Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(---marune--- @ 2008 07 08, 12:29)
cia siaip gamtos vaizdeliai

apie vaizdelius nesakysiu nieko, bet tikriausiai fotografuoji ant auto režimo? g.gif mokykis ant rankinių nustatymų. pradžiai čia gali paskaityt http://www.efoto.lt/...zimai_programos
ir daug info yra blog'e. temos pradžioj yra nuoroda mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 07 08, 11:36)
šiandien bandžiau žaist su 50 tuku.. reik priprast prie jo  smile.gif
kadras man patinka, bet laukiu kritikos žinoma

kadras tvarkingas, kokybiškas, kompozicija tvarkoj. gal spalvota būtų gražiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 08, 12:50)
s, kokybiškas, kompozicija tvarkoj. gal spalvota būtų gražiau  g.gif

turiu ir spalvotą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 08, 12:57)
turiu ir spalvotą  smile.gif

niu tai rodom, rodom.
Atsakyti
---marune---, neparasysiu nieko daugiau, nei kad Bitele parase - skaityk savo fotiko instrukcija, nebefotografuok ant auto - fotografuoja zmogus, ne fotoaparatas - na ir visa kita, ka jau patariau tiek as, tiek merginos anksciau.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 08, 13:22)
niu tai rodom, rodom.

rodau smile.gif

user posted image

Mylia, labai ačiū už laiškutį wub.gif .. įsitraukiau į savo kelioninius konspektus smile.gif

marune dar pridėsiu.. paskaityk būtinai apie kompoziciją .. Tavo nuotraukose bėda su ja smile.gif bet tai normalu, kai pradedi.. visi mes tų bėdų turėjom o kai kurie iki šiol dar turim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 liepos 2008 - 12:36
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 08, 00:43)
Patinka gaivi geliu nuotrauka thumbup.gif
Aciu blush2.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 08, 08:22)
Anasko, patinka man tavo ramunės  thumbup.gif Aišku galėjo būti šiek tiek kairiau pasuktas objektyvas, bet man ir taip faina  wub.gif O kaip čia tokios spalvos foną išgavai  g.gif
blush2.gif Aciu. Fona kaip isgavau nezinau, isgavo PS su autolevels, man paciai taip sitos spalvos patiko rolleyes.gif O gal del apsvietimo g.gif sviete saule, ir dar mama laiste geles bigsmile.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 08, 09:47)

Anasko
molodiec  cool.gif

brunette.gif Aciu lotuliukas.gif

Einu pakomentuosiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tik nepažiūrėk kelias dienas , tai kol perskaitai smile.gif nežinau, gal ir nederėtų man komentuot, pačiai nemokančiai dar normaliai fotografuot, bet keletas nuotraukyčių įstrigo:)
Wyshnia - tavo drambliukai man kaip tik super wink.gif ypač pirmoji, nes tas susikabinimas straubliukais visą dėmesį ir pasiglemžėsmile.gif raganosiai labai puikiai prie aplinkos prisiderinę. O su kačiuku nuotraukytėje tai visi personažai puikūs smile.gif tokios žanrui tinkančios foto man pačiai labai prie širdies smile.gif
VVVV - mergaitė labai simpatiška wink.gif bet kažkaip nenatūrali ji man, nors ir minėjai, kad nepozavo. Norisi emocijos, natūralumo.
Californiagirl - tavo spalvos labai patiko.

Sayonaro - žuvies akis man visada įdomiai žiūrisi, situacijų fotografavime ypačsmile.gif

Sea - man tas melsvas atspalvis visai patiko ( nors ir minejo dėl WB), bet jis man čia visai tinka, antroji foto labai labai graži, o mergaitė tai apskritai trūksta žodžių - gražuolė wink.gif

Nepamenu kieno buvo su sfinksu, man tik trečioji patiko, tokia tvarkingai atlikta, švari, aiški foto, geras žvilgsnis katės smile.gif na, apie kompoziciją nieko nesakysiu, nes pačiai man dar mokytis ir mokytis wink.gif

Ir aguonos ( bite - maja) įdomiai smile.gif dėl to, kad nusvirę užkabino smile.gif vis kitaip wink.gif
Sėkmės ir toliau darbuose, mokymuose smile.gif savaitgalį turėjau progos dar padraugauti su fotoaparatu, tai kai tik būsiu namie po darbų, ir įdėsiu pastaboms smile.gif

P.S. westa - tavo gėlytės labiau net gi spalvotos patinka smile.gif tik su fokusu, man kažkaip norisi į kažkurią vieną ( na, bet čia tik man asmeniškai ). Spalvų sodrumas geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 08 liepos 2008 - 12:52
QUOTE(westa @ 2008 07 08, 13:35)

žinai, ko man trūksta? kokio tais subtilumo ax.gif nors kaip pratybas su 50-tuku užskaitau biggrin.gif aš ir tik neseniai jį prisipratinau, nors senokai jau turiu doh.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus vaizdas kuris nejuda galima ji ivairiai megint fotografuot o ka jus patarsite begiojancius lyg vejas sunis fotografavimui? ar besitaskanciu vandeni man gaunasi stai taip o noretusi kad graziai matytusi vandens laseliai ir besipurtantis suo kad nesusilietu ..

user posted image

ka jusu manymu reikejo daryti su sia foto kodel butent suo susiliejo?

user posted image

man reikalingos grazios savo augintiniu foto gamta tera tik siaip parodymas kokiose vietovese lankemes,nes mano padauzu neimanoma pasodint ir fotografuot jie lakstantys hyperaktyvus suniukai.. pas mane beveik viskas visada juda kai fotografuoju..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 08, 12:35)
Mylia, labai ačiū už laiškutį  wub.gif .. įsitraukiau į savo kelioninius konspektus  smile.gif

Nera uz ka smile.gif Smagu pasidalinti informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(---marune--- @ 2008 07 08, 13:57)
aciu uz patarimus  vaizdas kuris nejuda galima ji ivairiai megint fotografuot o ka jus patarsite begiojancius lyg vejas sunis fotografavimui? ar besitaskanciu vandeni man gaunasi stai taip o noretusi kad graziai matytusi vandens laseliai ir besipurtantis suo kad nesusilietu ..

pirmu atveju reikia trumpint išlaikymą.
antru atveju fokusas buvo į aplinką, todėl šuo ir susiliejo.

Atsakyti
nu tu bliamba vistiek niekaip neisikertu kaip ka reik daryt galiu skaityt neskaicius ai tiek to dar paskaitysiu aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti