Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 21:06)
blink.gif blush2.gif aisku malonu, bet tu mano nuomones neklausyk schmoll.gif as kaip (atrodo cukcia) ka matau ta ir dainuoju bigsmile.gif galiu ir nugrybauti mirksiukas.gif ir nei viena karta taip buvo ax.gif
P.S. pamirsau pasakyti kad ir antra foto patiko, kur su PS zaista nematau, bet labai patinka kaip viskas sukomponuota. Sviesa labai grazi, ir net tas tamsus kampas labai vietoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 09 liepos 2008 - 21:12
QUOTE(westa @ 2008 07 09, 22:05)
menka čia bėda irnesakyk.gif .. šašlų Maximoj dapirksim, vaikų ir šunų žinom kur gaut hihihi.gif.... juokauju  smile.gif . gaila, kad neišeina  mirksiukas.gif

Elina, zmones spinduliuoja entuziazma! 4u.gif gal tikrai namini myta darykit? sesuo juk bent pora dienu pabus?

Man kas pasiulytu.............

gerai, nekreipkit demesio, as debesis fotografuoju angel_not.gif

ir siaip - nepakaltinamas smile.gif (nors mytai - mano aistra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 09 liepos 2008 - 21:14
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 09, 22:12)
Elina, zmones spinduliuoja entuziazma!  4u.gif  gal tikrai namini myta darykit? sesuo juk bent pora dienu pabus?

Man kas pasiulytu.............

gerai, nekreipkit demesio, as debesis fotografuoju  angel_not.gif

ir siaip - nepakaltinamas smile.gif (nors mytai - mano aistra  blush2.gif

Vadinasi vis del to hi.gif (kito vyro neradau smailuose) biggrin.gif Bald. nomad, as siulau tau nekuklintis o irgi prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 09, 22:12)
..nors mytai - mano aistra  blush2.gif

tai sėdi į autiką ir ryt 16 val būni Klaipėdoj smile.gif
Atsakyti
zmones, nu negaliu gi as - man darbas... (apie kitus isipareigojimus net nekalbu) O vat Vilniuj - kitas reikalas. Beje, zinot, kiek is Vilniaus i Klaipeda vaziuoja ekspresas - oooo......... nu nesakysiu, kaip yra toj saly kur tureciau but blush2.gif (as out'e)

As nepasuoju... noreciau pamatyt Westa, Zveri, Elina, Sillwio, Smilti ir kas dar ten toj pusej smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 09 liepos 2008 - 21:31
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 09, 22:24)
zmones, nu negaliu gi as - man darbas... (apie kitus isipareigojimus net nekalbu) O vat Vilniuj - kitas reikalas. Beje, zinot, kiek is Vilniaus i Klaipeda vaziuoja ekspresas - oooo......... nu nesakysiu, kaip yra toj saly kur tureciau but  blush2.gif  (as out'e)

tai bus Vilniuj mytas mirksiukas.gif a neskaitei?
Atsakyti
Bitele, prasom paaiskint ypac bukiems - kas kur ir kaip smile.gif

Maciau tik Viktoro kvietima, bet ten, speju, ne man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 09 liepos 2008 - 21:32
skaityk biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 07 09, 21:37)
Sveiki visi. Matau Zveris jau viska suorganizavo (aciu tau), taigi ryt susibegam Klaipedoj. Jei ka, brukstelkit sms i +46739178850, nes prie kompo turbut nebusiu.

Vilnieciai, gal susibegam ir Vilniuj kuria diena? Nezinau dar tiksliai planu, bet sestadieni tikrai ne. Gal penktadieni arba sekmadieni?

Atsakyti
Nu sorry'us, pas mane kaip tai naminis kompas streikuoja, matau ne visas zinutes smile.gif

Ale jei rimtai, tai zinau, kad Sillwio turi pasirodyt, reik nepasisiukslint ir susiorganizuot smile.gif Beje, jis dar turi su menine fotografija myta smile.gif Sillwio - tark zodi - cia tu valdovas (speju, prisiderinti mums lengviau)
Papildyta:
Zveriau, matysi Sillwio - paklausk kada jam tiktu laikas Vilniuj. manau mums lengviau pasiderint nei jam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 09 liepos 2008 - 21:38
Foto irgi is sodo unsure.gif Negaliu nieko geriau sugalvoti su remu, ar toks tinka unsure.gif
user posted image
Atsakyti
meetinates biggrin.gif o as vis bandau kazka idomaus pagauti... sendien puse dienos po soda slampineju nu ir nieko... nemoku as dar komponuot kazko grazaus elementariai uogytes ir tike gaunas doh.gif nedave dieas man tokio mastymo lotuliukas.gif
Atsakyti
as uz meeta drinks_cheers.gif

Anasko, grazi foto. apie remus neturiu nuomones.

bitutes auto - suzavejo atvirumu smile.gif antros akies nereik

mano siandieniniai ieskojimai:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti