Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 07 09, 11:23)
jo, kiek galima taip apie mano varlę  unsure.gif  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ..

Uzkankinam varle! Tiesa sakant, man ji irgi ne melyna, net specialiai paziurejau. Labai nustebino tas keistas melynas pavirsius - niekaip negalejau identifikuot, bet kai parasei plevele - nugi iskart aisku patapo.

O man geda - neturiu ko rodyt. fotografuoju, bet kazkodel dangu ir debesis, tai cia net ner ko kelt.

Gitulia, sveikinu su pirkiniu 4u.gif

Anasko mergyte su dobileliu patiko, o kitos nuotraukos kaip ir aptartos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 09 liepos 2008 - 10:45
Dar viena jurine, na kas patinka tai zinoma pats momentas, sauniai jie cia issirikiave smile.gif tik tos balos galetu nebuti..biski noris svaresnes foto
meginau jb, bet tada zeme pasidaro labai sviesi ir kadras toks pakibes ore

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 liepos 2008 - 10:48
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 10:45)
Dar viena jurine, na kas patinka tai zinoma pats momentas, sauniai jie cia issirikiave smile.gif tik tos balos galetu nebuti..biski noris svaresnes foto

Perbegau greitai per visas fotografijas ir tavosios istrigo, Prisidedu prie visu pagyrimu ir prisipazinsiu - pavydu tongue.gif Kad as net panasiai nematau biggrin.gif

Nuotraukas pakomentuosiu veliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 09, 10:17)
nagi nagi  bigsmile.gif o man parodysi?

būtinai bigsmile.gif Dabar vis vakarais tvarkau fotkes, tai vakar Anasko kai pamačiau, iš karto prisiminiau taviškę mirksiukas.gif tai jau vakar 1 nakties nebenorėjau pradėt kažką daryt, kai 7 ryto darbe reik būt wink.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 11:24)
Vajej..na vadinas tikrai monitoriai labai skirtingai rodo, arba akys kitaip mato biggrin.gif nes varles juosteles identiskos spalvos kaip ir akmuo ant kuio ji sedi, o jis salto metalo atspalvio.

Westa, pakentek biggrin.gif

viens prie vieno ir aš taip matau (netgi per 2 kompus jau apžiūrėjau mirksiukas.gif )

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 11:45)

visus trūkumus pati surašei, bet nuotaika šiuo atveju man juos atperka thumbup.gif šauniai smile.gif
Atsakyti
spontaniškai gimusi nuotrauka vienos tokios personos hihihi.gif daug kam ir kūdroj jau matyta. patinka spalva, patinka atspindys akyje, bet vis dar abejoju dėl antros akies trūkumo g.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 11:45)

na taip, ta bala gadina šiek tiek g.gif . nebandei stumdyt levelių? o sugalvojau, pavertus j/b pabandyk pažymėt tą žemės plotą ir tada šiek tiek pastumdyk levelius. tada turėtų šiek tiek patamsėt. šiaip kadras smagus, vasariškas mirksiukas.gif
Atsakyti
bite maja
na laukiam komentaro zmogaus ,kuriam ciap liap pykst pokst nepatinka g.gif
nes rasai spontaniskai gimusi foto.. bigsmile.gif

man tai akytes antros truksta unsure.gif , o kokybe , spalvos mirksiukas.gif ok.gif
Atsakyti
Grethen, pritariu Bitutei, pabandyk jb .. pats momentas liux

Bite maja man akies netrūksta, tik gal paklonuočiau kiek plaukus, kad antra neprasimuštų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 12:41)
bite maja
na laukiam komentaro zmogaus ,kuriam ciap liap pykst pokst  nepatinka  g.gif
nes rasai spontaniskai gimusi foto.. bigsmile.gif

nelabai supratau, ką turi omenyje? unsure.gif spontaniškumą turėjau omenyje, kad aš visai neplanavau daryt auto. bet va atsikėliau ir tokia mintis šovė galvon - kodėl gi nepabandžius smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 09, 12:44)
Bite maja man akies netrūksta, tik gal paklonuočiau kiek plaukus, kad antra neprasimuštų  smile.gif

va va va. man tokia ir mintis buvo kilusi. nes dabar ta akis kaip ir yra, kaip ir nėra jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 liepos 2008 - 11:55
Grethen, man patiko irgi momentas, ten juk parkuotis draudziama lotuliukas.gif bet pati kadra man norisi kiek kitaip matyti rolleyes.gif Man zemes daugoka nereikalingos g.gif Is neturejimo ka veikti, kol kas, pachimicinau bigsmile.gif

user posted image

Bite Maja, man netrukdo kad turi viena aki bigsmile.gif Visa kita jau rasiau tongue.gif
Atsakyti
Bitute, smagu 4u.gif Tokia ir spontaniska, ir kiek pasiausta, ir valiukiska vienu metu. Grazios spalvos, ir akies netruksta.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 09, 11:38)
spontaniškai gimusi nuotrauka vienos tokios personos  hihihi.gif daug kam ir kūdroj jau matyta. patinka spalva, patinka atspindys akyje, bet vis dar abejoju dėl antros akies trūkumo  g.gif
user posted image

man nei trūksta tos antros akies, nei jos reikia. na, paklonuot gali, kad spindesio nesimatytų, bet tik tiek. patinka man netradicinės kompozicijos. kaip rašiau, anksčiau, tikras linksmas ryto bardakas smile.gif
aš asmeniškai tai bijau ir fotkint, ir rodyt savo auto.
todėl jei kada ryšiuos, pradėsiu nuo kuno dalių..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 09, 13:38)
spontaniškai gimusi nuotrauka vienos tokios personos  hihihi.gif daug kam ir kūdroj jau matyta. patinka spalva, patinka atspindys akyje, bet vis dar abejoju dėl antros akies trūkumo  g.gif
Kaip jau minejo reik kad jos visai nesimatytu smile.gif bet siaip gal as noreciau ja matyt ax.gif tiesiog nukirpt zanda, bet aki palikt

QUOTE(Anasko @ 2008 07 09, 13:58)
Is neturejimo ka veikti, kol kas, pachimicinau  bigsmile.gif
Oho bigsmile.gif as taip nemoku.. na cia jau man taip ganetinai hiperbolizuotai biggrin.gif sutikciau kad butu daugiau vandens nei zemes, (tiesiog man vandens pritruko..) bet cia net bortas i kampa isispraudzia ax.gif
Atsakyti