Bite maja,labai patinka aguonos, spalvos nuostabios
Motiejuke, grazus suo, bet nuotraukos kadravimas nepatinka. Tu virviu galetu ir nebuti
Bite, kompozicija ir man tokia abejoniu kelianti. Kazkaip tam desiniam apatiniam kampe l jau viskas susigrude - ir tie issilieje pirmam plane, ypac tas raudonas ant krasto (norisi, kad arba daugiau tada jo, arba kad nebutu isvis), ir dar ta smilga nezinau - daugoka man ten visko.
Motiejuke, man irgi tos virves kliune - gan aktyviai jos per kadra eina, dar pirmam plane..
Sea mergaites foto patiko, tik melyna paklode ir man kiek neiprasta tokio tipo foto matyt
is senesniu tik wyshnios seimynos foto uzstrigo (ne tos is zoologijos sodo, tos - pirmos) - ir kokybiskai super buvo, ir kompoziciskai svarios. retaip dabar taip su foto buna, kai daug ju perziuri, bet man tiesiog akyse stovi
Motiejuke, man irgi tos virves kliune - gan aktyviai jos per kadra eina, dar pirmam plane..
Sea mergaites foto patiko, tik melyna paklode ir man kiek neiprasta tokio tipo foto matyt
is senesniu tik wyshnios seimynos foto uzstrigo (ne tos is zoologijos sodo, tos - pirmos) - ir kokybiskai super buvo, ir kompoziciskai svarios. retaip dabar taip su foto buna, kai daug ju perziuri, bet man tiesiog akyse stovi
Labas vakaras
Norėčiau kritikos vienam portretui
QUOTE(bite maja @ 2008 07 06, 18:25)
mano nuomone zinai cia jos neantrinsiu
QUOTE(inc @ 2008 07 06, 18:31)
Laba laba, mieli kolegos
žinot, šiandien sumąsčiau, kad trūksta man spyrio į minkštą vietą, kad daugiau fotkinčiau
taip kad labai noriu dažniau pas jus vaidentis ir dalyvauti, ar priimsit?
žinot, šiandien sumąsčiau, kad trūksta man spyrio į minkštą vietą, kad daugiau fotkinčiau
100 meeeeeeeeeeeetu zinok pasiilgau
-----------------
o as irgi su vienu portretuku
QUOTE(inc @ 2008 07 06, 19:31)
Laba laba, mieli kolegos
junkis, junkis
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 06, 21:14)
labai daug visko. maišo virvės, maišo medžio kamienas. kadras galėjo būt vertikalus. dabar šuo užspaustas.
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 06, 21:40)
ką reiškia kitkas?
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 06, 22:23)
Bite, kompozicija ir man tokia abejoniu kelianti. Kazkaip tam desiniam apatiniam kampe l jau viskas susigrude - ir tie issilieje pirmam plane, ypac tas raudonas ant krasto (norisi, kad arba daugiau tada jo, arba kad nebutu isvis), ir dar ta smilga nezinau - daugoka man ten visko.
dėl apačios ir smilgos sutinku, bet daugiau ne. man kompoziciziškai gerai žiūrisi.
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 06, 21:29)
persona pati is saves idomi ir neeiline.. tad tos spalvos man jau perkrauna kadra... gaunasi sveistas sviestuotas.. daryciau j/b (bet cia tik as turbut taip! )
jei butu paprastesnis kirpimas, paprastesni drabuziai ir tik ryskios spalvos tada spalvota palikciau..
kompoziciskai taisyklinga, bet tokiai personai norisi tik originalaus rakurso.. sis jei per paprastas..
siena perdegus, bet galiu klyst.. ir kiek iziuriu fokusas ne i akis.. bet galiu irgi klysti.. man atrodo i plauku sruoga..
QUOTE(sayonara @ 2008 07 06, 22:01)
nu luztu ir krentu po stalu kaip viena persona sako
primine komedijini multika rusiska apie apvalius tokius personazus ten kiaulyte buvo, avyte ir daug daug kitu gyvunu ir jie visi tokie apvalus su tokiom kojytem
nu ORIGINALIU ORIGINALIAUSIAI! niekad taip nepamatyciau, nesugalvociau ir nenufotkinciau respect
QUOTE(bite maja @ 2008 07 06, 22:18)
dėl apačios ir smilgos sutinku, bet daugiau ne. man kompoziciziškai gerai žiūrisi.
tai as tik apacia ir smilga ir kritikuoju - kad jos ardo kompozicija. daugiau lyg ir nieko.
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 06, 22:29)
hmmm... na, man nepatinka . modelis išraiškingas, bet labai jau taip paprastai nufotografuotas
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 06, 22:55)
dabar sugalvojau, kad gal apačios daugoka bet šiaip fainas. patiko.
QUOTE(sayonara @ 2008 07 06, 23:01)
man labai netikėtas rakursas gal daugiau kontrasto norisi. toks pilkokas kadras.
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 06, 23:26)
tai as tik apacia ir smilga ir kritikuoju - kad jos ardo kompozicija. daugiau lyg ir nieko.
rašei, kad susigrūdę viskas arba aš ne taip supratau
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 06, 17:27)
VVVV paklode zydra ,kaip, kad nuotraukose
Man tai ji zalsva, na tokia blankiai elektrine gal, bet niekaip ne zydra
QUOTE(bite maja @ 2008 07 06, 18:25)
Po lietaus aguonų lauke
Bitele, si kart zinok tikejausi daugiau Isivazidavau tavo lauka su placiakampiu, kazkaip idomiau pateikta... Dabar gi nuotrauka, bet tu gali geriau
QUOTE(inc @ 2008 07 06, 18:31)
Laba laba, mieli kolegos
Spyrio neprizadu - per toli esi, bet sveika sigrizus
Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 06, 20:14)
Suo ir tiek
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 06, 21:23)
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 06, 21:29)
Saunus modelis, tik, noretusi aplinkos temines - na ta balta siena nieko man nuotraukai nepriduoda. Kazkaip nedera tarpusavyje nors tu ka. Ir fotografavimo kampo noretusi idomesnio. Kai toks modelis, kazkaip nesiziuri tiesiog portretas Bet gal cia tik man
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 06, 21:55)
o as irgi su vienu portretuku
Cia 3200? As kirpciau vos vos desnes - taip iki plauku pradzios, man tas baltas fono fragmentas ten nesiziuri. Apart to, man gerai
QUOTE(sayonara @ 2008 07 06, 22:01)
Labai linksmai Nieko nekeisciau