Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 19:22)
niu gerai idedu su galva biggrin.gif ikalbejot biggrin.gif

šis variantas geresnis, bet ranka vis tiek... tongue.gif o spalvota nebūtų geriau?

Город-герой
user posted image
Atsakyti
Turiu klausimą visoms/visiems: ar nesiruošiate važiuoti į Kernavę, į gyvosios archeologijos dienas?
Atsakyti
dar pora nuotraukėlių. Aišku iki jūsų dar toli, bet vis stengiuosi blush2.gif ir dar vienas klausimėlis, jei dangus per šviesus, gal eina su photoshop'u patamsint blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
fotolama - as - gal. bet mano prioritetas - Baltica - maziau vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 04, 15:19)
Kaip miela..tokios nuotraukos vaikui i albuma, prisiminimas apie zoologijos soda  wub.gif  jau vien ideja verta pagyrimo! labai saunus pateikimas smile.gif
o jei apie pacias nuotraukas, (labai pasikabinesiu nors is esmes tai viskas gerai)
pirmojoj noretus daugiau desinio dramblio, apatinej dramblio galva man per daug apkarpyta
o raganosiai man per sviesus, gal jie tokie ir buvo smile.gif bet kad net smelis man toks isblukes atrodo

Na butent del tu tavo isvardintu priezasciu noriu perfotografuoti dramblius. Kol kas paliksiu taip, kaip yra (seimos albume svarbiausia prisiminimas), bet is esmes noreciau daugiau panoramines dvieju drambliu nuotraukos (si kart niekaip neisejo taip nufotografuot - gaila ne mes vieni ten buvom, vis koks zmogelis pasimaisydavo). Na ir daugiau noretusi ivaitesniu ju nuotrauku. Aciu uz nuomone 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 16:29)
man labai zaismingos, vaikiskos ir mielos foto.
apie kazkoki horizonta ziuredama i tokias foto ne nesusimastau, nes matyt veiksmas ir emocija uzgozia viska smile.gif siuo atveju horizontai, spalvos, rakursai tik padidina zaisminguma ir dar labiau papuosia vaiko albuma.

Aciu vvvvv, smagu, kad matai taip, kaip as matau. Nors ta su pakreipta su raganosiais viena geriausiu man, nes beveik isejo nufotografuoti, kad nei dangus per daug nepersviestas ir visi kas ant zemes ne per tamsus, o ir kompoziciskai ji man patinka smile.gif

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 04, 17:28)
Wyshniuko zoo nuotraukos labai zaizmingos, labai graziai pateiktos kaip kazkas jau pastebejo thumbup.gif

Aciu californiagirl, na pamatysi, ikelsiu kada tokia, kad ir kritikos is tavo puses sulaukciau biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 07 04, 17:58)
Labiausiai patiko saldi pirma drambliskai meili nuotrauka. smile.gif

Aciu, na va, o as ja perfotografuot noriu... Ech, gal nera taip blogai g.gif biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 04, 18:07)
patinka  smile.gif . tik dramblių foto man wyshniaus ranka maišo. o kur su raganosiai tai labai faina. čia su kokiu objektyvu fotkinai?

Aciu Bitele, fotkinau su dviem: 17-40 ir 70-200 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 18:22)
niu gerai idedu su galva biggrin.gif ikalbejot biggrin.gif

Man antrasis variantas geresnis, nors vistiek kazkas dar ne taip. Nepasakysiu, kad ranka man kliuvo, bet kazkaip kitaip kadruot noreciau. Nezinau g.gif

QUOTE(Dovute @ 2008 07 04, 21:57)
ir dar vienas klausimėlis, jei dangus per šviesus, gal eina su photoshop'u patamsint blush2.gif

eina, jei nera persviestas smile.gif

Sayonara, ziurejau ziurejau, vis tik duris tavojoj nuotraukoj kirpciau iki rankenos. Pasibandziau ir man taip maziau tos durys demesi atitraukia nuo pagrindinio objekto 4u.gif Del zuviaakio... As placiakampio neprisijaukinu niekaip, o apie ta tai net bijociau pagalvot doh.gif
Papildyta:
Bitele, patinka Minskas, patinka, kaip suklijavai, patinka toks atspalvis senove atsiduodantis, jei ne McDonaldas, pagalvociau, kad 20 metu atgal fotografuota tongue.gif A tu irgi nuotraukas klijuot pradejai? biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar viena nuotrauka nuo manes - aciu vvvvv uz pagalba - jei priims, eisiu pas ja PS pamoku tongue.gif

...Ji zaistu su kaciuku, Jis zaistu su Ja...
user posted image
Atsakyti
Bite, nesikartosiu wink.gif zinai mano nuomone apie tarybini macdonalda thumbup.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 22:34)
Man antrasis variantas geresnis, nors vistiek kazkas dar ne taip. Nepasakysiu, kad ranka man kliuvo, bet kazkaip kitaip kadruot noreciau. Nezinau g.gif

Ir dar viena nuotrauka nuo manes - aciu vvvvv uz pagalba - jei priims, eisiu pas ja PS pamoku tongue.gif
...Ji zaistu su kaciuku, Jis zaistu su Ja...

oi nuotrauka wub.gif papuos mano dukrytes albuma!!!! wub.gif aciu!
(tik i mano monitoriu visa netelpa sad.gif )

o del pamoku zinok viena kad as cia esu silpniausiai is jusu ismananti PS jei ka wink.gif
Papildyta:

QUOTE(fotolama @ 2008 07 04, 21:44)
Turiu klausimą visoms/visiems: ar nesiruošiate važiuoti į Kernavę, į gyvosios archeologijos dienas?

as ne. nieko negirdejau nieko nezinau

QUOTE(Dovute @ 2008 07 04, 21:57)
dar pora nuotraukėlių. Aišku iki jūsų dar toli, bet vis stengiuosi blush2.gif ir dar vienas klausimėlis, jei dangus per šviesus, gal eina su photoshop'u patamsint blush2.gif

man abiejose erdve suspausta is virsaus, o i sona per daug jos.
o del foto jei buciau keliavus drauge su jumis manau sios foto man butu labai smagios smile.gif
dabar kai nekeliavau, akmuo nesukelia kazkokiu emociju, tik pagalvoju kad graziu akmenuku sioje zemeleje yra. o del vaikino, nelabai suprantu ar jis patenkintas ar nelabai patenkintas, kazkaip truksta aplinkos kad jo mina butu iprasminta ir prirista prie kazko, nes pati uz save nekalba..

