Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 02, 00:02)
hihihi.gif

Jei perskaitysi, tai - tik fotoaparato per atostogas ilgam i lentyna nepadek 4u.gif Per toki trumpa laika, taip i prieki nuejai - negalvok apie taisykles, tegu ''tiesiog seimos albumui'', bet fotografuok 4u.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaa ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif clap.gif clap.gif yu.gif ok.gif yess.gif yahoo.gif ziuriu ir netikiu savo akim, panos, kaip dziugu visas cia matyt. wub.gif wub.gif

Zverie, grazi sukuosena gavosi, gaila, kad pavelavai sad.gif

Grethenn, nezinau kaip komentuot tavo kadra, nes nekabina.

Anasko, bet bet..... bet..... bet...... tikiuosi sia savaite tos atostogos pasibaigs tavo unsure.gif

vvvv, del fotografavimo ribotumo su vaiku, tave suprantu, nes mane jie 2 riboja. Pasiziuriu i kitu nuotraukas, ideju 100, o gyvendint nelabai imanoma, nes riboja 2 vaikai. Bet.... galima ir su jais fotografuot, tik reik tinkamos vietos ir tinkamos kompanijos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 02, 00:19)
mars visi kas nemiegat i ND prabalsuot, o tai veikt, matosi, neturit ka tongue.gif , o ten vangokai pioneers.gif

jau pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 02, 00:29)

pioneer.gif

wyshniuk
ir Tave labai malonu čia matyt

Zveri,
puikiai sušukavai vandenį.. išties gaila, kad nespėjai į ND ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 01 liepos 2008 - 23:40
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 01, 16:09)
O kur Californiagirl dingo? g.gif

Kodel dingus??? Pora dienu gal tik nieko neparasiau(alia smagu, kad pasigenda kazkas)... wub.gif ax.gif uzsiemus- vaikai, geras oras, lauke daug laiko praleidziam, visiems 3 plaukimo pamokos ir t.t. Ir dar karsciai uzejo, tai kompas mano nebepavelka, perkaista gal...vis issijungineja doh.gif sensta, laikas nauja pirkti doh.gif RAW failus tik uzkraunu ir issijungia blink.gif Zodziu kompas taip sureguliavo, kad mazai prie jo sedeciau lotuliukas.gif

O Bitele ir Wysniuk[B](wyshniukui gromatele esu skolinga zinau zinau...gal sivakar prisesiu kaip malonu cia jus matyti thumbup.gif thumbup.gif Smagu, kad ir [B]Westa grizo thumbup.gif Ir labai labai tikiuosi, kad Anasko atosotogos neuztruks ilgiu nei savaite ax.gif

Labai atsiprasau, kad nepakomentuoju dabar nieko, nes turiu lekt...Gal veliau ax.gif
Atsakyti
Nu tikiuosi cia pataikysiu... gal galit kas patarti ka daryti... pas mane gaunasi labai sviesios nuotraukos... noreciau tamsesniu naturalesniu... mano aparatas Nikon D80... gal cia del objektyvo nes jis sviesus (2.8-4)... radau atorodo antram lape Peppi nuotrauka "kvietkelio" jis toks sodrus tamsus labai noretusi ir man tokias spalvas isgauti blush2.gif Atrodo ir EV nustatau 1-1.5 g.gif

va pvz sita... man ji atrodo per sviesi g.gif

user posted image

p.s. jei ne ten pataikiau atsiprasau pasiuskit ten kur reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mielka: 02 liepos 2008 - 00:31
Labas rytas 4u.gif

Sea, mergytės faina labai foto, labai wub.gif Antra irgi emocionali, tokia sukelia šypseną iškart, gal tik man truputuką viršaus norėtųsi, kad ir dešiniam kampe žolė matytųsi (jei įmanoma aišku), nes dabar kai visas veiksmas kairėje, tai foto lyg į kairę virstų unsure.gif

Peppi, nelabai jau ką turiu pridurt, man labai patinka. Kažkada labai seniai kai dar pas mus nebuvo taip išpopuliarėjusios visokios fotosesijos, patai turėjau tokią idėją- fotografuoti vaikus jų namų aplinkoj, tai gal dėl to, o gal aplamai kad labiau patinka nenudailintos, nepozuotos nuotraukos, tai man labai wub.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 liepos 2008 - 06:21
Stebuklės mergytė kur ne fokuse, šiuo atveju tas fokuso nebuvimas visai nekliūva, atrodo net kad specialiai taip ir čia būtent tas atvejis kai fotografijos nuotaika, momentas atperka visus trūkumus dėl kokybės thumbup.gif labai faina foto wub.gif

Sea dangus man visai patinka, gal ir yra daug tokių foto, bet gražios spalvos ir tokia kaip ir grafika atsiranada iš sluoksnių.

