Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea_, siulau ten pat ir Peppi nuotraukas paziuret - paskutines tikrai puikios, ir akivaizdu, kaip tobuleja 4u.gif
Saunuoles merginos, taip ir toliau!
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 01, 11:01)
Sea_, siulau ten pat ir Peppi nuotraukas paziuret - paskutines tikrai puikios, ir akivaizdu, kaip tobuleja 4u.gif
Saunuoles merginos, taip ir toliau!

Perziurejau ir peppi nuotraukas thumbup.gif Visu perziurejau, bet avytess paliko didziausia ispudi 4u.gif
Dar pastebejau,kad daug nezinomu nicku siulo paslaugas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 01 liepos 2008 - 19:10
Man Avytess is ten esanciu - visgi be konkurencijos... Ir dauguma tokiu, kurias as ant sienos pasikabinciau su dideliu malonumu.

Sea_, labai grazus dangus, puikios spalvos...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 01, 18:02)
parodysiu, nes labai norisi kritikos smile.gif

vaiku foto su uzslepta mintim thumbup.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 07 01, 19:55)
be komentaru doh.gif

?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 01, 18:59)
Pasicekavinau ir as paslaugu temoje ax.gif

Man labai idomu, kaip Avytess isgauna tokias spalvas? Nuotraukos nuostabios wub.gif Jei uzklysi cia, pasidalink prasau 4u.gif

as ne Avytes, t.y. ne Elze bet butent ja ir paminejau paskutiniame anos temos psl.. kalbedama apie foto pajautima.
manau ji nepasakys kaip kiekvienai foto isgauna kazkoki konkretu atspalvi, nes tai neimanoma, ji tai ji daro instinktyviai ir tiesiog is sirdies.. ji jaucia kas yra gyva smile.gif
bent jau as manau kad tai nepaaiskinama, bet zinoma negaliu kalbeti uz ja smile.gif gal ji mano ir kitaip smile.gif
Atsakyti
kad avytess daug i juosta fotografuoja, plius krossina, kiek zinau, nemazai, tai is ten tokios ir spalvos.

nu ir as ta proga paslaugu skyreliu pasidomejau biggrin.gif - siaip tai kai kuriom tai tik pavydziu drasos, as be avytess (ar bent kzk panasaus) lygio nedrisciau taip reklamuotis. nors niekada nesakyk niekada. matyt, gal plati ta rinka, paklausa dabar nemaza, ispopuliarejo paskutiniu metu tos fotosesijos, tai ir pasiula matyt atsiranda
Atsakyti
grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solar: 01 liepos 2008 - 19:49
sea, man dangus tai savaime gal ir idomus, bet kad nufotografuota butu kzk ypatingai tai ne. tiesiog pagauto dangaus nuotrauka kaip ir tukstanciai panasiu. nezinau, as siandien kzk kritiskai nusiteikusi doh.gif , bet tikrai nenoriu nieko uzgauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 01, 15:13)
O kad negauciau velniu kad ne i tema, tai nuotrauka kritikai smile.gif Man asmeniskai iki visiskai gero kadro truksta tik pakeist kede sita i kokia pinta supama kresla...
Pitariu Zuzu ir Smilciai smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 07 01, 15:51)
Aš dėstydama susidūriau su lietuviškais terminais, tai pradžioj nusišaut norėjosi - šaukinys, podėlis, tinkinti, vaizduoklis ir pan.. Ir kai žmonės skundžiasi, kad nesupranta angliškų terminų, tai aš jiems kaip pvz pasakau "tinkinti", ir klausiu, ar lietuviškai geriau biggrin.gif
A tai kas tas yra tinkinti ir podelis? blink.gif pirma kart girdziu, net smalsu apsidare..

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 01, 17:23)
"ji kantriai lauke savojo ziedelio"
Man patinka ideja, supratus kas kaip ir kodel, atkreipi demesio i daug dalyku, pvz mergaites sukryziuotus pirstelius smile.gif
Atsakyti
prabalsavau ND, raginu ir kitus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 01, 11:46)
as ne Avytes, t.y. ne Elze bet butent ja ir paminejau paskutiniame anos temos psl.. kalbedama apie foto pajautima.
manau ji nepasakys kaip kiekvienai foto isgauna kazkoki konkretu atspalvi, nes tai neimanoma, ji tai ji daro instinktyviai ir tiesiog is sirdies.. ji jaucia kas yra gyva smile.gif
bent jau as manau kad tai nepaaiskinama, bet zinoma negaliu kalbeti uz ja smile.gif gal ji mano ir kitaip smile.gif

na man idomu techniskai kaip ji tai padaro, nes netikiu ,kad iamzinus momenta jis is kart tokiu svelniu pasteliniu spalvu buna g.gif
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 01, 11:47)
kad avytess daug i juosta fotografuoja, plius krossina, kiek zinau, nemazai, tai is ten tokios ir spalvos.

Aaisku,aciu 4u.gif man labai idomu buvo kaip tai daroma
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 01, 11:51)
sea, man dangus tai savaime gal ir idomus, bet kad nufotografuota butu kzk ypatingai tai ne. tiesiog pagauto dangaus nuotrauka kaip ir tukstanciai panasiu. nezinau, as siandien kzk kritiskai nusiteikusi doh.gif , bet tikrai nenoriu nieko uzgauti mirksiukas.gif

viskas gerai,as tik siaip idejau,zinau,kad nieko ypatingo biggrin.gif
Atsakyti
dekui, isvaziuojam sestadieni i Portugalija, nakvosim kempinguose ir kelsimes anksti - puikios salygos peizazams biggrin.gif tikiuosi parsivezti kazka grazaus smile.gif isigijau atminties kaupikli tad korteles neribos manes bigsmile.gif

avytess fotografuoja vien i juostele mirksiukas.gif is ten ir spalvos smile.gif

grizusi jungsiuos i namu darbus ax.gif

del skelbimu temos - mano poziuris toks - skelbiuosi daugiau praktikos tikslais, fotografuodamas savo vaika niekad nepatirsi kas yra tikra fotosesija kai turi susibendrauti su nepazistamu vaiku, su juo buti, fotografuoti ji, veliau sedeti ir su padidintu atsakomybes jausmu tvarkyti nuotraukas...mano manymu pvz. 200 litu siais laikais jau ne pinigai...na o nuotraukos savuose namuose o ne fotostudijoje turi isliekamaja verte, zmones auga, keiciasi, persikrausto...veliau atsivercia nuotraukas ir prisimena - va gyvenome ten, paziurek kokios sienos piestukais apipaisytos rolleyes.gif nesakau, kad studijines foto blogos, jas fotografuodamas mokaisi panaudoti tinkama sviesa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 01 liepos 2008 - 20:23