Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(mielka @ 2008 07 03, 15:08)
nezinau seip... gal but kritikos laukiu... tik ne labai ziaurei nes as neprofesionalas  biggrin.gif

teisinga reakcija..wink.gif sorry, aš nevisai piktai.
tokiais atvejais patariu parašyti - šiaip rodau, nekritikuokit. arba rodau kritikai. bent jau man aiškiau būtų, ko tikiesi rodydama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 03, 16:11)
teisinga reakcija..wink.gif sorry, aš nevisai piktai.
tokiais atvejais patariu parašyti - šiaip rodau, nekritikuokit. arba rodau kritikai. bent jau man aiškiau būtų, ko tikiesi rodydama wink.gif

Kita kart pasirasysiu ko noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 03, 15:12)
Kita kart pasirasysiu ko noriu  mirksiukas.gif

būtų helpful..wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Bite Maja, tavo katinas - neprilygstamas biggrin.gif jau toks gerulis, toks nekaltas lotuliukas.gif
Atsakyti
šiandien išėjau į miestą su fotoaparatu ir neparsinešiau nieko gero unsure.gif .. tokia realybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 03, 07:50)
Aciu mergytes uz komentarus. Wyshnia, kaip kirptum? c-girl, ka keist su kompozicija.

Jei pakausio nukirpto nebutu, tada gal kiek kitaip - siuo atveju drastiskai (nepyk, kad nukirpau, isimsiu, kai tik pamatysi smile.gif )
user posted image

Sveikinimai Saules Pugai 4u.gif
Nelabai suprantu dar, kaip ir kas cia su ND vyksta, bet gal su laiku bus aiskiau g.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 03, 14:52)
į katinų šeimos albumą smile.gif

eh?.... na, ne mano tai darbas!!!! ne mano!!!!!!!... vis tiek netiki?

Pavadinimas smagus smile.gif Kokybe liuksiska. Kas kliuna, tai nuotrauku isdestymas - jas keisciau vietom ir sukineciau mirksiukas.gif

Kelios mano nuotraukos ( visos seimos albumams) kritikai ir komentarams smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

westa, labai netgi pazistama situacija smile.gif
Atsakyti
wyshniuk, tavo nuotraukos kaip visada atgaiva sielai smile.gif . .tobulos kompozicijos, technika.. nėra ką pridurt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 03, 13:37)
Gal bijau buti subjektyvi, stengiuosiu net i exifo puse neziureti. Tikrai.
Prisipazinsiu.. ir as bijau unsure.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 07 03, 13:56)
bandėm ir profiliu fotkint, man visai gražu  biggrin.gif
Man irgi butu grazu, ei ne tas ranksluostukas ax.gif patinka spalvos, tokios nugesintos, bet jos cia tinka smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 03, 14:33)
Laba diena!
Dideliausi sveikinimai! 1 ir 2 vieta doh.gif na saunuole smile.gif
man patiko pasiulyta tema abstrakcija, o ir saldu visai nieko smile.gif tik bijau, kad tokiua tveju bus labai daug saldybiu.. (banalybiu). na nzn, as uz abstrakcija 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 03, 16:52)
biggrin.gif Bite, man sunku vertint nuotrauka, as vertinu reksa biggrin.gif
o reksas tai superinis thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 03, 17:11)
As atsiprasau smile.gif o kokiu tikslu mes cia rodome foto? ax.gif
pvz as nerasau prie kiekvienos foto, kad nuotrauka kritikai. ir taip manau aisku, kad laukiame pastabu smile.gif
Atsakyti
sveikos, noreciau jusu pagalbos. auginu dukryte ir sugalvojau,kad truksta man veiklos, na tai vyras padovanojo man fotoaparata Nikon D40 ir noreciau ismokti su juo elgtis,bet net neisivaizduoju nuo ko pradeti, nes ten net instrukcijos nebuvo,tik lenku kalba,nors ir pirktas is lietuvos. gal kas galetu padeti kuo nors? ax.gif dar radau anglu kalba, bet siaip tai sunkiai sekasi man ja skaityti, nes ten techniniai duomenys,o juos is anglu kalbos isversti sunku.
Atsakyti
Dingo dalis citatu blink.gif

