Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nu va kaip iskritikavo... nerodysiu daugiau schmoll.gif juokauju... mirksiukas.gif zinau kad nieko gero... nu bet man kaip pradedanciai tai grazu blush2.gif

Grethenn ji geltona nuo sviesos... paprasta lempa paemiau apsisvieciau o paskui ziuriu kad ji ziaurei geltonai sviecia schmoll.gif ir man kaip tik tokios romantiskos patinka kazkaip rolleyes.gif bet aisku kiekvienam savo ax.gif

seip man ji patinka del to kad nekarpyta ir dar + pati save fotkinau nematydama blush2.gif
Atsakyti
mielka, visiems mums pradžioje "tokios nuotraukos patiko" biggrin.gif lukterėk metelius čia besilankydama ir tada vėl į ją pasižiūrėk, įdomu ar tebepatiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 17:36)
mielka, visiems mums pradžioje "tokios nuotraukos patiko" biggrin.gif lukterėk metelius čia besilankydama ir tada vėl į ją pasižiūrėk, įdomu ar tebepatiks biggrin.gif

nu tikekimes istobulesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 17:36)
lukterėk metelius čia besilankydama ir tada vėl į ją pasižiūrėk, įdomu ar tebepatiks biggrin.gif

drinks_cheers.gif laugh.gif

mielka, man ta foto thumbup.gif bigsmile.gif neiprasta tokia wub.gif
Atsakyti
Cia net nelabai kritikai rodau, tiesiog, viena vakara, berods uzvakar buvo toks dangus! Pavydziu kas tuo metu buvo ne vilniaus butely, kaip kad as..

nuotraukos naturalios
cia kairiau mano lango
user posted image

cia desiniau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
taip, buvo toks dangus smile.gif po lietaus biggrin.gif mes kaip tik su drauge per lietų dviračiais važinėjomės ir kai išlindo saulutė labai gailėjausi, kad neturiu fotoaparato doh.gif
tu gal netoli Justiniškių gyveni smile.gif ?
Atsakyti
niu sveikutes.. vakar is ryto kad komentuoju atsiputus.. paspaudziu skelbti.. ir bast lentele "nesumoketa uz interneta, todel atjungta" biggrin.gif na kazkaip panasiai ten buvo parasyta biggrin.gif

na siandien internetas vel veikia smile.gif)) bet va patingejau grizt, kad prisimint ka rasiau smile.gif pamenu tik Degutes foto nes labai issiskyre savo kokybe, grakstumu, svelnumu, minimalizmu ir kaip teisingai Bite Maja pastebejo daugybe pasauliu, kurie iziurimi sioje nuotraukoje..

Stebukle Wysnios apkarpymas manau puikus, o veiduku vaikams daugiau nebevalyk NIEKADA! juk vaikai patys graziausi tokie kokie jie yra! as perejau per ta valyma ir savo veido ir ne tik savo todel dabar kai atsisuku atgal pamatau kokia plastmase smirda mano tos foto.. dabar pateisinu tik nuklonuotus spuogus ir rauksles biggrin.gif juk nejaunejam, o jauni islikt norim biggrin.gif

Opa, sveika wink.gif
kazkas paminejo apie pilksvuma nuotraukose, pastebejau ji.. ypac paskutinej.. bet zinai dar tie prakeikti monitoriai.. gal tu ziuri is savojo ir nesupranti kur mes ta pilkuma matom.. nes as sedziu prie dvieju kompiuteriu tai vienam man viskas ant isdegimo ribos, o kitame pilka [pilkuma.. i savo kudrines foto ziuriu is kito kompo ir man mano foto visos pilkos pilkos..
bet siaip kadangi as 100 kartu sakiau jog tavo vaikams neabejinga tai man ju foto visada patinka smile.gif tokios mamiskai siltos smile.gif

fotolama, as vis suku galva cia pirmoj foto 69 danguje?
jei taip tai man kadras nerealus tuo, jog nebera cia ju spindejimo.. sia nuotrauka matau kad visi mes zmones vienodi ir zvaigzdes yra tik danguje.. superine foto..
ir kitos smagios, man spalvinis zaismas labiausiai patiko ir isreiksta muzikantu emocija.. ir kazkaip nesvarbu kur fokusas nefokusas, svarbu gavau tai kas buvo ten - nuotaika.

Saulės pūga, sveika smile.gif

bite maja, man kas patinka tavo kiciu foto, kad jomis atskleidi kazkokia tema.. ir zinoma parodai taip kad snukuciuose iskaitom visi tai ka fotografuodama ir nori parodyti..
noriu kitiems pasakyti kas fotografuoja gyvunus (aisku cia tiesiog siaip is savo varpines kalbu ir nebutinai visiems turi buti idomus mano varpu skambejimas), kad tiesiog matyti gyvuno kuna nuotraukoje neidomu (ypac kai daug kas ju neturi, kai kurie net nemegsta). visada reiketu ipinti i kazkokia tema, kazkoki veiksma, kad sudominti ziurova.. nes tiesiog gyvuna pamatyti galima ivedus i google paieska jo veisle. . ir tada foto milijonai.. o vat tokiu originaliu su jusu namu aplinka, su specifiniu zibsejimu akutese niekur nepamatysi smile.gif
man dar savo kates nepavyko taip nufotografuot biggrin.gif
nooors, gal tas vienas kadras "tarp musu mergaiciu" jau zingsnis link to.. bet ir tai seimos albumui biggrin.gif

