QUOTE(Grethenn @ 2008 07 04, 15:19)
Kaip miela..tokios nuotraukos vaikui i albuma, prisiminimas apie zoologijos soda
jau vien ideja verta pagyrimo! labai saunus pateikimas
o jei apie pacias nuotraukas, (labai pasikabinesiu nors is esmes tai viskas gerai)
pirmojoj noretus daugiau desinio dramblio, apatinej dramblio galva man per daug apkarpyta
o raganosiai man per sviesus, gal jie tokie ir buvo
bet kad net smelis man toks isblukes atrodo
Na butent del tu tavo isvardintu priezasciu noriu perfotografuoti dramblius. Kol kas paliksiu taip, kaip yra (seimos albume svarbiausia prisiminimas), bet is esmes noreciau daugiau panoramines dvieju drambliu nuotraukos (si kart niekaip neisejo taip nufotografuot - gaila ne mes vieni ten buvom, vis koks zmogelis pasimaisydavo). Na ir daugiau noretusi ivaitesniu ju nuotrauku. Aciu uz nuomone
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 16:29)
man labai zaismingos, vaikiskos ir mielos foto.
apie kazkoki horizonta ziuredama i tokias foto ne nesusimastau, nes matyt veiksmas ir emocija uzgozia viska
siuo atveju horizontai, spalvos, rakursai tik padidina zaisminguma ir dar labiau papuosia vaiko albuma.
Aciu vvvvv, smagu, kad matai taip, kaip as matau. Nors ta su pakreipta su raganosiais viena geriausiu man, nes beveik isejo nufotografuoti, kad nei dangus per daug nepersviestas ir visi kas ant zemes ne per tamsus, o ir kompoziciskai ji man patinka
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 04, 17:28)
Wyshniuko zoo nuotraukos labai zaizmingos, labai graziai pateiktos kaip kazkas jau pastebejo
Aciu californiagirl, na pamatysi, ikelsiu kada tokia, kad ir kritikos is tavo puses sulaukciau
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 04, 17:58)
Labiausiai patiko saldi pirma drambliskai meili nuotrauka.
Aciu, na va, o as ja perfotografuot noriu... Ech, gal nera taip blogai
QUOTE(bite maja @ 2008 07 04, 18:07)
patinka
. tik dramblių foto man wyshniaus ranka maišo. o kur su raganosiai tai labai faina. čia su kokiu objektyvu fotkinai?
Aciu Bitele, fotkinau su dviem: 17-40 ir 70-200
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 18:22)
niu gerai idedu su galva
ikalbejot
Man antrasis variantas geresnis, nors vistiek kazkas dar ne taip. Nepasakysiu, kad ranka man kliuvo, bet kazkaip kitaip kadruot noreciau. Nezinau
QUOTE(Dovute @ 2008 07 04, 21:57)
ir dar vienas klausimėlis, jei dangus per šviesus, gal eina su photoshop'u patamsint
eina, jei nera persviestas
Sayonara, ziurejau ziurejau, vis tik duris tavojoj nuotraukoj kirpciau iki rankenos. Pasibandziau ir man taip maziau tos durys demesi atitraukia nuo pagrindinio objekto
Del zuviaakio... As placiakampio neprisijaukinu niekaip, o apie ta tai net bijociau pagalvot
Papildyta:
Bitele, patinka Minskas, patinka, kaip suklijavai, patinka toks atspalvis senove atsiduodantis, jei ne McDonaldas, pagalvociau, kad 20 metu atgal fotografuota
A tu irgi nuotraukas klijuot pradejai?
Papildyta:
Ir dar viena nuotrauka nuo manes - aciu vvvvv uz pagalba - jei priims, eisiu pas ja PS pamoku
...Ji zaistu su kaciuku, Jis zaistu su Ja...