QUOTE(Grethenn @ 2008 07 03, 18:08)
Cia net nelabai kritikai rodau, tiesiog, viena vakara, berods uzvakar buvo toks dangus! Pavydziu kas tuo metu buvo ne vilniaus butely, kaip kad as..
Aha, mačiau ir aš tokį dangų.. Nu tik jau tingėjau kur bruktis
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 18:23)
man gražu, kaip jums - eilinis kadras ar kažkas daugiau?
Man tai labai gražus tas žalumas, šviesėjanti toluma. Tik vat nžn, ar ta žemė reikalinga. Ji kaip ir įdomiai atsveria per pusę kadrą. Nu bet nžn
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 18:27)
Idedu ir as viena portretuka....Susinervinau kai nuneciau skanuoti juosta i CD(kitur nesiau nei visad), tai nuskanavo sumazintas
paliko nuotraukytes 640 pixeliu ties ilgaja krastine
Nu kas per nesamone...negaliu pati kropinti kaip noriu ir spausdinti pakoreguotu
Pribrendo reikalas paciai skaneri pirkti.
Lyriškos nuotaikos nuotraukytė
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 03, 18:40)
o kaip mano vysnia? man kazkas traukia, gal tos spalvos balta raudona, juoda
ir daugiau nei vienos..
plius seselis
laukiu nuomoniu .. nors gan banali foto
O tai tik viena bebuvo likus? Šešėliai gerai. Bet blaško dėmesį - šešėliai, vyšnia ir pagrindo struktūra. Kas čia akcentas?
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 18:56)
as tai tiesiog amciau tas pacia sjuostas isryskintas skirtingose vietose. tai vienur jos buvo juodia baltos o kitur violetines. del to ir paklausiau. plius skaneris buvo man viena j/b juosta nuskanaves puse foto zalsvai pulku, puse j/b., puse violetiniu.
tada anoj temoj paklausiau patarimo ar juostines foto versti dar karta i j/b visi berods pasisake kad versti ir kad jie vercia. jei enklystu ir viska gerai pamenu. tad as visada dar j/b avytes uzdedu ant virsaus., kad buciau tikra rezultatu. nes visu kompai dar jauciu skirtingus atspalvius rodo.
Aha, mano JB nuskenavo su rusvu atspalviu
Papildyta:
Vat pasigailėjau kartą, kad skaitmenos nepasiėmiau. Tai pusę juostelės "padovanojau" keistiems pozuotojams
kur du, trečias nereikalingas..