Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 18:43)
Aha, man ir lb sunkiai kažko juda.

Uzsikrove ax.gif Man liuks, neturiu jokiu priekaistu ax.gif Labai gerai grudas ziuris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 18:38)
a taip geriau smile.gif ?
user posted image

man daaaug geriau. o tas neryskumas tarsi prideda kazkokios minties apie apsvaigusio zmogaus zvilgsni i ana pasauli.. sorry uz tokias ziaurias mintis.. biggrin.gif
p.s. ta sviesu pagaliuka apacioj nukirpciau, atitraukia jis demesi nuo pagrindines itraukiancios nisos

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 18:40)
Del avytees plug in'o...noreciau pabandyti, bet neturiu pilnos PS versijos, o ant Elements neveiktu trubut... g.gif  Kazkada klausiau, kai visi cia dalinosi, bet nieks nepamate mano klausimo cool.gif  biggrin.gif

hm as nezinau kur jis pas mane kompiutery. bet ant mano senos senos PS versijos jis veikia, gal ir pas tave veiks. paprasyk avytes, ji tikrai atsius
Papildyta:

Degute, biggrin.gif biggrin.gif jei ne pavadinimas nebuciau izvelgus bet kai parasei.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 19:40)
Motiejuke, vysnia tavo nea cool.gif  man tokia pykst pokst nuotrauka be jokio pamastymo

na pries tai apmasciau , nes kokias 15 min derinau kur ja ir kokiu kampu padesiu laugh.gif
bet tiesa sakant Degute, suklydau.. blush2.gif
nzn kodel mane visad traukia kazkokios keistos nuotraukos, be jokiu taisykliu laikymosi itt kur cia akcentas nzn.. blink.gif paskubejau truput
turiu 5 lt tresniu gal ka sumastysiu lauke su jais g.gif bigsmile.gif
niekad nedirbus su aplinka, gamta itt delto taip sunku fotografuot ne zmones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 19:40)
Del avytees plug in'o...noreciau pabandyti, bet neturiu pilnos PS versijos, o ant Elements neveiktu trubut... g.gif  Kazkada klausiau, kai visi cia dalinosi, bet nieks nepamate mano klausimo cool.gif  biggrin.gif

c-girl, galiu atsiųsti jei reikia, tik parašyk kur
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 20:05)

Degute, biggrin.gif biggrin.gif jei ne pavadinimas nebuciau izvelgus bet kai parasei.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tos dvi sraigės ilgai ilgai poravosi (nu bent jau aš taip galvoju). O aš turėjau gal tik 10 kadrų.. Taip reikėjos skaitmenos doh.gif ir spalvų čia reiktų..
Atsakyti
Aciu wyshnia uz apkarpymo pavaizdavima ir kitoms uz komentarus. O man toks karpymas nelipo, turiu ir as panasiai nukirpta, bet kazkaip nzn... gal esu per daug mama savo vaiku, kur man ju portretus gaila labai nukarpyt doh.gif blush2.gif Nu, bet gal truputi subresiu smile.gif

Peppi, man antras variantas geriau. Bet kazkaip.... noretusi matyt zmogu ten nueinanti smile.gif

Degute, grozis sraigiu rolleyes.gif Ir nuotrauka labai faina. Ir as turiu panasias, bet kudroj jas jau matet turbut smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 20:38)
a taip geriau smile.gif ?
Man irgi ne ax.gif

Californiagil, ne tik monitoriai meluoja, bet ir zmones skirtingai mato smile.gif pvz as tam kadre jokio violetinumo neizvelgiu biggrin.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 07 03, 21:17)
O man toks karpymas nelipo, turiu ir as panasiai nukirpta, bet kazkaip nzn...

Ir as turiu panasias, bet kudroj jas jau matet turbut smile.gif
Man irgi nepatiko apkapytas variantas, taviskis geresnis ax.gif

O kadras labai mielas, patinka tas 3ciosios sraiges "šliužas" ax.gif

Vis citatos mano dingsta. Degute, tavo saiges man irgi patinka smile.gif manau spalvotas gerai turetu atrodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 03 liepos 2008 - 19:47
Sveikos, seniai bebuvau, nes buvo paskutinės savaitės darbe prieš atostogas ir kelionė į Norvegiją. Įdedu keletą vaizdų pradedančiosios blush2.gif

Dar turiu klasimėlį, aišku ne į temą, bet gal kas žinot gerą fotografą vestuvėms blush2.gif draugai staigiai sugalvojo tuoktis ir ne ką randa 08 16. Gal kas nors iš jūsų fotografuojat?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovute: 03 liepos 2008 - 19:53
Labai patiko Wyshnios apkarpyta stebukles foto.Wyshnia, nuostabios tavo nuotraukos,tokios ideal wub.gif

Degute, nuostabi laseliu foto, pamirsau pamineti praeita karta wub.gif .

Californiagirl, miela nuotraukyte smile.gif

SP, sveikinu laimejus namu darbus thumbup.gif

Bald Nomad, patiko tavo eskalatoriai thumbup.gif

Peppi, man nesiziuri misko nuotrauka, as turbut nelabai dar suprantu g.gif

Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 19:05)
man daaaug geriau. o tas neryskumas tarsi prideda kazkokios minties apie apsvaigusio zmogaus zvilgsni i ana pasauli..

gal dėl to, kad ne visai blaivus fotografavo lotuliukas.gif
Atsakyti
peržiūrėjau šiandieninius kadrus.. vieną noriu parodyt.. žinau, kad reikia grįžt ten dar kartą.. manau iš tos vietos galima išspaust daugiau g.gif

user posted image

peppi man miškas irgi ne itin įspūdį paliko smile.gif

c-girl portretukas wub.gif

o jau sraigių užvežė.. smile.gif ir kur tiek randat smile.gif abi kokybiškos smile.gif

užmiršau pasveikint ND nugalėtoją. Šaunuolė!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 03 liepos 2008 - 20:58
Sveikos,

Tik spėk skaityt smile.gif Labai sužavėjo kabantys (styrantys) lašeliais ir šampinjonas smile.gif O vandens plaukčiams man kažkodėl norisi rėmelio. Įdedu savo kelias, atsiprašau iš karto jei per daug, tiesiog norisi žinot jūsų nuomonę: ar geriau kai fotografuota iš arti ar iš toliau, ir dėl rėmelio ar geriau su juo ar be jo? Ir dėl spalvų? :

user posted image
aguona ši labai siūbavo, tai kiek įmanydama bandžiau pagaut fokusą.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif Geros rytoj darbo dienelės kas dirba, kas poilsiauja, smagaus laiko ir puikios nuotaikos smile.gif Ir kodėl jos tokios didelės išeina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 03 liepos 2008 - 21:29