Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 07 07, 15:27)
p.s. ar apsisiojo dekoracijas pozuodamas? biggrin.gif

nea, neapsisiojo lotuliukas.gif

iš tikrųjų tai yra daugiau erdvės, bet tada galvytė centre gaunasi unsure.gif tai net nežinau kaip geriau g.gif
Atsakyti
Prikarksejot kad savaite tk truktu mano atostogos ph34r.gif
Ta va... stai ir as bigsmile.gif blush2.gif Negaliu as atostogauti, kai aplinkui tiek spalvu ir siuzetu, geriau ziema iseisiu irnesakyk.gif Bet pailseti tikrai reikejo smile.gif

Visos nuotraukos pakomentuotos, neturiu ko ir pridurti ax.gif Bet noriu pagirti kelias foto. Californijos ant palanges berniukas-nuostabiausia foto, tokia lengva-lengva. Liuks darbas 4u.gif
Sea fotosesija-puiki 4u.gif ir modeliui uz kantruma 4u.gif Ir pirma ir antra labai patiko, nors ir skirtingai apdorotos.
Sayonaros nestuke.gif , tai cia isvis neturiu zodziu, cia ne tik Topas, o cia topu topas 4u.gif
Wyshnios spalvos nuosyabios, tai buvo dar viena priezastys, del kurios grizau, noriu ismokti gauti tokias spalvas blush2.gif
Smiltis, fokusas lyg ir vietoje 4u.gif Bet zvilgsnis krypsta i kauke ar i krutyne, kur ryskesnes spalvos.
Del j/b foto- primene mano kudikystes foto bigsmile.gif Pats j/b man schmoll.gif gavosi pilkas ir dar skruostas ant isdeginimo ribos, jei kelsi kontrasta, visai nudegs g.gif Gal kitaip pabandik i j/b g.gif

o as atejau ne su sedeuru rolleyes.gif bet kritika tikrai norisi isgirsti.
Kaip visada su gelem biggrin.gif Jei autorius is "vandens" nepries- man norisi sita pavadinti "gyvybes selsmas" irgi ax.gif

user posted image
Atsakyti
ai, pažiūrėjau nelabai ką gelbsti mažiau apkarpant. erdvės ir man norisi viršuj, o jos originale nedaug ką daugiau unsure.gif Nu bet tikiuosi turėsiu dar progą perfotografuoti thumbup.gif
Atsakyti
Smiltis, grazus kudikis, geras momentas, bet man jb nelabai... Kazkodel kairys petukas man demetas, ir atidziau paziurejus vaikustis demetas. gal kiek per pilka? supratntu, kad kudikiu odele nevisad buna idealiai lygi, bet cia kazkaip g.gif o gal man paranoja? irgi gali buti.
Sea - antrasis portretukas labai mielas - tokia nuobodziaujanti - va, vel mane kankina... Man ta nebalta paklode tinka, kokia spalva bebutu - paryskina grazuole.
Grazios Biteles aguonos bet desines didziosios aguonos viduriukas man melynas, tai pradeda kliut kitu detaliu spalvos...Zodziu grazu, bet as geriau katinu serija ant sienos kabinciau 4u.gif
Smagu matyt sugrizusia Inc, labai laukta 4u.gif

Reik pradet galvot apie ND smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 07 liepos 2008 - 14:58
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 07, 13:28)
mat kaip  g.gif bent jau programa man ką kitą rodo  wink.gif įdomu tada kiek ji neteisingai tą fokusą rodo  unsure.gif Įdedu dar vieną foto, įdomu kur jums atrodo kad fokusas yra  g.gif

ir kokia cia programa taip rodo? cia gal PS koks navarotas yra?
as sakau ka rodo mano akys ir tiek. jos ne programa smile.gif
spidermenas akinamai ryskus, bet neziurint i spalvas mano akims ryskumas eina tokia seka

1. krutine (ryskiausia)
2. veidas su kauke (smulkiau endalinsiu kas pirmiau lupos ar dar kas)
3. kojos

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 07, 14:20)
dar vienai nuotraukai norėčiau kritikos, ypač nesu tikra dėl vertimo įj/b

idomi ir grazi leliuko nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Aciu jums nuosirdziai 4u.gif
Wyshnia, ta paklode tokios neaiskios spalvos, na elektrine ji, zalsvai zydra,ai nezinau biggrin.gif Pirmasis portretukas naturaliu spalvu, o antrajam, nuemiau truputi saturation, juodos spalvos.

