Sea_, siulau ten pat ir Peppi nuotraukas paziuret - paskutines tikrai puikios, ir akivaizdu, kaip tobuleja
Saunuoles merginos, taip ir toliau!
Papildyta:
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 01, 11:01)
Sea_, siulau ten pat ir Peppi nuotraukas paziuret - paskutines tikrai puikios, ir akivaizdu, kaip tobuleja
Perziurejau ir peppi nuotraukas Visu perziurejau, bet avytess paliko didziausia ispudi
Dar pastebejau,kad daug nezinomu nicku siulo paslaugas
Man Avytess is ten esanciu - visgi be konkurencijos... Ir dauguma tokiu, kurias as ant sienos pasikabinciau su dideliu malonumu.
Sea_, labai grazus dangus, puikios spalvos...
Sea_, labai grazus dangus, puikios spalvos...
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 01, 18:59)
Pasicekavinau ir as paslaugu temoje
Man labai idomu, kaip Avytess isgauna tokias spalvas? Nuotraukos nuostabios Jei uzklysi cia, pasidalink prasau
Man labai idomu, kaip Avytess isgauna tokias spalvas? Nuotraukos nuostabios Jei uzklysi cia, pasidalink prasau
as ne Avytes, t.y. ne Elze bet butent ja ir paminejau paskutiniame anos temos psl.. kalbedama apie foto pajautima.
manau ji nepasakys kaip kiekvienai foto isgauna kazkoki konkretu atspalvi, nes tai neimanoma, ji tai ji daro instinktyviai ir tiesiog is sirdies.. ji jaucia kas yra gyva
bent jau as manau kad tai nepaaiskinama, bet zinoma negaliu kalbeti uz ja gal ji mano ir kitaip
kad avytess daug i juosta fotografuoja, plius krossina, kiek zinau, nemazai, tai is ten tokios ir spalvos.
nu ir as ta proga paslaugu skyreliu pasidomejau - siaip tai kai kuriom tai tik pavydziu drasos, as be avytess (ar bent kzk panasaus) lygio nedrisciau taip reklamuotis. nors niekada nesakyk niekada. matyt, gal plati ta rinka, paklausa dabar nemaza, ispopuliarejo paskutiniu metu tos fotosesijos, tai ir pasiula matyt atsiranda
nu ir as ta proga paslaugu skyreliu pasidomejau - siaip tai kai kuriom tai tik pavydziu drasos, as be avytess (ar bent kzk panasaus) lygio nedrisciau taip reklamuotis. nors niekada nesakyk niekada. matyt, gal plati ta rinka, paklausa dabar nemaza, ispopuliarejo paskutiniu metu tos fotosesijos, tai ir pasiula matyt atsiranda
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 01, 15:13)
O kad negauciau velniu kad ne i tema, tai nuotrauka kritikai Man asmeniskai iki visiskai gero kadro truksta tik pakeist kede sita i kokia pinta supama kresla...
Pitariu Zuzu ir Smilciai QUOTE(Degutė @ 2008 07 01, 15:51)
Aš dėstydama susidūriau su lietuviškais terminais, tai pradžioj nusišaut norėjosi - šaukinys, podėlis, tinkinti, vaizduoklis ir pan.. Ir kai žmonės skundžiasi, kad nesupranta angliškų terminų, tai aš jiems kaip pvz pasakau "tinkinti", ir klausiu, ar lietuviškai geriau
A tai kas tas yra tinkinti ir podelis? pirma kart girdziu, net smalsu apsidare..QUOTE(vvvvv @ 2008 07 01, 17:23)
"ji kantriai lauke savojo ziedelio"
Man patinka ideja, supratus kas kaip ir kodel, atkreipi demesio i daug dalyku, pvz mergaites sukryziuotus pirstelius QUOTE(vvvvv @ 2008 07 01, 11:46)
as ne Avytes, t.y. ne Elze bet butent ja ir paminejau paskutiniame anos temos psl.. kalbedama apie foto pajautima.
manau ji nepasakys kaip kiekvienai foto isgauna kazkoki konkretu atspalvi, nes tai neimanoma, ji tai ji daro instinktyviai ir tiesiog is sirdies.. ji jaucia kas yra gyva
bent jau as manau kad tai nepaaiskinama, bet zinoma negaliu kalbeti uz ja gal ji mano ir kitaip
na man idomu techniskai kaip ji tai padaro, nes netikiu ,kad iamzinus momenta jis is kart tokiu svelniu pasteliniu spalvu buna
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 01, 11:47)
kad avytess daug i juosta fotografuoja, plius krossina, kiek zinau, nemazai, tai is ten tokios ir spalvos.
Aaisku,aciu man labai idomu buvo kaip tai daroma
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 01, 11:51)
sea, man dangus tai savaime gal ir idomus, bet kad nufotografuota butu kzk ypatingai tai ne. tiesiog pagauto dangaus nuotrauka kaip ir tukstanciai panasiu. nezinau, as siandien kzk kritiskai nusiteikusi , bet tikrai nenoriu nieko uzgauti
viskas gerai,as tik siaip idejau,zinau,kad nieko ypatingo
dekui, isvaziuojam sestadieni i Portugalija, nakvosim kempinguose ir kelsimes anksti - puikios salygos peizazams tikiuosi parsivezti kazka grazaus isigijau atminties kaupikli tad korteles neribos manes
avytess fotografuoja vien i juostele is ten ir spalvos
grizusi jungsiuos i namu darbus
del skelbimu temos - mano poziuris toks - skelbiuosi daugiau praktikos tikslais, fotografuodamas savo vaika niekad nepatirsi kas yra tikra fotosesija kai turi susibendrauti su nepazistamu vaiku, su juo buti, fotografuoti ji, veliau sedeti ir su padidintu atsakomybes jausmu tvarkyti nuotraukas...mano manymu pvz. 200 litu siais laikais jau ne pinigai...na o nuotraukos savuose namuose o ne fotostudijoje turi isliekamaja verte, zmones auga, keiciasi, persikrausto...veliau atsivercia nuotraukas ir prisimena - va gyvenome ten, paziurek kokios sienos piestukais apipaisytos nesakau, kad studijines foto blogos, jas fotografuodamas mokaisi panaudoti tinkama sviesa...
avytess fotografuoja vien i juostele is ten ir spalvos
grizusi jungsiuos i namu darbus
del skelbimu temos - mano poziuris toks - skelbiuosi daugiau praktikos tikslais, fotografuodamas savo vaika niekad nepatirsi kas yra tikra fotosesija kai turi susibendrauti su nepazistamu vaiku, su juo buti, fotografuoti ji, veliau sedeti ir su padidintu atsakomybes jausmu tvarkyti nuotraukas...mano manymu pvz. 200 litu siais laikais jau ne pinigai...na o nuotraukos savuose namuose o ne fotostudijoje turi isliekamaja verte, zmones auga, keiciasi, persikrausto...veliau atsivercia nuotraukas ir prisimena - va gyvenome ten, paziurek kokios sienos piestukais apipaisytos nesakau, kad studijines foto blogos, jas fotografuodamas mokaisi panaudoti tinkama sviesa...