Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 17:34)
californiagirl, o cia tas violetinis atspalvis specialiai ar ne?

Si juosta tokia, nieko spec. nedariau su atspalviu...
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 19:15)
"kaskart dedama nuotrauka parasyk kas tau joje patinka ir kas nepatinka, ka galvoji reiketu pakeist ir t.t."
tad Sayonara butent tai norejo pasakyti kaip as supratau.. tikrai neuzsipulti kaip kazkas pagalvojo rasydamas komentara berods Grethen?
Juk Grethen tu seniai dedi foto ir zinom ko nori is visu jas dedama, o kai ateina zmogus naujas (nors pati ilgai nebuvau ir galiu klysti kad Mielka nauja, bent jau man ji nauja) tikrai geras klausimas yra "kodel dedi ir ko is skaitanciuju pageidauji smile.gif
Na gal as taip reguoju, nes pati jauciuosi kaip naujoke biggrin.gif tikrai, atrodo dar menesis kaip cia (gal del to kad netobuleju sad.gif )
o siaip, pamenu idedu foto ir niekas nieko nesako, o man taip norisi isgirst kad ir pati blogiausia zodi, tada supratau kad reikia parasyti "labai laukiu jusu komentaru" biggrin.gif na man ir taip elementaru, kad dedi cia tam, kad butum blogai ar gerai ivertintas, juk tema vadinasi "mokomes fotografuoti". zinoma, gal man tai atrodo elementaru, kai as pazistu sia tema, o naujokams reik paaiskint, ka mes cia veikiam smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 19:23)
man gražu, kaip jums - eilinis kadras ar kažkas daugiau?
Nepyk.. man eilinis ax.gif nepatinka tas pakreipimas. siaip labai idomi zeme, va hei horizontas butu horizontalus biggrin.gif ir akcentuoti tuos sapelius, toliau nerysku.. miskas dar neryskesnis.. tada isivaizduoju neeilini kadra ax.gif
Atsakyti
motiejuke, vysnaite neryski, kompozicija nea.. plius mano kompiutery siame jau staltiese vietomis svyla, bet cia butent siam kompiutery..
o va seseliu zaisma suzkabino

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 17:41)
Si juosta tokia, nieko spec. nedariau su atspalviu...

sakai juosta? g.gif
as tai tiesiog amciau tas pacia sjuostas isryskintas skirtingose vietose. tai vienur jos buvo juodia baltos o kitur violetines. del to ir paklausiau. plius skaneris buvo man viena j/b juosta nuskanaves puse foto zalsvai pulku, puse j/b., puse violetiniu.
tada anoj temoj paklausiau patarimo ar juostines foto versti dar karta i j/b visi berods pasisake kad versti ir kad jie vercia. jei enklystu ir viska gerai pamenu. tad as visada dar j/b avytes uzdedu ant virsaus., kad buciau tikra rezultatu. nes visu kompai dar jauciu skirtingus atspalvius rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 03 liepos 2008 - 18:01
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 19:27)
Idedu ir as viena portretuka....
Patinka ax.gif gaaaaal kieeeek mazumele, labai mazumele per zalia, bet daugiau neturiu prie ko pikibt smile.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 03, 19:40)
o kaip mano vysnia?
Na man tuksta kokybes, fokuso, neidomi kompozicija, per daug erdves, va seseliai ir man visai nieko. pamegink dar karta ir kitaip pakadruot wink.gif
Atsakyti

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 03, 18:01)
Patinka  ax.gif  gaaaaal kieeeek mazumele, labai mazumele per zalia, bet daugiau neturiu prie ko pikibt smile.gif

va man violetine, tau zalsva, as Ca-girl vis gi versciau i j/b wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 03, 17:55)
...ir akcentuoti tuos sapelius, toliau nerysku.. miskas dar neryskesnis.. tada isivaizduoju neeilini kadra  ax.gif

nea, tada jau man nepatiktu biggrin.gif turiu ir tiesu kadra, neidomu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 03, 18:08)
Cia net nelabai kritikai rodau, tiesiog, viena vakara, berods uzvakar buvo toks dangus! Pavydziu kas tuo metu buvo ne vilniaus butely, kaip kad as..