Papildyta:

tiesa, Fotolama, man istrinti tavo foto kurias idejau su remeliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 04 liepos 2008 - 22:56
Oi Wyshniuks, koks mielas kadras wub.gif Tai cia tavo mazasis su vvvv grazuolyte??

As po July 4'th fejerverku...dar dabar viskas dunda.

Vienas portretukas seimos albumui ir kritikai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 07 04, 21:44)

jos jau šį savaitgalį? g.gif
aš gal visai atvažiuočiau, pvz., rytoj. man nuo namų netoli. t.y. nuo to Vilniaus pakraščio, kuriame gyvenu, Kernavė arčiausiai. manau, kad gal kai kas iš vilniečių prie manęs prisijungtų.
planuojat? parašyk į AŽ kontaktus, jei planuojat.

ačiū visiems už mano foto komentarus. tai iš mano kol kas pirmo ir vienintelio eksperimento su skolintu fish eye. patiko man labai tas objektyvas. dar turiu dvi neryškintas juosteles, kuriose yra su juo darytų kadrų. kada nors jį įsigysiu, bet kol kas net plačiakampio neturiu, o jo tikriausiai labiau reikia smile.gif

Stebukle, toje foto yra tik užfiksuota paauglystę pradedančios merginos emocija. nepozuota. ir tikrai nieko neigiamo ten jai nenutiko, nors nujaučiu, ką pagalvojai smile.gif
aš, prisipažinsiu, net nepagalvojau to, ką Tu pamatei. kitą kartą reikės atidžiau įsižiūrėti..

atsiprašau, kad kol kas nepakomentuoju kitų nuotraukų. tikrai pradėsiu netrukus, kai susivoksiu. 4u.gif
Papildyta:
dar vieną foto iš eksperimentų su žuvies akimi metu. pastaboms, komentarams.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 05 liepos 2008 - 09:28
QUOTE(sayonara @ 2008 07 05, 10:36)

Stebukle, toje foto yra tik užfiksuota paauglystę pradedančios merginos emocija. nepozuota. ir tikrai nieko neigiamo ten jai nenutiko, nors nujaučiu, ką pagalvojai smile.gif
aš, prisipažinsiu, net nepagalvojau to, ką Tu pamatei. kitą kartą reikės atidžiau įsižiūrėti..

Del paauglystes man minciu nekilo. Tik jei nepozuota, tada ok. Jei tai butu pozuota, tai tie akcentai kaip lele, o ne koks kitas zaislas, ta kuprine, ranku padetis... visa sudejus matau ka matau.... Bet nuotrauka tikrai labai stipri, ja pamacius pirma mintis ilo, "galetu iliustruot koki jaunimui straipsni", bet.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 05, 09:46)
Del paauglystes man minciu nekilo. Tik jei nepozuota, tada ok. Jei tai butu pozuota, tai tie akcentai kaip lele, o ne koks kitas zaislas, ta kuprine, ranku padetis... visa sudejus matau ka matau.... Bet nuotrauka tikrai labai stipri, ja pamacius pirma mintis ilo, "galetu iliustruot koki jaunimui straipsni", bet.... smile.gif

tikrai nepozuota. užsikaprizino panelė, susipyko su tėvais. buvom pas juos svečiuose sodyboje. antrame aukšte jų miegamasis. užsilipau ant lovos ir žiūriu, kad man detalės visai patinka, o ir dramą laužia garsiai su savim kalbėdama. va ir užfiksavau.. eilinė paauglystės scena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 05 liepos 2008 - 09:51
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 23:08)
o del pamoku zinok viena kad as cia esu silpniausiai is jusu ismananti PS jei ka wink.gif

Na man kol kas tikrai uzteks ir tavuju mirksiukas.gif Ziuriu ir netikiu, kad tokius dalykus imanoma padaryti schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 05, 08:56)
Oi Wyshniuks, koks mielas kadras wub.gif  Tai cia tavo mazasis su vvvv grazuolyte??

Vienas portretukas seimos albumui ir kritikai smile.gif

Aha, cia dar is atostogu Lt - tada mes ir susipazinom biggrin.gif
Parasyk prasau savo fotografijos nustatymu. Man vis niekaip neiseina nufotografuoti taip, kai veidas seselyje. Kaip matavai ekspozicija? Ar cia kokiam parke, ar nuo ko sviesa ant kairiosios veidelio puses krito? Man labai patinka sis portretas, tik.... plaukucius nukirpot? verysad.gif unsure.gif

Atsakyti
Laba diena ,

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 04, 13:26)
Aha, man irgi įdomu. Noriu fotografuoti...
Kovos su narkotikų būrys turbūt daug žino. wink.gif Juokauju.

tai kai paskelbsi temą, tada pradėsie ir dirbt smile.gif Norėtųsi kad tai būtų padaryta kuo greičiau, nes laikas eina. Taip irgi negalima daryt schmoll.gif
Atsakyti