labas mums kaip anasko, atostogos sutrumpejo nieko blogo nenutiko, tik pavargom, tai grizom anksciau, nes upas tiesiog dingo kazkur trankytis. visur gerai, bet namie - geriausia.
sveikinu naujokus. junkites drasiai. ismoksit visko, jei tik turesite kantrybes ir trupucio laiko
pasakykit, kuri foto laimejo ND Vanduo? idesiu i bloga. as po savo irgi jau prisipazinau .
smagu matyti daug senioku cia
gal pavyks kada isijungti sklandziau, nei dabar. dabar tempas matau isauges, net pora puslapiu perzvelgus neradau aptariamu foto jos daaar toliau.
geros dienos. bandysiu ir as ka parodyt. dabar nuotraukos susigulineja... nelieciu visai ir neziuriu. tegu marinuojasi. po to kitom akim pazvelgsiu
na nereikia tai nereikia,tiek to
QUOTE(westa @ 2008 07 08, 12:36)
šiandien bandžiau žaist su 50 tuku.. reik priprast prie jo
kadras man patinka, bet laukiu kritikos žinoma
Jb man daug labiau patinka labai tvarkingas, nera prie ko prikibti, bet labai nekalbliuoja kadras man patinka, bet laukiu kritikos žinoma
Turbut nieko idomaus ane?
reik vakare dar kart paskaityt apie kompozicija nu nesuprantu dar visai
reik vakare dar kart paskaityt apie kompozicija nu nesuprantu dar visai
QUOTE(---marune--- @ 2008 07 08, 15:05)
stai ant palanges zaidzia katyte mano ir ka jus patarsite kaip sukuo ja fotorafuoti?
man gaunasi stai taip geriausiu atveju
man gaunasi stai taip geriausiu atveju
nu, klausyk, tu skaitei, ką mes tau rašėm? man atrodo, kad nelabai ir kaip tai su kuo fotografuot?
na, ir tiek foto gal nereikia dėt
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2008 07 08, 15:15)
mhm
Na ir as buvau pajury, prisiveziau daaaug daug slamsto taip pat buvau mirusiose foto, alpau nuo pasakisku vaizdu, pripleskinau, ziuresiu, gal rasiu ka gero
Pradzioj dedu sia foto kritikai
Jie iseina..
Jie iseina..
Californiagirl, tavo antraja nuotraukyte akimis suvalgiau..
isideciau i megstamas pirmu reisu..
marune.. perskaiciau tavo visas zinutes ir nesupratau ko tu apskritai nori?
toks vazidas, kad mes tau padarytume geras nuotraukas.. ir graziai nufotografuotume..
atsisesk, ramiai pagalvok ir pati susivok.. cia zmones jau metus du mokosi. paklausk saves nori tiek laiko skirti fotografijos mokslams ar ne? jei taip tuomet skaityk, skaityk, skaityk, fotografuok, fotografuok, fotografuok, mokykis atsirinkti maximum tris nuotraukas pagal visus kokybes rodiklius ir emocinius zinoma ir tada gerai apsvarsciusi, pasverusi viska idek cia. parasyk kas tau patinka tose nuotraukose, kas kliuna, ka noretum pataisyti ir dedama su laiku pati zinosi ka ir kaip padaryti geriau..
jei tam skirti laiko ennori tuomet.. niekuo padeti neikas negales
isideciau i megstamas pirmu reisu..
marune.. perskaiciau tavo visas zinutes ir nesupratau ko tu apskritai nori?
toks vazidas, kad mes tau padarytume geras nuotraukas.. ir graziai nufotografuotume..
atsisesk, ramiai pagalvok ir pati susivok.. cia zmones jau metus du mokosi. paklausk saves nori tiek laiko skirti fotografijos mokslams ar ne? jei taip tuomet skaityk, skaityk, skaityk, fotografuok, fotografuok, fotografuok, mokykis atsirinkti maximum tris nuotraukas pagal visus kokybes rodiklius ir emocinius zinoma ir tada gerai apsvarsciusi, pasverusi viska idek cia. parasyk kas tau patinka tose nuotraukose, kas kliuna, ka noretum pataisyti ir dedama su laiku pati zinosi ka ir kaip padaryti geriau..
jei tam skirti laiko ennori tuomet.. niekuo padeti neikas negales
tik nesuprantu kaip ra rema uzdet, dariau kanta juoda, tai vienur storiau kitur ploniau, nors visur 0,01 uzvariau..nesuprantu
marūne, man po Tavo šitiekos foto sukilo jausmas, kad tikiesi šioje temoje pasisotinti kaip McDonalds'e - greitai greitai greitai. Taip nebus..
kaip Leninas sakė - mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis. techniką turi super gerą, tai pasitenk ją deramai išnaudoti ir - labai svarbu - kritiškai pasižiūrėti į savo bandymus.
kaip Leninas sakė - mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis. techniką turi super gerą, tai pasitenk ją deramai išnaudoti ir - labai svarbu - kritiškai pasižiūrėti į savo bandymus.
Aš vėl su kvailu klausimu Vis pasižiūriu į namų darbus. Ir norėjau pasiteirauti, tam, kad įdėti į naują temą savo namų darbą reikia kažkaip prisiregistruoti tame puslapyje? Ar reikia gauti jūsų patvirtinimą? Nes prisipažinsiu bandžiau net savo vartotoją sukurt, lyg ir viskas ok, o kaip nuotraukas įdėt neradau. nedraugauja su manimi tas puslapis. Lauksiu Jūsų pagalbos. Dėkui iš anksto.
QUOTE(Sansara @ 2008 07 08, 15:03)
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 08, 15:36)
Na ir as buvau pajury, prisiveziau daaaug daug slamsto taip pat buvau mirusiose foto, alpau nuo pasakisku vaizdu, pripleskinau, ziuresiu, gal rasiu ka gero
Jie iseina..
Jie iseina..
tvarkinga foto, kompoziciškai gerai žiūrisi, j/b ir fainas.
tą juodą apvadą dėk jau sumažinus nuotrauka.