QUOTE(westa @ 2008 07 03, 15:50)
wyshniuk, tavo nuotraukos kaip visada atgaiva sielai
. .tobulos kompozicijos, technika.. nėra ką pridurt
Iki tobulumo tai dar toli,kuo daugiau mokaisi, tuo labiau jis tolsta
, bet labai aciu
Jei su technine puse pavyko susidraugauti palyginti greitai, del kompozicijos ilgai abejojau... Dabar po truputi po truputi atrodo randu tai, kad man paciai tinka. Aciu dar karta
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 03, 16:09)
Wyshnia, labai saunios foto
antroji man kiek nusviesinta, nes matau dideli ryskumo kontrasta tarp kaires ir desines akies
paskutinei man per platus remas prie tokio mazo vaikiuko, jau mazylio kontrastas su ciuozykla cai daro ispudi, o remas tarsi permusa
Aciu uz nuomone
siaip stengiausi modeliuka taip pastatyti, kad seseliu atsirastu, kad fotografija nebutu ''pasine''. Na prie progos blykste isbandysiu ir jei kas gausis, parodysiu cia - su maziau kontrasto
Del remu diskusija sena, kaip zeme. Na man vis dar kol kas reikia - atskiria nuotrauka nuo ruzavo sm fono, bet pasistengsiu pasitaisyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 16:13)
Labai gražios tavo nujotraukos. Tokios skaidrios, lengvos. O tos dvi pirmos ne juostelė kartais?
Trečioj atrodo, toks kasdieniškas momentas, o nuotraukoj liuks žiūrisi. Taip nekasdieniškai.
Ne, ne juostele Degute. Kol kas juostele tik siaip pyskinu, neprisijaukinu niekaip. Aciu uz nuomone
Tavosios sraiges gerai nufotografuotos, gaila as tokiu dalyku nepastebiu. Smagu, kad bandai ir juosta. O koks tavo Canonas?
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 16:17)
nieko gero, išdęgę plotai, per mažai erdvės ir kokybė prasta
uch, taip tiesiai sviesiai ir tiksliai
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 17:15)
o man kazkodel is tavo paskutiniu raganosiai stovi pries akis, nu stovi ir viskas.. matyt cia tokia mamiska gaidele uzgrojo, kad mano vaiaks dar zoologijos sode nebuvo
ir jauciu matysiu ta tavo foto kol vaikas mano neatsidurs kad ir Kaune prie kokio tigro narvo
Aciu vvvvv
Pamaloninai
Mes taip pat zoologijos sode pirma kart su Guscium buvom, vaikui ispudis neisdildomas, ypac raganosiai ir drambliai. Butinai vaziuosim vel. O tu, kad mano foto nesivaidentu, suruosk savo seimyna, pasiimk fotoaparata ir vaziuokit Kaunan. Ir lauksim tavo nuotrauku
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 17:23)
man gražu, kaip jums - eilinis kadras ar kažkas daugiau?
Peppi, jb variantas gal kiek idomesnis, bet vistiek toks nezinau, be razinkos, kaip kazkas rasydavo