Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 01, 20:11)
na man idomu techniskai kaip ji tai padaro, nes netikiu ,kad iamzinus momenta jis is kart tokiu svelniu pasteliniu spalvu buna g.gif
Aaisku,aciu 4u.gif man labai idomu buvo kaip tai daroma

kaip tai daroma? na manau kiekvienai fotosesijai individualiai parenkama tik tai fotosesijai, tik tam fotografuojamam zmogui, tik tai butent aplinkai tinkama juostele, kuri atskleidzia tai ka ji numato dar pries fotografuojant (cia jau atsiskleidzia begaline patirtis fotografijoje) smile.gif
o po to belieka matyt pastumdyt siek tiek spalvu kanalus smile.gif padeliot kontrasta smile.gif ir viskas.. (jei to is vis reikia zinoma) smile.gif

sorry kad as cia uz ja taip kalbu, tiesiog per kazkiek laiko pazinau ja ir destau savo matyma smile.gif juk ji nemazai fotografavo mane, parinkus man buvo ir ryskia j/b juostele, ir svelnia svelnia pasteliniu spalvu (kuriuos pavadinimo nebepamenu) smile.gif

tad..
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 01, 18:48)
be patarimu ir agrumentu.

tikiuosi, ne mano komentaras uzkliuvo unsure.gif sorry, jei taip... pakomentuosiu placiau: pirmoj kirpciau apacio, kad vaikis dar labaiu "isparaustas" issigandes butu, 2 tokis menas ne mano makaulei 3. truksta erdves o ypac kojyciu ir man toks apsvietimas schmoll.gif norisi prieit ir pasukt vaikucio veideli i saule... blush2.gif

Sea, mergytes nugaryte nepersviesta? Man ji lyg be konturu g.gif o visa kita wub.gif baseine, noretusi erdves i virsu ir i kaire, o desines galbut net pakarpyciau biskiuka ax.gif dangus grazus, bet nekabina... gal kokio paukstuko noretusi, gal is sonu mergikes ir berniuko, kurie lydetu saule.... bigsmile.gif

Peppi, atviruke akis kliuna uz apdziuvusio lapuko blush2.gif 2 man, asmaniskai nepatinka rakursas.. kojos dideles, galva tolumoj mazute.. 3 labiausiai patiko tik d rankute sujudejus ( g.gif ) ir truputi erdves truksta...
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 01, 12:19)
kaip tai daroma? na manau kiekvienai fotosesijai individualiai parenkama tik tai fotosesijai, tik tam fotografuojamam zmogui, tik tai butent aplinkai tinkama juostele, kuri atskleidzia tai ka ji numato dar pries fotografuojant (cia jau atsiskleidzia begaline patirtis fotografijoje) smile.gif
o po to belieka matyt pastumdyt siek tiek spalvu kanalus smile.gif padeliot kontrasta smile.gif ir viskas.. (jei to is vis reikia zinoma) smile.gif

sorry kad as cia uz ja taip kalbu, tiesiog per kazkiek laiko pazinau ja ir destau savo matyma smile.gif juk ji nemazai fotografavo mane, parinkus man buvo ir ryskia j/b juostele, ir svelnia svelnia pasteliniu spalvu (kuriuos pavadinimo nebepamenu) smile.gif

tad..

aciu uz issamu atsakyma 4u.gif wub.gif

peppi,smagios keliones,daug graziu kadru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 01, 18:41)
Kazkam pagyrus aktyvistes is paslaugu skyrelio apsilankiau ir ten.
O pasakykit man prasau kur tas paslaugu skyrelis?!?! nu baisiai smalsu pasidare ax.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 01, 18:55)
laukiu kritikos biggrin.gif

1. Labai mielas portreciukas smile.gif tik gal kiek fokuso truksta ax.gif
2. Oho, oho! biggrin.gif:D:D

QUOTE(peppi @ 2008 07 01, 19:02)
parodysiu, nes labai norisi kritikos smile.gif
Pirmoji man be galo grazi spalviskai, galeciau ziuret ir ramintis smile.gif kompozicija kiek blasko, bet net negaliu pasakyt konkreciai ka daryciau kitaip g.gif
antroji - smagus rakursas biggrin.gif
trecia noretusi matyt spalvota ax.gif jb man nelabai

