Grizo senbuves tai vos speju skaityt ir ziurinet nuotraukas
Sveikinu ND nugaletoja lauksim temos patvirtinimo.. Saldu?
Noriu kritikos, komentaru
...Keliam bures....
(dejau film grain bet nelabai man jis cia jauciasi tik gal sharp'o per daug ant vandens pavirsiaus )
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 05, 08:56)
Oi Wyshniuks, koks mielas kadras Tai cia tavo mazasis su vvvv grazuolyte??
Vienas portretukas seimos albumui ir kritikai
mhm cia musu lialkos tokia grazi pora butu
del kadro kaip visad kokybiskai. labai veidukas sviesus, nors sviesa eina is sono..
grazi emocija man tik kairej visgi ta erdve neatlieka funkciju. jei daryciau savo seimos albumui tai zinoma tokia ir palikciau, nes man patinka toks formatas standartinis albume.. o va jei siaip zaisciau su foto viska ipinciau i kvadrata bet cia tik as
ech auga grazuoliukas akyse..
QUOTE(sayonara @ 2008 07 05, 09:36)
dar vieną foto iš eksperimentų su žuvies akimi metu. pastaboms, komentarams.
dievinu tokius kadrus.. tas kontarstas ypac zavesio priduoda. tokia fotogeniska aplinka, personazai.. toks ne LT kadras. kaip jau rasiau - jega!
neturiu ka kritikuot, isidejau prie megstamu..
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 05, 18:11)
as desini miska visa nukirpciau, kad nebutu istestas kadras nenaturaliai ir pagrindinis akcentas jachta nebutu centre..
plius pakontrastinciau, ypac juoda spalva kadre patamsinciau ir zinoma graziau ziuretusi didele foto.. tiek smulkiu detaliu kurios dabar sunkiai iziurimos
bite maja <..>Город-герой <...>
O man visgi nesinori cia matyt McDonald'o ir Lenino alkunes norisi, gal didingiau atrodytu
Dovute Pirmojoj noretusi pasisukt i desine t.y. nukirpt gabaliuka kaires ir akmenukams daugiau erdves i desine ir virsu duoti....
sayonara <..>iš eksperimentų su žuvies akimi metu <...>
Nu idomiai atrodo gal tik kirpciau truputuka desines kad tie zmones neatitrauktu demesio nuo merginos su dviraciu..
Wyshniuko foto neatsizvelgiant i tai, kad man atrodo tobulos poroje noreciau, kaip statybininko zmona, sienas "patiesint" (Ausriuko ir vaikiuku su kaciuku)
VVVVV, taip geriau?
O man visgi nesinori cia matyt McDonald'o ir Lenino alkunes norisi, gal didingiau atrodytu
Dovute Pirmojoj noretusi pasisukt i desine t.y. nukirpt gabaliuka kaires ir akmenukams daugiau erdves i desine ir virsu duoti....
sayonara <..>iš eksperimentų su žuvies akimi metu <...>
Nu idomiai atrodo gal tik kirpciau truputuka desines kad tie zmones neatitrauktu demesio nuo merginos su dviraciu..
Wyshniuko foto neatsizvelgiant i tai, kad man atrodo tobulos poroje noreciau, kaip statybininko zmona, sienas "patiesint" (Ausriuko ir vaikiuku su kaciuku)
VVVVV, taip geriau?
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 05, 18:45)
man asmeniskai per daug apkirpai..
as kirpciau tik medzius desinej ir palikciau visa kita kad jachta butu kaip buvus desiniam kampe..
mazdaug taip.
plius siek tiek pakontarstinau, bet bijau tai daryt su svetimom foto nes monitorius gali klaidingai rodyt..
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 05, 20:03)
as kirpciau tik medzius desinej ir palikciau visa kita kad jachta butu kaip buvus desiniam kampe..
