Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Laukiu kritikos dėl savo naujų rėmelių smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 04, 00:11)
Aha, bandau, tik sitas gyvsidabris, kas 3 sekundes vis kitur, nespeju  biggrin.gif

Degute, kaip keista, tavosios krosintos zalios, o man prikrosino raudonai-violetine spalva, ir dar niekas nuskanuot negalejo. Beje, pas mane Canon 3000, tai ten yra tik centrinis fokusavimo taskas, tai visai nezinau kaip su juo fokusuot jei ne centre.

Uzeini su tuo taskiuku ant norimos fokusuot vietos, paspaudi iki puses knopke , sufokusuoji ir jos neatleisdama komponuoji kadra kaip nori, o tada spaudi iki galo ir kadriuks gatavas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 04, 00:17)
Uzeini su tuo taskiuku ant norimos fokusuot vietos, paspaudi iki puses knopke , sufokusuoji ir jos neatleisdama komponuoji kadra kaip nori, o tada spaudi iki galo ir kadriuks gatavas smile.gif

Bet taip lb dažnai pabėga fokusas
Ypač, jei stipriai atverta diafragma.

Fotolama, kokios fainos foto bigsmile.gif Antroj tik gal tų šakelių galiukų iš dešinės nereiktų?
O rėmas man nemaišo. Ir prieš tai nemaišė ax.gif
Atsakyti
Degute, spalvos fainos, grūdo per daug

Fotolama, antroji mano favoritė .. labai mėgstu tokias nuotraukas

paskutinė iš mano šios dienos ieškojimų..

user posted image

Zveriuk jau nebeignoruoji smile.gif .. beje nepatikėsi, užmiršau kaip su 80 tuku wb nusistatyt.. taip, kad ruošk servetėles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 00:14)
na man tiesiog va taip patinka. tada akys tik i zvilgsni krypsta.. tarsi is lindo is uz sienos ir sako helloooooo biggrin.gif

Dekui vvvvvv, patinka. Gaunasi visai kitoks kadras, nors man ir pirmasis patiko del to, kad erdvesnis.

QUOTE(Degutė @ 2008 07 04, 00:16)
Tai pas tave gal juostelė kitokia? Mano Fujichrome Velvia 50.
Tai tavo fotikas išvis nepatogus.

vvvvv korekcija visai pakeitė nuotrauką  bigsmile.gif nu geriau taip  ax.gif

Hmm, tiksliai nepamenu jautrumo, bet juosta tikrai buvo Velvia.

QUOTE(fotolama @ 2008 07 04, 00:16)
Laukiu kritikos dėl savo naujų rėmelių smile.gif

Fotolama, o lauki kritikos tik del remeliu? Ne visur juodi remeliai tinka, kaip ir siuose kadruose - paskutiniuose 2 per daug tas juodas remelis issiryskina, o akcentas tai juk nuotrauka. Skonio reikalas, zinoma. O va nuotrauka - antroji, labai patiko. Ir ketvirtoji minimalistine, traukia aki.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 04, 00:17)

Esu taip bandziusi, bet nebuvau tikra del rezultato, ir geriausiai gavosi tie kadrai, kur fokusuodavau centre, o paskui kadruodavau. Bet pabandysiu dar karta, dekui uz patarimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 03 liepos 2008 - 23:38
QUOTE(Degutė @ 2008 07 04, 00:21)
Fotolama, kokios fainos foto  bigsmile.gif Antroj tik gal tų šakelių galiukų iš dešinės nereiktų?

Įvyko žiaurus istorijos suklastojimas smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 04, 00:28)
user posted image

Čia Klaipėdoj taip? Faina... Šiaip man trupučiuką pustonių trūksta šioj foto, viskas arba visai balta arba visai juoda.
Atsakyti
fotolama, renkuos antra ir ketvira!

antroji fantastiskai patraukli! visa visuma..
ketvirtoji savo retro langiuku primine vaikyste.. labai subtiliai, plius tas atspindys.. zodziu labai grazu..
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 04, 00:28)
Fotolama, o lauki kritikos tik del remeliu? Ne visur juodi remeliai tinka, kaip ir siuose kadruose - paskutiniai 2 per daug tas juodas remelis issiryskina, o akcentas tai juk nuotrauka. Skonio reikalas, zinoma. O va nuotrauka - antroji, labai patiko. Ir trecioji minimalistine, traukia aki.

Bandom taisytis. Tik ar ne per šviesūs dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 03 liepos 2008 - 23:39
QUOTE(westa @ 2008 07 04, 00:28)
paskutinė iš mano šios dienos ieškojimų..

A va, žinau - čia išėjimas iš kavinės, iš kažkokio skverelio - menų gal?

QUOTE(fotolama @ 2008 07 04, 00:32)
Įvyko žiaurus istorijos suklastojimas smile.gif

hihihi.gif

QUOTE(fotolama @ 2008 07 04, 00:34)
Bandom taisytis. Tik ar ne per šviesūs dabar?

Nu neee, pilki pgl mane ne į temą.
Dabar 2 foto labai labai liuks ax.gif
Atsakyti

Degute, uuuuui kazkas ne to su tom paskutinem..

Westa, as kontrasto kontrastingiausio megeja, man per pilkas viduriukas pasirode.. bet cia mano liga biggrin.gif
ir dar pakadravau.. desinej visa erdve palikau juoda, apacioj juodos labai mazai, gal tik 0,7cm
o is kaires ir virsaus po 1,5-2 cm.. kad toks taisyklingai netaisyklingas visas kadras butu.. tada man atsiranda intriga.. o grynai skylute kvadrate taisyklingam nelabai, nes kates prabegancios truksta biggrin.gif

Papildyta:

Fotolama, o jei 0,5mm juoda juostele uzdetum?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 03, 23:24)
O toki puslapi www.google.lt zinai? Ivesk ko ieskai ir rasi lietuviu kalboj. Beje jei turi pasto dezute i kuria tilps 25 MB lietuviska instrukcija, mielai persiusiu.

na nezinau,as per google neradau nieko,kad butu kas LT kalba. del pasto tai tikrai tilptu ir daugiau,tai jei tikrai nesunku,galetumet ir atsiusti
Atsakyti
Fotolama, negavau leidimo bet uzdejau remeli.. ryt istrinsiu smile.gif atsiprasau jei negalima buvo to daryti, nes taves nepazistu ir nezinau kas galima o kas ne smile.gif

user posted image

user posted image

tik antrai foto apatine juostele truputi storesne netycia gavos smile.gif

p.s. man taip estetiska, malonu, neuzgozia kadro ir prasmingai atskiria nuo roziniu platumu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 04 liepos 2008 - 00:53