Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

50 tuką jau senai turėjau, gi pirkau kartu su dėvėtu juosteliniu Nikonu .. tik kad manajam 40 tukui jis netiko.. pas mane Nikon 1,8 50 mm.. labai patikti pradėjo smile.gif

įdedu dar vieną sintetinę foto smile.gif .. nors gėlei nieko nedariau.. ji tikrai tokia mėlyna smile.gif
beje o WB gali grybaut nes ant auto fotkinu, nemoku gi nusistatyt dar vis smile.gif

,,išlikti"

user posted image
Atsakyti
sintetinė gėlė geriau smile.gif gi gėlės natūraliai būna tokios spalvos smile.gif kažkaip varlių mėlynų matyt neteko smile.gif fono gal švelnesnio norisi ir centrinė kompozicija tokiose minimalistinėse foto man nelabai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 09, 08:51)
sintetinė gėlė geriau  smile.gif gi gėlės natūraliai būna tokios spalvos  smile.gif kažkaip varlių mėlynų matyt neteko  smile.gif fono gal švelnesnio norisi ir centrinė kompozicija tokiose minimalistinėse foto man nelabai  smile.gif

va matai o man fonas atvirkščiai toks labiau.. nes išlikimas, ji viena, ji atsilaikė smile.gif .. kiekvienas savaip supranta smile.gif ir centrinė man čia limpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 09, 00:22)

Dedu kritikai sodo etiudus

man pirma visai patiktų, jei mergaitė būtų aprengta tinkamai. sakykim romantiškai ar kažkas panašaus.
o antroj patiko, bet ziedo norisi tobulai sufokusuoto. dabar šiek tiek paplaukęs. gal verčiant į /j/b g.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 09, 00:31)

,,ji vis drovėjosi  atsisukti"

spalvos kažkokios įdomios. tas akmuo ir man kliūna.

QUOTE(westa @ 2008 07 09, 08:46)

,,išlikti"

šita patinka.
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 18:57)

Bandymas is pajurio, siaip man pati kompozicija, apsvietimas patinka, ir tas tarpas..tarsi isejimas i placiasias marias. stumdziau spalvas ir negaliu apsispresti, kaip vis tik geriau ziurisi, man gal ir zalsva, bet naturalios spalvos tai melynoj..  g.gif

man žalsva labiau patinka ir daryčiau kvadratą hihihi.gif
Atsakyti
Westa, man patinka, nereikia nei daugiau nei maziau. Spalvos irgi ziurisi. Gal tik paklonuociau zalia taskiuka is desines. O cia su sluoksniais ka nors darei g.gif man zeme taip graziai isplaukusi su 50ku neiseina g.gif

Aciu uz komentarus mano nuotraukoms 4u.gif Bite Maja, ten man atrodo biskuti tikrai nefokuse g.gif bet spalvotoj tai nesimato kaip cia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 09, 09:45)
Westa, man patinka, nereikia nei daugiau nei maziau. Spalvos irgi ziurisi. Gal tik paklonuociau zalia taskiuka is desines. O cia su sluoksniais ka nors darei  g.gif  man zeme taip graziai isplaukusi su 50ku neiseina g.gif

nieko nedariau schmoll.gif schmoll.gif su sluoksniais dirbt nemoku hihihi.gif .. levelius stumdžiau, curves.. filtrą dėjau.. o išlpaukimas va toks gavosi
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 09, 01:23)
reikejo nes velai vakare (nu tiksliau nakty  blush2.gif  ) fotkinau ir kambary jokios lempos neturejau kad apsviesti  ax.gif

Aš tai tokiu atveju susirandu lempą, fotiką statau ant štatyvo ar šiaip kokios tvirtos atramos ir fotkinu. Vidinės blykstės nenaudoju tokiam apšvietimui.

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 09, 08:04)
(beje panašaus stiliaus turiu foto su Degute  mirksiukas.gif )

nagi nagi bigsmile.gif o man parodysi?

QUOTE(gitulia @ 2008 07 09, 08:31)
Labas rytas,

Vakar pagaliau uzbaigiau ta kankinanti fotoaparato rinkimasi pirkiniu. Kelis kartus jau buvau benusiperkanti G9, masciau ir apie Canon 450, bet galu gale vis tiek apsistojau ties Olympus 420 su dviem objektyvais. Aciu visosm uz komentarus padejusius apsispresti.  ax.gif 

