Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Fotolama, 2 ir 4 bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 04, 00:28)
Zveriuk jau nebeignoruoji  smile.gif .. beje nepatikėsi, užmiršau kaip su 80 tuku wb nusistatyt.. taip, kad ruošk servetėles  smile.gif

Aha, o as nuo to laiko visada nusistatau, jau nepamirsiu matyt niekad. Buk rami patirti perduosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bra_ske @ 2008 07 04, 01:27)
na nezinau,as per google neradau nieko,kad butu kas LT kalba. del pasto tai tikrai tilptu ir daugiau,tai jei tikrai nesunku,galetumet ir atsiusti

Tai siusk savo mailiuka bigsmile.gif
Atsakyti
peppi, ten mano kojos tongue.gif j/b verst ranka nekyla tokių spalvų biggrin.gif nors gal ir pabandysiu g.gif

grethenn,pirmoj man trūksta pagrindo. o antra ok.

peppi, tavo kadre man j/b labiau patinka. toks kaip iš Bleiro raganos biggrin.gif

california, man visai patinka tas atspalvis. toks keistas. foto ir faina.

westa, pirma foto primena kažkokį filmą. patiko apdirbimas, kompozicija. ai, nu mėgstu aš va tokias foto.

Baccardi, nesupratau tikslo tų lukštų fotografavimo. man nei viena. o rėmai juo labiau negelbėja foto. sorry ax.gif

Degute, džinsinė sraigė patinka spalviškai, bet daugiau kažkaip nelabai ax.gif "skraidymų" tai žiauriai keistos spalvos gavosi g.gif man per intensyvios.

Opa, patiko vvvvv kadravimas. ir šiek tiek ryškumo gal daugiau norisi.

fotolama, rėmelius mesk lauk. antroji foto nereali thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
nu ir naktibaldos pasidaret... doh.gif Uz tai normaliai einantys miegoti turi ryte "atidirbti" biggrin.gif Visko pakomentuoti dabar nesuspesiu, tai kelios mintys...

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 03, 17:08)
Cia net nelabai kritikai rodau, tiesiog, viena vakara, berods uzvakar buvo toks dangus! Pavydziu kas tuo metu buvo ne vilniaus butely, kaip kad as..
nuotraukos naturalios

Dangus grazus, pro mano langa urint iamzinti toki dangu matosi sattybos, pro tavo, dabar jau zinau, kad matosi tie stulpai biggrin.gif Anteoje foto truksta kazkokio akcento, o pirmoje traukciau tuos stulpus is kadro vidurio, ir gal dar truputi maza juostele zemes pavirsiaus uzkabinciau.

QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 17:23)
man gražu, kaip jums - eilinis kadras ar kažkas daugiau?
user posted image

Labai grazi medziu zaluma ir tas tarsi takas pro jus, bet kripciau, kad enbutu priekyje to didelio akmens, man jis labai apsunkina kadra. Patinka pakreipimas, labai cia tinka smile.gif
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 18:38)
a taip geriau smile.gif ?

Tikrai ne. VIskas susilieja i viena margumyna. Sitam kadre butinos jo spalvos smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 17:27)
Idedu ir as viena portretuka....
user posted image

Labai grazus kadras, mielas akiai. Be pastabu smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2008 07 03, 21:26)

Gros spalvos, tik ta smilga ne i tema, be jos, manau, butu daug geriau. O kiausinis siaip sau, nepagauna prasmes.

Sraiges, visu savaip idomios smile.gif

Bites Majos, katinas patiko, su istorija smile.gif tik melsvos slepetes antrame kadre labai ne vietoj pasipainiojo...

QUOTE(Opa @ 2008 07 03, 22:34)
O cia i seimos albuma vienas kadras keliaus
Pakritikuokit  ax.gif

Man labiausiai cia kliuva, kad per atspindyje esancio vaiko akie eina tas remas... siaip grazus kadras.

QUOTE(westa @ 2008 07 03, 23:28)
paskutinė iš mano šios dienos ieškojimų..

Idomi, net labai. Gavosi naturalus storas juodas remas. Patinka smile.gif
Ar su antra karta siustu e-mailu viskas gerai?

Fotolama, man vvvv remeliu variantas geresnis, lengvesnis... bet cia taip subjektyviai, nes as apskritai nesu remeliu megeja... ax.gif o pacios nuotraukos geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 03, 23:41)
o aš tuo žliumbsiu ... negaliu atsidžiaugt... siela dainuoja.. mielos kolegės kaip aš visų jūsų pasiilgau..  user posted image

hihihi.gif man ir tas pats. na, žiauriai aš ilgėjausi senos temos. jei ne Sillwio žmona, tai gal ir nebūčiau grįžus... dar pamačiau, kad Sillwio pasirodė, opa, vvvvv, tu grįžai. na, ir neišlaikiau blush2.gif o dabar dar sayonara, wyshniukas su california. ui, kaip faina hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 03, 22:34)
O cia i seimos albuma vienas kadras keliaus

Grazu i seimos albuma. As noreciau matyti pilna mazylio atspindi stikle ir balto daikto is desines galetu nebuti ax.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 03, 22:35)
Tiesa, pas mane ji zalsvai violetine tongue.gif

QUOTE(Opa @ 2008 07 03, 22:47)
Tiesa, Californiagirl nuotrauka mano kompe melsvai violetine  biggrin.gif

Gerai cia su tuo atspalviu- visi kitaip matot biggrin.gif Kita kart tikrai versiu i j/b po skanavimo ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 04, 07:40)
o dabar dar sayonara, wyshniukas su california. ui, kaip faina  hihihi.gif

As lyg ir dingus nebuvau... ax.gif Bet dabar ir as iki asaru jauciuos laiminga kai visi namie rolleyes.gif
Atsakyti
Beje, koks galutinis sprendimas del ND?
Atsakyti
aš po pietų gal kokią foto įmesiu kritikai. jei bus laiko, nes apsikasus.. todėl kol kas ir nekomentuoju nieko - nerandu laiko. doh.gif
Atsakyti
Nors aš čia buvau daugiau stebėtoja, bet man taip pat labai trūko senųjų dalyvių ir smagu dabar labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 04, 07:26)
Aha, o as nuo to laiko visada nusistatau, jau nepamirsiu matyt niekad. Buk rami patirti perduosiu biggrin.gif
Papildyta:

Tai siusk savo  mailiuka bigsmile.gif

rugile@ttg.lt
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 03, 22:33)
biggrin.gif uch, taip tiesiai sviesiai ir tiksliai biggrin.gif

Peppi, jb variantas gal kiek idomesnis, bet vistiek toks nezinau, be razinkos, kaip kazkas rasydavo smile.gif

blush2.gif

et, kur tu razinku gaut biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 03, 22:41)
o aš tuo žliumbsiu ... negaliu atsidžiaugt... siela dainuoja.. mielos kolegės kaip aš visų jūsų pasiilgau..  user posted image

vajei smile.gif

QUOTE(fotolama @ 2008 07 03, 23:16)
Laukiu kritikos dėl savo naujų rėmelių smile.gif

antra nuotrauka jega blink.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 03, 23:28)
beje nepatikėsi, užmiršau kaip su 80 tuku wb nusistatyt.. taip, kad ruošk servetėles  smile.gif

lotuliukas.gif

nu vsio, ryt isvaziuojam, atejau atsisveikint mirksiukas.gif tikiuosi bus ka parodyti smile.gif
Atsakyti
kas žinot aguonų lauką aplink Vilnių? 4u.gif
Atsakyti