QUOTE(Stebukle @ 2008 07 07, 23:36)
Man tai sunku ką ir pasakyt
Pati nefotkinu tokių režisuotų kadrų, todėl ir nelabai galiu vertinti.
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 07 08, 00:05)
Ta proga įkeliu komentaram ir aišku kritikai kelias be fantazijos, kokybiškas (bent tiek tikiuosi
), atostogų vaizdelių foto. Kadangi dar turėjau prašymą padaryti keletą standartinių vaizdų iš Juodkrantės, tai nuotraukos tikrai be fantazijos
Beje pirmą kartą buvau ant mirusių kopų, ten būtinai grįšiu su juostinuku, j/b juosta ir plačiakampiu
1 ir 6 - gražūs, kokybiški vaikučio kadrai. Man gražiai žiūrisi 3, o labiausiai patinka 5 - dangus, smėlis panašiai suvelti/sušukuoti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 08, 00:43)
Paskutiniai nei žali, nei mėlyni, gero atspalvio. Pirmam jokių išdegimų nesimato, net nepanašu. Man visos trys patinka, kiekviena vis kitaip
Sakai, vyresniuosius jau sunku fotkint
Bet jie neprieštarauja, kad kitiems rodai? Mano didžkis kategoriškai nesutinka būti rodomas, nors kartais simpatiškų kadrų papuola. Kai fotkinau kirpykloj, tai sėdėjo pasipūtęs ir susiraukęs, galvojo, kad jei jau fotkinu, tai kažkam svetimam rodau. Tai pažadėjau niekur nekelt be jo sutikimo..
QUOTE(westa @ 2008 07 08, 11:36)
šiandien bandžiau žaist su 50 tuku.. reik priprast prie jo
kadras man patinka, bet laukiu kritikos žinoma
Nu man patiko
Gražiai susišaukia tamsūs gėlių lapeliai su panašiais šviesiais žemiau. Spalvotoj jau taip gražiai neatrodo, spalvos išblaško.
QUOTE(wite @ 2008 07 08, 14:09)
Na, pradžiai tiek, o dabar parodysiu keletą savųjų nuotraukų
Prašom negailėti kritikos
1. Nelabai patogus fotografavimo kampas. Sraigė neatskleidžia savo grožio, maišo žolės.
2. Man norėtusi daugiau erdvės ir kontrasto.
3. Tiesiog gėlės, tokioj mažoj foto nieko nesimato.
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2008 07 08, 15:15)
Turbut nieko idomaus ane?
Blico gal visai nereikėjo?
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 15:36)
Nu patiko
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 16:39)
dar viena. cia ir remas berods nesusivele :hihih: tarsi ir parasta stotis, bet man patinka kaip ankstu ryta zaidzia saule ir seseliai, bei traukiniai, gaudziau, kad jie butu butent sioj vietoj, o ne kitoj
O šita dar labiau patiko
Šešėliai, dangus kaip koks stogas virš stoties
O rėmas tik dėl smulkumo nesimato. Jei PS padidinsi nuotrauką dalimis, tai matysi, kad visas rėmelis vietoje.
QUOTE(Elina @ 2008 07 08, 18:38)
Aš šiandien važiuoju pas žmones fotkinti jukos, kuri labai retai pražysta. Galvoju kurį objektyvą pasiimti
. Turbūt dėsiu 50-tuką, jei pavyks foto ( o turiu pasistengti, žmonės pasitiki, mane kviečiasi
) įkelsiu ir į mūsų temikę
Na ir kaip sekėsi? Ką nors parodysi?
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 18:57)
Bandymas is pajurio, siaip man pati kompozicija, apsvietimas patinka, ir tas tarpas..tarsi isejimas i placiasias marias. stumdziau spalvas ir negaliu apsispresti, kaip vis tik geriau ziurisi, man gal ir zalsva, bet naturalios spalvos tai melynoj..
Kai yra su kuo palyginti, tai pirmoj spalvos sodresnės. Man ir maišo tas žalias krūmelis. Ir dar galvoju, kad gal be to raudono bujaus ir to žmogeliuko ar ko ten geriau atrodytų
QUOTE(westa @ 2008 07 09, 00:43)
ir man trukdo kažkiek.. kadangi iš manes tokia klonuotoja, tai net nekišau rankų
Na, man atrodo, kad sunku būtų gerai nuklonuoti, nes reik sukurti kito akmens šešėlį, o ne tiesiog paslėpti fone. Geriau paieškoti personažų ir prarinkti nereikalingus akmenis.