Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 15:58)
gal pries pusmeti  blush2.gif zaidei su sviesomis, itt  unsure.gif kazka gal painioju

nea, ne aš biggrin.gif

man dėmesio trūksta - negi įsižeidėt, kad pasisakiau apie drugelį ir gėles? g.gif
nu nepykit, tiesiog dėmesio objektai skiriasi wink.gif 4u.gif
Atsakyti
fotolama's mirksiukas.gif na taip isejo del spalvos unsure.gif
turiu dar daug tokiu vaizdu , nes vaziuojant Alytus - Vilnius tik ir fotkinom pro langa bigsmile.gif idesiu veliau

sayonara biggrin.gif , o atrodo , kad tu ten buvai bigsmile.gif ax.gif ax.gif

o del demesio.. schmoll.gif baik juokus mirksiukas.gif
Atsakyti
Grethen, man tavo drugelis graziai isejo 4u.gif Erdves lyg ir uztenka man g.gif

Motiejuke, nu nezinau kodel, bet tavo foto tokia liuks, o dar zinant ir fotografavimo salygas tai visai thumbup.gif Meditacijai tinka bigsmile.gif Rema plonesni man norisi 4u.gif
Atsakyti
Aciu Anasko, svarbi buvo tavo nuomone blush2.gif blush2.gif
o cia prie Dusios, Dzukija 4u.gif
zaidziu su PS g.gif
user posted image
Atsakyti
Motiejuke šita labai labai miela 4u.gif ana lyg ir faina, bet neįdomiai žiūrisi blush2.gif
Siaubas kol perskaičiau viską tai beveik pražilau lotuliukas.gif žiūriu pas mus iš naujokų temos vėl pažengusiųjų pasidarė unsure.gif turbūt visi suprato, kad visgi reikia mokytis mokytis ir dar kartą mokytis lotuliukas.gif nepykit, aš juokauju tongue.gif

O pati niekuom pasigirt dar negaliu, Zenite dar 10 kadrų liko, skaitmenai kolkas laiko nerandu, visas laikas naujų namučių tvarkymui, o dar ir naujas gyventojas namie doh.gif
Keliu ne vertinimui ir ne komentavimui, nes fotografuota tik parodyt kokį gyvį namie turim ax.gif
Taigi mūsų Maltyzeris biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki visi. Matau Zveris jau viska suorganizavo (aciu tau), taigi ryt susibegam Klaipedoj. Jei ka, brukstelkit sms i +46739178850, nes prie kompo turbut nebusiu.

Vilnieciai, gal susibegam ir Vilniuj kuria diena? Nezinau dar tiksliai planu, bet sestadieni tikrai ne. Gal penktadieni arba sekmadieni?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 09, 21:37)
Vilnieciai, gal susibegam ir Vilniuj kuria diena? Nezinau dar tiksliai planu, bet sestadieni tikrai ne. Gal penktadieni arba sekmadieni?

taip, taip smile.gif . jei penktadienį, tai tik po darbo. taip nuo 17 val. o sekmadienį bet kada. tik pasakyk kur.
Atsakyti
Bite Maja, labai graži akis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 07 09, 21:37)
Sveiki visi. Matau Zveris jau viska suorganizavo (aciu tau), taigi ryt susibegam Klaipedoj.

blink.gif blink.gif blink.gif Ryyyyyt???? verysad.gif unsure.gif Pas mane ryt sesuo iš Norgės atvažiuoja, šašlykus raugiam doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 07 09, 21:52)

blink.gif  blink.gif  blink.gif Ryyyyyt???? verysad.gif  unsure.gif  Pas mane ryt sesuo iš Norgės atvažiuoja, šašlykus raugiam doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

vėl Zveris sakys, kad nusiplovei smile.gif
Atsakyti
Elina, darai taip - imi seseri, varai i myta, o vakara (jei liks) pabaigsi su saslais. kita pasiulymas - kvieti visus pas save 4u.gif Taigi tu - supermoteris, is akiu matau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 09, 22:01)
Elina, darai taip - imi seseri, varai i myta, o vakara (jei liks) pabaigsi su saslais. kita pasiulymas - kvieti visus pas save  4u.gif Taigi tu - supermoteris, is akiu matau  4u.gif

Šašlykų menkai teužraugėm blush2.gif . Šeimos šventė blush2.gif soske.gif,sesuo,jos vaikai ir mes su sabakom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 07 09, 22:04)
Šašlykų menkai teužraugėm blush2.gif . Šeimos šventė blush2.gif soske.gif,sesuo,jos vaikai ir mes su sabakom unsure.gif

menka čia bėda irnesakyk.gif .. šašlų Maximoj dapirksim, vaikų ir šunų žinom kur gaut hihihi.gif.... juokauju smile.gif . gaila, kad neišeina mirksiukas.gif
Atsakyti