Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 07 03, 22:01)
niekada negalėčiau  smile.gif

o siaip jau paziurejau smile.gif patiko. tikrai. tokia foto kur ne is karto uzkimbi, o isiziuri ir itraukia
(primine vieno zmogaus foto. garsiai nesakysiu kieno. ypac jei dar butu kvadratas tongue.gif )
ir akys sustojo. rado ant 5-tos is kaires sedinti kazka..
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 23:13)
o siaip jau paziurejau smile.gif patiko. tikrai. tokia foto kur ne is karto uzkimbi, o isiziuri ir itraukia
(primine vieno zmogaus foto. garsiai nesakysiu kieno. ypac jei dar butu kvadratas tongue.gif )
ir akys sustojo. rado ant 5-tos is kaires sedinti kazka..

vadinasi ne šiaip sau vaikščiojau smile.gif .. dabar ramiai galiu eit miegot ...
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 07 03, 17:07)
sveikos, noreciau jusu pagalbos. auginu dukryte ir sugalvojau,kad truksta man veiklos, na tai vyras padovanojo man fotoaparata Nikon D40 ir noreciau ismokti su juo elgtis,bet net neisivaizduoju nuo ko pradeti, nes ten net instrukcijos nebuvo,tik lenku kalba,nors ir pirktas is lietuvos. gal kas galetu padeti kuo nors? ax.gif  dar radau anglu kalba, bet siaip tai sunkiai sekasi man ja skaityti, nes ten techniniai duomenys,o juos is anglu kalbos isversti sunku.

O toki puslapi www.google.lt zinai? Ivesk ko ieskai ir rasi lietuviu kalboj. Beje jei turi pasto dezute i kuria tilps 25 MB lietuviska instrukcija, mielai persiusiu.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 03, 15:50)
wyshniuk, tavo nuotraukos kaip visada atgaiva sielai  smile.gif . .tobulos kompozicijos, technika.. nėra ką pridurt  smile.gif

Iki tobulumo tai dar toli,kuo daugiau mokaisi, tuo labiau jis tolsta biggrin.gif , bet labai aciu 4u.gif Jei su technine puse pavyko susidraugauti palyginti greitai, del kompozicijos ilgai abejojau... Dabar po truputi po truputi atrodo randu tai, kad man paciai tinka. Aciu dar karta 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 03, 16:09)
Wyshnia, labai saunios foto smile.gif antroji man kiek nusviesinta, nes matau dideli ryskumo kontrasta tarp kaires ir desines akies
paskutinei man per platus remas prie tokio mazo vaikiuko, jau mazylio kontrastas su ciuozykla cai daro ispudi, o remas tarsi permusa

Aciu uz nuomone 4u.gif siaip stengiausi modeliuka taip pastatyti, kad seseliu atsirastu, kad fotografija nebutu ''pasine''. Na prie progos blykste isbandysiu ir jei kas gausis, parodysiu cia - su maziau kontrasto smile.gif Del remu diskusija sena, kaip zeme. Na man vis dar kol kas reikia - atskiria nuotrauka nuo ruzavo sm fono, bet pasistengsiu pasitaisyti biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 16:13)
Labai gražios tavo nujotraukos. Tokios skaidrios, lengvos. O tos dvi pirmos ne juostelė kartais?
Trečioj atrodo, toks kasdieniškas momentas, o nuotraukoj liuks žiūrisi. Taip nekasdieniškai.

Ne, ne juostele Degute. Kol kas juostele tik siaip pyskinu, neprisijaukinu niekaip. Aciu uz nuomone 4u.gif
Tavosios sraiges gerai nufotografuotos, gaila as tokiu dalyku nepastebiu. Smagu, kad bandai ir juosta. O koks tavo Canonas? g.gif

Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 16:17)
nieko gero, išdęgę plotai, per mažai erdvės ir kokybė prasta mirksiukas.gif

biggrin.gif uch, taip tiesiai sviesiai ir tiksliai biggrin.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 17:15)
o man kazkodel is tavo paskutiniu raganosiai stovi pries akis, nu stovi ir viskas.. matyt cia tokia mamiska gaidele uzgrojo, kad mano vaiaks dar zoologijos sode nebuvo biggrin.gif ir jauciu matysiu ta tavo foto kol vaikas mano neatsidurs kad ir Kaune prie kokio tigro narvo biggrin.gif

Aciu vvvvv 4u.gif Pamaloninai smile.gif Mes taip pat zoologijos sode pirma kart su Guscium buvom, vaikui ispudis neisdildomas, ypac raganosiai ir drambliai. Butinai vaziuosim vel. O tu, kad mano foto nesivaidentu, suruosk savo seimyna, pasiimk fotoaparata ir vaziuokit Kaunan. Ir lauksim tavo nuotrauku mirksiukas.gif

QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 17:23)
man gražu, kaip jums - eilinis kadras ar kažkas daugiau?
user posted image

Peppi, jb variantas gal kiek idomesnis, bet vistiek toks nezinau, be razinkos, kaip kazkas rasydavo smile.gif

Atsakyti
Wyshnia, as jau kudroj aikciojau viena is tavuju pamacius. O ir kitos. Neturiu ka pasakyt, tiesiog labai patinka. Ar tu jau nebe su 40d fotkini? ir koki sioms nuotraukoms fotografuoti naudojei objektyva?

Californiagirl, ar juosta, ar skaitmena, tiesiog puiku.

Stikline, apie suniuka, geltonas trukdo, ir kampas fotografuot ne pats geriausias pasirinktas. Bet kokybe tai nebloga.

