Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Baccardi @ 2008 07 08, 14:56)
Aš vėl su kvailu klausimu smile.gif Vis pasižiūriu į namų darbus. Ir norėjau pasiteirauti, tam, kad įdėti į naują temą savo namų darbą reikia kažkaip prisiregistruoti tame puslapyje? Ar reikia gauti jūsų patvirtinimą? Nes prisipažinsiu bandžiau net savo vartotoją sukurt, lyg ir viskas ok, o kaip nuotraukas įdėt neradau. sad.gif nedraugauja su manimi tas puslapis. Lauksiu Jūsų pagalbos. Dėkui iš anksto. smile.gif

Atsidarai fotki.com tinklapi, tada vartotojo vardas: mokomes, slaptazodis: mokomes (kaip nurodyta pirmame temos puslapyje), prisijungi ir dedi foto kiek sirdis geidzia smile.gif Cia jei kalba eina apie techninus namu darbus
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 08, 17:03)
tą juodą apvadą dėk jau sumažinus nuotrauka.
tai kad ir nesumazintoj tas pats gaunas.. blink.gif darau canvas size, bet ko tais sokinejas kas tai

dar viena. cia ir remas berods nesusivele :hihih: tarsi ir parasta stotis, bet man patinka kaip ankstu ryta zaidzia saule ir seseliai, bei traukiniai, gaudziau, kad jie butu butent sioj vietoj, o ne kitoj

user posted image
Atsakyti
sveikos, merginos, tikiuosi labai nesupyksite, kadangi jau 2 svaites patyliukais ilendu i jusu temeles. Bandau skaityti nuo pradziu...
Nusipirkom Canon 405, nes visada galvojam, kad jei pirkt, tai pirkt gera daikta, bet nepaziurejom, kad netgi naudojimosi instrukcijos neraanglu kalba (pirkom norgej, o norvegiskai dar nelabai kertam)...
Prisijungti prie jusu vis nedristu, nes temos reikalavimu kriteriju vis dar neatitinku... Cia randu neblogu patarimu ir nuorodu. Kai grisiu i Lietuva, gal rasiu kokia knyga apie fotografija...
o db nepykit, kad vis cia ilysiu ir paskaitinesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlabella: 08 liepos 2008 - 15:58
QUOTE(sayonara @ 2008 07 08, 09:15)
california portretai - kaip visada.
ypač patiko zebriukas dryžius ir paskutinioji.. labai šiltos, naminės foto. norėčiau taip mokėti savo vaiką fotografuoti. nes dabar tai tik galvos ir galvos.. doh.gif  bigsmile.gif
vyresnėlis jau toks kažkoks drovus prieš objektyvą ar tik rodosi man? jo nuotrauka irgi labai kokybiška, bet jau mažiau atsiskleidžianti.. auga vaikai, sudėtingėja mamų-fotografių užduotis wink.gif
p.s. kaip Tu sugebi nuskanuoti, kad nė vienos dulkelės nebūtų?! smile.gif

Aciu 4u.gif Sunku abu vyresnelius fotografuoti siaip jau verysad.gif biggrin.gif

Del juostu, tai pati neskanuoju...mini lab'e, bet kad jau sumele susidarys tuoj kaip skanerio kaina, tai zadu pati pirkti.

QUOTE(westa @ 2008 07 08, 10:36)
šiandien bandžiau žaist su 50 tuku.. reik priprast prie jo  smile.gif

Graziai. Neturiu priekaistu rolleyes.gif Man j/b labiau prie sirdies.

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 08, 13:16)

Californiagirl
biggrin.gif, ka gi as galiu pasakyt biggrin.gif Be priekaistu visos. Pirmoji toks siuolaikinis portretas, antroji labai grazus ieskojimas, o trecioji tai klasikine. Techniskai jau senai neturiu prie ko prikibt - o siuose ir aplamai neturiu prie ko prikibt, net jei ir noreciau tongue.gif Tiesa, o kiek su juostiniu pas tave diafragma nustatyta?

