Sansara, super .. mini, midi, maxi . labai patiko
Anasko gerulė foto. gaila, kad boružiukas taip žemai, norėtųsi jo kur aukščiau .. bet žinau, kad visokie tokie gyviai sunkiai prikalbinami pozuot kaip reikia
tiesa, siandien sode knisdama daiktus is seno buto, radau juostini fotika sena Vilija - Avto ir jame juosta isfotografuota itariu. nes atsukta, skaitliukas rodo 36 kadrus, sena rusiska svema... paskutine as kankinau ta fotika pries gerus 15 metu...... nezinau ka daryt. ar bandyt ryskinti. vyras sako, kad maza tikimybe atrasti bent kadra. gali but ir apsviesta, ir neisfotografuota, ir sena ir t.t. ale niu taip smalsu kiek mazdaug kainuoja jb isryskinimas procentre? nes jauciu nenurimsiu neisitikinus kad ten nieko nera
Sansara, grazus jb...
parasiau i AZ Sillwio - gal pasakys pageidavimus
Ok, as komoj, debesys nesigavo
parasiau i AZ Sillwio - gal pasakys pageidavimus
Ok, as komoj, debesys nesigavo
QUOTE(Sansara @ 2008 07 09, 22:15)
tiesa, siandien sode knisdama daiktus is seno buto, radau juostini fotika sena Vilija - Avto ir jame juosta isfotografuota itariu. nes atsukta, skaitliukas rodo 36 kadrus, sena rusiska svema... paskutine as kankinau ta fotika pries gerus 15 metu...... nezinau ka daryt. ar bandyt ryskinti. vyras sako, kad maza tikimybe atrasti bent kadra. gali but ir apsviesta, ir neisfotografuota, ir sena ir t.t. ale niu taip smalsu kiek mazdaug kainuoja jb isryskinimas procentre? nes jauciu nenurimsiu neisitikinus kad ten nieko nera
koks dar klausimas, kiek ten tas ryskinimas kainuoja sian akropoly uz penkis lt isryskinau, ir dar isklotine pasidariau.
Sansara, Westa aciu
Papildyta:
Sansara patiko tavo grafika, ypac 2 . Labai lengvos foto gavosi.
QUOTE(westa @ 2008 07 09, 23:07)
gaila, kad boružiukas taip žemai, norėtųsi jo kur aukščiau .. bet žinau, kad visokie tokie gyviai sunkiai prikalbinami pozuot kaip reikia
Aha as ja vis i centra sodindavau, o ji kanalja, i krasta vis nubegdavo ir dar i kita pusePapildyta:
Sansara patiko tavo grafika, ypac 2 . Labai lengvos foto gavosi.
QUOTE(bite maja @ 2008 07 09, 21:47)
taip, taip . jei penktadienį, tai tik po darbo. taip nuo 17 val. o sekmadienį bet kada. tik pasakyk kur.
Mielai penktadieni ir as prisijungciau
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 09, 23:27)
koks dar klausimas, kiek ten tas ryskinimas kainuoja sian akropoly uz penkis lt isryskinau, ir dar isklotine pasidariau.
Nespalvotoms juostelėms reikia visai kitokių ryškalų, nei spalvotoms. Bet kokiame labe tikrai neišryškins, jie turi chemikalus tik spalvotų negatyvinių juostelių ryškinimui.
Reikia nešti į pakankamai rimtą laboratoriją arba pačiam išsiryškinti (kas yra visai paprasta), tik neįsivaizduoju kur chemikalų nusipirkti.
Na ir 15 metų gulėjimo tikrai ne į naudą...
Na ir nuotrauku gausa, smagu buvo visas ziureti, bet ne visos isimine, tai paminesiu kas patiko.
Californiagirl, portretukai (p.s ka pasiulymum aplankyti Long Beach, Santa Anoje? rugpjucio viduryje visa savaite ten sedesiu:))
Pupeliuko nuostabus kadrai is pajurio.
Grethen, saunuole suzavejo antroji gelezinkelio foto labai labai, ir zuvedros patiko,spalvota labiau
Bite maja, grazus auto
Anasko, wow antrasis mergytes portretasj/b ir gelyte su boruze
Sansara, grazios lengvos foto
Dar triusio akis isimine, tik ausu truksta man toj foto.
