Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 05, 22:03)
net nulėkiau pažiūrėt kelis pasl. atgal  smile.gif Ale tikrai, o man nė į galvą toks dalykas neatėjo  doh.gif  lotuliukas.gif
nu va , pagaliau  thumbup.gif

Matot, man reikia gero spyrio į sėdimąją wink.gif

Sukūriau jau albumą ND (nežinau sąlygų, ar turėjau jį kurti), tik nežinojau, kokį terminą parašyti.
Atsakyti
Californiagirl, nustabus portretukas wub.gif

Wyshnia, grazi foto wub.gif

Elina, trecia foto katytes patinka wub.gif

zuzu, grazi foto 4u.gif

Noreciau kritikos 4u.gif Cia nelabai norejo mano pana fotografuotis, bet man idomu ar spalvos ir patys kadrai ziurisi? naudojau paklode ant sienos ir pro langa sklindancia sviesa.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 05 liepos 2008 - 21:31
Sea_, nugriuvau koks mergytes groooozis.. eina sau... net foto dar neisiziuejau, kol kas tik vaika matau.. ai tiesa pirmoj jei paklode balta tai wb 100% suslubavo..
nu bet mergyte.. eina sau garzuole kokia...
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 23:34)
Bitele, patinka Minskas, patinka, kaip suklijavai, patinka toks atspalvis senove atsiduodantis, jei ne McDonaldas, pagalvociau, kad 20 metu atgal fotografuota tongue.gif A tu irgi nuotraukas klijuot pradejai? biggrin.gif

...Ji zaistu su kaciuku, Jis zaistu su Ja...

kažkam užkliuvo, bet būtent todėl McDonaldą ir dėjau, nes tai šiandieninis Minskas, o ne prieš 20 metų. nors, aišku, ten daug dar kas kaip seniau rolleyes.gif

o foto tai faina tavo. tik žinant šitą merginą, tai ji tikrai ne žaist su katinu nori hihihi.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 05, 09:56)
Vienas portretukas seimos albumui ir kritikai smile.gif

mielas kadras.

QUOTE(sayonara @ 2008 07 05, 10:36)

dar vieną foto iš eksperimentų su žuvies akimi metu. pastaboms, komentarams.

šitas man žiauriai patinka. tooooks gatvės kadras thumbup.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 07 05, 19:11)
...Keliam bures....

mmm... nu kažkaip nesižiūri jis man ir viskas ax.gif

QUOTE(Elina @ 2008 07 05, 20:07)

Mano bandymai unsure.gif

katinas labai labai fainas, bet foto tai ne itin. kliūna kompozicija, wb ir fokusas ne vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 05, 22:23)
Noreciau kritikos 4u.gif Cia nelabai norejo mano pana fotografuotis, bet man idomu ar spalvos ir patys kadrai ziurisi? naudojau paklode ant sienos ir pro langa sklindancia sviesa.

man tai labai žiūrisi thumbup.gif pirma tai bent jau per mano šitą kompą labai gerai, o antros šiek tiek veidukas lyg pilkokas unsure.gif o visa kita puikiai wub.gif
Atsakyti
Sayonara, ka as keisciau jei galeciau, tai traukiau visa ta mergina ir jos (?) dvirati taip, kad langas per centra butu. Bet gi jegu nezemisku reiktu, todel jamam tokia, kokia yra smile.gif Nu gi idomus tavo bandymai su tuo zuviaakiu smile.gif

Zuzu, aciu uz nuomone (statybininko zmona biggrin.gif ) Del tavosios nuotraukos, tai man labiau tiktu labiau apkarpytas variantas, nes pirmajam biski makalyne, nesuprantu kur ziuret wink.gif Ir tie juodi medziai labai apsunkina desne nuotraukos puse smile.gif Beja,gal kita kart dek vos vos didesnes nuotraukas, man, kaip akinuotai varnai, sunku iziuret wink.gif

Smiltis, aciu uz tavo komentara smile.gif Antroji yra sviesi, ne monitorius kaltas. Man kazkaip taip norejosi... Na uz menesio sesiu vel prie tos fotografijos - ne tu viena sakai, kad per sviesu, gal ir paciai noresis tamsesnes smile.gif Del Gusciaus ir ciuozyklos - pati galvojau, kaip cia su tuo viduriu. Bet kazkiap nusprendziau taip palikt, ko noretusi man tai daugiau vietos kaireje puseje, o tu kaip tik kirptum. Na pabandysiu dar ir kaip tu sakai smile.gif

Sea_, aciu. Tavosios nuotraukos man patinka. Labai grazi mergaite smile.gif Del spalvu - siandien rinkciausi antraja nuotrauka - joje spalvos svelnesnes, tik gal vos vos geltonos daugoka. vos vos. Ir gal truputi kontrasto prideciau - vos vos. Bet visumoj saunus darbai smile.gif

Bitele, man neuzkliuvo tas McDonaldas - toks supuvusio kapitalizmo vejukas, zydinciame komunizme biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Smiltis, VVVV, Wyshnia wub.gif
VVVV paklode zydra ,kaip, kad nuotraukose 4u.gif
Atsakyti
Po lietaus aguonų lauke smile.gif

user posted image
Atsakyti
Laba laba, mieli kolegos mirksiukas.gif

žinot, šiandien sumąsčiau, kad trūksta man spyrio į minkštą vietą, kad daugiau fotkinčiau biggrin.gif
taip kad labai noriu dažniau pas jus vaidentis ir dalyvauti, ar priimsit? ax.gif
Atsakyti
user posted image
pradejau gyvunija fotografuoti.. unsure.gif
kaip jum bandymas g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labai jau suniukas norejo "atsiristi" bigsmile.gif

==

inc
, junkis! bigsmile.gif

Bite maja thumbup.gif del spalvu, kitkas unsure.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 04, 18:44)
WESTA jei jau suzinojai, pasidalink info

QUOTE(westa @ 2008 07 04, 18:47)
schmoll.gif nesužinojau, kai tik prisiminsiu, būtinai parašysiu  mirksiukas.gif

Ko vargstat? manes prasykit smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 07 05, 20:07)
Ca-  girl, nuostabi vaikučio foto.
Mano bandymai unsure.gif

Man del kokybes ner pretenziju, bet net jos beveik nematau... nu mat tie katinai be plauku.... neduok dieve schmoll.gif kaip naujagimiai ziurkiukai... sory..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 06 liepos 2008 - 21:10