Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki visi. Palikau visa sekmadieni laisva, taigi galiu buti Vilniuj bet kuriuo metu. Davai sekmadieni susitinkam. Galim padaryt maza (arba dideli smile.gif ) pafotografavima, o paskui kur nors susest papliurpt.
Degute, kadangi as bazuojuos Vievyje, galeciau tave paimti ir po visko pristatyti atgal.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 07 09, 21:37)
žiūriu pas mus iš naujokų temos vėl pažengusiųjų pasidarė  unsure.gif  turbūt visi suprato, kad visgi reikia mokytis mokytis ir dar kartą mokytis  lotuliukas.gif  nepykit, aš juokauju  tongue.gif 

žiūrint į tavo triušį, tau tikrai dar reikia daug mokytis.

QUOTE(Anasko @ 2008 07 09, 22:56)
Foto irgi is sodo  unsure.gif Negaliu nieko geriau sugalvoti su remu, ar toks tinka unsure.gif

spalvos gražios. bet kompozicija schmoll.gif kažkaip kitai reikėjo paimt tą boružę mirksiukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 09, 23:04)
as uz meeta  drinks_cheers.gif

bitutes auto - suzavejo atvirumu smile.gif antros akies nereik

mano siandieniniai ieskojimai:

o, sansara, nejaugi pagaliau susitiksim? biggrin.gif
tavo ieškojimai man patiko. ypač 1 ir 2. tokios minimalistinės ir elegantiškos.
už auto dėkui 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 09, 23:15)
kiek mazdaug kainuoja jb isryskinimas procentre?  blush2.gif

procentre ryškinimas kainuoja 7 lt.

Sea, Smiltis, dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 07 10, 08:27)
Sveiki visi. Palikau visa sekmadieni laisva, taigi galiu buti Vilniuj bet kuriuo metu. Davai sekmadieni susitinkam. Galim padaryt maza (arba dideli smile.gif ) pafotografavima, o paskui kur nors susest papliurpt.

sekmadienis liuks thumbup.gif tada kur susitinkam? kaip dėl Sereikiškių parko pvz? g.gif ar kas nors dar kokių minčių turit gal?
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 16:41)
dabar truputis gamtos    4u.gif
nufotografuota vaziuojant 100/km  lotuliukas.gif

visai nieko. 4u.gif kokybė nebloga, tik man nuobodokas pats siužetas. norisi akcento, kad pataptų tokiu klasikiniu peizažu..

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 20:06)
Aciu Anasko, svarbi buvo tavo nuomone  blush2.gif  blush2.gif
o cia prie Dusios, Dzukija  4u.gif
zaidziu su PS  g.gif

dangus įspūdingas, bet tik jis. apačioje matosi, kad yra medžių, bet jų kaip ir nesimato. ta prasme, kaip dangus tai gražu, bet kaip nuotrauka - neišbaigta. ax.gif bet esi geram kelyje 4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 07 09, 21:56)
Foto irgi is sodo  unsure.gif Negaliu nieko geriau sugalvoti su remu, ar toks tinka unsure.gif

žinai, o va tokios gėlės man visai nieko, nors, kaip rašiau, nesu didelė gėlių gerbėja..biggrin.gif nors galėjo boružė palypėti žeidlapiu biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 09, 22:04)
mano siandieniniai ieskojimai:

man antroji labiausiai. elegantiška, tikrai malonu žiūrėti. visos vykę, bet kažkodėl tokiais atvejais norisi pasirinkti vieną kadrą iš kelių biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 07 10, 07:27)
Degute, kadangi as bazuojuos Vievyje, galeciau tave paimti ir po visko pristatyti atgal.

jeigu priimsite, gal ir aš prisijungčiau. šeštadienį turiu vestuves, sekmadienį ryte su vaiku važiuoju antron vestuvių dienon, o paskui kaip ir laisvesnė. jei išeitų, prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 liepos 2008 - 08:28
pastaboms ir komentarams:

