Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 08, 09:37)
Smiltis, fokusas pas mane AF(auto) nustatytas, metering mode- center weigted average metering. Fokusavimo taska pasirenku...AF point selection- tada pasirenku norima taska "Manual AF point selection". Kai sufokusuoju fotiko niekada nemakaluoju jau biggrin.gif  Gal toks fintas praeina su nejudanciu daiktu, bet vaiko taip nufotografuoti(paslenkant fotika) tikrai nesugebeciau g.gif
Kazin ar supratai ka sumaliau...velu pas mane jau biggrin.gif

na dabar nesupratau blush2.gif , bet atsipausdinsiu ir namuose prie fotiko pasinagrinėsiu kas ir kaip smile.gif jei dar bus kas neaišku, klausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 07, 23:36)
Nuotrauka kritikai. Labai laukiu Anasko komentaro cia smile.gif)))

na, westa yra teisi, kad jau nebėra to ach kaip pirmą kartą ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 07 08, 00:05)
Laba ir aš pasivaidensiu smile.gif  4u.gif

na tvarkingos, kokybiškos, atvirukinės foto biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 08, 00:43)

man vidurinis labiausiai patinka savo dryžiais smile.gif
Atsakyti
california portretai - kaip visada.
ypač patiko zebriukas dryžius ir paskutinioji.. labai šiltos, naminės foto. norėčiau taip mokėti savo vaiką fotografuoti. nes dabar tai tik galvos ir galvos.. doh.gif bigsmile.gif
vyresnėlis jau toks kažkoks drovus prieš objektyvą ar tik rodosi man? jo nuotrauka irgi labai kokybiška, bet jau mažiau atsiskleidžianti.. auga vaikai, sudėtingėja mamų-fotografių užduotis wink.gif
p.s. kaip Tu sugebi nuskanuoti, kad nė vienos dulkelės nebūtų?! smile.gif

ačiū visiems už komentarus mano nėštukei. tikrai pasilinksminau ir fotografuodama, ir paskui tarkydama foto, ir skaitydama komentarus. džiaugiuosi, jei suteikiau teigiamų emocijų biggrin.gif ir už pastabas ačiū.. 4u.gif

Pupeliukai, fainos foto.. paprastos ir tuo pačiu labai neprastos. Išdegusio dangaus niekur nematau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 08, 09:37)

O kad man sausai vaikai fotografuoti patinka, irgi naujiena biggrin.gif 

prajuokino pasakymas hihihi.gif ale ir sugalvok man taip - sausai biggrin.gif
Atsakyti
sveiki ka patarsit pradedanciajai su Canon EOS 30D

seniau turejau paprasta tai kaip sakant skiriasi kaip diena nuo nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(---marune--- @ 2008 07 08, 10:43)

seniau turejau paprasta tai kaip sakant skiriasi kaip diena nuo nakties  4u.gif

patartumem pirmiausia pasiskaityti pirma puslapi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(---marune--- @ 2008 07 08, 10:43)

o ką tau čia patart reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(---marune--- @ 2008 07 08, 09:43)

biggrin.gif As tai patarciau naudojimosi instrukcija paskaityt, o po to jau priklausomai nuo tavo fotografavimo lygio - arba koki nebloga vadoveli, arba siaip internete info pasiieskoti, siaip merginos bloga turi sukrusios thumbup.gif , na sicia temoj daug info taip pat. Ziureti daug fotografiju ir paciai daug fotografuoti - tiek turbut 4u.gif

Pupeliuk, californiagirl - man tai grazu, isdegimu nematau, o detaliau, kaip ir visu kitu fotografijas pakomentuosiu veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(---marune--- @ 2008 07 08, 09:43)

patarčiau visų pirma labai atidžiai pasiskaityti instrukciją, skaitant pasibandyti, kad perprastum pagrindinius nustatymus, tada padėti fotiką į šoną ir griebtis sudėtingesnės už instrukciją literatūros - knygynuose nemažai yra apie fotografiją.
kadangi tai ne muilinė, tai ir fotkint verta ne kaip su muiline, o tam teks pasimokyti nemažai. ir aišku praktikuokis kaip pašėlus..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
šiandien bandžiau žaist su 50 tuku.. reik priprast prie jo smile.gif
kadras man patinka, bet laukiu kritikos žinoma

user posted image
Atsakyti
visu pirma nzn kodel bet nebuvo LT instrukcijos,o pagalbos reiktu nes kartais man atrodo kad foto neper daug ryskios kartais labai subegusios matot as siaip fotografuoju savo sunis ir gamtovaizdi na idesiu keleta foto palaukit tik truputuka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
cia siaip gamtos vaizdeliai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
dar keletas foto

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o stai cia gavosi netikros suns spalvos

user posted image

turi buti ryskiai ruda

user posted image

kodel taip nutinka nzn,ir dar niekada savo foto su niekuo nekoreguoju su jokiais photo shopais ir .t.t
Atsakyti