Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 04, 15:56)
o as manau kad kompozicijos problemos
nes pirmam kadra medzio saka is virsaus lenda, dar kazkoks baltas plemas, antram irgi per daug detaliu, nes darzo fone laksto. manau cia cross'as tik duoda gyvumo, o jei butu paprasta foto tai visai neidomiai ziuetusi  ax.gif

Kompozicijos irgi gali būt, bet galima stumdyt dar. Bet man ne tai trukdo - būtent tie balti plėmai - išdegą, o gal dėl to, kad cross, praradę detalumą. O antroj tai jau mano klaidos - ryškumo trūkumas ax.gif
Atsakyti
sveiki, siandien ir as su vienu portretuku atejau smile.gif idomi nuomone smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 04, 13:34)

man patinka.
depresyvas vis dar jauciasi paskutinese tavo foto. anksciau kai depresavau is vis negaleciau atsiziuret..
dabar tiesiog labai patinka, nes matau mergaite isgyvenancia gyvenimo permainas.. pereinant is vaikystes i paauglyste.. ta lele ir mergaites poza nuo virsaus iki apacios ir kambario aplinka (beje labai nemazai tau cia pavyko jos itraukt super) sukuria kelia i pagrindine minti..

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 14:19)
Ikeliu pora savo nuotrauku ( savo maziaus albumui) is jo pirmosios keliones i zoologijos soda. Kaip visada, laukiu komentaru smile.gif
Dramblius vaziuosim perfotografuot, o raganosiai man tinka biggrin.gif

erzini? ane? biggrin.gif biggrin.gif
man labai zaismingos, vaikiskos ir mielos foto.
apie kazkoki horizonta ziuredama i tokias foto ne nesusimastau, nes matyt veiksmas ir emocija uzgozia viska smile.gif siuo atveju horizontai, spalvos, rakursai tik padidina zaisminguma ir dar labiau papuosia vaiko albuma.

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 04, 15:19)
vvvvv plonas remelis tiko pirmoj foto, o antroj man ten juoda ne prie ko  ax.gif

as niekad spalviskai remelio nederinu prie foto (nes naudoju tik balta stora arba juoda plona), o juodas plonyyyyytis remelis tik tam kad atskirti susiliejancia aplinka - ruzava ir balta fonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 18:29)
as niekad spalviskai remelio nederinu prie foto (nes naudoju tik balta stora arba juoda plona), o juodas plonyyyyytis remelis tik tam kad atskirti susiliejancia aplinka - ruzava ir balta fonus smile.gif
na kaip zinia balta ir juoda nespalvos, uz tat prie visko dera smile.gif
o matyt sutiksi kad baltas storas dazniausiai nepamaiso, o juoda yra intensyvi del to ir krenta i akis. o, kad nuo sito ruzavo fono bet kokias budais reik atskirt nuotraukas tai sutinku biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 18:06)
sveiki, siandien ir as su vienu portretuku atejau smile.gif idomi nuomone smile.gif
Labai grazi mergaite, grazi poza, grazus apsvietimas, grazus jb, tik galvoju ar to dantis rodancio padaro reikia g.gif bet kartu jis man kuria nuotaika.. mergaite i objektyva zvelgia nebevaikisku zvilgsniu ir poza tokia nelabai vaikiska, tarsi vaidina panele, o uznugari dar guli vaikiskas zaislas smile.gif na gal nesupratot ka as cia sumaliau biggrin.gif bet zodziu man visai gerai ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 04, 16:39)
na kaip zinia balta ir juoda nespalvos, uz tat prie visko dera smile.gif
o matyt sutiksi kad baltas storas dazniausiai nepamaiso, o juoda yra intensyvi del to ir krenta i akis. o, kad nuo sito ruzavo fono bet kokias budais reik atskirt nuotraukas tai sutinku biggrin.gif

vat teisingai nes prie visko tinka smile.gif
tu sakei kad Fotolamos 4 foto netinka su juodu remeliu, bet jos neatskirsi baltu kai pati foto yra balta.. kas tada belieka.. as matau tik juoda plonyti kaip iseiti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 18:42)
vat teisingai nes prie visko tinka smile.gif
tu sakei kad Fotolamos 4 foto netinka su juodu remeliu, bet jos neatskirsi baltu kai pati foto yra balta.. kas tada belieka.. as matau tik juoda plonyti kaip iseiti smile.gif)
As sakiau kad visoms foto remelis netinka! ir net ne del to kad jis juodas (3, 4 pilkas), o del to kad jis perkrautas, kaip pastebejot pradzioj eina baltas apvadelis, o po to dar juodas smile.gif tai va man daugiau del to nepatiko. o Tavo variantas tikrai geresnis, bet kaip minejau, pirmoj man ok, antroj ne tongue.gif nemanai, kad antrojoj geriau ziuretusi platesnis, bet baltas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 04, 16:48)
As sakiau kad visoms foto remelis netinka! ir net ne del to kad jis juodas (3, 4 pilkas), o del to kad jis perkrautas, kaip pastebejot pradzioj eina baltas apvadelis, o po to dar juodas smile.gif tai va man daugiau del to nepatiko. o Tavo variantas tikrai geresnis, bet kaip minejau, pirmoj man ok, antroj ne tongue.gif nemanai, kad antrojoj geriau ziuretusi platesnis, bet baltas?  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif susipainiojau visai lotuliukas.gif
zodziu Fotolama nuspres kas tinka tom foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
pirmiausia visoms išvažiuojančioms gerų atostogų, įspūdžių ir gerų kadrų drinks_cheers.gif