Smiltis, labai patinka, tavo kudikio foto, ir kadravimas ir j/b akys ir ta nuostabi bedante sypsena, viskas patinka wub.gif

Sayonora, nestukiska foto thumbup.gif

Anasko, patinka foto 4u.gif ,tik gal truputi per marga g.gif
Atsakyti

QUOTE(Anasko @ 2008 07 07, 14:53)
Prikarksejot kad savaite tk truktu mano atostogos  ph34r.gif
Ta va... stai ir as  bigsmile.gif  blush2.gif Negaliu as atostogauti, kai aplinkui tiek spalvu ir siuzetu, geriau ziema iseisiu irnesakyk.gif Bet pailseti tikrai reikejo smile.gif

"gyvybes selsmas"  ax.gif

smagu smile.gif as vakar ir pagalvojau kur tavo atostogos isgaravo biggrin.gif gerai akd grizai, bet darbu istrintu vis tiek gaila

del foto tai is kart akys krypo i ramuniu ziedus.. pirma mintis ramuniu diskoteka po atviru dangumi biggrin.gif tikras selsmas.. tik ta viena nuskriausta ir palikta niekam nereikalinga.. bet po to is kokio trecio karto iziurejau, akd ta viena visai neliudi biggrin.gif ja aplanke dvi boruzes wub.gif

vienintelis dalykas ko gaila tai kaireje nusikirpusios ramunes.. visa kita man labai nuotaikinga pasirode ir miela smile.gif

Atsakyti
Sveiki smile.gif
susiradau vėl savo kalbadienį. Skaičiau, bet kažkaip visai nebuvo noro komentuot..
Pricitavau ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 04, 14:34)
na sveiki. rada truputį laiko, įmetu.
matyta kūdroje, bet gal kažkas nematė ar ne viską ten norėjo rašyti.
tad laukiu kritikos ir komentarų.

Tikra paauglystės nuotaika - periodas, kai juoda. Bet manau, kad po to staiga vėl sugrįžta balta ax.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 15:19)
Ikeliu pora savo nuotrauku ( savo maziaus albumui) is jo pirmosios keliones i zoologijos soda. Kaip visada, laukiu komentaru smile.gif

Labai fainai sudėliojai. Ko truputėlį man trūktų, tai mažoj dramblio nuotraukytėj pilnos straublio barankos. Visa kita bet priekaištų ax.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 17:06)
sveiki, siandien ir as su vienu portretuku atejau smile.gif idomi nuomone smile.gif

Simpatiška nuotraukytė. Apkirpta man geriau žiūrisi. Pilnoj nuotraukoi man nesižiūri drabužėlio blizgesys. Pgl mane jis nupigina nuotrauką. O apkirptoje drabužėlis yra, bet nesidetalizuoja jau.

QUOTE(bite maja @ 2008 07 04, 22:36)
Город-герой

bigsmile.gif Linksmai. Ir juos jau palietė vakarų šmėkla biggrin.gif Patinka vienodas visų nuotraukyčių atspalvis - toks iš anų laikų. Ir razinka - M biggrin.gif

QUOTE(fotolama @ 2008 07 04, 22:44)
Turiu klausimą visoms/visiems: ar nesiruošiate važiuoti į Kernavę, į gyvosios archeologijos dienas?

Daug planų buvo - Kernavė (juk šalia), Baltica, draugai Molėtuose.. Ir viską sugadino dvi pūlingos anginos su temperatūrom virš 39 doh.gif Bet sekmadienį vistiek pabėgus buvau į Vln ax.gif

QUOTE(Dovute @ 2008 07 04, 22:57)
dar pora nuotraukėlių. Aišku iki jūsų dar toli, bet vis stengiuosi blush2.gif ir dar vienas klausimėlis, jei dangus per šviesus, gal eina su photoshop'u patamsint blush2.gif

Pirmai nuotraukai labai trūksta erdvės iš viršaus, ir norėtusi, kad dešinėj akmuo nesiliestų prie kadro krašto.
Antroj kažkaip keistai tas žmogus atrodo - erdvės lyg yra, o jis susitraukęs, lyg užspaustas. Viršuj erdvės trūkumas.

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 04, 23:06)
fotolama - as - gal. bet mano prioritetas - Baltica - maziau vaziuoti smile.gif

Ar buvai? Foto parodysi? ax.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 23:34)
...Ji zaistu su kaciuku, Jis zaistu su Ja...

O vat kačiukas, pgl išraišką, tuoj dės letena per ištiestą rankytę ax.gif
Nuotrauka su numanomu veiksmu smile.gif Smagi.