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 01, 20:44)
Stebukle, man sita tavo labai puiki:
Tikrai puiki bigsmile.gif Israiska thumbup.gif del fokuso tai ka padarysi, jei ta mergaite pirmam plane nebutu tokia ryski, tai uzskaityciau toki blura wink.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 01, 21:07)
Peizazelis man labai grazus, bet labai nenaturalus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 01 liepos 2008 - 20:31
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 01, 20:24)
Peppi, atviruke akis kliuna uz apdziuvusio lapuko  blush2.gif 2 man, asmaniskai nepatinka rakursas.. kojos dideles, galva tolumoj mazute.. 3 labiausiai patiko tik d rankute sujudejus ( g.gif ) ir truputi erdves truksta...

na kadangi man ten ne atvirukas tai apdziuves lapukas ten pacioje vietoje smile.gif 2 - rakursas specialiai toks, turiu ir tokia:
user posted image
sita geresne? bet ar idomesne smile.gif cia jau kaip kam smile.gif
3 - ranka neryskumo zonoje biggrin.gif
dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 01, 20:24)
tikiuosi, ne mano komentaras uzkliuvo  unsure.gif sorry, jei taip... pakomentuosiu placiau: pirmoj kirpciau apacio, kad vaikis dar labaiu "isparaustas" issigandes butu, 2 tokis menas ne mano makaulei 3. truksta erdves o ypac kojyciu ir man toks apsvietimas  schmoll.gif norisi prieit ir pasukt vaikucio veideli i saule...  blush2.gif

oj, tikrai ne, nereikejo vargintis. apie savo foto, ka norejau, jau supratau ir isidejau i galva 4u.gif trecia nuotrauka is tikro dejau ne del kompozicijos ar kritikos prasydama, o butent noredama suzinoti, ar tai kas ten pavaizduota yra kontrinis apsvietimas. kaip supratau, ten jis. patarciau ir tau pasidometi, kartais visai idomu rezultata duoda - nu ir siaip kazkas kitokio negu tradiciskai pasukus veida i saule mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 01, 22:30)
turiu ir tokia:
Cia ne taip matos kojos pirsciukas apkabines turekla biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Zuzu,Grethen uz kritika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 01 liepos 2008 - 20:36
Grethenn

http://www.supermama...p?showforum=208
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 01, 21:31)
ten pavaizduota yra kontrinis apsvietimas. kaip supratau, ten jis. patarciau ir tau pasidometi, kartais visai idomu rezultata duoda.

aaaaa blush2.gif as visai kitaip isivaizdavau ta kontrini blush2.gif

O Peppi sita man daug mielesne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 01 liepos 2008 - 20:51
labvakarėli, nespėjom anos temos baigt, o jau šitos kiek psl doh.gif

džiugu labai labai, kad pasirodė Bitutė sveika sugrįžus.. nerealus jausmas.. atrodo, kaip kad kokia grupė vėl susijungtų po kokių 20 metų hihihi.gif labai džiaugiuos wub.gif

pakritikuosiu truputį.. peppi ..pirmas, trečias kadrai labai liux.. antrasis... na nežinau ar man vienai taip tas kliūva, bet jb sudaro įspūdį , kad tavo mažiaus kojos purvinos smile.gif .. matyt taip šešėliai susižaidė.. tiesą sakant man ir pampas čia nekaip atrodo ... paskutinis kadras atrodo visai nieko, bet turbūt pati matai , kad vaikas iš kadro krenta smile.gif

prisimenu laputaites sesiją.. išties norėtųsi daugiau originalumo, bet daug nekritikuosiu, nes pačiai taip neišeitų smile.gif .. šaunuolė

vvvv abiem tavo kadram kūdroj parašiau po 5 .. manau tuo viskas pasakyta smile.gif

sea pirmoji foto.. puikus momentas, kompozicija.. trukdo neryškumas. gal vertėtų su PS pabandyt išgelbėt šį kadrą .. antroji.. momentas geras.. kiek trūksta mano akimis erdvės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 01 liepos 2008 - 20:50
QUOTE(westa @ 2008 07 01, 20:48)
pakritikuosiu truputį.. peppi ..pirmas, trečias kadrai labai liux.. antrasis... na nežinau ar man vienai taip tas kliūva, bet jb sudaro įspūdį , kad tavo mažiaus kojos purvinos  smile.gif .. matyt taip šešėliai susižaidė.. tiesą sakant man ir pampas čia nekaip atrodo ... paskutinis kadras atrodo visai nieko, bet turbūt pati matai , kad vaikas iš kadro krenta smile.gif

dekui smile.gif
ten ne mano mazius biggrin.gif mano jau didelis, seniai pamperiu nebenaudoja biggrin.gif ai bet nesuseksi kekvienos vaiko, ane irnesakyk.gif
na taip, man tos purvinos kojytes pasirode mielos, kazkam jos sukelia estetini šoka smile.gif
dekui dekui, dabar matau daugiau smile.gif
Atsakyti