Daugiau nepamenu
Californiagirl, portretukai (p.s ka pasiulymum aplankyti Long Beach, Santa Anoje? rugpjucio viduryje visa savaite ten sedesiu:))
Pupeliuko nuostabus kadrai is pajurio.
Grethen, saunuole suzavejo antroji gelezinkelio foto labai labai, ir zuvedros patiko,spalvota labiau
Bite maja, grazus auto
Anasko, wow antrasis mergytes portretasj/b ir gelyte su boruze
Sansara, grazios lengvos foto
Dar triusio akis isimine, tik ausu truksta man toj foto.
Daugiau nepamenu
QUOTE(fotolama @ 2008 07 09, 23:41)
Nespalvotoms juostelėms reikia visai kitokių ryškalų, nei spalvotoms. Bet kokiame labe tikrai neišryškins, jie turi chemikalus tik spalvotų negatyvinių juostelių ryškinimui.
Reikia nešti į pakankamai rimtą laboratoriją arba pačiam išsiryškinti (kas yra visai paprasta), tik neįsivaizduoju kur chemikalų nusipirkti.
nezinau, ar akropoly l.jau rimta laboratorija, bet as nespalvota ir ryskinau. bet gal ir nespalvotos buna negatyvines ir pozityvines
be to, nieks nesako, kad kas nors gausis, bet smalsu gi - o jeigu? kodel nepabanzdius, ypac kai ne kosminius pinigus tas ryskinimas kainuoja.
Na ka, grizau is zvejybos ir matau tokia situacija : Elina vel pasiplauna kazkas neaisku, jauciu bijo musu (arba vyras neisleidzia). . na ne tai ne. Taip, o mes KLP kur susitinkam?Manau 16 val. 30 min. bus pats tas. As paimsiu Silwio, jis ko gero be masinos. Tik vat vieta..... nzn.. Gal kas pasiulysit ka? Jei ka drasiai galit ryt man skambint 869928382. O as dar pagalvosiu per nakti. L.
Labas rytas
Grethen, man spalvota daug geriau O drugelis, normaliai man tos spalvos
Dėl to kad gamtoj spalvos idealiai suderintos , tai sutinku, bet įdomu kiek čia parodoma nuotraukų , kur spalvos nekoreguotos
Bite maja, labai patinka tavo portretas, spalvos ypač Akies netrūksta
Motiejukės gamtos visai nieko foto, antra ypač
Bald.nomad. koks (ar vis tik kokia ) tai paslaptinga asmenybė, net ir man smalsu jau paliko
Anasko, man jau per storas rėmas, ir foto formatas kažkoks , lyg kvadratas, lyg ne
apie Sansaros foto jau nesikartosiu Pavydžiu tokių kadrų
Papildyta:
tai galim ten pat 16.30 man labai tinka
Grethen, man spalvota daug geriau O drugelis, normaliai man tos spalvos
Dėl to kad gamtoj spalvos idealiai suderintos , tai sutinku, bet įdomu kiek čia parodoma nuotraukų , kur spalvos nekoreguotos
Bite maja, labai patinka tavo portretas, spalvos ypač Akies netrūksta
Motiejukės gamtos visai nieko foto, antra ypač
Bald.nomad. koks (ar vis tik kokia ) tai paslaptinga asmenybė, net ir man smalsu jau paliko
Anasko, man jau per storas rėmas, ir foto formatas kažkoks , lyg kvadratas, lyg ne
apie Sansaros foto jau nesikartosiu Pavydžiu tokių kadrų
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 10, 01:10)
Na ka, grizau is zvejybos ir matau tokia situacija : Elina vel pasiplauna kazkas neaisku, jauciu bijo musu (arba vyras neisleidzia). . na ne tai ne. Taip, o mes KLP kur susitinkam?Manau 16 val. 30 min. bus pats tas. As paimsiu Silwio, jis ko gero be masinos. Tik vat vieta..... nzn.. Gal kas pasiulysit ka? Jei ka drasiai galit ryt man skambint 869928382. O as dar pagalvosiu per nakti. L.
tai galim ten pat 16.30 man labai tinka