Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 07 03, 22:41)
o aš tuo žliumbsiu ... negaliu atsidžiaugt... siela dainuoja.. mielos kolegės kaip aš visų jūsų pasiilgau..  user posted image

Nezliumbk sakiau tongue.gif
Tavoji fotografija - nu gi zinok idomiai. Man visai patiko. Turi aki ant abstrakciju wink.gif

Baccardi
, aguona butu idomesne manau, jei tos smilgos nebutu, dabar gi nei sis, nei tas wink.gif Manau fokusas cia ne tokia didele beda, jei kompozicija butu ''ledine'' smile.gif Kiausinis, gal tiksliau jo likuciai - tas pats kadras tik kitaip apkarpytas panasu. Patinka vertimas i jb. Nenukabink nosies, juk pazadejai wink.gif

Degute, sraigiomane tu patapai. Nezinau patinka. Kuo? Minimalizmu, tuo, kad juosta, crossas... Nezinau, bet ziurisi smile.gif

Opa, vis dar 40D smile.gif Kiek pamenu visas fotografavau su 50 f/1.4. Jis pas mane toks nenuimamas ilga laika buvo. Tiesa dabar keiciu, bandau placiakampi jaukintis smile.gif Tavasis labai mielas kadras i seimos albuma. Siek tiek trumpesnio islaikymo tik noretusi ir to balto daikto desnej maziau smile.gif Apsvietimas liuks, modeliukas grazus - zodziu mama imk fotoaparata ir pabandyk dar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 03, 23:33)
O koks tavo Canonas?  g.gif

Canon Eos 300. Po skaitmenos man nepatogus jo valdymas. Lb nepatogu keisti fokusavimo tašką. O tą tenka dažnai daryt. Ir nešviečia tas taškas (kvadratėlis), kuris pasirinktas.

QUOTE(Opa @ 2008 07 03, 23:34)
O cia i seimos albuma vienas kadras keliaus
Pakritikuokit  ax.gif

Mielas kadras. Man truputį ryškumo trūksta. Ir gaila, kad atspindyje tas rėmas per vaiko akytes eina..

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 03, 23:43)
Degute, patiko tavo dzinsine sraige, cia juostele? Nes jei digital, noreciau suzinoti kaip tokios spalvos gaunamos biggrin.gif

Aha, juostelė ax.gif Skaidrinė.
Ačiū už kometarus mano sraigėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 03, 23:01)
Zveriuk, stalas jau rezervuotas mūsų susitikimui ? smile.gif

Jus tik man pasakykit merginos kada norit pasimatyt ir suorganizuosim vietele smile.gif drinks_cheers.gif E, tik Silwio kol kas nesirodo, atostogauja vaikins, bet manau tuoj sulauksim jo ( nestuke.gif maladiec vyruks , nesnaudzia ) drinks_cheers.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 03, 23:47)
Zveri, ignoruoji mane ???

NU ne lygtais g.gif o kuria cia prasme ignoruoju , tskant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 03 liepos 2008 - 23:12
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 22:47)
oi kaip noriu.. bet fotoaparato dar neisigyjau smile.gif))
tikiuosi kita savaite jau vaziuosiu parduotuven smile.gif
nusprendziau seimyniniam albumui mazai fotografuot juosta.. 
siaip pagaudyt kazka gatvej ar kokia dailia mergina iamzint taip, bet seimos albumui turbut neprigis..
per daug sudetinga mano dukryte, kad ant jos juosta gadint biggrin.gif biggrin.gif

O kas tavajam nutiko - as cia atsilikus matai... Na as kol kas irgi juostos tiek neprisijaukinau, kad Gusciu fotografuociau. Nors gal reiktu. Na gal kai paaugs. Tiesa parodyciau dar pora kadru - tave ir tavo zuike, jei galima smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 22:54)
Canon Eos 300. Po skaitmenos man nepatogus jo valdymas. Lb nepatogu keisti fokusavimo tašką. O tą tenka dažnai daryt. Ir nešviečia tas taškas (kvadratėlis), kuris pasirinktas.

Supratau. As irgi su canonu fotografuoju, del to buvo idomu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 03, 23:33)
suruosk savo seimyna, pasiimk fotoaparata ir vaziuokit Kaunan. Ir lauksim tavo nuotrauku mirksiukas.gif

Wyshnia, tu Kaune? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 03, 23:53)
Degute, sraigiomane tu patapai. Nezinau patinka. Kuo? Minimalizmu, tuo, kad juosta, crossas... Nezinau, bet ziurisi smile.gif

lotuliukas.gif sraigiomane..
nu kad jos labai neblogos pozuotojos - niekur neskuba.
Turiu ir žmogelių šiek tiek. Vieno dėti negaliu, nes nžn, ar norėtų pamatyt save eteryje. Klaust irgi nenoriu, bo išgąsdinsiu visai ax.gif
Mažiaus turiu pakrosintų kadriukų. Nu bet nesu patenkinta kokybe. Ir nžn, ar čia dėl kroso, ar čia mano pagrybavimai..

skraidymai

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 03, 22:47)
Susipainiojau  blush2.gif  Vvvvvv, rezk  biggrin.gif

del ko susipainiojai? biggrin.gif
toj nuresiu ir idesiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 03, 23:01)
Wyshnia, tu Kaune?  bigsmile.gif

Ne, bet vvvvv artimiausias zoologijos sodas Kaune mirksiukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 23:01)
Mažiaus turiu pakrosintų kadriukų. Nu bet nesu patenkinta kokybe. Ir nžn, ar čia dėl kroso, ar čia mano pagrybavimai..

Manau crossas. Kiek zinau, ten rezultatai nenuspejami g.gif As dar nebandziau smile.gif Pirmoji butu visai idomi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 03, 23:53)
Tavasis labai mielas kadras i seimos albuma. Siek tiek trumpesnio islaikymo tik noretusi ir to balto daikto desnej maziau smile.gif Apsvietimas liuks, modeliukas grazus - zodziu mama imk fotoaparata ir pabandyk dar wink.gif

Aha, bandau, tik sitas gyvsidabris, kas 3 sekundes vis kitur, nespeju biggrin.gif

Degute, kaip keista, tavosios krosintos zalios, o man prikrosino raudonai-violetine spalva, ir dar niekas nuskanuot negalejo. Beje, pas mane Canon 3000, tai ten yra tik centrinis fokusavimo taskas, tai visai nezinau kaip su juo fokusuot jei ne centre.
Atsakyti
na man tiesiog va taip patinka. tada akys tik i zvilgsni krypsta.. tarsi is lindo is uz sienos ir sako helloooooo biggrin.gif

user posted image

p.s. tik su kokybe kazka cia prigrybavau, bet esme aiski.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 03 liepos 2008 - 23:15
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 04, 00:05)
del ko susipainiojai? biggrin.gif
toj nuresiu ir idesiu wink.gif

Truputi ne taip buvau parasius, bet pasitaisiau blush2.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 04, 00:06)
Ne, bet vvvvv artimiausias zoologijos sodas Kaune mirksiukas.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 04, 00:11)
Degute, kaip keista, tavosios krosintos zalios, o man prikrosino raudonai-violetine spalva, ir dar niekas nuskanuot negalejo. Beje, pas mane Canon 3000, tai ten yra tik centrinis fokusavimo taskas, tai visai nezinau kaip su juo fokusuot jei ne centre.

Tai pas tave gal juostelė kitokia? Mano Fujichrome Velvia 50.
Tai tavo fotikas išvis nepatogus.

vvvvv korekcija visai pakeitė nuotrauką bigsmile.gif nu geriau taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 03 liepos 2008 - 23:17