Peppi, geros kelionės ir gražių foto smile.gif Ech , kaip jums fainai, Portugalija wub.gif

Žvėris, įdomiai tavo vanduo, gal kompozicijos kiek įdomesnės norėtųsi, aš turbūt kirpčiau dar dešinės, bet aplamai vandenio temai gerai smile.gif aha bigsmile.gif , po to pamačiau kad ir pats bandai, bet antram variante per daug jau nukirpai mirksiukas.gif

Grethen, man pakirpta geriau g.gif

Žvėriuk, bujaus šešėlis turbūt galėtų visas į kadrą tilpt, ir aplamai aš turbūt rinkčiaus šiuo atveju 1 /3 dangaus ir 2 vandens g.gif

Gaziulka, dėl tų atsisėdimų, atsigulimų, tai kad merginą aš vos į tą pievą įsitempiau, jei jau sakyčiau gulk, sėsk, tai ji aplamai pabėgtų doh.gif Nes labai bijo vabzdžių visokių doh.gif lotuliukas.gif

Mielka, taigi šviesus objektyvas kaip tik gerai . Patamsinti foto man rodos bet kada gali unsure.gif . Šiuo atveju man labaiu kliūva fokuso buvimas ne ten kur reikia, o spalvas ir tamsumą/šviesumą ir t.t gali dar su programom koreguot smile.gif
Atsakyti
kas čia per velniava su tais senbuviais? biggrin.gif
kaip Amerikos lietuviai kokie biggrin.gif

Atsakyti
Labs rytas 4u.gif
nu ir priraset doh.gif einu skaityti ir komentuoti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 07 01, 15:51)
Sveiki,
Na, matau, kad senbuviai po truputį grįžta. Noriu ir aš prisijungt  ax.gif . Pasiilgau jūsų nuotraukų, kritikos, ND  mirksiukas.gif . tikiuos, kad užsuksiu dažniau.

Ooo kokie zmones bigsmile.gif sveikinu su grizimu 4u.gif vadinasi cia buvo ne taip jau ir blogai... mirksiukas.gif

Sea_, pirma nuotrauka patinka, labai svelnus j/b, bet jis tinka prie mazos ir svelnios mergaites, patinka rakursas. O antra siaip sau, na tokia daugiau i seimos albuma smile.gif
Dangus su saulelydziu grazus, israiskingos spalvos.

Peppi, pirma gamtine foto super, patinka labai. Geros spalvos, ryskumo zona, fonas, kadravimas smile.gif
vaiku foto tokiso mamiskos, bet mielos, sukelia gerus jausmus smile.gif 3-oje is idetu pirmiau man truksta labai erdves kaireje puseje.

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 02, 08:13)
kas čia per velniava su tais senbuviais? biggrin.gif
kaip Amerikos lietuviai kokie biggrin.gif

tai jau tikrai tongue.gif Kiba susitarėt mirksiukas.gif

Prabalasvau ND. O kas pasirašinėja SP g.gif Ir į gėles dar užmečiau akį, žiūriu Toro daro ND, o ko čia nepasirodai g.gif

Papildyta:
dar vvvvv liko suporuota foto liko nepakomentuota, tai mergytė man nerealiai wub.gif Tokia ryški emocija thumbup.gif Vyrukas poroje labai gerai, vienas būtų kaip ir eilinė, bet dėl to ir poravai juk, ane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 01, 22:37)
Pavelavau i vandens ND sad.gif Sukuriau is vandens va tokia sukuosena... o pasirodo per velai...

Labai idomus momentas, toks kitoks vanduo, manau butu gaves balu ND smile.gif
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 01, 22:52)
Kuršių marių  bujus smile.gif
user posted image

Sitas "daiktas" vandeny gal visai idomiai atrodytu su savo atspindziu vien vandens fone, nes man jo spalva truputi pjaunasi su dangaus zydrumu.

QUOTE(mielka @ 2008 07 02, 00:30)
Nu tikiuosi cia pataikysiu... gal galit kas patarti ka daryti... pas mane gaunasi labai sviesios nuotraukos... noreciau tamsesniu naturalesniu... mano aparatas Nikon D80... gal cia del objektyvo nes jis sviesus (2.8-4)... radau atorodo antram lape Peppi nuotrauka "kvietkelio" jis toks sodrus tamsus labai noretusi ir man tokias spalvas isgauti  blush2.gif Atrodo ir EV nustatau 1-1.5  g.gif

va pvz sita... man ji atrodo per sviesi  g.gif

user posted image
p.s. jei ne ten pataikiau atsiprasau pasiuskit ten kur reikia  biggrin.gif

Taip, per sviesi, ir nefokuse. Fotoaparata turi labai gera, pas mane toks pats, spalvos ir ju sodrumas su juo gaunasi puikios, kazka ne taip darai. Gal ant M rezimo fotografuoji ir nusistatai per didele diafragma ir islaikyma? Gal ISO labai uzkeltas? Parasyk pvz kokie sios nuotraukos nustatymai.
O sviesus objektyvas cia tik privalumas, ir del to nuotraukos tirkai neturi gautis per sviesios

Papildyta:

Ei, pala pala... kodel is namu darbu dingo nuotrauka su zaliame fone ant virvutes "stovinciais" vandens laseliais?????
Pabalsavau ir tik tada pagalvojau, kad kazko nera kam balu norejau duoti... labai geras kadras buvo... kas atsitiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 02 liepos 2008 - 07:50
QUOTE(Mylia @ 2008 07 02, 08:49)
Ei, pala pala... kodel is namu darbu dingo nuotrauka su zaliame fone ant virvutes "stovinciais" vandens laseliais?????
Pabalsavau ir tik tada pagalvojau, kad kazko nera kam balu norejau duoti... labai geras kadras buvo... kas atsitiko?

matos kad neatidžiai temą skaitai hihihi.gif man irgi labai liūdna dėl to kadro , nes tikrai buvo mano favoritas. Bet nelabai seniai atsirado punktas prie ND sąlygų, kad nerekomenduojama darbų publikuoti kituose psl. ir Degutė jį išėmė verysad.gif Aš jau rašiau, bet taip niekas ir neprisipažino ar buvo diskutuota kada dėl tokios sąlygos ir kas ją sugalvojo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 02 liepos 2008 - 08:04