QUOTE(sayonara @ 2008 07 08, 09:15)
california portretai - kaip visada.
ypač patiko zebriukas dryžius ir paskutinioji.. labai šiltos, naminės foto. norėčiau taip mokėti savo vaiką fotografuoti. nes dabar tai tik galvos ir galvos..
vyresnėlis jau toks kažkoks drovus prieš objektyvą ar tik rodosi man? jo nuotrauka irgi labai kokybiška, bet jau mažiau atsiskleidžianti.. auga vaikai, sudėtingėja mamų-fotografių užduotis
p.s. kaip Tu sugebi nuskanuoti, kad nė vienos dulkelės nebūtų?!
Aciu
Sunku abu vyresnelius fotografuoti siaip jau
Del juostu, tai pati neskanuoju...mini lab'e, bet kad jau sumele susidarys tuoj kaip skanerio kaina, tai zadu pati pirkti.
QUOTE(westa @ 2008 07 08, 10:36)
šiandien bandžiau žaist su 50 tuku.. reik priprast prie jo
Graziai. Neturiu priekaistu
Man j/b labiau prie sirdies.
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 08, 13:16)
Californiagirl , ka gi as galiu pasakyt
Be priekaistu visos. Pirmoji toks siuolaikinis portretas, antroji labai grazus ieskojimas, o trecioji tai klasikine. Techniskai jau senai neturiu prie ko prikibt - o siuose ir aplamai neturiu prie ko prikibt, net jei ir noreciau
Tiesa, o kiek su juostiniu pas tave diafragma nustatyta?
Aciu Wyshniuk
Juostiniame diafragma statau ne maziau f2.8, siose berods f3.5
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 14:02)
na as apsvaigus, man be galo patinka, buna kad gali pasakyt kad nuotrauka gera, nerandi priekaistu, bet si mane apkerejo
Labai labai malonu
Aciu visoms komentavusioms- westai, anasko, bitelei, baccardi, vvvvv
Tiesa del isdegimu nesutinku...
nei savo foto ju nematau(kilimas ir kojyte sviesesni, bet ne iki isdegimo), nei pupeliuko
Grethenn, noriu pagirt- labai jauciasi progresas per trumpa laika. Saunuole. Patiko abi stoties nuotraukos, ipatingai antra. Gal gali nustatymus parasyti? Domina diafragma kiek atverei