wyshnia, aaaaaaaaaaa biggrin.gif as jau tau vakar kazka tiek rasiau, bet nebepakartosiu. zodziu vienu zodziu, t.y. dviem - tu faina! smile.gif
o sios tavo foto jau kudroj seilem musu apvarvintos, jei taip grazu issireiksti biggrin.gif
man uztenka kad tu idedi, parodai, pasidalini... o po to kad ir istrini.. jos vis tiek lieka galvoj. tad tu tik dek mums.. tada manau daug kas daug ko gali pasimokyti..
o man kazkodel is tavo paskutiniu raganosiai stovi pries akis, nu stovi ir viskas.. matyt cia tokia mamiska gaidele uzgrojo, kad mano vaiaks dar zoologijos sode nebuvo biggrin.gif ir jauciu matysiu ta tavo foto kol vaikas mano neatsidurs kad ir Kaune prie kokio tigro narvo biggrin.gif

Mielka, pamenu daznai kartodavosi tokie senbuviu zodziai atejusiems naujokams:
"kaskart dedama nuotrauka parasyk kas tau joje patinka ir kas nepatinka, ka galvoji reiketu pakeist ir t.t."
tad Sayonara butent tai norejo pasakyti kaip as supratau.. tikrai neuzsipulti kaip kazkas pagalvojo rasydamas komentara berods Grethen?
Juk Grethen tu seniai dedi foto ir zinom ko nori is visu jas dedama, o kai ateina zmogus naujas (nors pati ilgai nebuvau ir galiu klysti kad Mielka nauja, bent jau man ji nauja) tikrai geras klausimas yra "kodel dedi ir ko is skaitanciuju pageidauji smile.gif

na bet cia tik mano nuomone - nemuskit biggrin.gif

Atsakyti
man gražu, kaip jums - eilinis kadras ar kažkas daugiau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 07 03, 19:13)
taip, buvo toks dangus smile.gif po lietaus biggrin.gif mes kaip tik su drauge per lietų dviračiais važinėjomės ir kai išlindo saulutė labai gailėjausi, kad neturiu fotoaparato doh.gif
tu gal netoli Justiniškių gyveni smile.gif ?
Taip! As pasilaiciuose smile.gif vadinas tik cia aplink taip buvo smile.gif
nuostabu..ziurejau pro langa, pastatai apsviesti, o dangus ruzavas! et galvojau, kodel pries mane ne trobesiai o tik tragiski :padjezdai" doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Pirmiausia sveikinu ND nugaletoja Saules Puga 4u.gif thumbup.gif

Opa, man asmeniskai centrine kompozicija tavo paskutiniame portretuke visai nekliuvo ax.gif

Wyshnia, be zodziu...puikus portretai 4u.gif

Stebukle, as buciau karpiusi panasiai kaip Wyshniuks. Tavo variante labai nesiziuri tas virsutinis kairysis kampas tuscias.

Bitut, faina kad kacioka parodei. Geri momentai, atspindi charakteri biggrin.gif

Idedu ir as viena portretuka....Susinervinau kai nuneciau skanuoti juosta i CD(kitur nesiau nei visad), tai nuskanavo sumazintas blink.gif paliko nuotraukytes 640 pixeliu ties ilgaja krastine doh.gif Nu kas per nesamone...negaliu pati kropinti kaip noriu ir spausdinti pakoreguotu doh.gif Pribrendo reikalas paciai skaneri pirkti.

user posted image
Atsakyti
uuuu tas raudonas dangus... ziurejau pro langa ir seile varvinau kad skaitmenos neturiu ir nevaziuoju kokiu romantisku keliu..

peppi, o as pasidaryciau kvadratuka biggrin.gif man manija turbut biggrin.gif apacia nukirpciau ir j/b padaryciau kad ta foto butu baugi ir trauktu mane i ta propersa biggrin.gif

Papildyta:

californiagirl, o cia tas violetinis atspalvis specialiai ar ne?
siaip as labai megstu tuos langinius kadrus.. ypac kai plevena romantiskos uzuolaidos.. kai jauciasi ilgesio laukimo nuotaika..
labai liudnas man sis kadras, del to matyt ir zavi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 03 liepos 2008 - 17:35
peppi, nuostabi zalia spalva .. bigsmile.gif
ir tas pasvyrimas thumbup.gif fotografijos

o kaip mano vysnia? man kazkas traukia, gal tos spalvos balta raudona, juoda g.gif ir daugiau nei vienos.. unsure.gif plius seselis g.gif
laukiu nuomoniu .. nors gan banali foto blush2.gif g.gif
tik nufotografavau, vaikas bac ir atsistojo ant jos lotuliukas.gif

Grethen, dangus antras wub.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuke: 03 liepos 2008 - 17:45