Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

kas Anasko atsitiko? g.gif kas nors suprantat?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 01, 22:33)
Aciu smile.gif Na avytes spalvos tai nerealios bigsmile.gif as pati uzsimaniau fotosesijos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 01, 16:51)
Sveiki,
Na, matau, kad senbuviai po truputį grįžta. Noriu ir aš prisijungt  ax.gif . Pasiilgau jūsų nuotraukų, kritikos, ND  mirksiukas.gif . tikiuos, kad užsuksiu dažniau.

swoon.gif Taip ir buvo biggrin.gif Labai labai malonu, kad jus griztat 4u.gif Dar truksta cia kai kuriu dalyviu mirksiukas.gif ir butu senas geras skyrelis mirksiukas.gif Mes vieni kitiems reikalingi mirksiukas.gif 4u.gif

O as iseinu atostogu, jau seniai ejau link sito, ir kitaip nei istrinti savo darbus nezinojau kaip padaryti. O cia dar ir pilnatis paveike biggrin.gif . Pailsesiu, o ten matysim mirksiukas.gif
Visiems sekmes, kas jau uzsuko nepabekit is sito skyrelio 4u.gif Saugokit ji 4u.gif Jis neisivaizduojat koks nepakeiciamas ir ... ir.... net nezinau, vienintelis jis toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 01, 22:21)

O as iseinu atostogu, jau seniai ejau link sito, ir kitaip nei istrinti savo darbus nezinojau kaip padaryti. O cia dar ir pilnatis paveike  biggrin.gif . Pailsesiu, o ten matysim mirksiukas.gif
Visiems sekmes, kas jau uzsuko nepabekit is sito skyrelio 4u.gif Saugokit ji 4u.gif Jis neisivaizduojat koks nepakeiciamas ir ... ir.... net nezinau, vienintelis jis toks smile.gif

normali būsena, kuri anksčiau vėliau aplanko daugumą.. aš taves labai labai lauksiu.. tikiuos atostogos neužtruks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 01, 23:21)
O as iseinu atostogu
blink.gif norejau klaust kas per juokai, bet pilnai suprantu..
tikiuosi tai ne grazus atsifutbolinimas visam laikui, kartais gal reikia pertraukos, labai lauksim! tikimes atostogos neuztruks!!!
Papildyta:
Beje, kalbu nuosirdziai, nes, Anasko, manau jog tikrai turi fotografo gyslele wink.gif
Atsakyti
oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Grisiu grisiu mirksiukas.gif visi grizta topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 01, 20:30)

man ir si patinka, bet ana kietesne smile.gif))
va tas nestandartiskumas ir yra tame, kad visu vaikai pries fotografuojant isprausiami ir susukuojami, lovytes paklojamos, pamperiai maskuojami ir t.t... o cia tas tiesus kelias i atviruma ir tas j/b kontrastas jega

---------------

Anasko sad.gif
Atsakyti
Gaziulka cia kiek kritiskai pasisake apie paslaugu skilti, ir kai kuriuos pernelyg jegom pasitikincius... na o man tolerancijos diena; tai va ka manau - visokiu buna, visokiu reikia. Gal kazkam rozytes katytes ir cukriniai avineliai su PS - grozis, gal kazkam tiesiog grazus vaikas mena, o treciam mirtinai reik Elzes su jos nuostabiom spalvom (man, pvz, ar vvvvv- berods tavo nuotrauka pas ja maciau). Na tai kiekvienas pagal savo skoni lai ir issirenka.
O mes kompanijai atgavus senesnius narius, toliau mokomes ir tobulejam (kai kurie) 4u.gif

Anasko - poilsis leidzia pakeist perspektyva ir rasti nauju spalvu.
Lauksim smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu kai toks aktvus skyrelis ir foto kiek daug thumbup.gif

Bitemaja, tikrai smagu kad grįžti thumbup.gif , tavęs čia labai trūko wub.gif Tavo katukų pasiilgau, kažkaip man jie labiausiai įstrigę. Ir pasinaudojus proga negaliu nepagirti tavo reportažinių fotkių, tikrai tau ta sritis puikiai sekasi thumbup.gif

