ok, organizuoju nuo 16 val. vakare pranesiu vieta
Pazadu siandien paskutine foto
Kas patinka, silti atspalviai, miela man, nepatinka kad gele zydra, nesiderina man ji.. O kaip jums?
remas tik tam kad atskirt nuo ruzavo fono
Kas patinka, silti atspalviai, miela man, nepatinka kad gele zydra, nesiderina man ji.. O kaip jums?
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 15:40)
Na, mano nuomone, gamtoje viskas natūralu, tai nesiderinti negali Tai tiesiog gamta. Dar kas labai patinka - šviesa. Ypač drugelio ūseliuose.
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 15:40)
Pazadu siandien paskutine foto
Man viskas gražu išskyrus foną. Negražiai išsiliejęs... Koks čia objektyvas?
Ir dar erdvės virš drugelio daugiau palikčiau. Šioj nuotraukoj trečdalių taisyklės vertėjo laikytis
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 09, 16:54)
Na, mano nuomone, gamtoje viskas natūralu, tai nesiderinti negali
Kas tiesa tai ne melas is tiesu..ten viskas tobulataciau objektyvas kartais iskreipia vaizda, ir gamtoje tu matai visuma, aplinka, jauti kvapus, garsus, na zodziu vis tiek nuotraukoje ne viskas gerai atrodo cia mes patys kuriame kompozicija, plius pakoreguojame atspalvius ir pan. va dar ka pasteebjau berasydama, kad drugelis margutelis, demetas, ir gelyte visa pasisiausus, ju faktura tarsi susilieja, o noretusi kontrasto
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2008 07 09, 17:00)
Man viskas gražu išskyrus foną. Negražiai išsiliejęs... Koks čia objektyvas?
Ir dar erdvės virš drugelio daugiau palikčiau. Šioj nuotraukoj trečdalių taisyklės vertėjo laikytis
Pamirsau as ta taisykle, si kart intuicija pavede sutinku kad reik erdvesIr dar erdvės virš drugelio daugiau palikčiau. Šioj nuotraukoj trečdalių taisyklės vertėjo laikytis
o objektyvas patastas..kitinis
Greithen, drugeliui iš tikro norisi erdvės ir fono aktyvesnio.
aš tai vengiu komentuoti tokias foto, kaip ir gėlių nes man pačiai šie objektai praktiškai yra neįdomūs, nu nebent jau tikrai patraukia akį, bet tai nereiškia, kad jų nereikia fotkinti.
tad jei ateityje praleisiu nepakomentavus, visų prašau nepykti..
aš tai vengiu komentuoti tokias foto, kaip ir gėlių nes man pačiai šie objektai praktiškai yra neįdomūs, nu nebent jau tikrai patraukia akį, bet tai nereiškia, kad jų nereikia fotkinti.
tad jei ateityje praleisiu nepakomentavus, visų prašau nepykti..
QUOTE(bite maja @ 2008 07 09, 12:54)
nelabai supratau, ką turi omenyje? spontaniškumą turėjau omenyje, kad aš visai neplanavau daryt auto. bet va atsikėliau ir tokia mintis šovė galvon - kodėl gi nepabandžius
ne ne , viskas ok turejau omenyje , kad va neplanavus cik cik ir jau foto sedevras pasirodo tu turejai omenyje auto o ne kitko fotografavima , tame spontaniskumas zinosiu daba
QUOTE(sayonara @ 2008 07 09, 13:06)
o ne tu rodei cia save su sunumi?
gal pries pusmeti zaidei su sviesomis, itt kazka gal painioju
Papildyta:
grethen, kuo toliau tuo
sveikinu!
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 09, 12:23)
O man Biteles auto ledinis - niekas nekliuna, viskas patinka. O kai zinau, kad si fotografija zmogaus, kuris portretu net nefotografuoja, tai isvis
Pritariu Super portretas, man paciai taip neiseina
Tik visgi pritarciau, kad ta aki kuri siek tiek matosi paklaunuot, kad nesimatytu
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 12:29)
Na va jb gal ir geriau, ne taip murzina
Saplvota buvo SUUUPER
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 17:41)
dabar truputis gamtos
kaip jum, dirbau su PS truput. tikiuosi patarimu kokiu, gal tik man atrodo lyg ir nieko tokia foto
nufotografuota vaziuojant 100/km
Man patinka. Tik kodėl dangus toks link violetinio?