Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 07 04, 00:28)
, užmiršau kaip su 80 tuku wb nusistatyt.. taip, kad ruošk servetėles  smile.gif

WESTA jei jau suzinojai, pasidalink info
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 18:37)

p.s. ji niekad nevaiksto susirisus kasyciu, nebent mama privercia smile.gif
sakau foto naturalios, neisgalvotos, ne karto nesakiau jai kaip jai reiketu papozuoti ar ka padaryti. as visa laika tylejau smile.gif

labai natūralu, kad nuotrauka kelia emocijas.. tai jau gerai.. tavo foto priskirčiau prie tų, kurios kelia skirtingas emocijas smile.gif.. pati tą žinai. yra nuotraukų į kurias pažvelgus emocija beveik aiški.. na kad ir paimkim tą pačią mergytę,tik surištom kasytėm ir besišypsančią.. emocijas galima nuspėt 99 proc.. tavojoj emocijos skirtingos.. gal ir gerai? smile.gif .. o kad jai pačiai patinka, ir toks buvo tikslas, tai ir super mirksiukas.gif ..

užmiršau zoosodą pakomentuot.. nu ką čia bepridursi.. noriu ten nuvažiuot smile.gif
Atsakyti

p.s. man visgi idomu buvo nuomone kaip apie portreta.. nezinant nei amziaus nei rysiu su fotografu, nei nieko nieko..
tiesiog del gal kliuvancios rankos, gal der virsugalvio, gal del degimu, gal del apskritai drastisko karpymo, gal del kompozicijos, gal del 100 kitu dalyku sad.gif bet ne del vaiko gyvenimo..

Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 04, 18:44)
WESTA jei jau suzinojai, pasidalink info

schmoll.gif nesužinojau, kai tik prisiminsiu, būtinai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 04, 14:34)
matyta kūdroje, bet gal kažkas nematė ar ne viską ten norėjo rašyti.
tad laukiu kritikos ir komentarų.

Idomus rakursas, bet sios nuotraukos emocijos as nesuprantu... matau tik viena bloga negera emocija, kurios nesakysiu, nes nemanau, kad tai noreta pavaizduot. Todel daugiau nekomentuosiu jos.

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 15:19)

Labiausiai patiko saldi pirma drambliskai meili nuotrauka. smile.gif
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 17:06)
sveiki, siandien ir as su vienu portretuku atejau smile.gif idomi nuomone smile.gif

Nepatinka nukirptas virsugalvis, kazkaip lyg norima vaizda pastumt zemyn, todel nukirpai taip atrodo. Reikejo modeliuko prasyt, kad veiduka kitaip laikytu. Kirpciau apacios, kad suknytes(bliuskutes) tik truputi matytusi arba visai nesimatytu. Poza taip, suaugusios, bet visos mes mazos norejom but dideles, kodel gi neturet tokios nuotraukos savo albume, kaip noreta greit uzaugt. Lupu neklonuociau specialiai, nes tai vaikas, lai islieka naturalumas.

pakomentavau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 04 liepos 2008 - 18:06
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 17:46)
p.s. man visgi idomu buvo nuomone kaip apie portreta.. nezinant nei amziaus nei rysiu su fotografu, nei nieko nieko..
tiesiog del gal kliuvancios rankos, gal der virsugalvio, gal del degimu, gal del apskritai drastisko karpymo, gal del kompozicijos, gal del 100 kitu dalyku sad.gif bet ne del vaiko gyvenimo..

As norejau apie tai parasyti, bet vakare... Dabar direktorius ilgai prie kompiuterio uzsibut neleidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 04, 13:26)
Kovos su narkotikų būrys turbūt daug žino. wink.gif Juokauju.

šmaikštuolė matai kokia lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 04, 14:34)
na sveiki. rada truputį laiko, įmetu.
matyta kūdroje, bet gal kažkas nematė ar ne viską ten norėjo rašyti.
tad laukiu kritikos ir komentarų.

šiaip visi viską jau parašė. nebežinau, net ką pridurt.
patinka man žuviaakis biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 15:19)
Ikeliu pora savo nuotrauku ( savo maziaus albumui) is jo pirmosios keliones i zoologijos soda. Kaip visada, laukiu komentaru smile.gif

patinka smile.gif . tik dramblių foto man wyshniaus ranka maišo. o kur su raganosiai tai labai faina. čia su kokiu objektyvu fotkinai?

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 17:06)
sveiki, siandien ir as su vienu portretuku atejau smile.gif idomi nuomone smile.gif

nepatinka j/b. toks šiek tiek pilkokas. bent jau pas mane rodo taip ax.gif ir dar kompoziciškai kažkas ne taip g.gif ir dar ranka kliūna. tiesiog per didelė atrodo kadre .... o daugiau nieko nebesakysiu unsure.gif
Atsakyti
niu gerai idedu su galva biggrin.gif ikalbejot biggrin.gif
Bite maja, del rankytes labiausiai cia dvejojau sad.gif
cia dar su kitiniu fotografuota tai jauciu akzkiek jis dar vizualiai pakraipe, padidino.. su 50-tuku aciu dievui tokiu bajeriu nebebuna

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 19:22)
niu gerai idedu su galva biggrin.gif ikalbejot biggrin.gif

daug geriau, bent man su visa galva, su tom uzkritusiom sruogom. Jei jau nori kirpt, tai as kirpciau apacia ir desine puse. Nors ir nekirptas kadras puikiai ir proporcingai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 04 liepos 2008 - 18:28
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 20:22)
cia dar su kitiniu fotografuota tai jauciu akzkiek jis dar vizualiai pakraipe, padidino.. su 50-tuku aciu dievui tokiu bajeriu nebebuna
O kas buna su kitiniu? unsure.gif pirma plana didina?

man gal geriau apkarpyta foto, net nzn..
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 04, 18:30)
O kas buna su kitiniu?  unsure.gif pirma plana didina?

na man autoportretuose jei is arti fotografuodavaus tai nosi patrigubindavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mieli kolegos, ir net dar labiau mielos koleges - koks sprendimas del ND? jau ilgesnis savaitgalis, galetume pradeti. Saules puga - kokia tema?
Taip pat siulau apsvarstyt improvizacinius ND - ten vis dar tuscia sad.gif
Atsakyti