Degute, nu dzinsine sraige mano favorite! Kap cia tas atspalvis tinka, ir ryskumo zona taip aiskiai issiskiria, nu super. thumbup.gif

Westa, mano kompe tas blizgesys labai uz akiu kliuna. O kedes... teisingai vvvvv rase, taip ir sokineja akys nuo vienos, prie kitos. Zodziu, vieta idomi, fotografavimui patraukli, bet va sitam kadrui kazko truksta, ir negaliu dar pasakyt ko? g.gif

O cia i seimos albuma vienas kadras keliaus
user posted image
Pakritikuokit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 17:27)
Wyshnia, be zodziu...puikus portretai 4u.gif

Idedu ir as viena portretuka....

Aciu californiagirl. Ta pati galiu pasakyti apie sia tavo fotografija. Kalbanti - nereikia pazinoti modeliuko, gali ziureti i ja ir prisitaikyti sau. Tikrai man sauni wub.gif
Tiesa, pas mane ji zalsvai violetine tongue.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 03, 17:40)
o kaip mano vysnia? man kazkas traukia, gal tos spalvos balta raudona, juoda g.gif ir daugiau nei vienos..  unsure.gif plius seselis  g.gif
laukiu nuomoniu ..

Na as nematau nieko to, ka tu sioje nuotraukoje matai smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 07 03, 19:17)
Aciu wyshnia uz apkarpymo pavaizdavima ir kitoms uz komentarus. O man toks karpymas nelipo, turiu ir as panasiai nukirpta, bet kazkaip nzn... gal esu per daug mama savo vaiku, kur man ju portretus gaila labai nukarpyt doh.gif  blush2.gif Nu, bet gal truputi subresiu smile.gif

Istrinsiu. Pasakysiu kodel taip kirpau. Tavojoje nuotraukoje per daug detaliu ir kompoziciskai betvarke, akys lyg turetu pritraukti, bet yra kitu sviesiu vietu, kurios per daug blasko. Na bet jei ta nuotrauka tau, mamiskai brangi, daugiau tavo vaiku nuotrauku nekarpysiu smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 03, 20:00)
Wyshnia, nuostabios tavo nuotraukos,tokios ideal wub.gif

Iki ''Ideal'' dar long way, bet smagu, kad patinka 4u.gif

Atsakyti
o aš tuo žliumbsiu ... negaliu atsidžiaugt... siela dainuoja.. mielos kolegės kaip aš visų jūsų pasiilgau.. user posted image
Atsakyti
Patiko dar fotolamos koncertas. Kazkaip is koncerto kitokiu ir neisivaizduoju, nes spalvos, tamsa, judesys, pacios nepalankiausios salygos fotografuot, bet rezultatas patiko.

Peppi miskas toks tradicinis, ir pakreipimas man asmeniskai jai nepriduoda daugiau idomumo. Na bet cia subjektyvu.

Grethen dangus, grazus. Tik kokio akcento norisi. Juk ta vakara net dvi vaivoryskstes buvo, o ju vidury toks juodas juodas dangus. Is ties vaizdelis nepakartojamas. Kaip tik namo vaziavau, bet fotoaparato, zinoma, neturejau. biggrin.gif

Dar buvo merginos autoportretas, tik nepamenu nicko blush2.gif Per geltonas, bandyk spalvas pataisyt.
Atsakyti
Degute, patiko tavo dzinsine sraige, cia juostele? Nes jei digital, noreciau suzinoti kaip tokios spalvos gaunamos biggrin.gif

Opa, as pati su fokusu daznai nusigrybauju, bet ziurint i tavo portretuka matau,kad maikutes uzrase fokusas, o ne veiduke. Pati nuotrauka patinka savo spalvom 4u.gif

Westa, kas tau? biggrin.gif pasidalink dziaugsmu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 03 liepos 2008 - 22:45
QUOTE(westa @ 2008 07 03, 23:41)
o aš tuo žliumbsiu ... negaliu atsidžiaugt... siela dainuoja.. mielos kolegės kaip aš visų jūsų pasiilgau..  user posted image

Westa, kas gi tave taip nudziugino?

Tiesa, Californiagirl nuotrauka mano kompe melsvai violetine biggrin.gif

Ir Motiejukes vysniu nematau, kurias cia aptarinejate g.gif

Sea, diafragma sioje atverta, man rodos 2 ir sufokusuota i nosi, bet gal sujudejo.

Susipainiojau blush2.gif Vvvvvv, rezk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 03 liepos 2008 - 22:53
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 03, 22:33)
O tu, kad mano foto nesivaidentu, suruosk savo seimyna, pasiimk fotoaparata ir vaziuokit Kaunan. Ir lauksim tavo nuotrauku mirksiukas.gif

oi kaip noriu.. bet fotoaparato dar neisigyjau smile.gif))
tikiuosi kita savaite jau vaziuosiu parduotuven smile.gif
nusprendziau seimyniniam albumui mazai fotografuot juosta..
siaip pagaudyt kazka gatvej ar kokia dailia mergina iamzint taip, bet seimos albumui turbut neprigis..
per daug sudetinga mano dukryte, kad ant jos juosta gadint biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Opa @ 2008 07 03, 22:34)
O cia i seimos albuma vienas kadras keliaus
Pakritikuokit  ax.gif

oi kaip rezciau visa kaire puse kad net maikutes krastas nuzireztu biggrin.gif
bet cia tik as taip ziauriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 03, 23:43)

Westa, kas tau? biggrin.gif pasidalink dziaugsmu mirksiukas.gif

nostalgija seniems laikams smile.gif .. džiaugiuos , kad tie laikai grįžta...

Zveri, ignoruoji mane ???
Atsakyti