Aciu Wyshniuk 4u.gif
Juostiniame diafragma statau ne maziau f2.8, siose berods f3.5 ax.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 14:02)
na as apsvaigus, man be galo patinka, buna kad gali pasakyt kad nuotrauka gera, nerandi priekaistu, bet si mane apkerejo  ax.gif

Labai labai malonu 4u.gif

Aciu visoms komentavusioms- westai, anasko, bitelei, baccardi, vvvvv 4u.gif

Tiesa del isdegimu nesutinku... ax.gif nei savo foto ju nematau(kilimas ir kojyte sviesesni, bet ne iki isdegimo), nei pupeliuko ax.gif

Grethenn, noriu pagirt- labai jauciasi progresas per trumpa laika. Saunuole. Patiko abi stoties nuotraukos, ipatingai antra. Gal gali nustatymus parasyti? Domina diafragma kiek atverei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 08 liepos 2008 - 16:27
Grethen puiki pirmoji.. gal kiek apačios kirpčiau, bet šiaip tas šešėlių žaismas labai geras .ir sutinku - progresas Tavo laabai ženklus

Sansara
, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 15:39)
tai kad ir nesumazintoj tas pats gaunas..  blink.gif darau canvas size, bet ko tais sokinejas kas tai

dar viena. cia ir remas berods nesusivele :hihih: tarsi ir parasta stotis, bet man patinka kaip ankstu ryta zaidzia saule ir seseliai, bei traukiniai, gaudziau, kad jie butu butent sioj vietoj, o ne kitoj

user posted image

laaabai simpatingas kadras, kompozicija.. man tinka. kabinėtis galima prie kai kurių nežymių išdegimų, bet jie ne tokie, kad kristų labai į akis ir gadintų kadrą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 08, 18:19)
Grethenn, noriu pagirt- labai jauciasi progresas per trumpa laika. Saunuole. Patiko abi stoties nuotraukos, ipatingai antra. Gal gali nustatymus parasyti? Domina diafragma kiek atverei ax.gif
Aciu ax.gif labai malonu
o turiu prisipazinti kad nezinau kaip paziureti nustatymus blush2.gif paciame fotike tai zinau, bet dabar foto turiu tik kompe. gal galite pamokinti? ax.gif
o siaip nepamenu, bet man rodos tuose foto nustatymu pati nekeiciau, nes labai skubejau, uzsistaciau arba P arba gal ir A su kokiu f11. o ispudis toks todel, kad buvo 6yto, saule zamai, seseliai labai graziai zaide smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 07 08, 19:14)
kabinėtis galima prie kai kurių nežymių išdegimų, bet jie ne tokie, kad kristų labai į akis ir gadintų kadrą.. 4u.gif
Pastebejau kad butent siose foto daug kontrasto atsirado sharpinant, gal ir persistengiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 08, 15:15)
Turbut nieko idomaus ane?  doh.gif

user posted image
user posted image

reik vakare dar kart paskaityt apie kompozicija nu nesuprantu dar visai  doh.gif

Tikrai nelabai įdomu verysad.gif . Kokią blykstę naudoji? Tą tiesioginę iš fotiko, ar ne? verysad.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 16:39)

Mano akiai- puikutėlė nuotrauka. Labai patinka jb 4u.gif

Westa, 50 tukas turi puikią savybę fokusuoti labai konkrečiai, o antraplanį vaizdą gan smarkiai išplauti smile.gif . Greitai darysi nuostabiausias foto 4u.gif . Man ypač portetai patinka su 50 tuku 4u.gif . Tavoji j/b man labiau patinka, tik gal gėlę ne tokią pasirinkai g.gif . Bandyk grakštesnę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 07 08, 18:29)
Bandyk grakštesnę  ax.gif

nieks neparneša dry.gif smile.gif ..eisiu aplink namą ieškot smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien važiuoju pas žmones fotkinti jukos, kuri labai retai pražysta. Galvoju kurį objektyvą pasiimti unsure.gif . Turbūt dėsiu 50-tuką, jei pavyks foto ( o turiu pasistengti, žmonės pasitiki, mane kviečiasi doh.gif ) įkelsiu ir į mūsų temikę unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 07 08, 18:29)
Tikrai nelabai įdomu verysad.gif . Kokią blykstę naudoji? Tą tiesioginę iš fotiko, ar ne? verysad.gif

ner ko cia liudet... pati suprantu... kad nieko idomaus tik pasitikslint norejau biggrin.gif
blykste jo is fotiko... deja neturiu kitos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 16:39)
tai kad ir nesumazintoj tas pats gaunas..  blink.gif darau canvas size, bet ko tais sokinejas kas tai

aš ne taip darydavau. atsidarai su PS jau sumažintą foto. spaudi ctrl+A > pasižymi visa foto> edit>stroke>plotis 2 pikseliai ir location renkiesi center (arba kurį nori). o tada jau image>canvas size...
Atsakyti