Sayonara, ka as keisciau jei galeciau, tai traukiau visa ta mergina ir jos (?) dvirati taip, kad langas per centra butu. Bet gi jegu nezemisku reiktu, todel jamam tokia, kokia yra
Nu gi idomus tavo bandymai su tuo zuviaakiu
Zuzu, aciu uz nuomone (statybininko zmona
) Del tavosios nuotraukos, tai man labiau tiktu labiau apkarpytas variantas, nes pirmajam biski makalyne, nesuprantu kur ziuret
Ir tie juodi medziai labai apsunkina desne nuotraukos puse
Beja,gal kita kart dek vos vos didesnes nuotraukas, man, kaip akinuotai varnai, sunku iziuret
Smiltis, aciu uz tavo komentara
Antroji yra sviesi, ne monitorius kaltas. Man kazkaip taip norejosi... Na uz menesio sesiu vel prie tos fotografijos - ne tu viena sakai, kad per sviesu, gal ir paciai noresis tamsesnes
Del Gusciaus ir ciuozyklos - pati galvojau, kaip cia su tuo viduriu. Bet kazkiap nusprendziau taip palikt, ko noretusi man tai daugiau vietos kaireje puseje, o tu kaip tik kirptum. Na pabandysiu dar ir kaip tu sakai
Sea_, aciu. Tavosios nuotraukos man patinka. Labai grazi mergaite
Del spalvu - siandien rinkciausi antraja nuotrauka - joje spalvos svelnesnes, tik gal vos vos geltonos daugoka. vos vos. Ir gal truputi kontrasto prideciau - vos vos. Bet visumoj saunus darbai
Bitele, man neuzkliuvo tas McDonaldas - toks supuvusio kapitalizmo vejukas, zydinciame komunizme