Šiandien išsitempiau dukrą į banalų rapsų lauką blush2.gif bet kai reikia praktikos, reik naudotis tuo kas yra šalia. nelabai kas gero išėjo, bet matau klaidas ir dar bandysiu jas taisyt. Vieną įdedu kritikai, gal dar ko nepastebėjau g.gif

user posted image

Anasko drinks_cheers.gif , pailsėk ir grįšk greičiau wub.gif Lauksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 01 liepos 2008 - 22:15
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 01, 22:07)
Vieną įdedu kritikai, gal dar ko nepastebėjau  g.gif
user posted image

labai grazi dukra.. melynos akys.. ilgi plaukai.. reikejo ir ilga plevesuojancia suknele ja papuosti smile.gif jai butu labai tike.. nes dzinsai man neprideda grazumo tokiose romantiskose pievu foto.. taip pat bandyciau fotografuot is zemiau.. jos lygyje.. ir dar garziau jei butu isodinta i lauko viduri.. o ne prabegom pritupus salia lauko...
ir dar noretusi rankuciu
ir dar noretusi ne viduriuko

nemuskit manes uz tiek mano noru sad.gif
tiesiog pati vis noriu taip pat pafotografuot ka nors laukuose.. bet neturiu kur vaiko padet tad nepabandau, o gal man nesigautu taip kaip as noriu kad gautusi jums
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 07 01, 13:48)
Na, dėl daug pigesnių objektyvų tai smarkiai perdėta. Vilbra labai nekukliomis kainomis Pentax produkciją pardavinėja. Paskutiniu metu netgi pakėlė objektyvų kainas. Pvz. 50mm f/1,4 seniau kainavo ~600Lt, o dabar ar tik ne 900Lt... Aš į Vilbrą jau senai spjoviau ir nusiperku objektyvus iš užsienio dvigubai mažesnėmis kainomis, nei pas juos.

Kitas reikalas tas, kad daugelio objektyvų su stabilizacija Nikonui ar Canonui išvis nerasi, o pas Pentax, Olympus, Sony jie visi bus stabilizuoti.

Pats K200D savo galimybėmis geras fotoaparatas, bet atkreipk dėmesį, kad jis maitinamas AA baterijomis, o tai reiškia, kad teks papildomai nusipirkti 8 pakraunamas baterijas ir jų kroviklį. Kai kam AA elementai yra milžiniškas pliusas, o kai kam milžiniškas minusas smile.gif

Fotolama, ačiū už atsakymą. Rašai, kad pas Pentaxus objektryvai stabilizuoti, bet juk ten pats aparatas turi stabilizatorių, tai kaip ir objektyvai tinka ir be jo taip suprantu.
Del AA baterijų ne problema man (nebent kaip papildomas svoris). Rašai, kad 8 baterijos, aš radau, kad 4 g.gif . Ar čia turi omeny, kad 4 dar papildomas. Šiaip ne problema ir tai , nes kroviklį ir baterijas turiu... Bet man kažkaip minusas pasirodė, tai svoris šio aparato. Vienas iš didesnių kiek žiūrėjau.
Susisuko galva visiškai nuo paieškų tongue.gif
Kiek svarbus tas vaizdo stabilizatorius? Nikonai ir Canonai jo neturi unsure.gif
Atsakyti
vvvvv, viskas gerai drinks_cheers.gif šiai čia yra vidury lauko, turiu ir kur vien ramunėse ir kur vien rapsuose. Suknelės ilgos deja neturim verysad.gif na tikiuosi kol kas smile.gif o tos kur akių lygyje gaunas kad rapsai ją užstoja, nes jie ten gerokai virš kelių net smile.gif Bet ryt vėl pabandysiu. Labiausiai kas man nepatiko kitose foto, tai šešėliai per pusę veido, reikės pabandyt bent baltą lapą pasiimt smile.gif
Atsakyti