A cia taip gerai, kad beveik nelieka jachtai kur plaukt? As vis stengiuosi palikt vietos " i prieki"
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 05, 19:07)
A cia taip gerai, kad beveik nelieka jachtai kur plaukt? As vis stengiuosi palikt vietos " i prieki"
as tai ziuriu visuma.. kad butu grazu
galima interpretuot kad jachta grizta i uosta, o ne isplaukia..
reikia ziureti kaip ziurisi, o ne visada kur plaukia, IMO (kaip kazkas sakydavo senais gerais laikais )
Pabandysiu pakomentuot, tik kai toks kiekis foto, šiek tiek sunkoka
Bitesmajos katukas, emocijos liuks, bet kai tokie maži fragmentai suklijuoti, man jau per daug suspausta ir per daug visko, svarbiausi momentai paskęsta bendram fone .
Mielka, tavo portretas (jei tai galima pavadinti portretu), visai nepatinka nei veido, nei gėlės normaliai nesimato
Wyshnios šeimos albumams, pirma labai patinka, tokia lyg vaikai ir pozuoja, bet labai jau atsipūtę, neįsitempę, fainai, antras portretukas man kiek per šviesus, norėtųsi daugiau pustonių, bet gal čia mano kompas taip negerai man dar rodo O trečioj nepatinka vis tik kad vaikiukas per vidury, aš turbūt kirpčiau kiek kairės
Grethen, gražus dangus pirma foto visai įdomi būtų, tik gal kadravimo kitokio norėtųsi, o antra tai , na tiesiog dangus ir viskas
Ca-girl, čia ant palangės berniukas jau kirpta foto kaip suprantu Nežinau kažkaip lyg šiek tiek kitokio kadravimo norėtųsi, lyg griūna, lyg ne, bet mano akiai nėra idealus variantas O šiaip tikrai tokia liūdna nuotraukytė, ar jis ten liūdėjo ko, ar šiaip tokia nuotaika išėjo
Degute, kažkaip taviškės foto man labai lėtai užsikrauna, lauki, lauki, būna ir pabosta Kur du, trečias nereikalingas, šiek tiek paskęsta sraigė bendram fone Bet šiaip faina visai O vat džinsinis sraigiukas tai labai
Stebuklės sraigės gražios spalvos
Dovute, iš taviškių nė viena neužkabino, pirmoj mergaitę šakos užstoja, o trečioj taip jau negailestingai nukirpta
Westa, kėdžių man viršaus per daug, ir labai jau daug šarpo turbūt, net akys bijo
Bitesmajos katukas, emocijos liuks, bet kai tokie maži fragmentai suklijuoti, man jau per daug suspausta ir per daug visko, svarbiausi momentai paskęsta bendram fone .
Mielka, tavo portretas (jei tai galima pavadinti portretu), visai nepatinka nei veido, nei gėlės normaliai nesimato
Wyshnios šeimos albumams, pirma labai patinka, tokia lyg vaikai ir pozuoja, bet labai jau atsipūtę, neįsitempę, fainai, antras portretukas man kiek per šviesus, norėtųsi daugiau pustonių, bet gal čia mano kompas taip negerai man dar rodo O trečioj nepatinka vis tik kad vaikiukas per vidury, aš turbūt kirpčiau kiek kairės
Grethen, gražus dangus pirma foto visai įdomi būtų, tik gal kadravimo kitokio norėtųsi, o antra tai , na tiesiog dangus ir viskas
Ca-girl, čia ant palangės berniukas jau kirpta foto kaip suprantu Nežinau kažkaip lyg šiek tiek kitokio kadravimo norėtųsi, lyg griūna, lyg ne, bet mano akiai nėra idealus variantas O šiaip tikrai tokia liūdna nuotraukytė, ar jis ten liūdėjo ko, ar šiaip tokia nuotaika išėjo
Degute, kažkaip taviškės foto man labai lėtai užsikrauna, lauki, lauki, būna ir pabosta Kur du, trečias nereikalingas, šiek tiek paskęsta sraigė bendram fone Bet šiaip faina visai O vat džinsinis sraigiukas tai labai