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 05, 09:56)

Vienas portretukas seimos albumui ir kritikai smile.gif

Nu kaip visad - labai gražu. Spalvos, nuotaikytė thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 05, 10:36)
dar vieną foto iš eksperimentų su žuvies akimi metu. pastaboms, komentarams.

Įdomiai gavosi. Gatvės foto, tokia nekasdieniška ax.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 07 05, 19:11)
...Keliam bures....

Na, merginos jau viską pasakė ax.gif Man ko gero labiausiai patiko vvvvv variantas.

QUOTE(Elina @ 2008 07 05, 20:07)
Mano bandymai unsure.gif

Visose foto man kliūna baltos spalvos nebuvimas. Katinėlis toks įdomus, bet dar pgl mane foto neatskleidžia jo grožio.

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 05, 22:23)
Noreciau kritikos 4u.gif Cia nelabai norejo mano pana fotografuotis, bet man idomu ar spalvos ir patys kadrai ziurisi? naudojau paklode ant sienos ir pro langa sklindancia sviesa.

Nu kaip gražu ax.gif Labai labai ax.gif Pirma kažkiek aštresnė, antra tokia švelni. Labai patiko ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 06, 19:25)
Po lietaus aguonų lauke  smile.gif

Fainai bigsmile.gif Ir vėl tos manekenės ax.gif Labai gražiai, tonai mieli tokie.

QUOTE(inc @ 2008 07 06, 19:31)
Laba laba, mieli kolegos  mirksiukas.gif

Ooo, nugi sveika sugrįžus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 07, 17:27)
ir kokia cia programa taip rodo? cia gal PS koks navarotas yra?
as sakau ka rodo mano akys ir tiek. jos ne programa smile.gif
spidermenas akinamai ryskus, bet neziurint i spalvas mano akims ryskumas eina tokia seka

1. krutine (ryskiausia)
2. veidas su kauke (smulkiau endalinsiu kas pirmiau lupos ar dar kas)
3. kojos
idomi ir grazi leliuko nuotrauka smile.gif

nikon capture rodo. Bet neseniai čia temoj kalbėjom kad progama ne visada teisi, kaip beje ir žmogaus akys smile.gif Ypač ten kur daug spalvų. Bet kokiu atveju tikrai dėkinga už komentarą ir jei sakai kad toje vietoje blogai, aš greičiau ir priimu kad blogai bigsmile.gif , ypač kad fokusas tikrai kol kas ne stiprioji mano pusė wink.gif Pasižiūriu vat pas Californiagirl berniukas ir prie 1.8 diafragmos ryškut ryškutėlis thumbup.gif išduok paslaptį kaip fotografuoji unsure.gif

einu , pakomentuosiu nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 07, 17:35)
smagu smile.gif as vakar ir pagalvojau kur tavo atostogos isgaravo biggrin.gif gerai akd grizai, bet darbu istrintu vis tiek gaila

del foto tai is kart akys krypo i ramuniu ziedus.. pirma mintis ramuniu diskoteka po atviru dangumi biggrin.gif tikras selsmas.. tik ta viena nuskriausta ir palikta niekam nereikalinga.. bet po to is kokio trecio karto iziurejau, akd ta viena visai neliudi biggrin.gif ja aplanke dvi boruzes  wub.gif

vienintelis dalykas ko gaila tai kaireje nusikirpusios ramunes.. visa kita man labai nuotaikinga pasirode ir miela smile.gif

irnesakyk.gif Negaila man, kazkaip seniai jau trukde tie darbai man galerijoje, be to dabar kaip ir sportini interesa vel atgavau bigsmile.gif
Del nukirptos ramunes, pamaciau tik kompe, taikiau i boruzeles, bet kad jos tokios mazos verysad.gif o arciau objektyvas jau neleido prieiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 07, 15:20)
dar vienai nuotraukai norėčiau kritikos, ypač nesu tikra dėl vertimo įj/b

prisiminiau senus albumus biggrin.gif pas mane gal taip rodo, bet man šiek tiek pilka g.gif bet kadras fainas smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 07 07, 15:53)
o as atejau ne su sedeuru rolleyes.gif  bet kritika tikrai norisi isgirsti.
Kaip visada su gelem biggrin.gif Jei autorius is "vandens" nepries- man norisi sita pavadinti "gyvybes selsmas" irgi ax.gif

man norisi apačios ir viršaus pakirpt ax.gif
Atsakyti