Sveiki
susiradau vėl savo kalbadienį. Skaičiau, bet kažkaip visai nebuvo noro komentuot..
Pricitavau
QUOTE(sayonara @ 2008 07 04, 14:34)
na sveiki. rada truputį laiko, įmetu.
matyta kūdroje, bet gal kažkas nematė ar ne viską ten norėjo rašyti.
tad laukiu kritikos ir komentarų.
Tikra paauglystės nuotaika - periodas, kai juoda. Bet manau, kad po to staiga vėl sugrįžta balta
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 15:19)
Ikeliu pora savo nuotrauku ( savo maziaus albumui) is jo pirmosios keliones i zoologijos soda. Kaip visada, laukiu komentaru
Labai fainai sudėliojai. Ko truputėlį man trūktų, tai mažoj dramblio nuotraukytėj pilnos straublio barankos. Visa kita bet priekaištų
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 17:06)
sveiki, siandien ir as su vienu portretuku atejau
idomi nuomone
Simpatiška nuotraukytė. Apkirpta man geriau žiūrisi. Pilnoj nuotraukoi man nesižiūri drabužėlio blizgesys. Pgl mane jis nupigina nuotrauką. O apkirptoje drabužėlis yra, bet nesidetalizuoja jau.
QUOTE(bite maja @ 2008 07 04, 22:36)
Linksmai. Ir juos jau palietė vakarų šmėkla
Patinka vienodas visų nuotraukyčių atspalvis - toks iš anų laikų. Ir razinka - M
QUOTE(fotolama @ 2008 07 04, 22:44)
Turiu klausimą visoms/visiems: ar nesiruošiate važiuoti į Kernavę, į gyvosios archeologijos dienas?
Daug planų buvo - Kernavė (juk šalia), Baltica, draugai Molėtuose.. Ir viską sugadino dvi pūlingos anginos su temperatūrom virš 39
Bet sekmadienį vistiek pabėgus buvau į Vln
QUOTE(Dovute @ 2008 07 04, 22:57)
dar pora nuotraukėlių. Aišku iki jūsų dar toli, bet vis stengiuosi
ir dar vienas klausimėlis, jei dangus per šviesus, gal eina su photoshop'u patamsint
Pirmai nuotraukai labai trūksta erdvės iš viršaus, ir norėtusi, kad dešinėj akmuo nesiliestų prie kadro krašto.
Antroj kažkaip keistai tas žmogus atrodo - erdvės lyg yra, o jis susitraukęs, lyg užspaustas. Viršuj erdvės trūkumas.
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 04, 23:06)
fotolama - as - gal. bet mano prioritetas - Baltica - maziau vaziuoti
Ar buvai? Foto parodysi?
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 23:34)
...Ji zaistu su kaciuku, Jis zaistu su Ja...
O vat kačiukas, pgl išraišką, tuoj dės letena per ištiestą rankytę
Nuotrauka su numanomu veiksmu
Smagi.