Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 07 04, 12:36)
kas žinot aguonų lauką aplink Vilnių?  4u.gif

Prie manes Zujunuose, nuo tavo namu apie 12km sokiai.gif ploja.gif
user posted image

http://i22.photobuck...ai/IMG_8408.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 04 liepos 2008 - 12:12
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 04, 13:11)
Prie manes Zujunuose, nuo tavo namu apie 12km sokiai.gif  ploja.gif

swoon.gif ačiūūūūū
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 04, 09:45)
Beje, koks galutinis sprendimas del ND?

Aha, man irgi įdomu. Noriu fotografuoti...

QUOTE(bite maja @ 2008 07 04, 12:36)
kas žinot aguonų lauką aplink Vilnių?  4u.gif

Kovos su narkotikų būrys turbūt daug žino. wink.gif Juokauju.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 04, 12:02)
nu vsio, ryt isvaziuojam, atejau atsisveikint mirksiukas.gif tikiuosi bus ka parodyti smile.gif

Geros kelionės bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 04, 13:19)
swoon.gif ačiūūūūū

prasom prasom smile.gif
kitapus kelio kitokia pieva, tokia rami... su didelem gelem, siaip is ten justiniskes matosi smile.gif user posted image

Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 07 04, 11:45)
rugile@ttg.lt

Isiunciau smile.gif Gaudyk ir sekmes moksluose
Atsakyti
na sveiki. rada truputį laiko, įmetu.
matyta kūdroje, bet gal kažkas nematė ar ne viską ten norėjo rašyti.
tad laukiu kritikos ir komentarų.

user posted image

kol kas tik viena. susidėliojusi mintis ir visa kita, sugrįšiu su galbūt nematytomis nuotraukomis. ir pasistengsiu kaip galima daugiau komentuoti kitų darbus.
Atsakyti
Peppi, geros keliones, puikaus oro ir isimintinu kadru!

Sayonara, norejau kad sia idetum... Vis apie ja galvoju, bet i konkrecius komentarus mintys nesusideda g.gif

Beje, vis dar truksta autoriu prie paskutiniu ND
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 04 liepos 2008 - 14:05
QUOTE(westa @ 2008 07 03, 23:28)
paskutinė iš mano šios dienos ieškojimų..

Irgi gera, tik noreciau kad ne tai tiksliai centruota butu - kvadratuke, bet ne centre smile.gif va kaip... Kazko man vis tas centras kliuna paskutiniu metu g.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 00:52)
Fotolama, negavau leidimo bet uzdejau remeli.. ryt istrinsiu smile.gif atsiprasau jei negalima buvo to daryti, nes taves nepazistu ir nezinau kas galima o kas ne smile.gif

Man tokie remai taip pat labaiu tinka smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 07 04, 11:02)
nu vsio, ryt isvaziuojam, atejau atsisveikint mirksiukas.gif tikiuosi bus ka parodyti smile.gif

Geros keliones, daug ispudziu ir nuotrauku 4u.gif

Ikeliu pora savo nuotrauku ( savo maziaus albumui) is jo pirmosios keliones i zoologijos soda. Kaip visada, laukiu komentaru smile.gif

