O man Biteles auto ledinis - niekas nekliuna, viskas patinka. O kai zinau, kad si fotografija zmogaus, kuris portretu net nefotografuoja, tai isvis
Na va jb gal ir geriau, ne taip murzina
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 09, 12:59)
Bitute, smagu Tokia ir spontaniska, ir kiek pasiausta, ir valiukiska vienu metu. Grazios spalvos, ir akies netruksta.
ačiū
QUOTE(sayonara @ 2008 07 09, 13:06)
man nei trūksta tos antros akies, nei jos reikia. na, paklonuot gali, kad spindesio nesimatytų, bet tik tiek. patinka man netradicinės kompozicijos. kaip rašiau, anksčiau, tikras linksmas ryto bardakas
aš asmeniškai tai bijau ir fotkint, ir rodyt savo auto.
todėl jei kada ryšiuos, pradėsiu nuo kuno dalių..
aš asmeniškai tai bijau ir fotkint, ir rodyt savo auto.
todėl jei kada ryšiuos, pradėsiu nuo kuno dalių..
aš ir kažkada labai bijojau. bet dabar ta baimė kažkur dingo. ir visai ėmė patikt nu tą tai jau pati žinai nors viešas rodymas tai dar yra šioks toks išbandymas.
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 09, 13:23)
O man Biteles auto ledinis - niekas nekliuna, viskas patinka. O kai zinau, kad si fotografija zmogaus, kuris portretu net nefotografuoja, tai isvis
Tuoj pakurstysiu ugnį šioj temoj
Paskutiniu metu pastebiu tendenciją, kad sparkiai piktaudžiaujama nespalvota fotografija. Nespalvota daroma ne tada, kai to reikalauja siužetas, bet tiesiog maskuojant spalvotos nuotraukos negerumus, nes nespalvota fotografija daug labiau atleidžia fotografo klaidas, nei spalvota.
Manau visi supranta kuri foto sukėlė šias mano mintis
Paskutiniu metu pastebiu tendenciją, kad sparkiai piktaudžiaujama nespalvota fotografija. Nespalvota daroma ne tada, kai to reikalauja siužetas, bet tiesiog maskuojant spalvotos nuotraukos negerumus, nes nespalvota fotografija daug labiau atleidžia fotografo klaidas, nei spalvota.
Manau visi supranta kuri foto sukėlė šias mano mintis
QUOTE(fotolama @ 2008 07 09, 15:28)
teisingas teisingas.. tik man niekad nesove i galva kad tai minusas. tada galima ir prie PS kabinetis..dibtinai sukelti efektai, maskavimas, tobulinimas bla bla..
o kaip tada klonavimas? tai is vis pabaisa!
nors as visada uz, kad su nuotrauka butu daryta kuo imanoma maziau, taciau manau mum dar toli iki to kad pykst pokst ir nuotrauka tiesiai i interneta
Labas mielosios Toks reikaliuks : susisiekiau su Silwio, jis ryt bus Klaipedoj (gaila bet tik vienai dienai), mes ruosiames kur po bokala lietuvisko alucio isgert. Gal nori kas is klaipedieciu ar klaipedos sveciu jungtis prie musu? Laukiu ziniu.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 09, 14:44)
Labas mielosios Toks reikaliuks : susisiekiau su Silwio, jis ryt bus Klaipedoj (gaila bet tik vienai dienai), mes ruosiames kur po bokala lietuvisko alucio isgert. Gal nori kas is klaipedieciu ar klaipedos sveciu jungtis prie musu? Laukiu ziniu.
kada konkrečiau?
QUOTE(westa @ 2008 07 09, 14:47)
kada konkrečiau?
tiksliai nzn, bet manau antroj dienos pusej, kai zinosiu painformuosiu kur ir kada.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 09, 14:49)
tiksliai nzn, bet manau antroj dienos pusej, kai zinosiu painformuosiu kur ir kada.
man nuo kokių 15 val būtų liux .. jei kas 865512012, informuokit prašau
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 09, 14:49)
jei po 16 val. tai aš prisijungčiau