Stebuklės sraigės gražios spalvos
Dovute, iš taviškių nė viena neužkabino, pirmoj mergaitę šakos užstoja, o trečioj taip jau negailestingai nukirpta
Westa, kėdžių man viršaus per daug, ir labai jau daug šarpo turbūt, net akys bijo
Opa, tavo berniuko apkirptas variantas, daug geriau, šiuo atveju atspindys tik apkrauna foto, nieko teigiamo jai nepridėdamas
O vat krosintos vaikiuko Degutės foto, man nelabai Kažkaip jau perdaug žalia viskas Bet čia kaip suprantu rodai kas ir pačiai nepatinka Ir antroj kadravimas visai nepatinka ir dar vaikiuko veidas uždengtas nepatinka
Fotolamos minimalistinės foto man labai Dėl rėmelio tai kaip ir be nuomonės, nes nemėgstu aš jų dar kol kas. Vienintelis kurį suprantu tai kokių trijų mm baltas rėmelis, kuris paparastai būna ir atspausdinus foto
Westos Klaipėdos fragmentas aplamai patinka, tik vėl gi čia šarpo per daug ir šiuo atveju centrinė kompozzicija man nelabai
sayonaros paauglės foto labai patinka, puikiai parodyta emocija ir nežinau kodėl , bet man ji visai nedepresyvi, gerai atrodytų kokioj serijoj apie paauglių gyvenimą
Wyshnios zoo, puiki idėja, geras pateikimas, pačios nuotraukytės su šiokiais tokiais trūkumėliais, kuriuos jau rašė, bet aplamai man patinka labai Ta kur pakreiptas horizontas man daug labiau patinka nei būtų tiesus, nes suteikia nuotraukai dinamikos ir taisyklės sulaužymas šiuo atveju pasiteisina man
Vvvvv, mergytės portretas su nenukirptu viršugalviu man daug daug geriau ranka netrukdo, bet kirpčiau apačios dar ir dešinės. Nežinau kodėl bet norisi man mažiau erdvės šiuo atveju, gal tas žaislas nelabai čia reikalingas . Ir šešėlis čia šiek tiek per griežta linija veiduką padalina, reikėtų šiek tiek sušvelninti jį
Bitės majos Minskas, labai įdomiai čia mums jį parodei Labai patinka
Dovute, pirmam šios temos psl. yra nuoroda į blogą mūsų, paieškok, ten tikrai daug informacijos yra apie kompoziciją,portretus, nu ir šiaip labai daug naudingos info. Gal padės parodyti įdomesnių foto nei kėlei dabar
Papildyta:
gražumėlis labai
irgi labai
Šiaip faina, šiek tiek per daug man gal visko čia Bet geriausiai patinka dryžiai ant langinių ir sarafano
o kuom tau pačiai ši foto įdomi
Elina, katinai- spalvos gražios, kokybė , nu bet su kompozicija bėda
O vat krosintos vaikiuko Degutės foto, man nelabai Kažkaip jau perdaug žalia viskas Bet čia kaip suprantu rodai kas ir pačiai nepatinka Ir antroj kadravimas visai nepatinka ir dar vaikiuko veidas uždengtas nepatinka
Fotolamos minimalistinės foto man labai Dėl rėmelio tai kaip ir be nuomonės, nes nemėgstu aš jų dar kol kas. Vienintelis kurį suprantu tai kokių trijų mm baltas rėmelis, kuris paparastai būna ir atspausdinus foto
Westos Klaipėdos fragmentas aplamai patinka, tik vėl gi čia šarpo per daug ir šiuo atveju centrinė kompozzicija man nelabai
sayonaros paauglės foto labai patinka, puikiai parodyta emocija ir nežinau kodėl , bet man ji visai nedepresyvi, gerai atrodytų kokioj serijoj apie paauglių gyvenimą
Wyshnios zoo, puiki idėja, geras pateikimas, pačios nuotraukytės su šiokiais tokiais trūkumėliais, kuriuos jau rašė, bet aplamai man patinka labai Ta kur pakreiptas horizontas man daug labiau patinka nei būtų tiesus, nes suteikia nuotraukai dinamikos ir taisyklės sulaužymas šiuo atveju pasiteisina man