Mielka, pamegink paverst jb, nes labai jau raudona foto..plaukai ir roze gerai, bet pirstai net sviecia. o siaip siuzetas banalokas ax.gif man asmeniskai tokie nepatinka

Wyshnia, labai saunios foto smile.gif antroji man kiek nusviesinta, nes matau dideli ryskumo kontrasta tarp kaires ir desines akies
paskutinei man per platus remas prie tokio mazo vaikiuko, jau mazylio kontrastas su ciuozykla cai daro ispudi, o remas tarsi permusa
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 03, 14:35)
Degute cia originale lasiukas kitaip kabo? tu apvertei foto?  blush2.gif

Aha, apverčiau smile.gif
Ačiū visiems už komentarus mano foto smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 03, 14:37)
aš pritariu tik tam kad galim interpretacinę temą nukelt rudeniui, o šiaip ND , tai kol yra darančių tegu jie ir būna. Dėl termino irgi siūlyčiau palikti vis tik tas pačias 2 savaites, jei matysim kad mažai foto, pratęsim dar savaitę. Nukėlimas neribotam laikui ar išankstinis terminų pratęsinėjimas nelabai ką duoda gero, nes tada visi atsipalaiduoja ir kuo toliau tuo sunkiau prisiverst daryt  rolleyes.gif Kai yra kažkoks terminas konkretus, tai vis tik labiau įpareigoja  smile.gif

Visiškai pritariu. Smagu, kai yra paskelbta kažkokia tema.

QUOTE(Opa @ 2008 07 03, 15:37)
Oi, Degute, ne, atostogas dariau, po susiskaldymo buvau nusprendusi palaukt kad viskas nusistovetu ir paziuret kaip seksis man paciai pro- (ar re-) gresuot. Grizau mokintis, taigi isvada aiski  biggrin.gif

Nu tai sveika sugrįžus bigsmile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 03, 15:52)

Cha chaaaa bigsmile.gif Gražiai. Paskutinėj tik atrodo, kad katinas nlb ryškus.

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 03, 16:48)
Jei pakausio nukirpto nebutu, tada gal kiek kitaip - siuo atveju drastiskai (nepyk, kad nukirpau, isimsiu, kai tik pamatysi smile.gif )
Kelios mano nuotraukos ( visos seimos albumams) kritikai ir komentarams smile.gif

Taip apkirpta Stebuklės nuotraukytė daug geriau žiūrisi.
Labai gražios tavo nujotraukos. Tokios skaidrios, lengvos. O tos dvi pirmos ne juostelė kartais?
Trečioj atrodo, toks kasdieniškas momentas, o nuotraukoj liuks žiūrisi. Taip nekasdieniškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 03 liepos 2008 - 16:15
QUOTE(Stikline @ 2008 07 03, 11:56)
Dėkui smile.gif  aš be PS kaip be rankų  doh.gif  bandėm ir profiliu fotkint, man visai gražu  biggrin.gif

user posted image

nu kokybės atžvilgiu tai aš matau progresą, šaunuolė mirksiukas.gif
dabar reikėtų pasiskaityti apie kompoziciją ir susimąstyti ką ir kaip parodyti, kad kadras būtų įdomus prašalaičiui smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 03, 14:52)

user posted image

labai kliūna kažkas melsvo vidurinėje foto apačioje ax.gif visa kita liuks, spalvinė gama super smile.gif gal jb pamegink rolleyes.gif

QUOTE(mielka @ 2008 07 03, 15:08)
nezinau seip... gal but kritikos laukiu... tik ne labai ziaurei nes as neprofesionalas  biggrin.gif

nieko gero, išdęgę plotai, per mažai erdvės ir kokybė prasta mirksiukas.gif
Atsakyti