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, visiems. Tai Klaipedieciai ir kiti prijauciantys ir turintys noro bei galimybiu renkames siandien 16.30 val. Kurpiu dziazo klube, jei oras geras pasedesim lauke, jei lis eisim i vidu.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 09, 23:15)
tiesa, siandien sode knisdama daiktus is seno buto, radau juostini fotika sena Vilija - Avto ir jame juosta  blink.gif isfotografuota itariu. nes atsukta, skaitliukas rodo 36 kadrus, sena rusiska svema...

nu sekasi gi blink.gif thumbup.gif
gal ir as rasiu koki tevo uzslepta fotika,

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 09, 23:22)
debesys nesigavo  verysad.gif

kaip tai unsure.gif ka reiskia nesigavo? spalvos?

QUOTE(sayonara @ 2008 07 10, 09:15)
visai nieko. 4u.gif  kokybė nebloga, tik man nuobodokas pats siužetas. norisi akcento, kad pataptų tokiu klasikiniu peizažu..
dangus įspūdingas, bet tik jis. apačioje matosi, kad yra medžių, bet jų kaip ir nesimato. ta prasme, kaip dangus tai gražu, bet kaip nuotrauka - neišbaigta. ax.gif bet esi geram kelyje 4u.gif

bus akcentu veliau thumbup.gif
aciuk, taip , tik pradzia, galiu klyst tuo paciu ir mokytis

QUOTE(sayonara @ 2008 07 10, 09:31)
pastaboms ir komentarams:

idomi, g.gif gal grudo per daug unsure.gif

Anasko, viskas ok mirksiukas.gif
foto patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuke: 10 liepos 2008 - 09:36
DEMESIO!
Vilnietes bei vilnieciai ir kiti, galintys pasijungti:
Mytas sekmadieni, yra pasiulymas Sereikiskiu parkas. Kas dar turi kokiu minciu del laiko ar vietos? Reiskiames aktyviai, kad dar Sillwio spetume informuot!
Atsakyti
user posted image

sayonara
user posted image

gal toks variantas g.gif (toki man norisi matyt , arba link tokio) , sorry, kad leidau sau unsure.gif
istrinsiu , kai pasakysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuke: 10 liepos 2008 - 09:50
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 10, 09:30)
idomi,  g.gif gal grudo per daug  unsure.gif

grūdas gavosi sintetinis toks, skaitmeninis. nes avytess action'as pas mane sugedo, lieka tas baisus PS grūdas.. sad.gif dabar neturiu originalo, gal namie pabandysiu visai be grūdo..

viskas ok, karpykit, koreguokit.
tik dėl rėmo protestuoju biggrin.gif

žodžiu, aš namie pasibandysiu visai be grūdo.. ir vėl parodysiu smile.gif
blin, o gal ir darbe turiu. reik patikrint..

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 10, 09:44)
DEMESIO!
Vilnietes bei vilnieciai ir kiti, galintys pasijungti:
Mytas sekmadieni, yra pasiulymas Sereikiskiu parkas. Kas dar turi kokiu minciu del laiko ar vietos? Reiskiames aktyviai, kad dar Sillwio spetume informuot!

jeigu dar ir į pavakarį.... ax.gif pvz., ne anksčiau 16-17 valandos..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 liepos 2008 - 09:50
QUOTE(sillwio @ 2008 07 10, 08:27)

bigsmile.gif geeeras! Vievyje! Nu važiuosiu ir žvalgysiuosi!

Sekmadienį man ir tinka, tik geriau ne iš ryto, nes šeštadienį važiuoju į Kulautuvą, grupės susitikimą, grįšiu tik sekmadienį. Tai vat ir važiuočiau tiesiai, nebent namo sukčiau nukopint korteles.

Sillwio, tai jei ką, ir aš tave pavežt galiu smile.gif Ir parvežt. Man kol kas važiavimas - diiidelis malonumas, tai stengiuosi nepraleisti progų ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti