Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bite maja,labai patinka aguonos, spalvos nuostabios wub.gif

Motiejuke, grazus suo, bet nuotraukos kadravimas nepatinka. Tu virviu galetu ir nebuti 4u.gif
Atsakyti
Bite, kompozicija ir man tokia abejoniu kelianti. Kazkaip tam desiniam apatiniam kampe l jau viskas susigrude - ir tie issilieje pirmam plane, ypac tas raudonas ant krasto (norisi, kad arba daugiau tada jo, arba kad nebutu isvis), ir dar ta smilga nezinau - daugoka man ten visko. g.gif

Motiejuke, man irgi tos virves kliune - gan aktyviai jos per kadra eina, dar pirmam plane..

Sea mergaites foto patiko, tik melyna paklode ir man kiek neiprasta tokio tipo foto matyt

is senesniu tik wyshnios seimynos foto uzstrigo (ne tos is zoologijos sodo, tos - pirmos) - ir kokybiskai super buvo, ir kompoziciskai svarios. retaip dabar taip su foto buna, kai daug ju perziuri, bet man tiesiog akyse stovi thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Norėčiau kritikos vienam portretui ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 06, 18:25)
Po lietaus aguonų lauke  smile.gif

mano nuomone zinai smile.gif cia jos neantrinsiu

QUOTE(inc @ 2008 07 06, 18:31)
Laba laba, mieli kolegos  mirksiukas.gif
žinot, šiandien sumąsčiau, kad trūksta man spyrio į minkštą vietą, kad daugiau fotkinčiau  biggrin.gif
taip kad labai noriu dažniau pas jus vaidentis ir dalyvauti, ar priimsit?   ax.gif

100 meeeeeeeeeeeetu wub.gif zinok pasiilgau blush2.gif

-----------------

o as irgi su vienu portretuku ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 06 liepos 2008 - 21:56
ir aš kritikai dedu "neštumą linksmai".
neryškumas tyčinis, blurinau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 liepos 2008 - 22:11
QUOTE(inc @ 2008 07 06, 19:31)

junkis, junkis mirksiukas.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 06, 21:14)

kaip jum bandymas  g.gif  bigsmile.gif

labai daug visko. maišo virvės, maišo medžio kamienas. kadras galėjo būt vertikalus. dabar šuo užspaustas.

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 06, 21:40)

Bite maja thumbup.gif del spalvu, kitkas  unsure.gif

ką reiškia kitkas? ax.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 06, 22:23)
Bite, kompozicija ir man tokia abejoniu kelianti. Kazkaip tam desiniam apatiniam kampe l jau viskas susigrude - ir tie issilieje pirmam plane, ypac tas raudonas ant krasto (norisi, kad arba daugiau tada jo, arba kad nebutu isvis), ir dar ta smilga nezinau - daugoka man ten visko.  g.gif

dėl apačios ir smilgos sutinku, bet daugiau ne. man kompoziciziškai gerai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 06, 21:29)
Labas vakaras  4u.gif
Norėčiau kritikos vienam portretui  ax.gif

persona pati is saves idomi ir neeiline.. tad tos spalvos man jau perkrauna kadra... gaunasi sveistas sviestuotas.. daryciau j/b (bet cia tik as turbut taip! )
jei butu paprastesnis kirpimas, paprastesni drabuziai ir tik ryskios spalvos tada spalvota palikciau..
kompoziciskai taisyklinga, bet tokiai personai norisi tik originalaus rakurso.. sis jei per paprastas..
siena perdegus, bet galiu klyst.. ir kiek iziuriu fokusas ne i akis.. bet galiu irgi klysti.. man atrodo i plauku sruoga..

QUOTE(sayonara @ 2008 07 06, 22:01)

nu luztu biggrin.gif ir krentu po stalu kaip viena persona sako lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
primine komedijini multika rusiska apie apvalius tokius personazus biggrin.gif ten kiaulyte buvo, avyte ir daug daug kitu gyvunu ir jie visi tokie apvalus su tokiom kojytem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu ORIGINALIU ORIGINALIAUSIAI! niekad taip nepamatyciau, nesugalvociau ir nenufotkinciau biggrin.gif respect biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 06, 22:18)
dėl apačios ir smilgos sutinku, bet daugiau ne. man kompoziciziškai gerai žiūrisi.

tai as tik apacia ir smilga ir kritikuoju - kad jos ardo kompozicija. daugiau lyg ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 06, 22:29)
Labas vakaras  4u.gif

hmmm... na, man nepatinka blush2.gif . modelis išraiškingas, bet labai jau taip paprastai nufotografuotas ax.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 06, 22:55)
o as irgi su vienu portretuku  ax.gif

dabar sugalvojau, kad gal apačios daugoka g.gif bet šiaip fainas. patiko.

QUOTE(sayonara @ 2008 07 06, 23:01)

man labai netikėtas rakursas hihihi.gif gal daugiau kontrasto norisi. toks pilkokas kadras.
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 06, 23:26)
tai as tik apacia ir smilga ir kritikuoju - kad jos ardo kompozicija. daugiau lyg ir nieko.

rašei, kad susigrūdę viskas tongue.gif arba aš ne taip supratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 06, 17:27)
VVVV paklode zydra ,kaip, kad  nuotraukose 4u.gif

blink.gif Man tai ji zalsva, na tokia blankiai elektrine gal, bet niekaip ne zydra g.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 06, 18:25)
Po lietaus aguonų lauke  smile.gif

Bitele, si kart zinok tikejausi daugiau ax.gif Isivazidavau tavo lauka su placiakampiu, kazkaip idomiau pateikta... Dabar gi nuotrauka, bet tu gali geriau wink.gif

QUOTE(inc @ 2008 07 06, 18:31)

žinot, šiandien sumąsčiau, kad trūksta man spyrio į minkštą vietą, kad daugiau fotkinčiau  biggrin.gif
taip kad labai noriu dažniau pas jus vaidentis ir dalyvauti, ar priimsit?  ax.gif

Spyrio neprizadu - per toli esi, bet sveika sigrizus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 06, 20:14)
pradejau gyvunija fotografuoti..  unsure.gif
kaip jum bandymas  g.gif  bigsmile.gif

Suo ir tiek g.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 06, 21:23)
is senesniu tik wyshnios seimynos foto uzstrigo (ne tos is zoologijos sodo, tos - pirmos) - ir kokybiskai super buvo, ir kompoziciskai svarios. retaip dabar taip su foto buna, kai daug ju perziuri, bet man tiesiog akyse stovi thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 06, 21:29)

Saunus modelis, tik, noretusi aplinkos temines - na ta balta siena nieko man nuotraukai nepriduoda. Kazkaip nedera tarpusavyje nors tu ka. Ir fotografavimo kampo noretusi idomesnio. Kai toks modelis, kazkaip nesiziuri tiesiog portretas g.gif Bet gal cia tik man g.gif

Atsakyti
nu kad susigrude toj desinej pusej, ta turejau omeny tongue.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 06, 21:55)
o as irgi su vienu portretuku  ax.gif

smile.gif Cia 3200? As kirpciau vos vos desnes - taip iki plauku pradzios, man tas baltas fono fragmentas ten nesiziuri. Apart to, man gerai smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 06, 22:01)

Labai linksmai biggrin.gif thumbup.gif Nieko nekeisciau smile.gif
Atsakyti