Vvvvv, mergytės portretas su nenukirptu viršugalviu man daug daug geriau ranka netrukdo, bet kirpčiau apačios dar ir dešinės. Nežinau kodėl bet norisi man mažiau erdvės šiuo atveju, gal tas žaislas nelabai čia reikalingas . Ir šešėlis čia šiek tiek per griežta linija veiduką padalina, reikėtų šiek tiek sušvelninti jį
Bitės majos Minskas, labai įdomiai čia mums jį parodei Labai patinka
Dovute, pirmam šios temos psl. yra nuoroda į blogą mūsų, paieškok, ten tikrai daug informacijos yra apie kompoziciją,portretus, nu ir šiaip labai daug naudingos info. Gal padės parodyti įdomesnių foto nei kėlei dabar
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 23:34)
gražumėlis labai
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 05, 09:56)
irgi labai
QUOTE(sayonara @ 2008 07 05, 10:36)
dar vieną foto iš eksperimentų su žuvies akimi metu. pastaboms, komentarams.
Šiaip faina, šiek tiek per daug man gal visko čia Bet geriausiai patinka dryžiai ant langinių ir sarafano
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 05, 19:11)
...Keliam bures....
o kuom tau pačiai ši foto įdomi
Elina, katinai- spalvos gražios, kokybė , nu bet su kompozicija bėda
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 05, 20:25)
dekui kad nepatingejai tiek daug foto pakomentuoti ir taip issamiai
as nuosirdziai tada irgi apsiginsiu
del apacios - nekirpsiu, nes pabandziau ir vaikas liko nuogas mamom visai shokas cia esanciom butu ir siaip akis man pagrindinis akcentas, tad nukirpus apacia, ji tampa tiesiai per viduri..
del desines - siek tiek dar pakirpau.. vis bandau suprast ar man patinka niekaip neapsisprendziu kaip daryt.. labai sudetingas kompoziciskai man sitas kadras.. nesuprantu
del zaislo hm.. nooooriu palikti jis man taip patinka
o va kontarsto ant veido - specialiai toki dariau, kad vos matytusi akis. man si vieta labiausiai patinka sioje foto
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 05, 18:49)
Laba diena ,
tai kai paskelbsi temą, tada pradėsie ir dirbt Norėtųsi kad tai būtų padaryta kuo greičiau, nes laikas eina. Taip irgi negalima daryt
tai kai paskelbsi temą, tada pradėsie ir dirbt Norėtųsi kad tai būtų padaryta kuo greičiau, nes laikas eina. Taip irgi negalima daryt
Atėjau su viltim, kad už mane jau nuspręsta, o pasirodo vis tiek aš atsakinga.
Tuomet ND tema šį kartą "Saldu". Kad nekiltų jokių neaiškumų, gal tebūnie ji tokia daugiau techniška, ne interpretacinė (na, kad vieni nefotografuotų cukraus, kiti įsimylėjusios triušių porelės)? Nors gal taip įdomiau būtų...
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 05, 21:51)
del apacios - nekirpsiu, nes pabandziau ir vaikas liko nuogas mamom visai shokas cia esanciom butu
net nulėkiau pažiūrėt kelis pasl. atgal Ale tikrai, o man nė į galvą toks dalykas neatėjo
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 05, 21:57)
Tuomet ND tema šį kartą "Saldu". Kad nekiltų jokių neaiškumų, gal tebūnie ji tokia daugiau techniška, ne interpretacinė (na, kad vieni nefotografuotų cukraus, kiti įsimylėjusios triušių porelės)? Nors gal taip įdomiau būtų...
nu va , pagaliau