Tai sveikinam su pirkiniu smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 09, 08:46)
,,išlikti"

man labai patinka viršutinio kairio kampo spalvos. ir nesugalvoju, ar man patinka, kad centre g.gif gal nelabai. ir dar galvoju, kad foto nėra minimalistinė - tokia foto turėtų būti tokia gryna, lengva. o čia fonas gana intensyvus, jis atitraukia žvilgsnį, norisi jį nagrinėti. o į gėlytę tik vos užmetu akį ir nelabai ji domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 09, 00:26)
Grethen, patiko tavo pirma stoties foto, man ji ir kompoziciskai patinka ir j/b. Saunuole 4u.gif
Ir antra foto irgi patinka, gal tas seselis per viduri einantis nuo tilto kiek blasko. Primine senesnius Westos darbus ax.gif
As irgi noriu pagirti tave, tikrai saunuole, kad taip greitai zingsniuoji i prieki 4u.gif Tavo ir komentarus visada su malonumu skaitau ir ieskojimai fotografijoje patinka ax.gif
Is pajurio foto- spalviskai net nezinau ir 1 ir 2 patinka, bet 1 turbut labiau. Kazkodel man nesinori atspindzio apacioje, kirpciau, ir dar krumas is kaires irgi man nereikalingas

QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 09, 01:19)
ir grethenn, pati sau tyliai pagalvodavau, bet kzk be progos ir nepasakai zmogui - dabar kad visiems pratruko, tai ir as pripazistu - pradejau ir as ilgiau stabtelet ties tavo nuotraukom, maisyti jas su kitu, labiau pazengusiu (kai i nicka nepasiziuri), reiskia - progresuoji, tobuleji. ir dar patinka, kad kzk nereksmingai ir nekonfliktiskai isiliejai i skyreli ir ramiai sau, bet uztikrintai judi i prieki mirksiukas.gif .
Labai dekui uz tokius grazius zodziu, net susigraudinau blush2.gif Is tikro savim labai daznai nusiviliu ir vis atrodo kad veltui lakstau su tuo fotoaparatu, vis tiek rezultatas pastoviai netenkina,taigi tokius zodzius skaityti man labai malonu 4u.gif tik dabar kai tiek graziu zodziu bijosiu ka ir rodyt, geda bus nuvilti ax.gif na gal nemusit biggrin.gif

O del pajurio foto, vis tik tikrai ta krumeli nuklonuosiu ir ta koki tai sudeli islindusi, o atspindys ir raudonas pluduras man patinka

QUOTE(Anasko @ 2008 07 09, 01:22)
Dedu kritikai sodo etiudus
Pirmojoj patinka israiska, pirmas susiliejes planas, bet kiek viskas mirgu marga, gal jb butu geriau smile.gif
antra patinka

QUOTE(westa @ 2008 07 09, 01:31)
,,ji vis drovėjosi  atsisukti"
Varle tikrai melyna, ne zalia, na gal ji pagavo tos pleves atspindziu. bet is esmes, jei ne tas akmuo tai man patiktu wink.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 09, 09:04)
fainos abi. Gal kiek šarpo ir daugoka man  g.gif Ir dar tokia nedidelė klaidelė kompoziciškai kad abiejose foto linija išeina iš kampo, ypač pirmoj man tas nelabai  unsure.gif
Taip taip, sia klaida ir pati maciau, kirpau ir taip ir taip, bet kadangi dangus buvo padeges, teko nukirpt gera gabala, o daugiau kirpt nebesinorejo smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 09, 09:46)
,,išlikti"
Teisingas degutes pastebejimas, fonas uzgozia gelele. ir nors spalvos naturalios, bet matyt per daug kontrasto ar sharpo, nes gele rezia aki smile.gif beje centras man tai pat cia nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 11:06)
Varle tikrai melyna, ne zalia, na gal ji pagavo tos pleves atspindziu. bet is esmes, jei ne tas akmuo tai man patiktu wink.gif

Nu va, o pas mane varlė ne mėlyna. Dryžiai atrodo tamsiai pilki, o pati varlė tokia pilkšvai balta. Manau, tokia ji todėl, kad šlapai - ji blizga. Pgl mane viskas su varle gerai. Ar daug matėt tikrai žalių varlių? Daugiau jos pilkšvos, žalsvos, chaki ir pan atspalvių.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 09, 11:13)
Nu va, o pas mane varlė ne mėlyna. Dryžiai atrodo tamsiai pilki, o pati varlė tokia pilkšvai balta. Manau, tokia ji todėl, kad šlapai - ji blizga. Pgl mane viskas su varle gerai. Ar daug matėt tikrai žalių varlių? Daugiau jos pilkšvos, žalsvos, chaki ir pan atspalvių.

jo, kiek galima taip apie mano varlę unsure.gif unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 09, 12:13)
Vajej..na vadinas tikrai monitoriai labai skirtingai rodo, arba akys kitaip mato biggrin.gif nes varles juosteles identiskos spalvos kaip ir akmuo ant kuio ji sedi, o jis salto metalo atspalvio.

Westa, pakentek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 11:24)

Westa, pakentek biggrin.gif

kiančiu user posted image
Atsakyti