vvvv, pirmiausia apie tavo kadrą.. esu konservatyvi, todėl man vaikai, bandantys patapt anksčiau laiko suaugę nelabai imponuoja.. tiesiog galbūt mano toks požiūris ir tiek. kitam tai visai normalu.. kaip kažkada nepatiko Elinos besidažanti mažė, tai ir čia kliūva per daug ,,suaugusi" mergaitės poza.. žinoma interpretuot galima įvairiai.. meškiukas lyg atsvara jau norinčiai suaugt mergytei.. bet man dar per anksti.. mn daug labiau patiktų matyt ją su dviem kasytėm, plačia šypsena per visą nuotrauką ..matyt esu snobė cool.gif

sayonara
tavo kadrui pasiliksiu daugiau laiko.. ne todėl, kad nepatinka.
Atsakyti
oi pamaciau kad mergytes lupos paskilineje.. paklonavau bet nedesiu naujo smile.gif
aciu Grethen uz nuomone 4u.gif

as turiu si kadra didesni, t.y. su virsugalviu, bet man apsikarpe taip ir ne kitaip.. tik taip si kadra matau..
gal ciut noretusi kad akytes butu zemiau, t.y. virsaus daugiau, bet negalejau daugiau palikt, nes taip plaukai gulejo kad butu reikeje viska palikt virsuje..
plius kalusimas ar neisdege? nes mano monitoriuj ant ribos

Papildyta:

QUOTE(westa @ 2008 07 04, 17:10)
vvvv, pirmiausia apie tavo kadrą.. esu konservatyvi, todėl man vaikai, bandantys patapt anksčiau laiko suaugę nelabai imponuoja.. tiesiog galbūt mano toks požiūris ir tiek. kitam  tai visai normalu.. kaip kažkada nepatiko Elinos besidažanti mažė, tai ir čia kliūva per daug ,,suaugusi" mergaitės poza.. žinoma interpretuot galima įvairiai.. meškiukas lyg atsvara jau norinčiai suaugt mergytei.. bet man dar per anksti.. mn daug labiau patiktų matyt ją su dviem kasytėm, plačia šypsena per visą nuotrauką ..matyt esu snobė  cool.gif

manau dauguma palaikys tavo puse smile.gif
bet kokia ji buvo pries objektyva tokia ir iamzinau smile.gif ispildziau jos svajone buti didele smile.gif jai tai svarbu smile.gif o fotografavau ne del kitu o tik del jos smile.gif tad..
aciu zu nuomone 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 17:23)
oi pamaciau kad mergytes lupos paskilineje.. paklonavau bet nedesiu naujo smile.gif

Nereikia klaunuot...jai ne 18-ka biggrin.gif Mano spirgu daznai tokios lupos buna...
Kiek jai? 6-7? Atrodo kaip mano vyresnelio amziaus butu...As si kart sutinku su westos nuomone 100% ax.gif
tiesa, mano monitoriuje neisdege 4u.gif

Sayonara, labai gera nuotrauka. Puikiai paaugliska nuotaika atsispindi, be priekaistu. Labai patiko 4u.gif

Wyshniuko zoo nuotraukos labai zaizmingos, labai graziai pateiktos kaip kazkas jau pastebejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 04 liepos 2008 - 17:33
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 18:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif susipainiojau visai  lotuliukas.gif
zodziu Fotolama nuspres kas tinka tom foto  drinks_cheers.gif
biggrin.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 19:23)
plius kalusimas ar neisdege? nes mano monitoriuj ant ribos
Na mano manymu tai dar toli iki isdegimu.. teisingas jb
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 04, 17:28)
Nereikia klaunuot...jai ne 18-ka biggrin.gif  Mano spirgu daznai tokios lupos buna...
Kiek jai? 6-7? Atrodo kaip mano vyresnelio amziaus butu...As si kart sutinku su westos nuomone 100% ax.gif

as vis pagalvoju apie savo dukra.. kai jai bus 6-7 metai..
nejaugi ji irgi nores buti tokia didele.. as niekad net nesusimasciau budama tokio amziaus apie tai.
o ta nuotrauka kaip ir kitas jau matytas as padariau jai dovanu ir ji laimingiausia mergyte pasaulyje, tad ko daugiau tetai reikia biggrin.gif

p.s. ji niekad nevaiksto susirisus kasyciu, nebent mama privercia smile.gif
sakau foto naturalios, neisgalvotos, ne karto nesakiau jai kaip jai reiketu papozuoti ar ka padaryti. as visa laika tylejau smile.gif
Atsakyti