Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ok, organizuoju nuo 16 val. vakare pranesiu vieta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pazadu siandien paskutine foto blush2.gif
Kas patinka, silti atspalviai, miela man, nepatinka kad gele zydra, nesiderina man ji.. O kaip jums?
remas tik tam kad atskirt nuo ruzavo fono

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 15:40)
Kas patinka, silti atspalviai, miela man, nepatinka kad gele zydra, nesiderina man ji.. O kaip jums?

Na, mano nuomone, gamtoje viskas natūralu, tai nesiderinti negali smile.gif Tai tiesiog gamta. Dar kas labai patinka - šviesa. Ypač drugelio ūseliuose.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 15:40)
Pazadu siandien paskutine foto  blush2.gif

user posted image

Man viskas gražu išskyrus foną. Negražiai išsiliejęs... Koks čia objektyvas?

Ir dar erdvės virš drugelio daugiau palikčiau. Šioj nuotraukoj trečdalių taisyklės vertėjo laikytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 09, 16:54)
Na, mano nuomone, gamtoje viskas natūralu, tai nesiderinti negali smile.gif
Kas tiesa tai ne melas smile.gif is tiesu..ten viskas tobula
taciau objektyvas kartais iskreipia vaizda, ir gamtoje tu matai visuma, aplinka, jauti kvapus, garsus, na zodziu vis tiek nuotraukoje ne viskas gerai atrodo smile.gif cia mes patys kuriame kompozicija, plius pakoreguojame atspalvius ir pan. va dar ka pasteebjau berasydama, kad drugelis margutelis, demetas, ir gelyte visa pasisiausus, ju faktura tarsi susilieja, o noretusi kontrasto

Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2008 07 09, 17:00)
Man viskas gražu išskyrus foną. Negražiai išsiliejęs... Koks čia objektyvas?

Ir dar erdvės virš drugelio daugiau palikčiau. Šioj nuotraukoj trečdalių taisyklės vertėjo laikytis smile.gif
Pamirsau as ta taisykle, si kart intuicija pavede biggrin.gif sutinku kad reik erdves
o objektyvas patastas..kitinis verysad.gif
Atsakyti
Greithen, drugeliui iš tikro norisi erdvės ir fono aktyvesnio.
aš tai vengiu komentuoti tokias foto, kaip ir gėlių blush2.gif nes man pačiai šie objektai praktiškai yra neįdomūs, nu nebent jau tikrai patraukia akį, bet tai nereiškia, kad jų nereikia fotkinti.
tad jei ateityje praleisiu nepakomentavus, visų prašau nepykti.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O fono spalvos gražios, tik būtų, žinoma, gražiau, jei būtų išsilieję švelniau. Drugelis labai gražiai (natūraliai) apšviestas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 09, 12:54)
nelabai supratau, ką turi omenyje?  unsure.gif spontaniškumą turėjau omenyje, kad aš visai neplanavau daryt auto. bet va atsikėliau ir tokia mintis šovė galvon - kodėl gi nepabandžius  smile.gif 

ne ne , viskas ok thumbup.gif turejau omenyje , kad va neplanavus cik cik ir jau foto sedevras tongue.gif pasirodo tu turejai omenyje auto o ne kitko fotografavima , tame spontaniskumas blush2.gif zinosiu daba mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 09, 13:06)

todėl jei kada ryšiuos, pradėsiu nuo kuno dalių..biggrin.gif

o ne tu rodei cia save su sunumi? g.gif
gal pries pusmeti blush2.gif zaidei su sviesomis, itt unsure.gif kazka gal painioju
Papildyta:
grethen, kuo toliau tuo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sveikinu!
Atsakyti
Grethen, spalvos geros mirksiukas.gif aš irgi turiu kalną bitučių, žiedelių prisifotkinus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 liepos 2008 - 16:56
user posted image
dabar truputis gamtos 4u.gif
kaip jum, dirbau su PS truput. tikiuosi patarimu kokiu, gal tik man atrodo lyg ir nieko tokia foto blush2.gif
nufotografuota vaziuojant 100/km lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 09, 12:23)
O man Biteles auto ledinis - niekas nekliuna, viskas patinka. O kai zinau, kad si fotografija zmogaus, kuris portretu net nefotografuoja, tai isvis thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Super portretas, man paciai taip neiseina schmoll.gif
Tik visgi pritarciau, kad ta aki kuri siek tiek matosi paklaunuot, kad nesimatytu ax.gif 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 12:29)
Na va jb smile.gif gal ir geriau, ne taip murzina

Saplvota buvo SUUUPER mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 17:41)
user posted image
dabar truputis gamtos    4u.gif
kaip jum, dirbau su PS truput. tikiuosi patarimu kokiu, gal tik man atrodo lyg ir nieko tokia foto    blush2.gif
nufotografuota vaziuojant 100/km  lotuliukas.gif

Man patinka. Tik kodėl dangus toks link violetinio? smile.gif
Atsakyti