Aha, mačiau ir aš tokį dangų.. Nu tik jau tingėjau kur bruktis smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 18:23)
man gražu, kaip jums - eilinis kadras ar kažkas daugiau?

Man tai labai gražus tas žalumas, šviesėjanti toluma. Tik vat nžn, ar ta žemė reikalinga. Ji kaip ir įdomiai atsveria per pusę kadrą. Nu bet nžn g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 18:27)
Idedu ir as viena portretuka....Susinervinau kai nuneciau skanuoti juosta i CD(kitur nesiau nei visad), tai nuskanavo sumazintas blink.gif  paliko nuotraukytes 640 pixeliu ties ilgaja krastine doh.gif  Nu kas per nesamone...negaliu pati kropinti kaip noriu ir spausdinti pakoreguotu doh.gif Pribrendo reikalas paciai skaneri pirkti.

Lyriškos nuotaikos nuotraukytė smile.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 03, 18:40)
o kaip mano vysnia? man kazkas traukia, gal tos spalvos balta raudona, juoda g.gif ir daugiau nei vienos..  unsure.gif plius seselis  g.gif
laukiu nuomoniu .. nors gan banali foto  blush2.gif  g.gif

O tai tik viena bebuvo likus? Šešėliai gerai. Bet blaško dėmesį - šešėliai, vyšnia ir pagrindo struktūra. Kas čia akcentas?

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 18:56)
as tai tiesiog amciau tas pacia sjuostas isryskintas skirtingose vietose. tai vienur jos buvo juodia baltos o kitur violetines. del to ir paklausiau. plius skaneris buvo man viena j/b juosta nuskanaves puse foto zalsvai pulku, puse j/b., puse violetiniu.
tada anoj temoj paklausiau patarimo ar juostines foto versti dar karta i j/b visi berods pasisake kad versti ir kad jie vercia.  jei enklystu ir viska gerai pamenu. tad as visada dar j/b avytes uzdedu ant virsaus., kad buciau tikra rezultatu. nes visu kompai dar jauciu skirtingus atspalvius rodo.

Aha, mano JB nuskenavo su rusvu atspalviu ax.gif
Papildyta:
Vat pasigailėjau kartą, kad skaitmenos nepasiėmiau. Tai pusę juostelės "padovanojau" keistiems pozuotojams doh.gif

kur du, trečias nereikalingas..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 03 liepos 2008 - 18:28
a taip geriau smile.gif ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 19:38)
a taip geriau smile.gif ?

man tai nea ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 03, 17:56)
sakai juosta?  g.gif
tada anoj temoj paklausiau patarimo ar juostines foto versti dar karta i j/b visi berods pasisake kad versti ir kad jie vercia.  jei enklystu ir viska gerai pamenu. tad as visada dar j/b avytes uzdedu ant virsaus., kad buciau tikra rezultatu. nes visu kompai dar jauciu skirtingus atspalvius rodo.

Turbut tu teisi. Kita kart versiu visas i j/b vistiek. Aciuks 4u.gif
Del avytees plug in'o...noreciau pabandyti, bet neturiu pilnos PS versijos, o ant Elements neveiktu trubut... g.gif Kazkada klausiau, kai visi cia dalinosi, bet nieks nepamate mano klausimo cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 03, 18:01)
Patinka  ax.gif  gaaaaal kieeeek mazumele, labai mazumele per zalia, bet daugiau neturiu prie ko pikibt smile.gif

Aciu 4u.gif Matai, o tau zalia doh.gif biggrin.gif
Na kitakart pasitaisysim ax.gif

Motiejuke, vysnia tavo nea cool.gif man tokia pykst pokst nuotrauka be jokio pamastymo

peppi kadras irgi nekabina...gal kokio zmogaus noretusi g.gif bet cia tik mano nuomone...

Degute man tavo paskutinis kadras iki galo neuzsikrauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 03, 18:40)
man tai nea  ax.gif

supratau smile.gif

yra ir su žmogum smile.gif bet kokybe bloga...nors ir čia matyt ne pyragai...et kitais metais vel ten būsiu - pasiimsiu statyva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 03 liepos 2008 - 18:42
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 03, 19:40)
Degute man tavo paskutinis kadras iki galo neuzsikrauna g.gif

Aha, man ir lb sunkiai kažko juda.
Atsakyti