malonu,kad apsilankei prašau rodytis, dalintis ir bendrauti
gal spėsiu šį vakarą paruošti kažką naujo atidarymo proga
gal spėsiu šį vakarą paruošti kažką naujo atidarymo proga
galima viską
pasistengsiu rasti kompozicinius žemėlapius pirmame puslapyje bus pats tas. Nors aš kažkaip nenaudoju jų.
Nestta ,norėčiau gerai nusimanyti šioje srityje , tai gal nesupyksi,jeigu kada užduosiu kelis klausimus nes vis prireikia ką nors mandr-iau atsispausdinti.
pasistengsiu rasti kompozicinius žemėlapius pirmame puslapyje bus pats tas. Nors aš kažkaip nenaudoju jų.
Nestta ,norėčiau gerai nusimanyti šioje srityje , tai gal nesupyksi,jeigu kada užduosiu kelis klausimus nes vis prireikia ką nors mandr-iau atsispausdinti.
Labas
ir as su photoshop draugauju jau keli metai, vis prisedu ka norsw lengva padaryti, o va sita tema - tai man visiskai Nauja bet Labai Labai
ir as su photoshop draugauju jau keli metai, vis prisedu ka norsw lengva padaryti, o va sita tema - tai man visiskai Nauja bet Labai Labai
Lachese sveikinu sukurus savus namucius Bet musu nepamirsk Gal kada koky miela digital sb ir mums parodysi, o gal kada ir hibridinius pradesi daryti
ačiū kaip tik einu įkelsiu jums nuorodą, gal kas labiau Dsb daro, tai galės abiejuose vietose lankytis
rasite čia
čia rasite kompozicinį žemėlapį
http://www.dsb1st.co...e/freebie5.html
http://scrapdemanue.blogspot.com/
Labas vakarėlis, čia tikrai dažnai apsilankysiu..Ačiū Lachese už tokią temelę.....
Glime dalintis savo darbeliais, patirtimi, patarimais........
Glime dalintis savo darbeliais, patirtimi, patarimais........
Arminux, nepasidižiuok, įdėk savo darbelių, ir šiaip kokių dovanėlių mums