user posted image

user posted image

Dramblius vaziuosim perfotografuot, o raganosiai man tinka biggrin.gif

Sayonara, apie tavo fotografija truputi veliau parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2008 07 03, 21:49)
Įdedu keletą vaizdų pradedančiosios blush2.gif
pimosios nuotraukos perdeges visas antras planas, tiek dangus tiek vanduo, kaip ir treciosios beje smile.gif
o antroji man patinka savo ziuzetu, tokia atvirukine, beeet..as neeksperte, neglaiu patart, taciau jai kazko truksta, kitokiu atspalviu, truputi kitokios kadruotes, isivaizduoju apsviesta saules masina su graziais seseliais krintanciais nuo geliu rolleyes.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 03, 22:56)
peržiūrėjau šiandieninius kadrus.. vieną noriu parodyt.. žinau, kad reikia grįžt ten dar kartą.. manau iš tos vietos galima išspaust daugiau  g.gif
Man truputi per daug kontrasto ar tai sharpo, labai jau mirguliuoja. ir per melyna smile.gif o pats kadras idomus, tikrai siulyciau sugrizti smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2008 07 03, 23:26)
tiesiog norisi žinot jūsų nuomonę
Pirmosios nuotraukos patinka spalvos, ta smilga su aguonomis lyg ir gerai ziurisi, bet kazkas tuo paciu ir negerai, netobulai jos persipyne smile.gif
o lukstas..kokybiskos nuotraukos, bet siuzetas ne koks smile.gif
o mano manymu su juo du remeliu pavojinga zaist, reik moket pajust kur ji tikrai tinka naudoti

QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 23:53)
Na, dar apie sraiges  ax.gif kita juostelė, pozityvinė vėl, taigi gavos vėl cross process
Labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
As nesuprantu kur tos citatos dingsta doh.gif

nepamenu kieno ten portretas su atspindziu seimos albumui.
tai norejau pasakyt kad patinka tas atspindys, nors ir vvvvv variantas geras smile.gif
bet va kaip degute sake, gaila kad tas remas kerta veida

QUOTE(Degutė @ 2008 07 04, 01:01)
skraidymai
o as manau kad kompozicijos problemos
nes pirmam kadra medzio saka is virsaus lenda, dar kazkoks baltas plemas, antram irgi per daug detaliu, nes darzo fone laksto. manau cia cross'as tik duoda gyvumo, o jei butu paprasta foto tai visai neidomiai ziuetusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 07 04, 01:16)
Laukiu kritikos dėl savo naujų rėmelių smile.gif
Antra foto, nereali!!! visiskas kaifas
nu o remai..manau daug fotografuojanciu sugeba sudirbt savo foto su netinkanciais remais, daznai ziuriu ir galvoju, nu kam!? taip estetiska, subtilu, tai uzkliurkina, apsunkina, atleisk, bet man taip pat atrodo ir siuo atveju ax.gif
vvvvv plonas remelis tiko pirmoj foto, o antroj man ten juoda ne prie ko ax.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 04, 01:28)
paskutinė iš mano šios dienos ieškojimų..
Patinka smile.gif bet centriuke gal ir reiktu siek tiek kontrasto, labai nedaug

QUOTE(sayonara @ 2008 07 04, 15:34)
matyta kūdroje, bet gal kažkas nematė ar ne viską ten norėjo rašyti.
tad laukiu kritikos ir komentarų.
Labai patiko sviesa, kad ji krenta ant kuno, bet nekrenta ant uzdengto veido, taip nuotrauka tampa paslaptinga, labiaujauciama baugi nuotaika

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 16:19)
Ikeliu pora savo nuotrauku ( savo maziaus albumui) is jo pirmosios keliones i zoologijos soda. Kaip visada, laukiu komentaru smile.gif
Kaip miela..tokios nuotraukos vaikui i albuma, prisiminimas apie zoologijos soda wub.gif jau vien ideja verta pagyrimo! labai saunus pateikimas smile.gif
o jei apie pacias nuotraukas, (labai pasikabinesiu nors is esmes tai viskas gerai)
pirmojoj noretus daugiau desinio dramblio, apatinej dramblio galva man per daug apkarpyta
o raganosiai man per sviesus, gal jie tokie ir buvo smile.gif bet kad net smelis man toks isblukes atrodo

Papildyta:
Ir dar!
apatinese raganosio nuotraukose matom "v" raide, kairej horizontas krypsta i viena puse, desinej i kita, manau uztektu vienos pakreiptos nuotraukos smile.gif
Papildyta:
Na ir pivargau sitiek komentuot, stabdykit arklius karsta.gif
atleiskit jei ka praleidau, ne is piktos valios smile.gif

vaziuoju keliom dienom prie juros, palinkekit geru kadru hihihi.gif
Atsakyti