Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bitemaja, sveika sugrįžus bigsmile.gif
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 01, 17:55)

1. mielas vaizdelis smile.gif
2. man kiek trukdo, kad mergytės veidelis susilieja su berniuko ranka

QUOTE(peppi @ 2008 07 01, 18:02)
Ačiū Stebukle smile.gif parodysiu, nes labai norisi kritikos smile.gif
1.
2.
3.

1. sukčiau kiek įstrižai, kad kotas nedalintų kadro pusiau. Ir tie du lapukai - viršuj ir apačioj - eitų irgi šiek tiek įstrižai ax.gif
2. įdomus rakursas, įdomiai įsikibęs miega. Ir visai netrukdo murzini padukai - vasarą maži basakojai būna įvairių atspalviu smile.gif
3. skaniai ragauja uogą. kažkaip trūksta kairės pusės, atrodo per siauras kadras. labai gerai žiūrisi tavo JB smile.gif
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 01, 20:54)
A tai kas tas yra tinkinti ir podelis?  blink.gif  pirma kart girdziu, net smalsu apsidare..

Tinkinti - Customize
Podėlis - Temporary Internet Files

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 01, 23:07)
Šiandien išsitempiau dukrą į banalų rapsų lauką  blush2.gif bet kai reikia praktikos, reik naudotis tuo kas yra šalia. nelabai kas gero išėjo, bet matau klaidas ir dar bandysiu jas taisyt. Vieną įdedu kritikai, gal dar ko nepastebėjau  g.gif

simpatiška modeliukė smile.gif
o šiaip - keistai nukirpta viena ranka, gal kiek mažiau norėtusi dešinės ax.gif
Atsakyti
vvvvv, ir nesakyk man jūs, nesu aš dar tokia sena unsure.gif
Atsakyti
O man dabar labai reikalinga operatyvi jusu pagalba

paverciau foto i jb, ryt nesiu spausdinti, sakykit kas negerai, ar kompozicija, del jb labai abejoju, ar pakanka kontrasto (vanduo svyti, jo tai niekaip nepatamsinsiu), kas da negerai? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 01, 22:26)
vvvvv, ir nesakyk man jūs, nesu aš dar tokia sena  unsure.gif

ne ne ne.. sakydama -nemuskite manes- turejau omeny visas sm kuriuos nesutiks su mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 02, 00:07)
Šiandien išsitempiau dukrą į banalų rapsų lauką  blush2.gif
Labai sutinku su vvvvv ar kiek ten tu "v" biggrin.gif ir man neapsviesta oda kiek melsvoka, atrodo negyva, gal kiek pasiltint reiktu ax.gif bet mergaite labai grazi smile.gif saunus modelis wink.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 07 02, 00:24)
Tinkinti - Customize
Podėlis - Temporary Internet Files
stupid.gif
Atsakyti
Smiltis puikios spalvos, modelis ne ką prastesnis smile.gif .. apie apkarpimą jau minėjo.. kliūva man dar du dalykai.. pirma - apšviestas nosies galiukas. antra - modelio žvilgsnis.. esu pati pastebėjus, kad tam tikru kampu fotografuojant žmogaus akys tarsi žiūri ne į vieną tašką... galbūt ta optinė apgaulė gaunasi dėl vienos akies didesnio alies obuoliuko matymosi.. pati esu ne vieną kartą gavus panašų efektą. tiesiog patarimas bandyt nukreipt žvilgsnį kur kitur .. ir aš pridursiu - nemuškite manes už mano nuomonę smile.gif
Atsakyti
Pavelavau i vandens ND sad.gif Sukuriau is vandens va tokia sukuosena... o pasirodo per velai...

user posted image
Atsakyti
Grethen, man j/b visai neblogai. Ir tas vanduo nemaišo. Vienintelis kas man kažkaip keistai, kad šonuose daug vietos, o pakaušiai nukirpti, bet gal čia portretuose skaitosi normalu, kažkaip niekaip to neperprantu iki galo g.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 07 01, 23:36)
Smiltis puikios spalvos, modelis ne ką prastesnis  smile.gif .. apie apkarpimą jau minėjo.. kliūva man dar du dalykai.. pirma - apšviestas nosies galiukas. antra - modelio žvilgsnis.. esu pati pastebėjus, kad tam tikru kampu fotografuojant žmogaus akys tarsi žiūri ne į vieną tašką... galbūt ta optinė apgaulė gaunasi dėl vienos akies didesnio alies obuoliuko matymosi.. pati esu ne vieną kartą gavus panašų efektą. tiesiog patarimas bandyt nukreipt žvilgsnį kur kitur .. ir aš pridursiu - nemuškite manes už mano nuomonę  smile.gif

jau dėl žvilgsnio kaip pritariu. Tai čia dar išrinkau geresnį variantą, nes kai aš jai sakau pasuk galvą, tai ji vos vos pasuka galvą, o akis taip jau nukreipia kad tik baltymai belieka doh.gif o nosies galiukas man irgi kliūva, ot pastabuolė thumbup.gif

oi kaip ačiū už visus patarimus thumbup.gif eisim ryt bandyt vėl, kol dar rapsai žydi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 01 liepos 2008 - 22:44
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 02, 00:38)
Grethen, man j/b visai neblogai. Ir tas vanduo nemaišo. Vienintelis kas man kažkaip keistai, kad šonuose daug vietos, o pakaušiai nukirpti, bet gal čia portretuose skaitosi normalu, kažkaip niekaip to neperprantu iki galo  g.gif
Et..pakausis buvo nukirptas, ir man jis maiso verysad.gif
o gal taip tuomet kaduot?

user posted image

Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 02, 00:37)
Pavelavau i vandens ND sad.gif Sukuriau is vandens va tokia sukuosena... o pasirodo per velai...
Gaila, kad pavelavai blink.gif
o pati nuotrauka, na labai idomi, grazi man ta vandens faktura..ir spalvos.. bet rakursas, kadravimas..kzkas ne taip unsure.gif
Atsakyti
Grethenn, man pakarpyta labiau patinka.. thumbup.gif
Atsakyti
Kuršių marių bujus smile.gif

user posted image
Atsakyti
o man turbut gerumo priepuolis pakaitom su diena buvusiu kritiskuoju biggrin.gif

Smiltis, o man patinka sviesa tavo nuotraukoj, ir nosies galiukas apsviestas nemaiso. as irgi mergina guldyciau, patogiau pasodinciau (kelius rankom apimti, ant ju galva pasideti), o kad kliuna tos geles/zoles, tai juk grazu, tik reikia stebeti, kad kliutu ten kur tau reikia. pagaliau jeigu labai uzstoja, juk truputi priglaust prie zemes jas galima. dar gal kazka su daugiau dinamikos galima pabandyt - pasokt, pasisukt rolleyes.gif del kt pastabu sutinku su merginom.

Grethenn foto man tokia dinamiska, nesuvaidinta. truksta man pakausio, ir gal erdves kaip, bet jeigu nera su daugiau, tai gerai ir taip - svarbu nuotaika mirksiukas.gif

ir Zveries sukuosena patiko - judinai fotika? g.gif gaila, kad ir ND nespejai.

o Anasko ir as lauksiu. tokio tiesaus, norincio ismokti ir su idejom zmogaus dar paieskot reiketu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 01 liepos 2008 - 22:56