Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara, super .. mini, midi, maxi smile.gif . labai patiko

Anasko gerulė foto. gaila, kad boružiukas taip žemai, norėtųsi jo kur aukščiau .. bet žinau, kad visokie tokie gyviai sunkiai prikalbinami pozuot kaip reikia smile.gif
Atsakyti
tiesa, siandien sode knisdama daiktus is seno buto, radau juostini fotika sena Vilija - Avto ir jame juosta blink.gif isfotografuota itariu. nes atsukta, skaitliukas rodo 36 kadrus, sena rusiska svema... doh.gif paskutine as kankinau ta fotika pries gerus 15 metu...... doh.gif nezinau ka daryt. ar bandyt ryskinti. vyras sako, kad maza tikimybe atrasti bent kadra. gali but ir apsviesta, ir neisfotografuota, ir sena ir t.t. ale niu taip smalsu blush2.gif kiek mazdaug kainuoja jb isryskinimas procentre? blush2.gif nes jauciu nenurimsiu neisitikinus kad ten nieko nera lotuliukas.gif

Atsakyti
Sansara, grazus jb...
parasiau i AZ Sillwio - gal pasakys pageidavimus blush2.gif
Ok, as komoj, debesys nesigavo verysad.gif
Atsakyti
Sansara ,aišku ryškink.. pas mus juostelė jb bent 5 lt išryškint..

bald. nomad nu lauksim grįžtant iš komos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 09, 22:15)
tiesa, siandien sode knisdama daiktus is seno buto, radau juostini fotika sena Vilija - Avto ir jame juosta  blink.gif isfotografuota itariu. nes atsukta, skaitliukas rodo 36 kadrus, sena rusiska svema...  doh.gif paskutine as kankinau ta fotika pries gerus 15 metu......  doh.gif nezinau ka daryt. ar bandyt ryskinti. vyras sako, kad maza tikimybe atrasti bent kadra. gali but ir apsviesta, ir neisfotografuota, ir sena ir t.t. ale niu taip smalsu  blush2.gif kiek mazdaug kainuoja jb isryskinimas procentre?  blush2.gif nes jauciu nenurimsiu neisitikinus kad ten nieko nera  lotuliukas.gif

koks dar klausimas, kiek ten tas ryskinimas kainuoja irnesakyk.gif sian akropoly uz penkis lt isryskinau, ir dar isklotine pasidariau.
Atsakyti
Sansara, Westa aciu 4u.gif
QUOTE(westa @ 2008 07 09, 23:07)
gaila, kad boružiukas taip žemai, norėtųsi jo kur aukščiau .. bet žinau, kad visokie tokie gyviai sunkiai prikalbinami pozuot kaip reikia  smile.gif
Aha doh.gif as ja vis i centra sodindavau, o ji kanalja, i krasta vis nubegdavo doh.gif ir dar i kita puse

Papildyta:
Sansara patiko tavo grafika, ypac 2 . Labai lengvos foto gavosi.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 09, 21:47)
taip, taip  smile.gif . jei penktadienį, tai tik po darbo. taip nuo 17 val. o sekmadienį bet kada. tik pasakyk kur.

Mielai penktadieni ir as prisijungciau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 09, 23:27)
koks dar klausimas, kiek ten tas ryskinimas kainuoja irnesakyk.gif sian akropoly uz penkis lt isryskinau, ir dar isklotine pasidariau.

Nespalvotoms juostelėms reikia visai kitokių ryškalų, nei spalvotoms. Bet kokiame labe tikrai neišryškins, jie turi chemikalus tik spalvotų negatyvinių juostelių ryškinimui.
Reikia nešti į pakankamai rimtą laboratoriją arba pačiam išsiryškinti (kas yra visai paprasta), tik neįsivaizduoju kur chemikalų nusipirkti.
Na ir 15 metų gulėjimo tikrai ne į naudą...
Atsakyti
Na ir nuotrauku gausa, smagu buvo visas ziureti, bet ne visos isimine, tai paminesiu kas patiko.

Californiagirl, portretukai thumbup.gif (p.s ka pasiulymum aplankyti Long Beach, Santa Anoje? rugpjucio viduryje visa savaite ten sedesiu:))

Pupeliuko nuostabus kadrai is pajurio.

Grethen, saunuole suzavejo antroji gelezinkelio foto labai labai, ir zuvedros patiko,spalvota labiau wub.gif
Bite maja, grazus auto thumbup.gif

Anasko, wow antrasis mergytes portretasj/b ir gelyte su boruze wub.gif

Sansara, grazios lengvos foto thumbup.gif

Dar triusio akis isimine, tik ausu truksta man toj foto.

Daugiau nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 07 09, 23:41)
Nespalvotoms juostelėms reikia visai kitokių ryškalų, nei spalvotoms. Bet kokiame labe tikrai neišryškins, jie turi chemikalus tik spalvotų negatyvinių juostelių ryškinimui.
Reikia nešti į pakankamai rimtą laboratoriją arba pačiam išsiryškinti (kas yra visai paprasta), tik neįsivaizduoju kur chemikalų nusipirkti.
Na ir 15 metų gulėjimo tikrai ne į naudą...

nezinau, ar akropoly l.jau rimta laboratorija, bet as nespalvota ir ryskinau. bet gal ir nespalvotos buna negatyvines ir pozityvines g.gif
be to, nieks nesako, kad kas nors gausis, bet smalsu gi - o jeigu? kodel nepabanzdius, ypac kai ne kosminius pinigus tas ryskinimas kainuoja.
Atsakyti
Na ka, grizau is zvejybos ir matau tokia situacija : Elina vel pasiplauna doh.gif kazkas neaisku, jauciu bijo musu (arba vyras neisleidzia). g.gif . na ne tai ne. Taip, o mes KLP kur susitinkam?Manau 16 val. 30 min. bus pats tas. As paimsiu Silwio, jis ko gero be masinos. Tik vat vieta..... nzn.. Gal kas pasiulysit ka? Jei ka drasiai galit ryt man skambint 869928382. O as dar pagalvosiu per nakti. L.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 10 liepos 2008 - 00:31
Labas rytas 4u.gif

Grethen, man spalvota daug geriau smile.gif O drugelis, normaliai man tos spalvos smile.gif

Dėl to kad gamtoj spalvos idealiai suderintos , tai sutinku, bet įdomu kiek čia parodoma nuotraukų , kur spalvos nekoreguotos hihihi.gif

Bite maja, labai patinka tavo portretas, spalvos ypač wub.gif Akies netrūksta smile.gif

Motiejukės gamtos visai nieko foto, antra ypač smile.gif

Bald.nomad. koks (ar vis tik kokia unsure.gif ) tai paslaptinga asmenybė, net ir man smalsu jau paliko bigsmile.gif

Anasko, man jau per storas rėmas, ir foto formatas kažkoks g.gif , lyg kvadratas, lyg ne unsure.gif

apie Sansaros foto jau nesikartosiu unsure.gif Pavydžiu tokių kadrų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 10, 01:10)
Na ka, grizau is zvejybos ir matau tokia situacija : Elina vel pasiplauna doh.gif kazkas neaisku, jauciu bijo musu (arba vyras neisleidzia).  g.gif . na ne tai ne. Taip, o mes KLP kur susitinkam?Manau 16 val. 30 min. bus pats tas. As paimsiu Silwio, jis ko gero be masinos. Tik vat vieta..... nzn.. Gal kas pasiulysit ka? Jei ka  drasiai galit ryt man skambint 869928382. O as dar pagalvosiu per nakti. L.

tai galim ten pat g.gif 16.30 man labai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 10 liepos 2008 - 06:57